Подать объявление

ЖК "Артемида", Дарницкий б-р, 8 - "Укрбуд"

ЗастройщикУКРБУД
Сдача ЖК2014 - 2015 г.
Планировки
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Нельзя менять ответы. Всего голосов: 74.
6/8%
11/15%
27/36%
13/18%
17/23%
1. . .2022. . .68
12 июнь 2015 15:02
..но учитывая сколько времени вы сидите в чате ....как то странно .....как будто это ваш ед.источник дохода - бесплатно консультировать инвесторов ???????
12 июнь 2015 15:17
Цитата "архитектор ":
..но учитывая сколько времени вы сидите в чате ....как то странно .....как будто это ваш ед.источник дохода - бесплатно консультировать инвесторов ???????

У вас что-то с клавиатурой. Клавиши со знаками пунктуации западают. Покажитесь специалисту.
12 июнь 2015 15:47
Цитата "архитектор ":

Ага, прям робин гуд на страже обиженных. Наверное дела с депутатским мандатом и общественной оргнаизацией оставляют еще время спасать всех в СР и Артемиде.

Всем кто таки входит 3ей стороной с Дядюком хотел бы просто дать совет:
1) Пообщайтесь с юристами, которые не заинтересованы ни в чем, кроме как оказать именно вам помощь и свои услуги. И услуги за деньги. Любая работа должна оплачиваться
2) При помощи тех же юристов, попробуйте узнать интересы всех сторон в этой ситуации. А не сломя голову бежать в суд, не понимая чем может это обернуться в итоге.

И насколько я помню, там была какое то еще дело, о том что документы предоставленные рос...нефтью подделаны, никто не думает что убуд как раз хочет таким путем пойти? Что долга может и не быть.
12 июнь 2015 16:48
Цитата "Dopio":

Ага, прям робин гуд на страже обиженных. Наверное дела с депутатским мандатом и общественной оргнаизацией оставляют еще время спасать всех в СР и Артемиде.

Всем кто таки входит 3ей стороной с Дядюком хотел бы просто дать совет:
1) Пообщайтесь с юристами, которые не заинтересованы ни в чем, кроме как оказать именно вам помощь и свои услуги. И услуги за деньги. Любая работа должна оплачиваться
2) При помощи тех же юристов, попробуйте узнать интересы всех сторон в этой ситуации. А не сломя голову бежать в суд, не понимая чем может это обернуться в итоге.

И насколько я помню, там была какое то еще дело, о том что документы предоставленные рос...нефтью подделаны, никто не думает что убуд как раз хочет таким путем пойти? Что долга может и не быть.

Прямо аж цікаво - як Укрбуд до гвалту не хоче щоб інвестори залучились до цієї справи?
Давайте прикинемо без емоцій, просто логічно - якщо Укрбуд має добрі наміри і не зацікавлений в тому щоб обібрати старих інвесторів - то чого йому хвилюватись, що інвестори зайдуть третіми особами у справу. Навпаки - разом з інвесторами буде легше відстояти спільні інтереси, недаремно кажуть, що гуртом і батька легше бити.
Але ні - істерика, вереск, перехід на особисті образи свого опонента - прямо в дрож кидає від того, що інвестори зайдуть у справу.
До речі, інвесторам це нічого не коштуватиме - адже за входження третіми особами судовий збір не платиться.
Панове лжеінветори - працівник Укрбуда - чого у вас така істерика?
Вас хтось заставляє тоже входити у справу третіми особами? Ні!
То яке вам діло до інших? ви не хочте входити - вас ніхто не силує (якщо ви дійсно інвестори, в чому я сумніваюсь).
А яке вам діло до інших - нашкодити інвестори однозначно нічим не можуть, а от захистити свої права, якщо в суді розігрується договорняк направлений проти них - можуть.
Нє істерика - вереск, гвалт - ой не заходьте інвестори у справу - не суньте свого носа туди - вірте що добрий Аделаджа (пардон - Укрбуд) вас захистить...
12 июнь 2015 17:11
Цитата "Олександр Дядюк":

Прямо аж цікаво - як Укрбуд до гвалту не хоче щоб інвестори залучились до цієї справи?
Давайте прикинемо без емоцій, просто логічно - якщо Укрбуд має добрі наміри і не зацікавлений в тому щоб обібрати старих інвесторів - то чого йому хвилюватись, що інвестори зайдуть третіми особами у справу. Навпаки - разом з інвесторами буде легше відстояти спільні інтереси, недаремно кажуть, що гуртом і батька легше бити.
Але ні - істерика, вереск, перехід на особисті образи свого опонента - прямо в дрож кидає від того, що інвестори зайдуть у справу.
До речі, інвесторам це нічого не коштуватиме - адже за входження третіми особами судовий збір не платиться.
Панове лжеінветори - працівник Укрбуда - чого у вас така істерика?
Вас хтось заставляє тоже входити у справу третіми особами? Ні!
То яке вам діло до інших? ви не хочте входити - вас ніхто не силує (якщо ви дійсно інвестори, в чому я сумніваюсь).
А яке вам діло до інших - нашкодити інвестори однозначно нічим не можуть, а от захистити свої права, якщо в суді розігрується договорняк направлений проти них - можуть.
Нє істерика - вереск, гвалт - ой не заходьте інвестори у справу - не суньте свого носа туди - вірте що добрий Аделаджа (пардон - Укрбуд) вас захистить...

Интересные вы выводы делаете, обоснованные.

1) Где я писал о том что бы не вступать 3-ми лицами?
2) Где я писал от имени укрбуда?
Надеюсь все ваши речи более основательны.

Вы утверждаете постоянно одно и то же как и Георг Мэ(и возникли в один и то же момент, ловко поддерживая друг друга) - одни пирамиды, все всех кидают, мыкытась, договирняк! И вот уже возводите себя в ранг жертвы.
Ваш же интерес не подтвержден еще и не объяснен в этом деле, но что-то рьяно вы всех подталкиваете к одним и тем же действием.

Я быть может и зайду 3-м лицом, но после того как все сам узнаю и со своими юристами, ну и точно не с вашим участием - одно дело узнать и решить проблему, а другое устраивать истерику в суде и прецедент для сми.
12 июнь 2015 17:24
ДЯДЮКА на "мыло" ;)
12 июнь 2015 17:33
Цитата "архитектор ":
ДЯДЮКА на "мыло" ;)

И за такие посты ботам платят зарплату?Деньги на ветер.Придумайте что-то поумнее.
12 июнь 2015 17:45
я не бот ...просто все таки юрист мутный какойто ...явно хочет устроить бардак на обьекте..который уже практически сдан.. подрывник какой то :) ну займись недостроем чтоли чтобы его достроили...мало обьектов ?
Я не защищаю укрбуд ....я тоже волнуюсь ...., но рано пока уважаемые паниковать
12 июнь 2015 20:16
Цитата "Dopio":

Я быть может и зайду 3-м лицом, но после того как все сам узнаю и со своими юристами, ну и точно не с вашим участием - одно дело узнать и решить проблему, а другое устраивать истерику в суде и прецедент для сми.

А чем плохо появление инвесторов в суде и совместное отстаивание своих прав с Укрбудом и освещение дела в СМИ?
Все же честно и прозрачно, не так ли?
12 июнь 2015 20:43
Цитата "San Sanich":

А чем плохо появление инвесторов в суде и совместное отстаивание своих прав с Укрбудом и освещение дела в СМИ?
Все же честно и прозрачно, не так ли?

Согласен с вами, ничего ужасного и даже полезно.
Но если человек заточен только на то что бы это вызвать резонанс в сми(СР например), то мне как бы не хочется помогать ему в достижении это цели. Зачем помогать людям делать их работу. Свои права отстоять - да, по этому сделаю это не с кем-то, и когда буду понимать все риски и сам.
Если будет надо я думаю мы и сами нагоним журналистов. А пока, извините, я преследую одну цель - получить легально квартиру, обустроить двор и радоваться жизни в итоге.
13 июнь 2015 05:55
Цитата "архитектор ":
я не бот ...просто все таки юрист мутный какойто ...явно хочет устроить бардак на обьекте..который уже практически сдан.. подрывник какой то :) ну займись недостроем чтоли чтобы его достроили...мало обьектов ?
Я не защищаю укрбуд ....я тоже волнуюсь ...., но рано пока уважаемые паниковать

"Прктически сдан" - є ньюанс - в чиїх інтересах? Хто стане власником?
Та не рано панікувати - уже майже пізно - якщо буде рішення суду про стягнення 70 лямів і зі стягнення не виведуть ваші квартири - то вже буде пізно піть боржомі
13 июнь 2015 06:05
Цитата "Dopio":

Согласен с вами, ничего ужасного и даже полезно.
Но если человек заточен только на то что бы это вызвать резонанс в сми(СР например), то мне как бы не хочется помогать ему в достижении это цели. Зачем помогать людям делать их работу. Свои права отстоять - да, по этому сделаю это не с кем-то, и когда буду понимать все риски и сам.
Если будет надо я думаю мы и сами нагоним журналистов. А пока, извините, я преследую одну цель - получить легально квартиру, обустроить двор и радоваться жизни в итоге.

Шановний мій опоненте, Дядюк не зациклений на резонанс, для Дядюка резонанс не мета, а лише інструмент, який в певних умовах доцільно застосувати.
Якщо Дядюку стане ясно (але лише після цього), що в суді розігрується брудна афера, договорняк - як залишити старих інвесторів без квартир, то Дядюк застосує цей інструмент, тому що в наш час це надзвичайно дієвтий інструмент і іноді (якщо суду уже забашляли кілька лямів) - то він єдиний шанс недопустити неправомірного судового рішення і врятувати права інвесторів.
І до речі, а чого ви боїтесь резонансу?
Адже якщо укрбуд і Дроід діють добросовісно і дійсно захищають інтереси інвесторів, то це для них лише позитивна реклама.
Уявіть - преса і телебачення пишуть і показують - як Укрбуд РАЗОМ з громадянами-інвесторами, діючи як соратники і партнери захищають спільні інтереси від зазіхань якихось мутних суб'єктів і навіть якщо борг і буде визнано за Дроідом то телебачення покаже - як спільними зусиллями Укрбуду, Дроіда і інвесторів вдалось захистити права інвесторів і вивести їх квартири з під стягнення.
Так це ж ШИКАРНІША РЕКЛАМА для Укрбуда - показати - який він чесний і як він захищає права інвесторів.
Та інвестори після такої реклами в Києві тільки Укрбуду і довірятимуть.
Звичайно - якщо Укрбуд дійно добросовісно захищатиме інтереси інвесторів, а не сам у схемі.
13 июнь 2015 08:18
Для укрбуда может быть рекламой, для вас пиар.
Зачем мне помогать вам пиариться.
13 июнь 2015 09:26
Цитата "GeorgeM":
namore, блокируются пользователи за открытие нескольких профилей с одного айпишника т.е. боты. Если под разными никами с одного компа пишет несколько человек, то кто это, если не боты застройщика? Что же касается ссылок, то правилами на форуме (и не только на этом) запрещено размещение личной информации о других лицах без их согласия и размещение ссылок на ресурсы схожей тематики. Так что ничего удивительного, что ссылки на другой форум стерли. В то же время, за два с половиной года на этом форуме я не помню ни одного случая, чтобы администрация стирала ссылки на официальные документы и сайты.

Я вижу что Вы опытный Ботовод, признайтесь не этих ли застройщиков Вы "лоббируете" - //vk.cc/3TpMht
13 июнь 2015 09:41
Цитата "semadv":
Я вижу что Вы опытный Ботовод, признайтесь не этих ли застройщиков Вы "лоббируете" - //vk.cc/3TpMht
Я вижу, вы слепы, как крот. Вторую часть сообщения не понял - пишите так, чтобы было понятно.
13 июнь 2015 12:22
Цитата "Dopio":
Для укрбуда может быть рекламой, для вас пиар.
Зачем мне помогать вам пиариться.

Не треба мене піарити - рекламуйте Укрбуд.
тут ніхто нікому нічого не должен.
Ви не хочте входити у справу третіми особами? ради бога - вас ніхто не тащить, але не треба істерити - якщо хочуть зайти інші.
Це їх парво, вони дорослі люди - так саме як і ваше право, якщо ви дійсно інвестор і до нестями, до фанатизму вірите Укрбуду і полагаєтесь виключно на нього - сидіти і ждати свого щастя.
Бог вам в поміч.
15 июнь 2015 11:42

АХТУНГ, АХТУНГ!

Шановні інвестори УВАГА!

Вищим господарським судом України відкрито провадження і призначено слухання за касаційною скаргою ТОВ "Дроід сідті" на ухвалу господарського суду Києва, якою накладено арешт на комплекс "Артеміда".
Слухання призначене УЖЕ на 23 червня на 12-00 в місті Києві, вул. Копиленка, 6.
Це наш шанс вплинути.
Нижче я розміщую зразок заяви про залучення третьою особою на Вищий госп суд.
На відміну від суду першої інстанції де нас точно залучать (а куди вони дінуться), тут ймовірність залучення не висока (хоча можлива), проте сам факт подання нами заяв про залучення третіми особами і присутність вас як інвестори на майно яких зазіхають на суді, хай навіть в якості вільних слухачів, може кардинально вплинути на суддів.
Тому не полініться і відірвіть свої задниці для того щоб захистити свої 100 чи 200 9а у кого і більше) тисяч доларів, які ви в свій час вклали в це будівництво і які можете втратити.
Подайте такі заяви через канцелярію суду (чи хоча б надішліть листом (але рекомендованим) і прийдіть на суд.
//reyestr.court.gov.ua/Review/44724517

ЗРАЗОК ЗАЯВИ про залучення третьою особою.

Суддя Грейц К. В. До Вищого господарського суду України
справа № № 910/4080/15-г/ 01016, м. Київ, вул. Копилена, 6

Заявник:
адреса для листування:

тел.

Особи, які беруть участь у справі:
Позивач: Товариство з обмеженою
відповідальністю "Ространснафтопродукт".
Відповідач: Товариство з обмеженою
відповідальністю "Дроід-Сіті",

ЗАЯВА
про вступ до участі у справі № 910/4080/15-г в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача
Я є інвестором квартири в жилому комплексі «Артеміда», що будується за адресою: м. Київ, перетин вулиць Генерала Жмаченка та бульвару Дарницький,.
Між мною мною та ПІІ «Міханікі Україна» була укладена інвестиційна угода - Договір про участь у фінансуванні № 50 від 30 березня 2007 року (далі – Договір-1), відповідно до умов Розділу другого якого я інвестую кошти у житлове будівництво. Об’єктом інвестування є квартира типу J3а в житловому комплексі з торгівельними приміщеннями та підземним паркінгом, будівництво якого здійснюється на перетині вулиці Генерала Жмаченка і бульвару Дарницького у Дніпровському районі м. Києва, загальною площею 67, 47 кв.м.
Згідно умов п.2.2. Договору Відповідач зобов’язується здійснити закріплення за мною та передати мені у власність квартиру у випадку придбання нею пакета облігацій в кількості 6747 штук загальною номінальною вартістю 340723, 50 грн. згідно Договору купівлі-продажу цінних паперів № 50 ; Б7 / ОВ – 008Е (А) від 30 березня 2007 року (далі – Договір-2).
Вартість об’єкта нерухомості згідно п. 3.1 Договору купівлі-продажу цінних паперів № 50 ; Б7 / ОВ – 008Е (А) від 30 березня 2007 року становить 684 513, 51 грн., що в еквіваленті на валюту США дорівнює 135 547, 23 доларів США. Зазначена сума складає 100% загальної площі об’єкту інвестування.
Відповідно до наказу про зарахування цінних паперів №1 від 25.02.2008 року та виписки про залишки на рахунку в цінних паперах № 007486 від 25.02.2008 року я придбала повний пакет облігацій, а відтак я повністю проінвестувала будівництво квартири типу J3а в житловому комплексі з торгівельними приміщеннями та підземним паркінгом, будівництво якого здійснюється на перетині вулиці Генерала Жмаченка і бульвару Дарницького у Дніпровському районі м. Києва, загальною площею 67, 47 кв.м. у повному обсязі, про що свідчать дані, які містяться у вищезазначених документах - Наказі та Виписці.
Відповідно до п. 1.1.6. Договору-1 запланованою датою введення Житлового комплексу в експлуатацію – 31.12.2008р, проте до цього часу Відповідач будівництво в цілому не закінчив, періодично переносить терміни виконання своїх зобов’язань по Договору.
Хоча будівництво даного об’єкта розпочинало Підприємство з іноземними інвестиціями «Міханіки Україна» (з яким я і укладала договір) і яке в подальшому зареєструвало право власності на цей об’єкт (реєстраційний номер об'єкта нерухомого майна:106353380000), в серпні 2013 року ПІІ «Міханіки Україна» зазначений об’єкт було продали відповідачу у справі – ТОВ «Дроід-Сіті», яке і взяло на себе зобов’язання по добудові будинку і передачі мені прав власності на проінвестовану мною квартиру, доказом чого є копія 3-стороннього Договору № 24/10 від 10.12.13 укладеного між мною, ТОВ «ДРОІД СІТІ» і ПІІ «МІХАНІКІ Україна» (п. 1-3)
Таким чином на підставі вимог Закону України «Про інвестиційну діяльність» було укладено інвестиційний договір, відповідно до умов якого я, як інвестор, профінансувала об’єкт – квартиру типу J3а в житловому комплексі з торгівельними приміщеннями та підземним паркінгом, будівництво якого здійснюється на перетині вулиці Генерала Жмаченка і бульвару Дарницького у Дніпровському районі м. Києва.
Згідно додатку до Договору-1 проінвестована мною квартира типу J3а в житловому комплексі з торгівельними приміщеннями та підземним паркінгом, будівництво якого здійснюється на перетині вулиці Генерала Жмаченка і бульвару Дарницького у Дніпровському районі м. Києва розташована на сьомому поверсі (третьому житловому) 10-поверхового блоку будівлі з видом на парк «Перемоги». Згідно проведеній відповідачем технічній інвентаризації даній квартирі було присвоєно №27 (п.2 Договору № 24/10 від 10.12.2013 р. , укладеного між мною, ТОВ «ДРОІД СІТІ» та ПІІ «МІХАНІКІ Україна»).
Не зважаючи на ті обставини, що об’єкт інвестування є закінчений будівництвом та є готовим до експлуатації, що підтверджується Сертифікатом серії ІУ 3 165143360138 від 02.12.2014 р., і що вартість квартири я сплатила на 100%, що підтверджується Актом виконання договору про участь у фінансуванні № 50; Б70/ОВ-008Е(А) від 30 березня 2007 року, ТОВ «ДРОІД-СІТІ» НЕ ВИДАЄ ІНВЕСТОРАМ, ЗОКРЕМА І МЕНІ, правовстановлюючий документ на об’єкт інвестування (квартиру №27) та не передає її мені по причині (з пояснень ТОВ «Дроід Сіті») не присвоєння будинку адреси, що є перепоною для його державної реєстрації як об’єкта нерухомості. А тому вказані обставини з урахуванням положень ч. І ст. 334, ч.2 ст. 331 ЦК України правових підстав для визнання права власності не дають, разом з тим я згідно п.3.1 Договору № 24/10 від 10.12.2013 р. , укладеного між мною, ТОВ «ДРОІД СІТІ» та ПІІ «МІХАНІКІ Україна», маю майнові права на об’єкт інвестування.
Проте, вчора, абсолютно випадково, з форуму інвесторів в Інтернеті //forum.domik.ua/zhk-artemida-darnickij- br-i-zhmachenko-mixaniki-ukraina-t20263- 380.html і з Єдиного державного реєстру судових рішень мені стало відомо, що Господарським судом м. Києва розглядається справа № 910/4080/15-г за позовом ТОВ «Ространснафтопродукт» до ТОВ «Дроід-сіті» про стягнення 70 мільйонів боргу.
Більш того, ухвалою суду від 27.02.2015 у цій справі, було задоволене клопотання ТОВ "Ространснафтопродукт" про забезпечення позову шляхом накладення арешту на майно та заборони відчуження на об'єкт незавершеного будівництва, який належить Товариству з обмеженою відповідальністю "Дроід-Сіті" - на незавершене будівництво за адресою: м. Київ, перетин вулиць Генерала Жмаченка та бульвару Дарницький (реєстраційний номер об'єкта нерухомого майна:106353380000), яке належить Товариству з обмеженою відповідальністю "Дроід-Сіті" (код ЄДРПОУ 38648652, м. Київ, вулиця Фанерна, будинок 4), а також заборонено Товариству з обмеженою відповідальністю "Дроід-Сіті" продавати або іншим чином відчужувати у будь-який спосіб об'єкт незавершеного будівництва як в цілому, так і окремі його частини/квартири/паркінги/нежитлові/офіс ні/торгівельні приміщення, в тому числі, але не виключно, заборонити відступати/відчужувати майнові права на такий об'єкт або зазначені вище його частини, передавати їх/його в оренду тощо, а також обтяжувати зазначений об'єкт або його частини будь-якими правами третіх осіб, який (які) розташовані у Дніпровському районі міста Києва на земельній ділянці розміром 7895 кв. м., кадастровий номер 8000000000:66:094:0014, за адресою: м. Київ, перетин вулиць Генерала Жмаченка та бульвару Дарницького.
У разі задоволення позову та здійснення стягнення Державною виконавчою службою за рахунок майна (в першу чергу арештованого), що є власністю ТОВ «Дроід-сіті» об’єкт незавершеного будівництва та інші майнові права пов’язані з ним, можуть перейти у власність інших осіб, що позбавить мене прав на об’єкт інвестицій в цьому незавершеному будівництві.
Згідно положення ст.27 ГПК України Треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до прийняття рішення господарським судом, якщо рішення з господарського спору може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї з сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за клопотанням сторін, прокурора. Якщо господарський суд при прийнятті позовної заяви, вчиненні дій по підготовці справи до розгляду або під час розгляду справи встановить, що рішення господарського суду може вплинути на права і обов'язки осіб, що не є стороною у справі, господарський суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.
Вважаю, що оскільки рішення у справі може вплинути на мої права і обов'язки, що в результаті задоволення позову і стягнення за рахунок арештованого майна, я взагалі можу залишитись і без квартири і без грошей і з метою реалізації мого конституційного права на захист свої законних прав та інтересів в судовому процесі, рішення в якому може вплинути на ці мої права, вважаю, що є всі правові підстави залучити мене до участі у справі як третю осу, які не заявляє самостійні вимоги на предмет спору, виходячи їз наступного.на сторні відповідача.
Враховуючи вищезазначене, керуючись п.5 ст.7, ст.4 Закону України «Про інвестиційну діяльність», ст.ст. 27. 68, 86 Господарського процесуального кодексу України,-
п р о ш у :
1. Залучити мене ………………….. до участі у справі № 910/4080/15-г в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача.
2. Забезпечити можливість доступу до залу засідань, для надання можливості підтримати і обґрунтувати своє клопотання, а у разі його незадоволення бути присутнім в якості вільного слухача, у справі яка вплине на мої законні права і інтереси.
Додатки (в копіях):
1. Договір про участь у фінансуванні № 50 від 30 березня 2007 року.
2. 3-сторонній Договір № 24/10 від 10.12.2013 р. , укладеного між мною, ТОВ «ДРОІД СІТІ» та ПІІ «МІХАНІКІ Україна».
3. Акт виконання договору про участь у фінансуванні № 50; Б70/ОВ-008Е(А) від 30 березня 2007 року.
4. Сертифікат серії ІУ 3 165143360138 від 02.12.2014 р.
Дата____________________________
Підпис заявниці (ка):

15 июнь 2015 11:53
Зразок заяви що ви подали відноситься тільки до першої групи інвесторів (мається на увазі інвесторів Міханіків). А що порадите новим інвесторам УкрБуду?
15 июнь 2015 16:12
Це стосується всіх, тому що арест накладено на весь об'єкт - як об'єкт майнових прав. І під загрозою усі.
Просто інвестори Укрбуду чи Дроіду хай підставляють свої дані - то лише примірний зразок заяви
16 июнь 2015 05:27
Шановні інвестори, тут деякі укрбудівські боти, що намагаються зробити все можливе, щоб інвестори не зайшли у цю справу про стягнення 70 лямів (за їх рахунок), вдаються до брудних методів, поливаючи опонентів, що дєскать дядюк такий активний, бо хоче щоб ви скористались його послугамия к юриста.
Шановні - ще раз повторюсь - тут ніхто нікому нічого не должен.
У мене є вже пару клієнтів і їх я захищатиму, по любому.
Дядюк такий сякий - ради бога.
Скористайтесь послугами іншого юриста - якого знаєте, довіряєте чи
порекомендують ті люди яким ви довіряєте.
Можливо у вас, як на Заході є сімейний лікар і сімейних юрист.
Я тільки за - і мені веселіше буде і як кажуть одна голова добре - а
кілька ще краще.
Але в тій гострій і дуже небезпечній для ваших прав ситуації - зробіть хоч
що небудь для захисту ваших прав - бо залишитесь і без квартири і без
грошей.
Візьміть фахового юриста (ради бога - не дядюка - когось іншого - я тільки за), але яких розбирається у цій сфері і належно захистить ваші права.
Бо ситуація дуже гостра а поведінка укрбуду - ще більш дивна - кілька місяців розглядається спір у суді, накладено арешт на обьєкт де є і їх інтерес - а вони навіть у справу не залучились.
Може для того щоб потім сказати обібраним інвесторам - "а ми ваащє не при дєлах, ми не приймали участь у справі)...
А як ще думати
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .2022. . .68
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее