Подать объявление

ЖК Амурский | ул. Ломоносова (Трутенко, 3)

ЗастройщикБУДТЕХНОЛОГИИ
Сдача ЖК2021 г.
Планировки
от 30 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
н/а
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 264.
45/17%
39/15%
115/44%
39/15%
26/10%
1. . .252254. . .416
13 фев 2017 16:52
Цитата "The Madness":
...............(что можно и что нельзя)?

Одними словами права жильцов:
1. Шаг вправо , шаг влево = Р*л;
2. Для жителей с панорамным видом из квартиры: выше вышеизложенное + прыжок рассматривается , как попытка улететь.

))))))))))))))))))))))))))))))))))
13 фев 2017 18:04
Фотоотчет понравился,спасибо. Работают в выходные - вдруг сдадут 3 й дом с апреле?? А как с выходом на Трутенко-Максиимовича, не планируют открывать, к метро как-бы ближе?
13 фев 2017 18:06
Цитата "ЕленаХ":
Фотоотчет понравился,спасибо. Работают в выходные - вдруг сдадут 3 й дом с апреле?? А как с выходом на Трутенко-Максиимовича, не планируют открывать, к метро как-бы ближе?

доделка, сдача дома, получение почтового адреса, паевые взносы, на каждом этапе может быть подстерегать зрада.
13 фев 2017 18:29
Цитата "ЕленаХ":
А как с выходом на Трутенко-Максиимовича, не планируют открывать, к метро как-бы ближе?

Нам сказали, что откроют когда сдадут второй дом. Потому что той дорогой будут возить строй материалы и забор будет стоять вдоль второго дома и до выезда
13 фев 2017 21:19
Цитата "ЕленаХ":
Фотоотчет понравился,спасибо. Работают в выходные - вдруг сдадут 3 й дом с апреле??
Та может и в этом году успеют :ded:
14 фев 2017 07:01
Цитата "EvgeniyRud":

Нам сказали, что откроют когда сдадут второй дом. Потому что той дорогой будут возить строй материалы и забор будет стоять вдоль второго дома и до выезда

Так это года через 2 проезд откроют......
14 фев 2017 07:58
ШАНОВНІ! Хочу підняти питання рахунків за опалення місць загального користування. На скільки я знаю то вони у нас не опалюються, при наймні в 1-му будинку. Отже ці рахунки є сплатою за втрати тепла в трубопроводах від лічильника до квартир. У цьому місяці мені прийшов рахунок на 249грн. Провівши нескладні розрахунки у мене вийшло витрат по будинку в районі 25Гкал. Здаючи звіти за теплову енергію в одній з клінік (2 повехи, підігрів підлоги від опалення, сама будівля та трубопровід не так добре утеплені як у нас) виходить 18-19 Гкал. Питання:
1. Чи не платимо ми за опалення магазину, відділу з продажу ...?
2. По яких тарифах платять вище перераховані суб`єкти? Бо якщо буде перевірка ДЕРЖЕНЕРГОНАГЛЯДУ штраф випишуть на ЖЕК. А звідки у ЖЕКа гроші беруться? - питання риторичне.
3. Якщо все нормальн, всі оплачують за себе і ніхто нічого не краде, чому такі великі втрати тепла?

P.S. Ці питання до Амурсьий.
14 фев 2017 08:20
Цитата "ЕленаХ":

Так это года через 2 проезд откроют......

так и есть :down:
14 фев 2017 09:37
Цитата "O_O_N":
Здаючи звіти за теплову енергію в одній з клінік (2 повехи, підігрів підлоги від опалення, сама будівля та трубопровід не так добре утеплені як у нас) виходить 18-19 Гкал.

Сравнивается 2-х этажное и 25 этажное здание? :)
Где у нас трубопровод утеплен? После того как поставили тамбурную дверь в тамбуре стало теплей чем в квартире благодаря считку с трубами/счетчиками. В нем разве есть какое-то утепление? Не обращали внимание.
14 фев 2017 10:16
Цитата "Leskinkotik":

Сравнивается 2-х этажное и 25 этажное здание? :)
Где у нас трубопровод утеплен? После того как поставили тамбурную дверь в тамбуре стало теплей чем в квартире благодаря считку с трубами/счетчиками. В нем разве есть какое-то утепление? Не обращали внимание.

Не знаю как у Вас, но у меня стояк отопления где стоит квартирный счетчик - утеплен. А по поводу сравнения 25 и 2-х этажных зданий, то в данном 2-х этажном здании объём системы отопления будет даже больше чем в 25 этажном (учитывая огромное количество радиаторов и теплый пол, а в нашей высотке только трубопроводы, без учёта квартир которые оплачиваются отдельно).
14 фев 2017 12:37
Доброго дня!
Стосовно опалення. Житлова і нежитлова (офіси) частини мають окремі загальні лічильники теплової енергії, тому нарахування проводяться, виключно, за показниками відповідних лічильників. Розрахунки виконуються на підставі знятих ПАТ "Київенерго" місячних звітів за спожиту теплову енергію.
Основним джерелом втрат є двері і вікна, які працівники ремонтних бригад постійно залишають відчиненими після перекуру, або взагалі блокують у відкритому положенні.
14 фев 2017 12:51
Цитата "lavi":
сегодня строители активно занимались утеплением, сразу несколько бригад

Если бы они еще и стыки межпанельные предварительно чем-нибудь замазали - было бы вообще супер.
14 фев 2017 12:53
Цитата "GK_Amurskiy":
Доброго дня!
Стосовно опалення. Житлова і нежитлова (офіси) частини мають окремі загальні лічильники теплової енергії, тому нарахування проводяться, виключно, за показниками відповідних лічильників. Розрахунки виконуються на підставі знятих ПАТ "Київенерго" місячних звітів за спожиту теплову енергію.
Основним джерелом втрат є двері і вікна, які працівники ремонтних бригад постійно залишають відчиненими після перекуру, або взагалі блокують у відкритому положенні.

Дякую за відповідь. Скажіть будь ласка як вираховуються платня за опалення місць загального користування та втрати в трубопроводі?
P.S.
А де наші пштові скриньки?
14 фев 2017 13:10
Одразу після зняття показників загальнобудинкового лічильника теплової енергії, знімаються показники всіх індивідуальних лічильників квартир. Квартирні показники сумуються і їх сума віднімається від загальнобудинкового показника. Різниця ділиться на повну опалювальну площу квартир будинку та множиться на опалювальну площу кожної окремої квартири.
14 фев 2017 13:23
Цитата "GK_Amurskiy":
Одразу після зняття показників загальнобудинкового лічильника теплової енергії, знімаються показники всіх індивідуальних лічильників квартир. Квартирні показники сумуються і їх сума віднімається від загальнобудинкового показника. Різниця ділиться на повну опалювальну площу квартир будинку та множиться на опалювальну площу кожної окремої квартири.

Дякую. Але дуже багато шаф з лічильниками зачинені (з цілью їх збереження) (у мене втому числі). Ніхто ніколи у мене не питав показників (хоча у мене опалення перекрито і радіатори зняті). Я готовий надати доступ, або надавати показники, запропонуйте механізм. Отже є така підозра, що хтось користується опаленням не сплачуючт за нього, а Ви про це і нездогадуетесь.
14 фев 2017 13:28
Показники індивідуальних лічильників теплової енергії знімаються працівниками ТОВ "ЖК Амурський", щомісячно в повному обсязі. Ключі від всіх технологічних шаф в наявності.
14 фев 2017 13:34
Цитата "O_O_N":

хтось користується опаленням не сплачуючт за нього, а Ви про це і нездогадуетесь.

Этот вопрос на форуме вряд ли решите, нужно задавать его напрямую ответственным лицам, и то вряд ли правды добьетесь :shuffle:
14 фев 2017 13:39
Цитата "GK_Amurskiy":
Показники індивідуальних лічильників теплової енергії знімаються працівниками ТОВ "ЖК Амурський", щомісячно в повному обсязі. Ключі від всіх технологічних шаф в наявності.

Від моєї шафи ключі тільки у мене, і я точно знаю що мій випадок не єдиний.
14 фев 2017 14:01
Цитата "GK_Amurskiy":
Доброго дня!

дорогой представитель GK_Amurskiy, большинство дверей на этажах не закрываются из-за того что фурнитура не установлена должным образом, а двери не отрегулированы, так как это является Вашей зоной ответственности, не хотите ли Вы разделить участие в покрытии расходов по теплопотерям с владельцами квартир?
14 фев 2017 20:04
Вопрос к представителям ЖК Амурский: Если территория комплекса охраняется, зачем дополнительно консьержи? Чем обусловлен такой высокий тариф(относительно других ЖК такого же класса) за обслуживание?
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .252254. . .416
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее