ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а
Застройщик | Украинская строительная компания |
Сдача ЖК | 2022 г. |
Планировки | от 18 000 Грн/м² |
11/58% | ||
0/0% | ||
1/5% | ||
0/0% | ||
7/37% |
Santa Claus
Сказки про 8м$ можете оставить для своих клиентов. Напоминаю, что сейчас мы живём по законам военного временить поэтому, ни прокурор, ни следователь СБУ, вас не спасёт.
Мне кто-то объяснит о чем весь кипеш? Я ничего не понимаю о чем речь.
По поводу люлек, сказали что в течении недели возобновят работы по утеплению фасадов. Работники на месте. Никто никуда не разъехался. Так что процесс по-немногу пойдёт.
Якби вони ще не брехали, який фасад коли вікон немає в 70% квартир. На ту сторону дивитись страшно ,а обіцяли що за зиму встановлять усі вікна, до кінця лютого не поставили жодного вікна. Одна надія на те що хтось поможе доб це дувати до
Може хто був на об'єкті, що там на сьогоднішній день?
Nt_2021
Може хто був на об'єкті, що там на сьогоднішній день?
Був рядом. То нічого.

Santa Claus
Сказки про 8м$ можете оставить для своих клиентов. Напоминаю, что сейчас мы живём по законам военного временить поэтому, ни прокурор, ни следователь СБУ, вас не спасёт.
Просто из щадящей вежливости: что ещё вы придумаете (если только застройщик вам что-то платит)?
Повторюсь: на месте инвесторов УСК я бы искал выходы на городскую администрацию. УСК уж ничего не достроит, проехали. Теперь необходимо искать варианты передачи стройки альтернативным застройщикам, способы достроить дом.
Роботи по будинку будуть відновлюватись, але є надія на те що, якщо запрацює програма про будівництво житла для переселенців, то є шанс на те що наш будинок може потрапити під цю програму. Забудовник приймає участь, подані відповідні документи. Квартири є, ціна не захмарна. Будемо надіятись .

Nt_2021
Роботи по будинку будуть відновлюватись, але є надія на те що, якщо запрацює програма про будівництво житла для переселенців, то є шанс на те що наш будинок може потрапити під цю програму. Забудовник приймає участь, подані відповідні документи. Квартири є, ціна не захмарна. Будемо надіятись .
Доброго дня.
Звідки така інформація?
Я коли уточнювала, казали інше 🙄
А що вони вам сказали?

Nt_2021
А що вони вам сказали?
я раніше тут писала про це, але повторюсь.
на питання чи підлягає наш будинок під "акцію" , мені сказали, що ні.
обіцяли роботи відновити протягом 2-х тижнів, вже 4й пішов.
Я спілкувалась 2.06. мені відповіли на мої запитання те що я написала . Але надія є, а віри немає. Сказано було ще те , що на надходжені кошти від інвесторів були закуплені матеріали для будівництва і зберігаються на складі. А ще було сказано , що ініціативна група постійно спілкується із мерією і забудовником. Але щось ніякої інформації
Добрий вечір. Поділіться про що дізналися у забудовника і мерії.
Таке враження що в будинку продано 2--5 квартир.
перед війною пан мороз перед мером сказав, що немає коштів для будівництва, і тому шукає шляхи отримання кредиту. Але суми які він називав, вони смішні. Тим паче що протягом 3 місяців ніяких здвигів по кредитах не було. Мер пляше із гими під одну дудеу
Щоб наш будинок попав під програму будівництва житла для переселенців, потрібно щоб забудовник ,ухався, а по факту вони ніяких мір не приймають, хоча могли б разом із місто зробити колективний запит. Але маємо те що маємо

Виклали нові фотки з будівництва, так що все буде добре.
Толку із тих фото ніякого. Постановка. Уже скільки років фоткають, а толку ніякого. Сусіди за цей час цілий комплекс виганяють
Спілкувалась із відділом продаж рекомендували перезвонити через неділю має бути більш конкретна інформація.
Цікаво, яка буде у них інформація? А то вже 3 роки "замилюють очі".
До війни не будували, а тут почнуть будувати. Не вірю.

Nt_2021
Спілкувалась із відділом продаж рекомендували перезвонити через неділю має бути більш конкретна інформація.
Мені це саме казали тиждень тому

- Дом №16, ЖК "Эврика"09.051 502
- МФК А136 Highlight Tower | DIM Group | ул. Антоновича, 136-13809.05401
- ЖК River Port | Ривер Порт | Відважних | Ирпень, Гостомельское шоссе, 4909.0517
- ЖК 7 Kvartal | 7 Квартал | Perfect Group, Edelburg Development | пр. Правды08.0549
- ЖК Diadans | Диаданс | ENSO | ул. Евгения Коновальца08.05265
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская08.05117
- ЖК Aria | Ария | GEOS | бул. Дружбы Народов, 13а08.05152
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1106.053 748
- ЖК Orange City | Оранж Сити | GEOS | Лысогорский спуск, 26а06.055 706
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова06.05725
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?09.054 330
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Четыре сезона | Будова | м. Одесса, просп. Гагарина, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а30.124
- Капітальний ремонт +-40кв.м08.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Балони та Обладнання06.04