ЖК Atria City. Teremky | Атриа Сити. Теремки | Чабаны, Одесское шоссе, 6
Застройщик | АТРИА ДЕВЕЛОПМЕНТ |
Сдача ЖК | 2021 - 2025 г. |
Планировки | от 29 200 Грн/м² |
11/31% | ||
4/11% | ||
5/14% | ||
5/14% | ||
10/29% |
3. Коротко процедура
наступна:
- перегляд квартири
власником майнових прав на квартиру (інвестором) на заповнення АКТу перегляду
квартири;
- у разі відсутності
зауважень від інвестора щодо наявності переліку робіт, що є у Додатку 2 до
Договору купівлі-продажу майнових прав на квартиру, - підготовка пакету
документів для передачі інвестору;
інвестором права власності на квартиру у реєстратора (або нотаріуса, що
здійснює функції реєстратора);
- приймання-передавання квартири і ключів від забудовника до вже зареєстрованого
власника квартири.
Відповідно, більшість інвесторів реально зможуть оформити власність на квартири, отримати ключі та розпочати ремонтні роботи у I-II кварталах наступного року. Вопрос? по закону Украины после получения сертификата у застройщика есть 120 дней что бы передать ключи инвестору. Это середина января 2022г. Почему 2 квартал???? Вам закон Украины не закон?
Спасибо новому застройщику за информацию. Будущим инвесторам комплекса стоит обратить внимание на то что объявленная задержка по первому дому составляет около 1.5 года, а как будет по факту пока не известно. Все это время действующие инвесторы должны нести дополнительные расходы на аренду квартир где сейчас живут или не получать дополнительные доходы. Всех с наступающим праздником!
Ludmila1
Відповідно, більшість інвесторів реально зможуть оформити власність на квартири, отримати ключі та розпочати ремонтні роботи у I-II кварталах наступного року. Вопрос? по закону Украины после получения сертификата у застройщика есть 120 дней что бы передать ключи инвестору. Это середина января 2022г. Почему 2 квартал???? Вам закон Украины не закон?
Підкажіть, будь ласка, статтю закону. Дякую
Підкажіть, будь ласка, статтю закону. Дякую- живете по принципу - Не заставляй меня трудиться. Найдите и там много интересного еще прочтёте.
Добрый день!
1) Где подробный обзор и фотоотчет на строительные работы? Что делается и что осталось сделать?
2) Застройщик не уважает своих клиентов-инвесторов. Мало того, что постоянно врали, так ещё и в очередной раз перенесли сроки выдачи ключей и запуска на ремонт. Соглашусь с комментарием выше, что в это время нам приходится и далее платить аренду квартир, вместо того, чтобы въехать в свою, которую обещали сдать ещё в конце 2020 года. Вместо этого имеем 1,5 года задержки(я надеюсь это предел)
3) Ещё немного и терпение лопнет и тогда инвесторы(я буду одним из них) соберутся и придут и к владельцу, и к комплексу решать дела
4) Я думал сделать повторную инвестицию в будущем, но с таким отношением я лучше подумаю о другом комплексе
5) Ожидаю комплексного ответа от застройщика
Ludmila1
Підкажіть, будь ласка, статтю закону. Дякую- живете по принципу - Не заставляй меня трудиться. Найдите и там много интересного еще прочтёте.
Дуже ви цікава особа. Якщо ви таке пишете, то значить знаєте і такою інфо можна і поділитися, при чому тут якісь принципи. Я то пошукаю (бо я взагалі не знала, що таке в законі написано) і з радістю поділюся з усіма. Як ні як, а ми в одному човні. Гарного вам дня.
Были в среду на стройке, смотрели планировки. Секция 1 - подъезд поштукатурен финишной отделкой + нанесена фактура со 2-го до 8-го этажа, плитка уложена между этажами, установлены перила. установлены двери. Секция 2 - подъезд поштукатурен финишной отделкой (гладкая) до 4 этажа точно, выше не смогли подняться, проводились штукатурные работы, перил еще нет, плитки нет. Часть фасада секции 2 не доделано, сказали через нее на люльке поднимают строй материалы (люлька каталась несколько раз пока мы были там, рабочие на ней были) поэтому эту часть пока не заканчивают.
Если зимой будет +15C...+20С, то почему не возможно? Или вы надеетесь что при -15...-20С, по колено в снегу или в грязи будут асфальтировать территорию, обустраивать клумбы, чтобы успеть к весне?
Да зачем Вам та камера? Сейчас они делают внутренние работы которые все равно с камеры не видно. Территорию будут делать уже весной. Отопления как не было так и нет. По второму дому им не согласовали разрешение на стройку. https://e-construction.gov.ua/permits_doc_detail/2681329244771976931 Как они продают там квартиры просто непонятно.
Лично я раз в месяц- полтора хожу на стройку и смотрю прогресс который, честно говоря, меня не радует.
Ваши слова, представитель застройщика, противоречат вашему плану на вашем сайте и в вашем отделе продаж. Вообще вся эта ситуация очень плохо выглядит.
2/2 Єдине що пов"язує ці два договори - це форвардний контракт, який не с першого разу вдалося отримати в електронному форматі. В форвардном контракті під номером чітко вказано, що купується і де саме. АЛЕ саме цікаве в тому, що навіть при підписанні договорів, копію цього форвардного контракту мені на відріз відмовили завіряти, цитата: "Юристи на це підуть" (копія вірна, мокра печатка, той сторони з ким я підписую цей договір купівлі-продажу деривативу).
Для інформації: ціна деривативу складає приблизно 55% від вартості квартири і 45% майнові права. Більш того, зі слів менеджера розпродано більш 130 квартир і я ЛИШЕ ОДИН хто згадав про форвардний контракт. Для себе я зрузумів, як можна викорастити цю схему проти мене. Не хочу сказати, що інша сторона 100% прагне цього, але потенційно можу сказати, що це "ОЙ як можливе".
Заключати договара я відмовився!
P.S. у судді бумажки без печаток та підписів (голі ксерокопії) ніхто не розглядає, а форвардний контракт це єдиний документ який:
1. Зв"язую 2 договори в єдину логічну суть, бо є писилання в обох договорах
2. Точно доповнює ЩО САМЕ і ДЕ САМЕ я купую житло.
И помните:
“иногда лучшая сделка — та которую ты не сделал”. Нет хорошей сделки — не будет никакой. Д. Трамп "Искусство заключать сделки"
1/2 Пишу цей пост з приводу того що, багато втратив часу (біля 3 тижнів). Та задуматися іншим інвесторам. Я не знаю відноситься це до всього ЖК або лише до деяких квартир!
На прикінці вересня 2021 вирішив придбати квартиру в першій черзі будівництва. Не буду багато описувати процес, але результатом стало наступне: відсилають мені менеджери два договора з печатками: Купівля-продаж майнових прав та дериватив.
Стосовно куп-прод майнових. Договір в цілому нормальний, адекватний, навіть вказан пункт про штрафні санкції збоку продавця за несвоєчесну передачу майнових прав, АЛЕ НЕ ВКАЗАНІ ТЕРМІНИ (ДАТА) НАСТАННЯ ЦІЄЇ ПОДІЇ. Після декількох переговорі ДАТА так і не з'явилася, хоча менеджери запевняли, що на попередніх договорах (до отримання сертифіката на експлуатацію від 14 вересня 2021) була дата у вигляді " 3 квартал 2021 року + 6 місяців". Тобто і через 5 років на продавця не має методів впливу.
Стосовно дериватива: було дуже "КЛАСНО" сформован пункт: Предмет договору. Базовим активом Деривативу є майнові права на 1 (одне) житлове приміщення (квартиру), за номером ** (номер прописом) в об"єкті будівництва: "Будівництво житлового комплексу за адресою: Київська область, Києво-Святошинського району, смт Чабани" (перша черга). (в договорі купівлі-продажу майнових прав адреса стоїть чітко), а тут якась квартира під номером в смт Чабани - КЛАС!!!!
В субботу была на стройке. В 16 этажке. Работа работается. Что есть: свет в квартиру заведен, вода, разводка канализации, батареи. Полы стяжка хорошая. На этаже заканчивали сан технические ниши. Дверей пока нет. Лифты есть ( пока еще не установили кнопки). В целом понравилось. Что обидно - скорее готовность весной. Очень хотелось бы быстрее, но принимаю как есть.
Дмитро С.
1/2 Пишу цей пост з приводу того що, багато втратив часу (біля 3 тижнів). Та задуматися іншим інвесторам. Я не знаю відноситься це до всього ЖК або лише до деяких квартир!
На прикінці вересня 2021 вирішив придбати квартиру в першій черзі будівництва. Не буду багато описувати процес, але результатом стало наступне: відсилають мені менеджери два договора з печатками: Купівля-продаж майнових прав та дериватив.
Стосовно куп-прод майнових. Договір в цілому нормальний, адекватний, навіть вказан пункт про штрафні санкції збоку продавця за несвоєчесну передачу майнових прав, АЛЕ НЕ ВКАЗАНІ ТЕРМІНИ (ДАТА) НАСТАННЯ ЦІЄЇ ПОДІЇ. Після декількох переговорі ДАТА так і не з'явилася, хоча менеджери запевняли, що на попередніх договорах (до отримання сертифіката на експлуатацію від 14 вересня 2021) була дата у вигляді " 3 квартал 2021 року + 6 місяців". Тобто і через 5 років на продавця не має методів впливу.
Стосовно дериватива: було дуже "КЛАСНО" сформован пункт: Предмет договору. Базовим активом Деривативу є майнові права на 1 (одне) житлове приміщення (квартиру), за номером ** (номер прописом) в об"єкті будівництва: "Будівництво житлового комплексу за адресою: Київська область, Києво-Святошинського району, смт Чабани" (перша черга). (в договорі купівлі-продажу майнових прав адреса стоїть чітко), а тут якась квартира під номером в смт Чабани - КЛАС!!!!
Из того что вы написали, ничего не понятно. Текста - много. Смысла - 0. Особенно в 2/2.
skodaoctaviaa5
Из того что вы написали, ничего не понятно. Текста - много. Смысла - 0. Особенно в 2/2.
Я предоставил факты. Выводы о ВОЗМОЖНЫХ последствиях, в случае заключения договоров, я для себя сделал. Если для Вас там смысла 0, то не обижайтесь на Застройщика, почему Вы ещё ожидаете получения имущественных прав на квартиру(ы) на момент октября 2021 года.
Добрый день, будущие соседи.
Хотел бы уточнить 2 момента.
1. Подскажите, а кто-то интересовался вопросом о Градостроительных Условиях и Ограничениях? На сайте ЛУН эти документы отсутствуют. Хотелось бы понимать, всё ли нормально у этого ЖК с высотностью (всё-таки 25 этажей у самого высокого здания - это довольно высоко).
2. А так же, вопрос по поводу земли. Насколько она была законно присвоена в собственность застройщика и могут ли быть судебные тяжбы в будущем? Насколько я понял, земля раньше принадлежала государству, а именно: на ней находилась часть садов Института Садоводчества.
Заранее спасибо за информацию и хорошего дня.
Ваш вопрос будет актуален года через 3-4 и то, если повезёт. Тут важно понимать что у застройщика с первым домом, достроят ли его и надо ли будет жильцам покупать буржуйки. Не обижайтесь!
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 821.11158
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная21.11973
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская21.11100
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сити | Prostir | Софиевская Борщаговка, ул. Соборная, 77а20.1120
- ЖК Montreal House | Монреаль | Cityconsult Development | ул. Антоновича, 102у20.11533
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/220.112 739
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая20.111 977
- ЖК Welcome Home на Стеценко | Фундамент | ул. Стеценко, 7519.115 840
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832