Жилой квартал Эврика | Аркада | ул. Академика Глушкова
Застройщик | АРКАДА |
Сдача ЖК | 2017 - 2020 г. |
Планировки |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 483.
111/23% | ||
59/12% | ||
117/24% | ||
126/26% | ||
70/14% |
SilverF
Старожил
599
29 августа 2017
23 фев 2018 07:07
Оптом
Torden
Постоянный пользователь
245
29 апреля 2017
23 фев 2018 07:14
Цитата "Vadoslpmu":
Ви взагалі при своєму розумі?!
Я інвестор будинку другої черги. Ви хочете роздмухати каламуть, щоб за рахунок моєї квартири вашу побудували пошвидше?! А на всіх інших наплювати?!! Вам потім приємно буде жити серед "вічного" будмайданчика?
Ви побільше листів депутатам пишіть і мітингуйте під банком, тоді і про першу чергу можете забути, не тільки про другу.
Ви знаєте як в свій час ледь не поклали Промінвестбанк? Як можна похитнути банк? Роздмухуванням дезінформації. Тоді ні вкладники, ні нові інвестори не будуть іти в банк і не понесуть гроші, за рахунок яких в тому числі будується ваш будинок. А якщо завдяки таким вашим діям, не дай Боже, у банка почнуться проблеми, повірте, власники забудуть і про паї і про все на світі, а "зроблять ноги" з усіма наслідками.
А ваш депутат в першу чергу думатиме не про вас, а про свою політичну кар'єру.
Ви інвестор. Ви коли вкладали гроші, читали договір, закон? До чого тут КМДА взагалі? Коли інвестор вкладає гроші в якийсь сумісний проект (нехай відкриття фабрики по виробництву взуття), він у разі не виконання партнером проекту в строк біжить до КМДА чи депутатів?
З приводу затримки будівництва - Ви дивились, по іншим забудовникам затримок немає? Такі самі якщо не більше. На це я маса причин, в Т.ч. об'єктивних, про які ми і не знаємо. Багато моїх знайомих вважають що затримка на рік це норма, навіть для найкращих забудовників України.
По вашому якийсь лист від інвесторів допоможе забудовнику вирішити питання з Київодоканалом чи Київенерго? Не смішіть.
Не розкачуйте човна, на якому пливете. І не плюйте на людей, які разом з вами пливуть в цьому човні. Треба і про інших думати.
Категорично з Вами згоден! Як можна було бути таким наівним при прийнятті рішення щодо інвестування в будівництво нерухомості в нашій країні та не зважити всіх ризиків? Затримка - це один із головних ризикиів, який матиме місце однозначно, в силу багатьох причин! Як можна було очікувати термін здачі місяць-в-місяць, знаючи економічну, політичну ситуацію в Україні? З усією повагою, панове, не варто пиляти гілку на якій самі ж і сидете.
Мене завжди дивує наскільки людям властиво прагнути виграшу тактично, при великій ймовірності стратегічного програшу.
Ваші, як на мене безглузді та малоефективні, дії можуть реально вплинути як на якість ремонтів, і що ще гірше, на якість будівництва, так і на здачу решти будинків, у зв'язку з негативним інформаційним полем як навколо самого ЖК так і його забудовника.
Шановна громадо, мене от завжди цікавило одне питання - чому нікого не хвилює той факт, що в нашому районі практично відсутня достатня соціальна інфраструктура? Адже Голосіївський район вже зараз (до введення в експлуатацію ЖК Еврика, що передбачатиме + 20-28 тис. населення) має гостру (і це м'яко кажучи) проблему з дитячими садками та школами. Чому ніхто не переймається тим фактом, що влада міста відмовилась приймати від Аркади 3 дитячі садочки, школу і ліцей в якості оплати паїв? Чому всі біжать з безглуздими листами до пана Кличка щодо перевірки затримки будівництва, що само по собі малоефективно, але ніхто не ставить питання про вимогу будівництва об'єктів соціальної сфери?
Наразі всі живуть в стилі "моя хата з краю", а потім, коли питання зачепить особистий інтерес (коли не зможуть записати дитину в садочок, коли постане питання переповнених класів шкіл), будуть бігати і сваритись на кухні одне одному, що влада така-сяка не думає про людей. От тільки влада не робить те, що їй дозволяє не робити байдужість громади...
Печально якось це все...
**на правах імхо
Nightmare
N
Пользователь
23
05 февраля 2018
23 фев 2018 07:23
Цитата "-Angel-":З приводу затримки будівництва - Ви дивились, по іншим забудовникам затримок немає? Такі самі якщо не більше. На це я маса причин, в Т.ч. об'єктивних, про які ми і не знаємо. Багато моїх знайомих вважають що затримка на рік це норма, навіть для найкращих забудовників України.
Абсолютно с Вами согласна. Год это норма для всех застройщиков. Некоторые просто раньше пускают делать ремонт, а документы через год собственники получают.
Но этот форум, реально, очень кипишный. Я, вкладываясь в квартиру, где-то на год задержки и рассчитывала, но с таким переполохом на форуме, уже начинаю нервничать. Учитывая, что в моем доме, только котлован роют.
100% согласна.
Хуже сделать - это всегда пожалуйста. Менталитет чтоли? Тактика отличная - пусть мне дом сдадут, а дальше и трава не рости...Дальновидно ничего не скажеш!
borisko
b
Постоянный пользователь
129
23 декабря 2014
23 фев 2018 07:30
Цитата "Vadoslpmu":
Ви взагалі при своєму розумі?!
Я інвестор будинку другої черги. Ви хочете роздмухати каламуть, щоб за рахунок моєї квартири вашу побудували пошвидше?! А на всіх інших наплювати?!! Вам потім приємно буде жити серед "вічного" будмайданчика?
Ви побільше листів депутатам пишіть і мітингуйте під банком, тоді і про першу чергу можете забути, не тільки про другу.
Ви знаєте як в свій час ледь не поклали Промінвестбанк? Як можна похитнути банк? Роздмухуванням дезінформації. Тоді ні вкладники, ні нові інвестори не будуть іти в банк і не понесуть гроші, за рахунок яких в тому числі будується ваш будинок. А якщо завдяки таким вашим діям, не дай Боже, у банка почнуться проблеми, повірте, власники забудуть і про паї і про все на світі, а "зроблять ноги" з усіма наслідками.
А ваш депутат в першу чергу думатиме не про вас, а про свою політичну кар'єру.
Ви інвестор. Ви коли вкладали гроші, читали договір, закон? До чого тут КМДА взагалі? Коли інвестор вкладає гроші в якийсь сумісний проект (нехай відкриття фабрики по виробництву взуття), він у разі не виконання партнером проекту в строк біжить до КМДА чи депутатів?
З приводу затримки будівництва - Ви дивились, по іншим забудовникам затримок немає? Такі самі якщо не більше. На це я маса причин, в Т.ч. об'єктивних, про які ми і не знаємо. Багато моїх знайомих вважають що затримка на рік це норма, навіть для найкращих забудовників України.
По вашому якийсь лист від інвесторів допоможе забудовнику вирішити питання з Київодоканалом чи Київенерго? Не смішіть.
Не розкачуйте човна, на якому пливете. І не плюйте на людей, які разом з вами пливуть в цьому човні. Треба і про інших думати.
+100
SimonSaid
S
Постоянный пользователь
155
03 августа 2017
23 фев 2018 07:37
Цитата "SilverF":Оптом
Спасибо большое!
Anonymous
23 фев 2018 08:04
Цитата "Torden":
Поддерживаю вопрос о садиках и школах. Как мне кажется это одна из проблем с задержкой поскольку банк рассчитывал не платить паевые, а отдать инфраструктурой в виде этих школ.
Также читая новость о появлении детских садов и школ в районе смущает последний абзац:
«Мы должны исправить ошибки предыдущей киевской власти, которая позволяла застраивать целые микрорайоны без обеспечения учебными заведениями. В такой ситуации оказался и Голосеевский район. Сейчас принимаются меры, чтобы обязать застройщиков выполнить свои обязательства перед городом или забрать у них участки для строительства объектов социальной инфраструктуры», - отметила председатель постоянной комиссии по вопросам образования Анна Старостенко.
Также профильная комиссия обратится в департамент земельных ресурсов, чтобы там предоставили полную информацию о целевом назначении указанных земельных участков. Кроме того, департамент градостроительства и архитектуры должен предоставить данные о градостроительных условиях и ограничениях, которые предоставлялись застройщикам.
Подробнее: https://bigkiev.com.ua/content/v-goloseevskom-rayone-poyavyatsya-sem-detskih-sadov-i-pyat-shkol"
Chief007
C
Старожил
599
27 апреля 2017
23 фев 2018 08:30
Цитата "Torden":
Шановна громадо, мене от завжди цікавило одне питання - чому нікого не хвилює той факт, що в нашому районі практично відсутня достатня соціальна інфраструктура? Адже Голосіївський район вже зараз (до введення в експлуатацію ЖК Еврика, що передбачатиме + 20-28 тис. населення) має гостру (і це м'яко кажучи) проблему з дитячими садками та школами.
Хотя для моей семьи уже вопрос садиков-школ давно не актуален, я поддержала бы эту петицию двумя руками. И вопрос поликлиники и парковки бы добавила. Не представляю, когда все мы заселимся, что будет вокруг домов.
NataLyNataLy
N
Пользователь
23
02 августа 2017
23 фев 2018 09:20
Цитата "Torden":
Категорично з Вами згоден! Як можна було бути таким наівним при прийнятті рішення щодо інвестування в будівництво нерухомості в нашій країні та не зважити всіх ризиків? Затримка - це один із головних ризикиів, який матиме місце однозначно, в силу багатьох причин! Як можна було очікувати термін здачі місяць-в-місяць, знаючи економічну, політичну ситуацію в Україні? З усією повагою, панове, не варто пиляти гілку на якій самі ж і сидете.
Мене завжди дивує наскільки людям властиво прагнути виграшу тактично, при великій ймовірності стратегічного програшу.
Ваші, як на мене безглузді та малоефективні, дії можуть реально вплинути як на якість ремонтів, і що ще гірше, на якість будівництва, так і на здачу решти будинків, у зв'язку з негативним інформаційним полем як навколо самого ЖК так і його забудовника.
Шановна громадо, мене от завжди цікавило одне питання - чому нікого не хвилює той факт, що в нашому районі практично відсутня достатня соціальна інфраструктура? Адже Голосіївський район вже зараз (до введення в експлуатацію ЖК Еврика, що передбачатиме + 20-28 тис. населення) має гостру (і це м'яко кажучи) проблему з дитячими садками та школами. Чому ніхто не переймається тим фактом, що влада міста відмовилась приймати від Аркади 3 дитячі садочки, школу і ліцей в якості оплати паїв? Чому всі біжать з безглуздими листами до пана Кличка щодо перевірки затримки будівництва, що само по собі малоефективно, але ніхто не ставить питання про вимогу будівництва об'єктів соціальної сфери?
Наразі всі живуть в стилі "моя хата з краю", а потім, коли питання зачепить особистий інтерес (коли не зможуть записати дитину в садочок, коли постане питання переповнених класів шкіл), будуть бігати і сваритись на кухні одне одному, що влада така-сяка не думає про людей. От тільки влада не робить те, що їй дозволяє не робити байдужість громади...
Печально якось це все...
**на правах імхо
Цілком погоджуюся!
Svit-Lanka
S
Постоянный пользователь
217
11 мая 2016
23 фев 2018 09:26
Цитата "Chief007":
Хотя для моей семьи уже вопрос садиков-школ давно не актуален, я поддержала бы эту петицию двумя руками. И вопрос поликлиники и парковки бы добавила. Не представляю, когда все мы заселимся, что будет вокруг домов.
Підписували ми в вересні такі листи, з усього комплексу аж 8 підписів назбирали.
ghost_stone
g
Ветеран
1 775
29 октября 2016
23 фев 2018 09:57
ИЗАркады - дайте пожалуйста более менее вменяемую оценку ситуации. Но так, чтобы это хоть как то на правду похоже было.
А то тут реально революция назреет. мало не покажется не вам, не нам.
всем очевидно, что работы зимой почти не велись. и говорить, что за пару месяцев все сдастся - не имеет смысла.
Как не имело смысла в ноябре говорить, что 14й дом обошьют до января, и потом молчать до весны, как будто все идет по плану.
Нужно восстанавливать хоть какой то диалог. события которые назревают - не приведут к добру ни для вас ни для нас. Но становятся все более и более неизбежными. К сожалению.
А то тут реально революция назреет. мало не покажется не вам, не нам.
всем очевидно, что работы зимой почти не велись. и говорить, что за пару месяцев все сдастся - не имеет смысла.
Как не имело смысла в ноябре говорить, что 14й дом обошьют до января, и потом молчать до весны, как будто все идет по плану.
Нужно восстанавливать хоть какой то диалог. события которые назревают - не приведут к добру ни для вас ни для нас. Но становятся все более и более неизбежными. К сожалению.
dima75230
Постоянный пользователь
115
11 февраля 2018
23 фев 2018 10:17
Цитата "Torden":Категорично з Вами згоден! Як можна було бути таким наівним при прийнятті рішення щодо інвестування в будівництво нерухомості в нашій країні та не зважити всіх ризиків? Затримка - це один із головних ризикиів, який матиме місце однозначно, в силу багатьох причин! Як можна було очікувати термін здачі місяць-в-місяць, знаючи економічну, політичну ситуацію в Україні? З усією повагою, панове, не варто пиляти гілку на якій самі ж і сидете.
Печально якось це все...
**на правах імхо
Прекрасний пост. Дякувати Богові, що кількість людей зі схожими думками на цьому форумі майже однакова та адекватна кількосі тим, хто з нетерплячки пише нервові повідомлення.
Що стосується вашого запитання про інфраструктуру, то тут я перший можу підписатись під петицією до міського голови. Але аналізуючи відсоток тих, кому це питання цікаве, можна зробити невтішні висновки - більшість тих хто фінінсує Еврику або перекупи або агентства з нерухомості. Подивіться в мережі на кількість обїяв про продаж недобудованих квартир Еврики. Їх дуже багато.
Ці люди не пишуть на форумі, а просто через деякий час перепродують квартири, які ростуть у ціні з кожним місяцем. Тому ці люди і не цікавляться інфраструктурою. Їм не потрібні школи, дитячі садки та паркувальні місця.
Окрім цього величезна кільність людей планують не проживати у цих квартирах, а здавати їх студентам ВИШів, які прямо тут поруч. Окрім цього, величезною перевагою є доступність метро.
Тому кількість тих, хто дійсно планує жити у цих будинках зі своєю родиною вкрай мала. Тому і запитання про інфраструктуру підіймають вкрай нечасто.
От це сумно...
Melquiades
Пользователь
52
31 августа 2017
23 фев 2018 10:25
Цитата "SanYork":
Абсолютно не факт, что НБУ про это знает!
НБУ очень хорошо знает состояние дел в любом банке (в т.ч. и о проблемах, если они конечно есть), будьте уверены, знаю о чем говорю.
ParkLine
Пользователь
70
20 февраля 2018
23 фев 2018 10:40
Цитата "MaxVin":Оленями в интернете как правило называют малообразованную и плохо вменяемую часть активистов, которые ломятся "во все тяжкие" как танки, абсолютно не понимая сути процесса, грубо говоря, "граждане с безмерной инициативой, но без глобального понимания сути вещей"
Це так, до слова. Просто цитата з інтернету, але пояснює багато
А Вы думали,что минусы эконом класса содержатся только в низких потолках, простеньких фасадах...? К сожалению, ещё и значительная часть контингента с "особым" мышлением заселиться, потом пойдут кулибинские балконы (как на прошлой квартире), требования немедленно открыть мусоропровод, отказ от консьержей, и т.д.
Ramzas
R
Постоянный пользователь
354
16 ноября 2016
23 фев 2018 11:42
Сегодня в 11
SanYork
S
Ветеран
1 981
21 сентября 2016
23 фев 2018 11:50
Цитата "ghost_stone":
Имеет смысл, так-как наобещав осенью много-много 14 дому, инвесторы успокоились по-сути аж до конца зимы. Но теперешним обещаниям, похоже, никто уже не верит!
user-1
u
Постоянный пользователь
407
14 октября 2015
23 фев 2018 12:04
сегодня
seaudrey
Постоянный пользователь
109
21 марта 2017
23 фев 2018 12:09
Цитата "user-1":сегодня
спасибо за фото!
1Yurik
1
Постоянный пользователь
119
03 ноября 2017
23 фев 2018 12:12
Читаю останні сторінки форуму і диву дивуюсь. Всі ввжають затримку в 1 рік це норма?
Чому тоді далеко ходити, подивіться які затримки по ПАТРІОТИЦІ ( більшість 1-3 місяці, деякі будинки здані раніше строку, звісно не без винятків, є і по 6 місяців)
А нам світить затримка заселення цілий рік і це в кращому випадку.
Патріотика бунтє , пише звернення, листи і протестує, і О ДИВО банк і досі працює, будівництво не стало і не те щоб заморозилось, а тільки розростається (Патріотика на озерах).
Люди якщо у вас є чим думати, то дійшлоб, що чим швидше дороблять першу чергу, тим швидше ВСІ робочі перейдуть на наступні будинки.
Саме через пасивність всіх нас Аркада зрозуміла, що проблем у неї не буде, люди не проти затримки рік+, то і наші з вами грошенята можна прокручувати у необхідних банку цілях.
Як вже призивали тут, БУДЬТЕ ДАЛЕКОГЛЯДНИМИ!!!!! якщо на першу чергу так "положили" уявіть які затримки будуть у другої і третьої черги, адже це все наростає як сніжний ком.
Не будьте настільки наївними
Проаналізуйте дії Патріотики хочаб. Реально не перестаю дивуватись
Чому тоді далеко ходити, подивіться які затримки по ПАТРІОТИЦІ ( більшість 1-3 місяці, деякі будинки здані раніше строку, звісно не без винятків, є і по 6 місяців)
А нам світить затримка заселення цілий рік і це в кращому випадку.
Патріотика бунтє , пише звернення, листи і протестує, і О ДИВО банк і досі працює, будівництво не стало і не те щоб заморозилось, а тільки розростається (Патріотика на озерах).
Люди якщо у вас є чим думати, то дійшлоб, що чим швидше дороблять першу чергу, тим швидше ВСІ робочі перейдуть на наступні будинки.
Саме через пасивність всіх нас Аркада зрозуміла, що проблем у неї не буде, люди не проти затримки рік+, то і наші з вами грошенята можна прокручувати у необхідних банку цілях.
Як вже призивали тут, БУДЬТЕ ДАЛЕКОГЛЯДНИМИ!!!!! якщо на першу чергу так "положили" уявіть які затримки будуть у другої і третьої черги, адже це все наростає як сніжний ком.
Не будьте настільки наївними
Проаналізуйте дії Патріотики хочаб. Реально не перестаю дивуватись
dima75230
Постоянный пользователь
115
11 февраля 2018
23 фев 2018 12:27
А если серьезно, то из-за чего в настоящий момент появилось так много недовольных, то это чистая психология. Зима прошла, а сдвигов нет! Караул! Что делать?! Наверное, нужно писать коллективную жалобу Кличко...
Мне кажется, что вести строительство в зимних условиях это просто дебилизм. Я уже молчу про строителей, которые по вашему мнению и в минусовую температуру и в снегопад должны мужественно и весело помахивать вам рукой из окон недостроенного дома? Мол, сройка идет, не беспокойтесь. Или вы хотите подгонять строителей, чтобы у вас потом вылазили зимние косяки по квартире?
Вот люди с осени до весны не видели прогресса, и начинают поднимать хай.
Это лично мое мнение.
Но есть люди - я в том числе, которые мыслят логически, анализируя окружающую действительность. Что и вам предлагаю сделать. Не хотите мыслить логически, хотите митинговать? А за что собственно митинговать? У вас бедственное положение? Вам негде жить и вы с надеждой ждете эту квартиру? Или вас срочно выселяют со сьемной квартиры? Что случилось-то?
Один, красавец, тут написал, что каждый месяц он теряет бабло, которое он бы уже имел, если бы сдавал купленную квартиру. Т.е. жить ему есть где, а вот квартира нужна, чтобы сдавать. Если вы один из них, то я понимаю вашу точку зрения и ваш интерес в том, чтобы побыстрее добиться от застройщика сдачи дома.
Так вот, я не вхожу в число таких людей, я купил, чтобы семьей жить. И купил, тревзо рассудив, что сдачи в срок я не увижу. Рассудил, кстати, почитав этот форум.
Мне кажется, что вести строительство в зимних условиях это просто дебилизм. Я уже молчу про строителей, которые по вашему мнению и в минусовую температуру и в снегопад должны мужественно и весело помахивать вам рукой из окон недостроенного дома? Мол, сройка идет, не беспокойтесь. Или вы хотите подгонять строителей, чтобы у вас потом вылазили зимние косяки по квартире?
Вот люди с осени до весны не видели прогресса, и начинают поднимать хай.
Это лично мое мнение.
Но есть люди - я в том числе, которые мыслят логически, анализируя окружающую действительность. Что и вам предлагаю сделать. Не хотите мыслить логически, хотите митинговать? А за что собственно митинговать? У вас бедственное положение? Вам негде жить и вы с надеждой ждете эту квартиру? Или вас срочно выселяют со сьемной квартиры? Что случилось-то?
Один, красавец, тут написал, что каждый месяц он теряет бабло, которое он бы уже имел, если бы сдавал купленную квартиру. Т.е. жить ему есть где, а вот квартира нужна, чтобы сдавать. Если вы один из них, то я понимаю вашу точку зрения и ваш интерес в том, чтобы побыстрее добиться от застройщика сдачи дома.
Так вот, я не вхожу в число таких людей, я купил, чтобы семьей жить. И купил, тревзо рассудив, что сдачи в срок я не увижу. Рассудил, кстати, почитав этот форум.
User253913
Постоянный пользователь
300
03 января 2017
23 фев 2018 13:02
Как показал опрос, больше половины инвесторов закладывали задержку в пол года, а кто согласен на пол года, тот и год стерпит, видя вялость ситуации.
Главное чтобы с наступлением тепла активно начали строить большими силами, а если тех 50 рабочих будут совать-туда-сюда и не добавлять - вот это будет страшно
Главное чтобы с наступлением тепла активно начали строить большими силами, а если тех 50 рабочих будут совать-туда-сюда и не добавлять - вот это будет страшно
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная24.11987
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская24.11102
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а24.113 074
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее