Подать объявление

ЖК "Белый Шоколад Центр", Белогородка, ул. Михаила Величко

ЗастройщикБелый Шоколад
Сдача ЖК2014 - 2023 г.
Планировки
от 15 100 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
13из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 176.
15/9%
8/5%
22/13%
52/30%
79/45%
1. . .178180. . .289
26 авг 2016 22:17
Цитата "Sun 7":
А підскажіть,який розділ в договірі КУПІВЛЯ-ПРОДАЖ вказує на слово "охорона"? Слова менеджерів і ЖК-це тільки обіцянки. Ви знаєте,я теж можу багато чого сказати і пообіцяти. Так у чому різниця? І що ви саме маєте на увазі про Київ? Ми самі звідти! І мені дуже цікаво,про які двори житлового фонда йдется мова?

Этот и другие комплексы застройщика БШ в рекламных материалах имеют следующее:

У нас всегда спокойно и тихо - комплекс под охраной
Вы можете спокойно отправить детей играть на улицу или выйти вечером за продуктами. Территория жилищного комплекса закрыта для посторонних, оснащена камерами видео-наблюдения и круглосуточно охраняется.

Было бы странно не предположить что многие покупая квартиру в этих ЖК принимают решение о покупке учитывая наличие этой самой охраны.

Договор купли-продажи свидетельствует о наличии прав владения недвижимым имуществом без привязки к услугам управляющей компании или ОСББ насколько мне известно.

Вот скажите, вы вообще не хотите охрану в принципе или вас не устраивает ее стоимость или ее качество?
26 авг 2016 22:44
Да... ну мы можем надеяться только на то, что управляющая компания с заселением большей части квартир будет оказывать качественные услуги по рыночным ценам, либо на то что более 50% собственников, владеющих более 50% площадей которые имеют право создать ОСББ все же покупают тут жилье не только по причине доступных цен, но и с учетом того что изначально было заявлено как преимущества в этих ЖК.
27 авг 2016 06:08
Тохисо, я бы с плеча не рубил про соседей. В Европе тоже люди хотят меньше платить, а услуги получать более качественные. Правда у них царит верховенство Права, которое регулирует эти моменты. А у нас пока что Анархия - мать порядка, потому тут некоторые берега теряют. А так в основном нормальные соседи. :beer:
27 авг 2016 08:41
Цитата "Decler":

Этот и другие комплексы застройщика БШ в рекламных материалах имеют следующее:

У нас всегда спокойно и тихо - комплекс под охраной
Вы можете спокойно отправить детей играть на улицу или выйти вечером за продуктами. Территория жилищного комплекса закрыта для посторонних, оснащена камерами видео-наблюдения и круглосуточно охраняется.

Было бы странно не предположить что многие покупая квартиру в этих ЖК принимают решение о покупке учитывая наличие этой самой охраны.

Договор купли-продажи свидетельствует о наличии прав владения недвижимым имуществом без привязки к услугам управляющей компании или ОСББ насколько мне известно.

Вот скажите, вы вообще не хотите охрану в принципе или вас не устраивает ее стоимость или ее качество?

Ну як це теріторія житлового комплексу закрита для посторонніх? А жителі с.Білогородки,то теж постронні? Адже на території БШ знаходиться лікарня,кафе і туди може приездити кожен житель с.Білогородки,і шаштить по всій території! То про яку безпеку дітей йдется мова,якщо навіть через чигирі можна зайти в наш охоронний комплекс. Мабудь,я ще завітаю до голови с.Білогородки Зуева,да поцікавлюсь,чого це територія закрита для посторонніх? А може тоді і моїм друзям не можна приездити в лікарню,чи як,вони ж то посторонні і не проживають у комплексі?! Але мене лікарня дуже втішає на території БШ.
27 авг 2016 09:23
Цитата "Sun 7":

Ну як це теріторія житлового комплексу закрита для посторонніх? А жителі с.Білогородки,то теж постронні? Адже на території БШ знаходиться лікарня,кафе і туди може приездити кожен житель с.Білогородки,і шаштить по всій території! То про яку безпеку дітей йдется мова,якщо навіть через чигирі можна зайти в наш охоронний комплекс.

Вот этот вопрос должен быть урегулирован, и должен быть договор между управляющей компанией и этой "Группой прайм" в котором прописаны все обязаности охраны.

Цитата "Sun 7":

Мабудь,я ще завітаю до голови с.Білогородки Зуева,да поцікавлюсь,чого це територія закрита для посторонніх? А може тоді і моїм друзям не можна приездити в лікарню,чи як,вони ж то посторонні і не проживають у комплексі?! Але мене лікарня дуже втішає на території БШ.

В данный момент земля все еще находиться в аренде у застройщика? Тогда насколько я понимаю он имеет полное право огораживать эту территорию как угодно. А в дальнейшем придомовая территория может принадлежать ОСББ (при создании такого) и ОСББ тоже имеет право огораживать и организовывать пропускной режим какой захочет.
То что там находяться какие то объекты не меняет прав на придомовую территорию насколько мне известно.

Кстати, по поводу этой "Группы прайм"... думаеться что застройщик просто купил себе юрлицо с лицензией на охранные услуги на этой "kompashka.in.ua" для дальнейшего предоставления таких услуг в своих комплексах. Думаю так потому что БШ обычно старается делать все сам без привлечения третих фирм. В этом есть свои плюсы и минусы...
Это всего лишь мои догадки не претендующие на истину :)
27 авг 2016 09:47
С землей ваще нипанятна. Она принадлежит частному лицу. Так что с "в дальнейшем придомовая территория может принадлежать ОСББ "? С какого перепугу? Как то у меня не складывается картинка.
27 авг 2016 10:53
Цитата "WoT":
С землей ваще нипанятна. Она принадлежит частному лицу. Так что с "в дальнейшем придомовая территория может принадлежать ОСББ "? С какого перепугу? Как то у меня не складывается картинка.

Никак не специалист в этих вопросах... :) но вроде:
Она арендуется частным лицом, но после сдачи и введения многоквартирного дома в эксплуатацию, права на придомую территорию переходят владельцам квартир в случае создания ОСББ.
В другом случае после окончания срока аренды переходит опять к сельсовету.
А вот в период после сдачи домов и до окончания срока аренды право скорее за этим частным лицом (в нашем случае застройщиком).

Вроде так, но не уверен.
27 авг 2016 15:33
Вот вот. Земля "Белого Шоколада" в частной собственности у физического лица (выкупленные паи жителей Белогородки), а не в аренде. И как тогда она перейдет в ОСББ? Мне нипанятна. :notsure:
27 авг 2016 18:51
Соседи подскажите пожалуйста а сколько стоит аренда беседки?
28 авг 2016 11:07
Цитата "mioteruk":
Соседи подскажите пожалуйста а сколько стоит аренда беседки?

Кажись 40 грн час. :winky:
28 авг 2016 11:15
Цитата "Анатолий 1269":
Я думал, что же это может быть и пришел к выводу это место в гробу на глубине 2м. Все условия соблюдены и самое главное, охрана не нужна.
С уважением, ваш сосед!-))

Вы что совсем неадекватный???? Всё устраивает, так незачем тогда вообще писать на форуме и тем болеё такое...
28 авг 2016 11:27
Доброго дня, всім сусідам! Поділіться, будь ласка, досвідом вибору вхідних дверей! Варіантів на ринку - велика кількість, але хочеться щоб ціна відповідала якості - і навпаки :winky:
Дякую.
28 авг 2016 12:57
Народ, жужить, аж піна з рота. Усім не задоволені :smoke:
Хочемо охорону, але майже за дарма...
Хочемо забор аж до "краю землі" і зараз, негайно....
сіли вирішувати питання землі при цьому в здогадках і гучно ... так щоб "авойсь".
Попи на дивані, а язики аж до "Риму".

ЖК БШ заселений лень на 27%, з тих людей/квартир зтягуююється символічна плата 100 грн зп охорону, ЗАСЕЛЕННЯ БУДЕ БІЛЬШ ВІДПОВІДНО БУДЕ МЕНША ПЛАТА.
Забор бодують, але в'яленько бо ще викупили всю землю навколо (зараз там покищо пустирь).
Квартир примножиться, як мінімум вдвічі того що зараз добудовується.
Все з часом буде комфортно для нас з вашими гаманцями, але мені не приємно на пустому місці обсирають мою домівку де я хочу в комфорті жити.
28 авг 2016 14:52
Я живу в комплексі майже 2 місяці. Звичайно, є багато що треба доробити - онлайн ресурс для доступу до камер комплексу жильців (якраз про це говорили на зборах у листопаді 2015), світло. Але, є дуже багато чого, що важливо і що вже функціонує - охорона (мене дивує, коли пишуть що вони не перевіряють - у мене жодна доставка не могла проїхати без мого підтвердження, навіть нас інколи на шлагбаумі перепитують яка квартира, поки пропустять, не зважаючи що є пульт).
Територія комплексу - завжди прибрано, зелено, засаджено квітами та деревами, травичка полита і зелена.
Стосовно будівельників - то мене більше дратують перфоратори в 12 ночі сусідів (чи їх працівників), а не будівельники застройщика, і то - то тимчасове явище, минає швидко. Я це розуміла ще на етапі переїзду в новий будинок, де в кожній квартирі ремонт.
Стосовно дороги на повороті у комплекс - там потрібен нормальний ремонт, який повинна виконати сільська рада, саме на них необхідно писати звернення.
Крім того, я писала звернення на сайті урядових звернень стосовно розширення дороги до Києва (через Петрівське) - міністерство інфраструктури відписало, що розширення не буде, оскільки там тісна забудова, і писала стосовно розвитку громадського транспорту (продовження лінії швидкісного трамваю) - написали, що таке можливо у випадку звернень селищних рад навколишніх сіл. Перешлю на селищні ради Святопетрівського та Білогородки.
А от що хотілося б запропонувати ЖЕКу розглянути - це розділене сміття. Це важливо і цілком реально.
Загалом я дуже щаслива, що обрала ЖК і тут тепер мій затишний дім.
28 авг 2016 16:10
Так от.... На рахунок охорони... Дофіга захисників БШ, але жодної конкретики від таких от захисників ( в мене десь закрадається підозра, що це так або інакше зацікавлені люди, але пофіг!).
Продовжую.
В пятницю я зателефонував у Венбест (погоджуєтеся, що одна з найкращих, окрім ДСО і ще ну однієї/двох компаній? Чому Венбест? А вона на слуху просто). Так от.... Мені перетелефонували і ми дуже чемно поспілкувалися!
Далі: охорона комплексу (будь-якого!) -35 грн година (прибл 26 тисяч на місяць); в ЦЮ ЦІНУ входить майже все, окрім прибирання комплексу! Прописується скільки разів потрібно обходити комплекс (10, 20 разів на добу-це все 35 грн!); ОФІЦІЙНО влаштовані працівники і тд (це все 35 грн!). І це БЕЗНАЛ! За умови фоп і тд-трохи дешевше.
Хто там писав про 150 чол? Так от: при 150 мешканцях це 170+\- грн! За ВЕНБЕСТя готовий платити 170 грн! І їм пофіг скільки в мене машин! Тому ЧОМУ я маю платити 250 грн якісь шарагіній канторі? ПОЯСНІТЬ без соплежуйства? Я вияснив це за 10 хв розмови! І ще укладається ОФІЦІЙНИЙ контракт з усіма обовязками замовника і виконавця! Тоді виникає питання: а чому наша БІЛА компанія співпрацює з якоюсь там груп і дере з мене (вибачте. БУДЕ дерти, скорше за все) 250 грн? І не розповідайте про жлобство мені! Це ЖЛОБСТВО з боку управляючої компанії. Крапка. З повагою майбутній сусід.
28 авг 2016 17:37
Цитата "user1":

Вы что совсем неадекватный???? Всё устраивает, так незачем тогда вообще писать на форуме и тем болеё такое...

Добрый вечер. Желаю вам дожить до моих лет и сохранить такую адекватность как у меня.
Поддерживаю тезис про "жлобов соседей", не дай бог ЖЛОБОВ СОСЕДЕЙ, пропал комплекс.
28 авг 2016 17:40
Цитата "viktress":
Народ, жужить, аж піна з рота. Усім не задоволені :smoke:
Хочемо охорону, але майже за дарма...
Хочемо забор аж до "краю землі" і зараз, негайно....
сіли вирішувати питання землі при цьому в здогадках і гучно ... так щоб "авойсь".
Попи на дивані, а язики аж до "Риму".

ЖК БШ заселений лень на 27%, з тих людей/квартир зтягуююється символічна плата 100 грн зп охорону, ЗАСЕЛЕННЯ БУДЕ БІЛЬШ ВІДПОВІДНО БУДЕ МЕНША ПЛАТА.
Забор бодують, але в'яленько бо ще викупили всю землю навколо (зараз там покищо пустирь).
Квартир примножиться, як мінімум вдвічі того що зараз добудовується.
Все з часом буде комфортно для нас з вашими гаманцями, але мені не приємно на пустому місці обсирають мою домівку де я хочу в комфорті жити.

Згоден з вами на всі сто відсотків.
28 авг 2016 17:42
Цитата "Анатолий 1269":

Добрый вечер. Желаю вам дожить до моих лет и сохранить такую адекватность как у меня.

Ви не турбуйтеся, шановний! Комплекс не пропаде!
А от ПОФІГІСТИ-це куди страшніше, ніж скурпульозність та зацікавленість. Вам пофіг хто і що охороняє? Кинули сотку за "охорону" і ПОФІГ, що і як. А деякі бажають справжню охорону. Хоча вам ПОФІГ до пори до часу, поки щось не трапиться стосовно вас, а от тоді ви заспіваєте соловейком! По собі знаю.....
28 авг 2016 17:47
Цитата "Стой там иди сюда":
Так от.... На рахунок охорони... Дофіга захисників БШ, але жодної конкретики від таких от захисників ( в мене десь закрадається підозра, що це так або інакше зацікавлені люди, але пофіг!).
Продовжую.
В пятницю я зателефонував у Венбест (погоджуєтеся, що одна з найкращих, окрім ДСО і ще ну однієї/двох компаній? Чому Венбест? А вона на слуху просто). Так от.... Мені перетелефонували і ми дуже чемно поспілкувалися!
Далі: охорона комплексу (будь-якого!) -35 грн година (прибл 26 тисяч на місяць); в ЦЮ ЦІНУ входить майже все, окрім прибирання комплексу! Прописується скільки разів потрібно обходити комплекс (10, 20 разів на добу-це все 35 грн!); ОФІЦІЙНО влаштовані працівники і тд (це все 35 грн!). І це БЕЗНАЛ! За умови фоп і тд-трохи дешевше.
Хто там писав про 150 чол? Так от: при 150 мешканцях це 170+\- грн! За ВЕНБЕСТя готовий платити 170 грн! І їм пофіг скільки в мене машин! Тому ЧОМУ я маю платити 250 грн якісь шарагіній канторі? ПОЯСНІТЬ без соплежуйства? Я вияснив це за 10 хв розмови! І ще укладається ОФІЦІЙНИЙ контракт з усіма обовязками замовника і виконавця! Тоді виникає питання: а чому наша БІЛА компанія співпрацює з якоюсь там груп і дере з мене (вибачте. БУДЕ дерти, скорше за все) 250 грн? І не розповідайте про жлобство мені! Це ЖЛОБСТВО з боку управляючої компанії. Крапка. З повагою майбутній сусід.

Добрый вечер, чудес не бывает, уже у вас прогресс. 100грн.вас не устраивает, а 170грн.Венбест вы готовы платить, причем разговор по телефону вас убедил абсолютно во всем. Уже прогресс. Думаю вы не против охраны, вы просто хотите сами не знаете чего и даром. Так бывает.
С Уважением не будующий, а ныне живущий ваш сосед.
28 авг 2016 17:50
Цитата "Стой там иди сюда":

Ви не турбуйтеся, шановний! Комплекс не пропаде!
А от ПОФІГІСТИ-це куди страшніше, ніж скурпульозність та зацікавленість. Вам пофіг хто і що охороняє? Кинули сотку за "охорону" і ПОФІГ, що і як. А деякі бажають справжню охорону. Хоча вам ПОФІГ до пори до часу, поки щось не трапиться стосовно вас, а от тоді ви заспіваєте соловейком! По собі знаю.....

Тільки з вами разом будемо співати. Мені не ПОФІГ, не ПОФІГ, але поки що, мене все влаштовує.
З повагою, сусід.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .178180. . .289
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее