ЖК Барселона | Софиевская Борщаговка, ул. Петровская, ул. Белогородская
Застройщик | Фундамент Строй Сервис |
Сдача ЖК | 2016 - 2021 г. |
Планировки |
24/22% | ||
14/13% | ||
8/7% | ||
18/17% | ||
43/40% |
Доброго дня! Чи хтось нещодавно відвідував будівництво? Які є зміни за місяць? Дуже вдячна за інформацію.
Доброго дня інвесторам. Вже майже 2 місяці минуло з останніх новин. Нажаль, я не можу відвідати будівництво, щоб подивитись на дім, тому знову питаю на форумі.
Яка зараз ситуація на будівництві? Чи є зміни, чи все знову стоїть?
Якщо хтось хоч щось знає, будь ласка відгукніться!
k_k
Доброго дня інвесторам. Вже майже 2 місяці минуло з останніх новин. Нажаль, я не можу відвідати будівництво, щоб подивитись на дім, тому знову питаю на форумі.
Яка зараз ситуація на будівництві? Чи є зміни, чи все знову стоїть?
Якщо хтось хоч щось знає, будь ласка відгукніться!
Знову стоїть
ВАЖЛИВО!
Для тих інвесторів яким Барселона пропонує в подарунок, або купити підвальне приміщення в зданому будинку по адресі Петрівська 1,1А,1Б. Майте на увазі що вже рік даний будинок перебуває в підпорядкуванні ОСББ і усі технічні приміщення, згідно закону України, є власністю жильців будинку, тобто ОСББ. Тому не ведіться на уловки горе продавців Барселони!
Будівництво стоїть. За останній місяць розрівняли площу між будинками, де раніше було вирито ями для каналізаційних стоків. Через недотримання умов при будівництві каналізації, вона раз в кілька місяців витікає у вигляді озера між будинками.
ЗАбудовник взявся забирати технічні приміщення в першому будинку і пробує погрозами голові ОСББ добитись доступу в ці приміщення.
rosh
Будівництво стоїть. За останній місяць розрівняли площу між будинками, де раніше було вирито ями для каналізаційних стоків. Через недотримання умов при будівництві каналізації, вона раз в кілька місяців витікає у вигляді озера між будинками.
ЗАбудовник взявся забирати технічні приміщення в першому будинку і пробує погрозами голові ОСББ добитись доступу в ці приміщення.
Дякую за інформацію!
Відбувається незрозуміла ситуація з наданням адреси будинкам. Чому так довго, що саме на перешкоді (кошти і так зрозуміло, але які саме кроки подрібні).Чула, що в Ясера вже юридичні спори з цього приводу, але вірити чи ні..
Може хтось знає відповідь на ці питання, або представник забудовника може дати відповідь, будь ласка.
Не так час будівництва розчаровує, як прозорість процесів, що відбуваються. І невже інші інвестори не цікавляться цим? Чи ви дзвоните до представників забудовника? Розкажіть будь-ласка!
Не пойму як на фініші може заморозиться будова((але відділ продажу працює
k_k
Дякую за інформацію!
Відбувається незрозуміла ситуація з наданням адреси будинкам. Чому так довго, що саме на перешкоді (кошти і так зрозуміло, але які саме кроки подрібні).Чула, що в Ясера вже юридичні спори з цього приводу, але вірити чи ні..
Може хтось знає відповідь на ці питання, або представник забудовника може дати відповідь, будь ласка.
Не так час будівництва розчаровує, як прозорість процесів, що відбуваються. І невже інші інвестори не цікавляться цим? Чи ви дзвоните до представників забудовника? Розкажіть будь-ласка!
Інвестори ходили до сільради, там кажуть барса не надає необхідних документів для отримання адреси, Ясер не звертався також і взагалі дуже давно не бачили його!
Коли два роки тому писав, що будьте розумні - купуйте в Уютному чи в інших сусідніх ЖК, бо Барселона - розвод - то заплювали) тепер з уютного з готової квартири, яку збудували і здали за рік - насолоджуюся памʼятником людській тупості всіх покупців) як і всі інші з сусідніх кварталів
kukhar
Коли два роки тому писав, що будьте розумні - купуйте в Уютному чи в інших сусідніх ЖК, бо Барселона - розвод - то заплювали) тепер з уютного з готової квартири, яку збудували і здали за рік - насолоджуюся памʼятником людській тупості всіх покупців) як і всі інші з сусідніх кварталів
А з Вашої готової квартири недобудови Київміськбуду не видно? І що на Вашу думку вони уособлюють?
kukhar
видно, не в квартирі щастя, бо щасливі люди не бігають по форумам чужих ЖК, щоб написати, які вони розумні )))
Доброго дня,підкажіть чи проводяться роботи в ЖК.?
є свіжі фото ? працює відділ продажу?дякую за відповідь
4dom.al
Доброго дня,підкажіть чи проводяться роботи в ЖК.?
є свіжі фото ? працює відділ продажу?дякую за відповідь
Нещодавно бачив що хтось щось рив на будмайданчику. Також завезли нову Тротуарну плитку на будівництво. Позавчора горіло світло у відділі продажу.
Всім доброго дня, є новини що до здачі будинку в експлуатацію?
Дякую за відповідь)))
Живу поруч, видно з вікна будмайданчик Барселони!
Побачив що, щось розвантажують.
(Вибачаюсь що фото поганої якості)
Змінили вивіски та плакати.
Я не інвестор а просто цікавлюся всіма ЖК навколо.
Хто знає відгукніться!
whiteandblack
Хто знає відгукніться!
Фото можете зробити?
Назва ЖК змінилася?
whiteandblack
Хто знає відгукніться!
Дуже цікаво, буду буде вдячна за фото, якщо є можливість зробити.
k_k
Дуже цікаво, буду буде вдячна за фото, якщо є можливість зробити.
5_дом_
Фото можете зробити?
Назва ЖК змінилася?
Нажаль не можу сфотографувати з іншої сторони, там просто планування.
Назва не змінилася.
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная23.11982
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а23.113 073
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская23.11101
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сити | Prostir | Софиевская Борщаговка, ул. Соборная, 77а20.1120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832