Подать объявление

Жилой квартал Эврика | Аркада | ул. Академика Глушкова

ЗастройщикАРКАДА
Сдача ЖК2017 - 2020 г.
Планировки
Карточка Домик
Индекс надёжности
-104из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 483.
111/23%
59/12%
117/24%
126/26%
70/14%
1. . .602604. . .1125
22 авг 2017 14:06
Цитата "Fabriek":

Азур ищет ваши руки, помогите им.

Ця гілка форуму для обговорень будівництва, а не флуду.
22 авг 2017 14:28
Цитата "Serg002":
З метою прискорення введення будинку в експлуатацію пропозиція до інвесторів та изАркады.

До внутрішніх опоряджувальних робіт залучати інвесторів

6-) , а если в ваш соседний магазин перестанут хлеб подвозить вовремя, то водителем устроитесь на работу и сами начнете вовремя подвозить? :???:
22 авг 2017 14:57
Цитата "Serg002":

Ця гілка форуму для обговорень будівництва, а не флуду.

Это был ответ на Ваше предложение.
22 авг 2017 15:08
Добрый день, рассматриваю возможность покупки 1к в одном из домов Эврики, с высокой степенью готовности. Скажите пожалуйста когда дома отдадут под заселение, а то продавцы и риэлторы говорят "вот-вот" а конкретики нигде нет. Если кто то знает даты откликнитесь, и какой дом вообще будут сдавать первым?
22 авг 2017 16:17
Цитата "ЛысыйИнвестор":
Добрый день, рассматриваю возможность покупки 1к в одном из домов Эврики, с высокой степенью готовности. Скажите пожалуйста когда дома отдадут под заселение, а то продавцы и риэлторы говорят "вот-вот" а конкретики нигде нет. Если кто то знает даты откликнитесь, и какой дом вообще будут сдавать первым?

8
22 авг 2017 16:52
Цитата "ЛысыйИнвестор":

Не поленитесь и почитайте эту ветку, может желание пропадёт.
22 авг 2017 16:54
Цитата "Serg002":

Не знаю ким потрібно працювати, щоб заробляти головою.
Зазвичай заробляють або розумом, або руками. Я використовую обидва способи.

На жаль бачу чоловіків, які скаржаться, що не можуть навіть картину на стіну повісити, або колесо в автомобілі підкачати чи замінити, розетку замінити, сантехнічний кран :(
Чоловіки, що хоча б іноді відвідували "трудове навчання" в школі без проблем зможуть виконати елементарні речі, і шайбу в крані замінити, і продовжити вимикач чи розетку або їх підключити. Для всіх робіт руками в житті залучати "типу фахівців" і сплачувати їм по їх забанганках - це не дешеве задоволення.

Ну не всі ж так можут, як ви. Є багато "безруких" чоловіків, але вони заробляють на життя іншим. Тому ваша пропозиція не для нас.
22 авг 2017 17:12
Цитата "Serg002":

На жаль бачу чоловіків, які скаржаться, що не можуть навіть картину на стіну повісити, або колесо в автомобілі підкачати чи замінити, розетку замінити, сантехнічний кран :(
Чоловіки, що хоча б іноді відвідували "трудове навчання" в школі без проблем зможуть виконати елементарні речі, і шайбу в крані замінити, і продовжити вимикач чи розетку або їх підключити. Для всіх робіт руками в житті залучати "типу фахівців" і сплачувати їм по їх забанганках - це не дешеве задоволення.

В інших випадках співчуваю, бо зароблені і вкладені кошти +/- однакові (у нас в 2-х кімнатну, крім інвесторів які мають одразу кілька об’єктів інвестування), значить доходи схожі у тих хто заробляє розумом або руками.

Мое время стоит дороже чем время профильных рабочих. Зачем мне делать их работу? Да, я могу проводку запилить, и обои поклеить, и криво плитку положить. Но я времени убью на это кучу, при этом качество будет хреновое.
Лучше я заработаю денег на ремонт, а высвободившееся время потрачу по своему усмотрению, а не для того чтобы плитку по лестнице тягать.
22 авг 2017 17:51
Цитата "vgrig":

Інспекція “Степового” - це показуха.

На “Ольвії” в Патріотиці і будинку №8 в Евріці компоненти вибрано не за цільовим призначенням, пожежна сигналізація iз неадресними сповіщувачами (СПД).

Порушуючи протипожежні норми на безпеці зекономили кошти.

Подальша перспектива після заселення - це виключена станція і повністю непрацездатний автоматичний протипожежний захист.

В любом случае, все эти системы безопасности, датчики и т.п. - показуха, причем даже в домах премиум класса, также и наличие пожарной техники с высотной лестницей. Главная система которая даёт возможность спастись в случае пожара, это пожарная лестница которая предусмотрена в домах Эврики. Достаточно просто посмотреть на принцип её применения, чтобы убедиться в том, что быстро покинуть горящий дом не составит большого труда ( если вы не инвалид или сосед не установил на неё замок).
22 авг 2017 18:54
Цитата "DrFrog":

Не поленитесь и почитайте эту ветку, может желание пропадёт.

Всё читал, именно поэтому хочу покупать перед реальной датой сдачи.
22 авг 2017 20:25
Цитата "ЛысыйИнвестор":

Значит должны были прочитать какой дом сдаётся первым.
22 авг 2017 20:40
Цитата "DrFrog":

Значит должны были прочитать какой дом сдаётся первым.

Насколько я понял то первого доме не будет, будет первых несколько домов.
23 авг 2017 05:24
Цитата "ЛысыйИнвестор":

К сожалению, здесь этого не знает никто. Первый сдающийся дом (№ 8) уже переносили 2 раза, № 13 - который в первой очереди также уже перенесли (инвесторы дома поправьте, если не прав), по остальным домам - пока тишина, но существует далеко ненулевая вероятность переноса и их сроков сдачи. Вторая очередь строится медленными темпами. Если хотите покупать прям перед сдачей, так мониторьте сайт Аркады и смотрите какой дом будет введен в эксплуатацию первым. Это более достоверный источник будет, чем даты на страницах домов
23 авг 2017 06:15
Цитата "ЛысыйИнвестор":

8-й будет 100% первый, остальные вдогонку.
23 авг 2017 07:12
Цитата "ЛысыйИнвестор":

Исходя из текущей ситуации:
8-й сдастся через 1.5-2мес.
10-13 -март-апрель 2018
14,15,18 - осень 2018.
23 авг 2017 07:53
Цитата "инвестор из 8":

6-) , а если в ваш соседний магазин перестанут хлеб подвозить вовремя, то водителем устроитесь на работу и сами начнете вовремя подвозить? :???:

Мене турбує моя квартира в яку я вклав кошти і їй не має альтернативи, а не чийсь магазин якому в межах крокової доступності можливо знайти заміну.

Цитата "V200":

Мое время стоит дороже чем время профильных рабочих. Зачем мне делать их работу? Да, я могу проводку запилить, и обои поклеить, и криво плитку положить. Но я времени убью на это кучу, при этом качество будет хреновое.
Лучше я заработаю денег на ремонт, а высвободившееся время потрачу по своему усмотрению, а не для того чтобы плитку по лестнице тягать.

Укладення договору виконання робіт з інвестором може дозволити прискорити виконання робіт, компенсувавши частину коштів якщо виконувати роботу власними силами чи найманими робітниками.

Основна проблема наразі у нас - це саме затримка виконання робіт. Є варіанти вирішення:
1) забрати кошти;
2) піднімати галас у Аркади і повідомляти ЗМІ
3) юристи/суди;
4) знайти робітників, що зроблять роботу, зокрема частину робіт виконувати по договору з інвестором (можливість інвестору залучати сторонніх робітників за власні кошти з компенсацією забудовником фактичного об’єму виконаних робіт згідно кошторису забудовника на будівельні роботи і послуги).

Більшість на форумі сконцентрована на п.2, іноді згадували п.1 і 3 (але юристи Аркади теж не перший день працюють і порушення договору буде складно довести).

Фактично дієвих варіантів вирішення проблем з недопущення затримки введення в експлуатацію не запропоновано, що підтверджено затримкою майже по всіх об’єктах Аркади, які будувались і будуються. Така ж ситуація майже у всіх забудовників країни.

Враховуючи, що останнє сторіччя кожні 9-12 років відбуваються спади розвитку світової економіки, що завершуються кризами в певних галузях (але зачіпають всі галузі більшою чи меншою мірою), тому не хочу опинитись в не зданому в експлуатацію будинку.
23 авг 2017 08:17
Цитата "ЛысыйИнвестор":

НИ ОДИН дом еще НЕ СДАН уже 3 переноса сроков! Администрация на ПОЛНОМ МОРОЗЕ! Проще купить у другого застройщика!
23 авг 2017 08:24
Цитата "Oleg49":

Исходя из текущей ситуации:
8-й сдастся через 1.5-2мес.
10-13 -март-апрель 2018
14,15,18 - осень 2018.

А 7?
23 авг 2017 08:33
Цитата "osokorki realty":

В любом случае, все эти системы безопасности, датчики и т.п. - показуха, причем даже в домах премиум класса, также и наличие пожарной техники с высотной лестницей. Главная система которая даёт возможность спастись в случае пожара, это пожарная лестница которая предусмотрена в домах Эврики. Достаточно просто посмотреть на принцип её применения, чтобы убедиться в том, что быстро покинуть горящий дом не составит большого труда ( если вы не инвалид или сосед не установил на неё замок).

Ви не зовсім вірно оцінюєте ситуацію. Нажаль, в випадку пожежі, можуть бути значно гірші наслідки.

Загалом, якщо не буде якихось перешкод, то через незадимлювані сходи зможе евакуюватися більша частина мешканців. Але в зоні пожежі і по сусідству, ймовірно будуть жертви. Оповіщення не буде, натиск на кнопки без реакції, пожежні насоси не запустяться, димовидалення і підпору повітря не буде. Можуть бути сприятливі умови для поширення наслідків пожежі, матеріальні збитки при цьому - це дрібниці. Люди загинуть від чадного газу не маючи можливості безпечно евакуюватись із зони пожежі (тим паче, якщо під час сну).

В даних домах протипожежна сигналізація і захист в спрощеному вигляді. Експлуатації і діагностування належним чином не буде, після заселення зовсім відключать.

Те, що Аркада допустила зі своїми підрядниками - це справжня ганьба.
23 авг 2017 08:33
Цитата "Oleg49":

14,15,18 - осень 2018.

Ха-ха-ха..
Очень смешно. За эти коробки до сдачи 10-13 никто не возьмется.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .602604. . .1125
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее