Подать объявление

ЖК "Артемида", Дарницкий б-р, 8 - "Укрбуд"

ЗастройщикУКРБУД
Сдача ЖК2014 - 2015 г.
Планировки
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Нельзя менять ответы. Всего голосов: 74.
6/8%
11/15%
27/36%
13/18%
17/23%
1. . .1921. . .68
12 июнь 2015 08:38
Можно подумать, что Укрбуд-это благотворительная организация, просто альтруисты какие-то. И да, для меня не имеет значения, в результате чьих умышленных или неумышленных действий(Укрбуда или Михаников) я могу остаться без квартиры.
12 июнь 2015 08:55
Цитата "investor001":
Если вы про меня, то я готов показать документы, подтверждающие как-раз факт инвестирования

Персонально вам просьба. Делитесь только проверенной информацией с документальным подтверждением - ссылки на сайты официальных организаций, либо сканы документов с печатями и подписями.

Личные домыслы, тревоги и радости, пересказ мнений вовлеченных либо авторитетных людей - лишнее в текущей ситуации и мешает делать выводы другим.

Спасибо за понимание.
12 июнь 2015 09:12
Цитата "San Sanich":
Личные домыслы, тревоги и радости, пересказ мнений вовлеченных либо авторитетных людей - лишнее в текущей ситуации и мешает делать выводы другим.

Спасибо за понимание.

очень мило, а вы чем занимаетесь на это форуме? в своем глазу бревно не замечаете. Вы уже двоих инвесторов обозвали лжеинвесторами, а вот людей, которые НЕ являются инвесторами и имеют личный интерес в данной теме (и их интерес - НЕ собственная квартира в этом дома, а немного другой) столько раз покрываете, что ваши сообщения уже кроме улыбки ничего не вызывают :faceoff: :yes: и раз вы не поняли до сих пор - администрация форума не заинтересована в конструктивном диалоге тут, потому что ссылки на оф.документы и сайты заменяет левыми ссылками, посты систематически удаляются и аккаунты настоящих инвесторов блокируются, когда всякие геогри процветают. задумайтесь.
спасибо за понимание
12 июнь 2015 09:22
Цитата "investor001":
И еще, обращение к Александру Дядюку. ... Но у меня вопрос к Вам, не просто как юристу, а именно как к представителю инвестора. И вопрос касается именно конечного результата – защиты прав Инвестора. Скажите, а вот если бы не Укрбуд, какой он не есть по вашему мнению, НЕ взялся за достройку дома, который, как я помню, после деятельности Миханики Украины, оставался в состоянии только 65 % готовности, то чтобы было сейчас с интересами ВАШЕГО ИНВЕСТОРА? Думаю, в таком случае, не осталось бы места для юридического популизма и демагогии – и ВАШ ИНВЕСТОР, вместе с другими людьми, пострадавшими от действий Миханики Украины, повторюсь, именно Миханики Украины, просто наблюдали за красивым остекленным каркасом – так, как наблюдают сейчас инвесторы 6-ти высоток на Троещине (справа, как ехать к Московскому мосту).

Вот такая была бы картина… Так что в ваших постах, пожалуйста, учитывайте и этот факт.
А то уже пошел юридический популизм, что для полной картины на форуме не хватает только Монтян.

А юридический PR, популизм и тд – и конечный результат защиты клиентов – это одно и тоже…

Так что давайте все таки, придержимся той стратегии, о которой договорились – и пока прекратим на форуме общение, которое создает «пищу» для различных интернет-троллей, которые на этом могут неплохо заработать… (здесь я имею в виду не Александра Дядюка – а кое-кого другого).

КАКОЙ СТРАТЕГИИ?????????!!!!!!
Сидіти в стороні і мовчки спостерігати - як хтось вирішує вашу долю (і не факт, що він її вирішує у ваших інтересах)?
Ні я ні мій клієнт про таку, прости господи, стратегію не домовлялись (а ми - і я і мій клієнт обоє в здравом умє і не під наркозом), а тому в принципі не могли погодитись на таку суіцидну стратегію.
Вас вона влаштовує - ради бога, а нас ні.
Тепер щодо доброго волшебніка Укрбуда:
По перше - зразу взявся нас добудовувати Дроід-сіті (інакше куди ж він дів 70 лямів кредиту)? І лише потім Укрбуд.
По друге, для того щоб обрати правильний і оптимальний шлях захисту (лікування проблеми), перше що треба зробити - це зробити правильний діагноз. Для юриспруденції це правило не менш важливе чим для медицини. Тобто - треба вірно бачити мотивацію учасників правовідносин і причинно-наслідкові зв'язки між діями і рішеннями. Для цього перш за все треба відмовитись від ілюзій і розуміти, що бізнес (а тим паче бізнес в Україні) не можна сприймати через призму моралі - рушійними силами там є виключно інтерес.
Укрбуд зайшов на ваш об'єкт не як добрий Санта-Клаус, а як бізнес - з єдиною метою - отримати прибуток. І бажано чим найбільший.
Але бізнес є різний. Є такий яких довольствується малим - чесно заробленим, а є такий яких хоче отримати надприбутки. Можливо очікування Укрбуда від цього обьєкта не виправдались і він бачить, що не отримує те, що планував і хотів отримати. А спокуса, отримати більше лукава - тим паче, якщо склалась юридична колізія, яка дозволяє практично законно залишити старих інвесторів без прав і привласнити площі в об'єкті - через стягнення за судовим рішенням.
Ще раз - я не стверджую, що Укрбуд розігрує саме таку схему, але я як юрист маю розглядати і брати до увагу різні "слідчі версії" і вживати заходи для недопущення.
Саме тому я і писав раніше, що мене дивує така позиція Укрбуду, адже якщо Укрбуд діє добросовісно і дійсно в інтересах усіх інвесторів (а не лише своїх), то він більше всіх мав би бути зацікавлений у тісній співпраці з інвесторами, негайно привернути вашу увагу до проблеми і закликати залучитись до справи, що спільно тиснути на суд і належно захистити права. повірте, зараз громадський тиск, коли у зал суду завалює 20-30 розлючених інвесторів спрацьовує куди краще будь яких юридичних аргументів, на які суд (якщо йому гарно пробашляли) може покласти з прибором, а на розлючену громадськість - ні - і хабар вернуть.
Але замість цього все робиться максимально утаємничено і лишек чисто випадково інвестори взнали про суд з Єдиного державного реєстру, а Укрбуд так класно контролює ситуацію - офігєть - шо навіть не залучився до справи в якості третьої особи! Це він так контролює?
Чи може для того, щоб потім скласти "удівльонниє глазкі" і відмазуватись від інвесторів - тіпу - а ми здєсь нє прічьом!
12 июнь 2015 09:36
"По друге, для того щоб обрати правильний і оптимальний шлях захисту (лікування проблеми), перше що треба зробити - це зробити правильний діагноз. Для юриспруденції це правило не менш важливе чим для медицини. Тобто - треба вірно бачити мотивацію учасників правовідносин і причинно-наслідкові зв'язки між діями і рішеннями. Для цього перш за все треба відмовитись від ілюзій і розуміти, що бізнес (а тим паче бізнес в Україні) не можна сприймати через призму моралі - рушійними силами там є виключно інтерес.
Хочеться узнать - ваш диагноз, мотивацию и другие вытекающие из всего интересы. Закликая всех идти в суд и писать заявления, вы на встрече инвесторов не предложили всем разослать копию заявы с которой надо идти в суд, и даже не интересовались списком инвесторов - кто там был! и как вы всех опять собаетесь собирать - через форум? или возьмете толпу с улицы - не имеющую в этом интереса кроме вас. Все устали - хочу свою квартиру, а не кучу бумаги формата А4 в виде позовных заяв и решений суда, на этой куже жить не будешь.
12 июнь 2015 09:39
namore, блокируются пользователи за открытие нескольких профилей с одного айпишника т.е. боты. Если под разными никами с одного компа пишет несколько человек, то кто это, если не боты застройщика? Что же касается ссылок, то правилами на форуме (и не только на этом) запрещено размещение личной информации о других лицах без их согласия и размещение ссылок на ресурсы схожей тематики. Так что ничего удивительного, что ссылки на другой форум стерли. В то же время, за два с половиной года на этом форуме я не помню ни одного случая, чтобы администрация стирала ссылки на официальные документы и сайты.
12 июнь 2015 09:41
Да вроде Олександр Дядюк обещал на встрече разместить образец заявления в суд здесь на форуме. Разве нет?
12 июнь 2015 09:49
[quote="investor002Хочеться узнать - ваш диагноз, мотивацию и другие вытекающие из всего интересы. Закликая всех идти в суд и писать заявления, вы на встрече инвесторов не предложили всем разослать копию заявы с которой надо идти в суд, и даже не интересовались списком инвесторов - кто там был! и как вы всех опять собаетесь собирать - через форум? или возьмете толпу с улицы - не имеющую в этом интереса кроме вас. Все устали - хочу свою квартиру, а не кучу бумаги формата А4 в виде позовных заяв и решений суда, на этой куже жить не будешь.[/quote]

Шановний - ви неуважно слухали наше спілкування на зустрічі, на якій я пообіцяв, що на вихідні підготую козу заяви про вступ у справу третьою особою і розміщу її на форумі, щоб всі могли скористатись.
Я не знаю чому ви це прослухали.
Але я перевиконаю свої зобов'язання і зараз разом з моїм довірителем закінчую таку заяву від її імені і як шаблон розміщу тут на форумі.
І хто виявить бажання не ждати, що хтось вирішить його долю без нього, а захоче сам взяти питання на контроль - милості просимо. Хто ні - його право.
Ну а щодо того, що ви хочете свою квартиру - але не хочете ні в чому участвовать - ні в судах ні в чому - ради бога.
Я он тоже хочу переспати з Анжеліною Джолі, але не хочу палець об палець вдарити для цього? Які мої шанси, що вона сама прийде до мене?
12 июнь 2015 09:57
Хотеть просто получить документы на свою профинансированную собственноручно квартиру, и хотеть Анджелину Джоли - не совсем корректное сравнение...
Кстати, чтобы не было намеков на боты - смею уверить, что Invesror001 и Investor002 совсем разные люди!
И кстати, я не могу писать под предыдущим ником в связи с блокировкой - а на этом сайте блокирует тех, кто пишет что-то против кое-какого пользователя
12 июнь 2015 10:03
Цитата "investor001":
Хотеть просто получить документы на свою профинансированную собственноручно квартиру, и хотеть Анджелину Джоли - не совсем корректное сравнение...
Кстати, чтобы не было намеков на боты - смею уверить, что Invesror001 и Investor002 совсем разные люди!
И кстати, я не могу писать под предыдущим ником в связи с блокировкой - а на этом сайте блокирует тех, кто пишет что-то против кое-какого пользователя

Шановний - мало що ви там профінансували.
Тому і існують юристи, міліція, суди і прокуратура - тому що завше знаходиться хтось хто засіхає на ваші права.
Ще раз - якщо ви надієтесь що хтось інший захистить ваші права без вашої участі, в ситуації коли вони під явною загрозою - це ваше право
12 июнь 2015 10:47
Цитата:

очень мило, а вы чем занимаетесь на это форуме? в своем глазу бревно не замечаете. Вы уже двоих инвесторов обозвали лжеинвесторами, а вот людей, которые НЕ являются инвесторами и имеют личный интерес в данной теме (и их интерес - НЕ собственная квартира в этом дома, а немного другой) столько раз покрываете, что ваши сообщения уже кроме улыбки ничего не вызывают :faceoff: :yes: и раз вы не поняли до сих пор - администрация форума не заинтересована в конструктивном диалоге тут, потому что ссылки на оф.документы и сайты заменяет левыми ссылками, посты систематически удаляются и аккаунты настоящих инвесторов блокируются, когда всякие геогри процветают. задумайтесь.
спасибо за понимание

На форуме занимаюсь тем, чтобы помочь читателям отделить суть от пурги - "мнений" мошенников или просто дураков. Юридические аспекты освещают более компетентные люди, я в них не лезу.
12 июнь 2015 10:50
УкрБуд пока только на словах гарантирует,что права всех без исключения инвесторов ущемлены не будут.Прекрасно,ничто не мешает каждому инвестору перестраховаться и в судебном порядке подтвердить свои права на инвестиции в Артемиду
12 июнь 2015 10:56

Як і обіцяв - коза заяви про залучення третьою особою.
Я правда дещо не згоден з моїм довірителем, що суд скасує арешт, але за таку вимогу гроші не платяться - спробуємо!

Суддя Мандриченко О.В Господарський суд міста Києва
справа № № 910/4080/15-г/ 01030, м. Київ, вул. Б. Хмельницького,44-В

Заявник:
адреса для листування:

тел.

Особи, які беруть участь у справі:
Позивач: Товариство з обмеженою
відповідальністю "Ространснафтопродукт".
Відповідач: Товариство з обмеженою
відповідальністю "Дроід-Сіті",

ЗАЯВА
про вступ до участі у справі № 910/4080/15-г в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача та часткове - щодо квартири за №27- скасування заходів до забезпечення позову, вжиті ухвалою господарського суду міста Києва від 27.02.2015 у справі № 910/4080/15-г/

Я є інвестором квартири в жилому комплексі «Артеміда», що будується за адресою: м. Київ, перетин вулиць Генерала Жмаченка та бульвару Дарницький,.
Між мною мною та ПІІ «Міханікі Україна» була укладена інвестиційна угода - Договір про участь у фінансуванні № 50 від 30 березня 2007 року (далі – Договір-1), відповідно до умов Розділу другого якого я інвестую кошти у житлове будівництво. Об’єктом інвестування є квартира типу J3а в житловому комплексі з торгівельними приміщеннями та підземним паркінгом, будівництво якого здійснюється на перетині вулиці Генерала Жмаченка і бульвару Дарницького у Дніпровському районі м. Києва, загальною площею 67, 47 кв.м.
Згідно умов п.2.2. Договору Відповідач зобов’язується здійснити закріплення за мною та передати мені у власність квартиру у випадку придбання нею пакета облігацій в кількості 6747 штук загальною номінальною вартістю 340723, 50 грн. згідно Договору купівлі-продажу цінних паперів № 50 ; Б7 / ОВ – 008Е (А) від 30 березня 2007 року (далі – Договір-2).
Вартість об’єкта нерухомості згідно п. 3.1 Договору купівлі-продажу цінних паперів № 50 ; Б7 / ОВ – 008Е (А) від 30 березня 2007 року становить 684 513, 51 грн., що в еквіваленті на валюту США дорівнює 135 547, 23 доларів США. Зазначена сума складає 100% загальної площі об’єкту інвестування.
Відповідно до наказу про зарахування цінних паперів №1 від 25.02.2008 року та виписки про залишки на рахунку в цінних паперах № 007486 від 25.02.2008 року я придбала повний пакет облігацій, а відтак я повністю проінвестувала будівництво квартири типу J3а в житловому комплексі з торгівельними приміщеннями та підземним паркінгом, будівництво якого здійснюється на перетині вулиці Генерала Жмаченка і бульвару Дарницького у Дніпровському районі м. Києва, загальною площею 67, 47 кв.м. у повному обсязі, про що свідчать дані, які містяться у вищезазначених документах - Наказі та Виписці.
Відповідно до п. 1.1.6. Договору-1 запланованою датою введення Житлового комплексу в експлуатацію – 31.12.2008р, проте до цього часу Відповідач будівництво в цілому не закінчив, періодично переносить терміни виконання своїх зобов’язань по Договору.
Хоча будівництво даного об’єкта розпочинало Підприємство з іноземними інвестиціями «Міханіки Україна» (з яким я і укладала договір) і яке в подальшому зареєструвало право власності на цей об’єкт (реєстраційний номер об'єкта нерухомого майна:106353380000), в серпні 2013 року ПІІ «Міханіки Україна» зазначений об’єкт було продали відповідачу у справі – ТОВ «Дроід-Сіті», яке і взяло на себе зобов’язання по добудові будинку і передачі мені прав власності на проінвестовану мною квартиру, доказом чого є копія 3-стороннього Договору № 24/10 від 10.12.2013 р. , укладеного між мною, ТОВ «ДРОІД СІТІ» та ПІІ «МІХАНІКІ Україна» (п. 1-3).
Таким чином на підставі вимог Закону України «Про інвестиційну діяльність» було укладено інвестиційний договір, відповідно до умов якого я, як інвестор, профінансувала об’єкт – квартиру типу J3а в житловому комплексі з торгівельними приміщеннями та підземним паркінгом, будівництво якого здійснюється на перетині вулиці Генерала Жмаченка і бульвару Дарницького у Дніпровському районі м. Києва.
Згідно додатку до Договору-1 проінвестована мною квартира типу J3а в житловому комплексі з торгівельними приміщеннями та підземним паркінгом, будівництво якого здійснюється на перетині вулиці Генерала Жмаченка і бульвару Дарницького у Дніпровському районі м. Києва розташована на сьомому поверсі (третьому житловому) 10-поверхового блоку будівлі з видом на парк «Перемоги». Згідно проведеній відповідачем технічній інвентаризації даній квартирі було присвоєно №27 (п.2 Договору № 24/10 від 10.12.2013 р. , укладеного між мною, ТОВ «ДРОІД СІТІ» та ПІІ «МІХАНІКІ Україна»).
Не зважаючи на ті обставини, що об’єкт інвестування є закінчений будівництвом та є готовим до експлуатації, що підтверджується Сертифікатом серії ІУ 3 165143360138 від 02.12.2014 р., і що вартість квартири я сплатила на 100%, що підтверджується Актом виконання договору про участь у фінансуванні № 50; Б70/ОВ-008Е(А) від 30 березня 2007 року, ТОВ «ДРОІД-СІТІ» НЕ ВИДАЄ ІНВЕСТОРАМ, ЗОКРЕМА І МЕНІ, правовстановлюючий документ на об’єкт інвестування (квартиру №27) та не передає її мені по причині (з пояснень ТОВ «Дроід Сіті») не присвоєння будинку адреси, що є перепоною для його державної реєстрації як об’єкта нерухомості. А тому вказані обставини з урахуванням положень ч. І ст. 334, ч.2 ст. 331 ЦК України правових підстав для визнання права власності не дають, разом з тим я згідно п.3.1 Договору № 24/10 від 10.12.2013 р. , укладеного між мною, ТОВ «ДРОІД СІТІ» та ПІІ «МІХАНІКІ Україна», маю майнові права на об’єкт інвестування.
Проте, вчора, абсолютно випадково, з форуму інвесторів в Інтернеті //forum.domik.ua/zhk-artemida-darnickij- br-i-zhmachenko-mixaniki-ukraina-t20263- 380.html і з Єдиного державного реєстру судових рішень мені стало відомо, що Господарським судом м. Києва розглядається справа № 910/4080/15-г за позовом ТОВ «Ространснафтопродукт» до ТОВ «Дроід-сіті» про стягнення 70 мільйонів боргу.
Більш того, ухвалою суду від 27.02.2015 у цій справі, було задоволене клопотання ТОВ "Ространснафтопродукт" про забезпечення позову шляхом накладення арешту на майно та заборони відчуження на об'єкт незавершеного будівництва, який належить Товариству з обмеженою відповідальністю "Дроід-Сіті" - на незавершене будівництво за адресою: м. Київ, перетин вулиць Генерала Жмаченка та бульвару Дарницький (реєстраційний номер об'єкта нерухомого майна:106353380000), яке належить Товариству з обмеженою відповідальністю "Дроід-Сіті" (код ЄДРПОУ 38648652, м. Київ, вулиця Фанерна, будинок 4), а також заборонено Товариству з обмеженою відповідальністю "Дроід-Сіті" продавати або іншим чином відчужувати у будь-який спосіб об'єкт незавершеного будівництва як в цілому, так і окремі його частини/квартири/паркінги/нежитлові/офіс ні/торгівельні приміщення, в тому числі, але не виключно, заборонити відступати/відчужувати майнові права на такий об'єкт або зазначені вище його частини, передавати їх/його в оренду тощо, а також обтяжувати зазначений об'єкт або його частини будь-якими правами третіх осіб, який (які) розташовані у Дніпровському районі міста Києва на земельній ділянці розміром 7895 кв. м., кадастровий номер 8000000000:66:094:0014, за адресою: м. Київ, перетин вулиць Генерала Жмаченка та бульвару Дарницького.
У разі задоволення позову та здійснення стягнення Державною виконавчою службою за рахунок майна (в першу чергу арештованого), що є власністю ТОВ «Дроід-сіті» об’єкт незавершеного будівництва та інші майнові права пов’язані з ним, можуть перейти у власність інших осіб, що позбавить мене прав на об’єкт інвестицій в цьому незавершеному будівництві.
Згідно положення ст.27 ГПК України Треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до прийняття рішення господарським судом, якщо рішення з господарського спору може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї з сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за клопотанням сторін, прокурора. Якщо господарський суд при прийнятті позовної заяви, вчиненні дій по підготовці справи до розгляду або під час розгляду справи встановить, що рішення господарського суду може вплинути на права і обов'язки осіб, що не є стороною у справі, господарський суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.
Вважаю, що оскільки рішення у справі може вплинути на мої права і обов'язки, що в результаті задоволення позову і стягнення за рахунок арештованого майна, я взагалі можу залишитись і без квартири і без грошей і з метою реалізації мого конституційного права на захист свої законних прав та інтересів в судовому процесі, рішення в якому може вплинути на ці мої права, вважаю, що є всі правові підстави залучити мене до участі у справі як третю осу, які не заявляє самостійні вимоги на предмет спору, виходячи їз наступного.на сторні відповідача.
Враховуючи вищезазначене, керуючись п.5 ст.7, ст.4 Закону України «Про інвестиційну діяльність», ст.ст. 27. 68, 86 Господарського процесуального кодексу України,-
п р о ш у :
1. Залучити мене ………………….. до участі у справі № 910/4080/15-г в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача.
2. Заходи до забезпечення позову, вжиті ухвалою господарського суду міста Києва від 27.02.2015 у справі № 910/4080/15-г – скасувати частково – щодо квартири за №27 за експлікацією технічного паспорта, проектною загальною площею 67,47 кв.м (за даними Договору про участь у фінансуванні, тип квартири згідно проекту емісії J3a), на сьомому поверсі (третьому житловому) 10-поверхового блоку будівлі, розташованій у Дніпровському районі міста Києва на земельній ділянці розміром 7895 кв. м., кадастровий номер 8000000000:66:094:0014, за адресою: м. Київ, вулиця Жмаченка Генерала/бульвар Дарницький.
Додаток (в копіях):
1. Договір про участь у фінансуванні № 50 від 30 березня 2007 року.
2. 3-сторонній Договір № 24/10 від 10.12.2013 р. , укладеного між мною, ТОВ «ДРОІД СІТІ» та ПІІ «МІХАНІКІ Україна».
3. Акт виконання договору про участь у фінансуванні № 50; Б70/ОВ-008Е(А) від 30 березня 2007 року.
4. Сертифікат серії ІУ 3 165143360138 від 02.12.2014 р.
11.06.2015 р.
Підпис заявниці:

12 июнь 2015 11:06
Пардоньте за глупый возможно вопрос - но что изменит, что инвесторы заходят третей стороной? Это как раежим просмотра ведь? Смотришь - а редактировать не можешь? Типа чтоб за закрытыми дверями договорняк не сделали? Ну так если инвесторы только в режиме просмотра, ну на их глазах договорняк сделают.
12 июнь 2015 11:20
Цитата "CFD":
Пардоньте за глупый возможно вопрос - но что изменит, что инвесторы заходят третей стороной? Это как раежим просмотра ведь? Смотришь - а редактировать не можешь? Типа чтоб за закрытыми дверями договорняк не сделали? Ну так если инвесторы только в режиме просмотра, ну на их глазах договорняк сделают.

Те нє шановний - це покищо ви можете "только смотрєть" і сумно зітхати
А якщо ви третя особа то ви МАЄТЕ ПРАВО - знайомитись з матеріалами справи, заявляти клопотання, і т.д. і т.п - з пасовиного спостерігача ви перетворюєтесь на активного учасника
12 июнь 2015 11:36
Ко всему,что УкрБуд не договаривает ,где гарантии ,что нет двойных продаж ?
12 июнь 2015 11:39
Цитата "Олександр Дядюк":

Те нє шановний - це покищо ви можете "только смотрєть" і сумно зітхати
А якщо ви третя особа то ви МАЄТЕ ПРАВО - знайомитись з матеріалами справи, заявляти клопотання, і т.д. і т.п - з пасовиного спостерігача ви перетворюєтесь на активного учасника

Но если я третья сторона - я выходит могу не согласится с решением и отменить арест? (ну грубо говоря)
12 июнь 2015 13:31
Полностью поддерживаю этого человека !!!!!!!!!!!!
Послушайте еще раз !!!!!!!!!!!!!

Для меня ..и много раз в этом удостоверялся юристы = АФЕРИСТЫ ...и товарищ ДЯДюк этому есть полное подтверждение.....просто товарищ хочет заработать на том на чем заработать нельзя .....Спасибо надо сказать что хоть достроили.....уже достроили...!!! :)

Я реальный инвестор....купил однокомнатную в 25 этажке

Относительно GeorgeM – советую всем, читающим форум, прочитать хотя бы частично посты, который делал GeorgeM на данном форуме – просто прочитайте…. И сами сделайте выводы…
Не сомневаюсь, GeorgeM действительно знаком с юридическими тонкостями всех процессов, связанных со стройками. И демонстрирует при этом и знания ДБН, СНИПов и тд…. Только вот вопрос – с какой целью… Я могу только предположить… Или может сам GeorgeM ответит? Только честно! И что Вы, GeorgeM хотите «получить» взамен за вашу деятельность??? Ну уж точно не за инвесторов переживаете…

И еще, обращение к Александру Дядюку. Не спорю, вы действительно очень тонко разбираетесь в юридических вопросах. И очень неплохо подкованы в них. Но у меня вопрос к Вам, не просто как юристу, а именно как к представителю инвестора. И вопрос касается именно конечного результата – защиты прав Инвестора. Скажите, а вот если бы не Укрбуд, какой он не есть по вашему мнению, НЕ взялся за достройку дома, который, как я помню, после деятельности Миханики Украины, оставался в состоянии только 65 % готовности, то чтобы было сейчас с интересами ВАШЕГО ИНВЕСТОРА? Думаю, в таком случае, не осталось бы места для юридического популизма и демагогии – и ВАШ ИНВЕСТОР, вместе с другими людьми, пострадавшими от действий Миханики Украины, повторюсь, именно Миханики Украины, просто наблюдали за красивым остекленным каркасом – так, как наблюдают сейчас инвесторы 6-ти высоток на Троещине (справа, как ехать к Московскому мосту).

Вот такая была бы картина… Так что в ваших постах, пожалуйста, учитывайте и этот факт.
А то уже пошел юридический популизм, что для полной картины на форуме не хватает только Монтян.

А юридический PR, популизм и тд – и конечный результат защиты клиентов – это одно и тоже…

Так что давайте все таки, придержимся той стратегии, о которой договорились – и пока прекратим на форуме общение, которое создает «пищу» для различных интернет-троллей, которые на этом могут неплохо заработать… (здесь я имею в виду не Александра Дядюка – а кое-кого другого).
12 июнь 2015 14:00
Цитата "CFD":

Но если я третья сторона - я выходит могу не согласится с решением и отменить арест? (ну грубо говоря)

Відміняє арешт суд - але якщо ви учасник процесу, хоча б в якості третьої сторони - то ви маєте право заявляти про це клопотання
12 июнь 2015 14:14
Цитата "архитектор ":
Полностью поддерживаю этого человека !!!!!!!!!!!!
Послушайте еще раз !!!!!!!!!!!!!

Для меня ..и много раз в этом удостоверялся юристы = АФЕРИСТЫ ...и товарищ ДЯДюк этому есть полное подтверждение.....просто товарищ хочет заработать на том на чем заработать нельзя .....Спасибо надо сказать что хоть достроили.....уже достроили...!!! :)

Я реальный инвестор....купил однокомнатную в 25 этажке

.

Послухайте шановний "реальний інвестор", якби Ви дійсно були реальним інвестором - то ви б думали про те - як захистити свої інтереси і таких самих бідолаг-інвесторів, як сам, а не співали б оди своєму роботодавцю - Укрбуду.
Скажіть будь ласка - Дядюк на вас щось заробив? Ви йому за щось платили? Він лише давав практичні поради (безкоштовні) - що варто було б робити в цій ситуації - і перш за все залучитись третьою особою у справі, щоб не пасивно спостерігати - як інші вирішуватимуть вашу долю, а активно її захищати у процесі. Якщо виявиться, що Укрбуд в цій афері не при дєлах - то разом з Укрбудом - як добрі партнери, якщо виявиться що і Укрбуд учасник афери - то захищатись і від нього.
Я жодним чином ПОИ ЩО нікого не закликав воювати з укрбудом - упасі боже - я лише порекомендував інвесторам залучитись у справу, щоб активно впливати на своє майбутнє, а не спостерігати як його вирішують інші. От і все.
Наразі невідомо окончатєльно - Укрбуд нам партнер - чи один із шахраїв, треба спочатку ознайомитись з матеріалами справи і подивитись їх позицію у процесі.
Але про яку "їх позицію" я говорю - вони ж навіть не залучились у справу.
Будь хто з інвесторів хто виявить бажання бути не пасивним спостерігачем - як інші розігрують їх права у суді, а захоче активно впливати на процес і контролювати його як учасник може здійснити це або сам, або із залученням будь якого юриста - не обов'язково дядюка - юристів зараз як собак нестріляних.
Тому дядюк на вас не нажився, пальці вам у дверному косяку не зажимає, щоб ви йому щось платили і т.д. Ще раз - тут ніхто нікому нічого не винен.
Кожен діє, як вважає за потрібне
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .1921. . .68
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее