"Жилой дом Номер Один", Борисполь, ул. Толстого, 1 - "Альтис-Девелопмент"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 26.
| 1/4% | ||
| 1/4% | ||
| 2/8% | ||
| 5/19% | ||
| 17/65% |
Жилой дом Номер Один
Постоянный пользователь
395
18 апреля 2017
27 ноя 2017 10:50
Цитата "Miracle12":Ми теж отримали свої довгоочікувані ключі і сьогодні відвідали будинок. Загальне враження було дуже приємним, але його дещо зіпсували деякі невирішені проблеми.
По-перше, хоч нам і обіцяли робочий ліфт, його відключеноДивно, але тоді дійсно не зрозуміло, чому досі немає нумерації поверхів. Дуже незручно постійно рахувати і шукати хоч якісь розпізнавальні знаки потрібного поверха. (Нам при попередніх оглядах неодноразово наголошували, що "все буде"...)
По-друге, у 3 секції таки брудно не лише на сходах і сходових клітинах/маршах, але є й плями на стінах (за шахтою ліфту між 1 і 2 поверхами). Мені є з чим порівняти, адже влітку відвідали 1 секцію і там усе було зроблено досить пристойно: ані бруду в під'їзді, ні відчинених щитків, ні плям на стінах, ні "засніжених" перил, і все це при тому, що ми досі не маємо можливості розпочати ремонт (відсутність підведеної електрики, той же ліфт тощо), тому не мешканці і не їхні будівельники винні в цьому.
Здається, що забудовник просто не встиг довести справу до обіцяного фінішу, через перспективи якого ми обрали саме цей будинок.
Забудовнику, чому ти мовчиш?Може почнемо виправляти недоліки і доводити справи до кінця? У тому числі й ведення відкритого діалогу з покупцями, не зважаючи на подекуди грубі висловлювання декого з нас, адже люди обурюються не просто так і варто було б пояснити, заспокоїти нас
, довести, що ми зробили правильний вибір і що не треба чекати ще 3-4 місяці, аби всі огріхи було виправлено, а комунікації підведено (з водою ситуація зрозуміла).
Діалог є. Зверніть, будь-ласка, увагу, що "забудовник" - це звичайні люди, як і інвестори. І не завжди є можливіцсть надати негайну відповідь на Ваші питання у 22:05 в вихідний день.
Ми завжди відкриті до будь-якого діалогу.
По Ваших питаннях.
Ліфти, як і обіцяли - працюватимуть. Їх включили, і з'ясувалось, що вони набрались пилу - тут писали про сторонній скрежет при роботі ліфту. Тому, у всіх секціях запустили профілактичну роботу з ліфтами - вичістити від бруду та змазати. У Вашій секції очевидно ці роботи, ще не завершені. Як завершать, найближчим часом ліфти працюватимуть, та за умови температурного режиму.
До речі, тут на форумі писали - що у 1й секції бачили двері розчинені навстіж - це те, про що я попереджав. Будь-ласка, стежте за своїми робітниками!
Тижні зо два тому особисто був у 3й секці - бруду не бачив. Треба з'ясувати що там за пляма та прибрати бруд. Це дійсно, питання вже більше до ЖЕКу. Прибиранням вони мають займатись і вже займаються. Зверніться, будь-ласка, до ЖЕКу. Впевнений, що з ними у Вас буде порозуміння та адекватний діалог щодо швидкого вирішення усіх питань

Жилой дом Номер Один
Постоянный пользователь
395
18 апреля 2017
27 ноя 2017 10:51
Цитата "АгроноМ1982":
Яке осбб?ви про що?тут до жеку не можемо достукатись(кращого у місті,доречі).хоча,думаю,там зайняті договорами-показами-ключами.а в осбб взагалі крайнього не знайдете.мінусів там більше.
тут до жеку не можемо достукатись(кращого у місті,доречі) -
за кращого дякуємо. Хоча дійсно є куди покращувати, чим і будемо усі зайняті найближчим часом.Стосовно неможливо достукатись?! - це Ви вже занадто
ЖЕК спеціально переїхав до Вашого будинку. Весь час там хтось є. У вас є їх тел. - як неможливо достукатись??? Це просто неможливо. Щоб щось вирішилось - звертайтесь безпосередньо до ЖЕКу, вони просто можуть не знати про якісь Ваші проблеми чи питання.
Але, якщо дійсно якісь незрозумілості виникають із ЖЕКом - то, вкажіть будь-ласка, конкретніше, і спробуємо разом з Вами впливати на діяльність ЖЕКу.
Жилой дом Номер Один
Постоянный пользователь
395
18 апреля 2017
27 ноя 2017 10:53
Цитата "Miracle12":Ми теж отримали свої довгоочікувані ключі і сьогодні відвідали будинок. Загальне враження було дуже приємним, але його дещо зіпсували деякі невирішені проблеми.
По-перше, хоч нам і обіцяли робочий ліфт, його відключеноДивно, але тоді дійсно не зрозуміло, чому досі немає нумерації поверхів. Дуже незручно постійно рахувати і шукати хоч якісь розпізнавальні знаки потрібного поверха. (Нам при попередніх оглядах неодноразово наголошували, що "все буде"...)
По-друге, у 3 секції таки брудно не лише на сходах і сходових клітинах/маршах, але є й плями на стінах (за шахтою ліфту між 1 і 2 поверхами). Мені є з чим порівняти, адже влітку відвідали 1 секцію і там усе було зроблено досить пристойно: ані бруду в під'їзді, ні відчинених щитків, ні плям на стінах, ні "засніжених" перил, і все це при тому, що ми досі не маємо можливості розпочати ремонт (відсутність підведеної електрики, той же ліфт тощо), тому не мешканці і не їхні будівельники винні в цьому.
Здається, що забудовник просто не встиг довести справу до обіцяного фінішу, через перспективи якого ми обрали саме цей будинок.
Забудовнику, чому ти мовчиш?Може почнемо виправляти недоліки і доводити справи до кінця? У тому числі й ведення відкритого діалогу з покупцями, не зважаючи на подекуди грубі висловлювання декого з нас, адже люди обурюються не просто так і варто було б пояснити, заспокоїти нас
, довести, що ми зробили правильний вибір і що не треба чекати ще 3-4 місяці, аби всі огріхи було виправлено, а комунікації підведено (з водою ситуація зрозуміла).
Електрика вже має бути.
Можливо, на Вашу квартиру просто автомат вимкнено?!
Кошкин дом 1
Кд
Постоянный пользователь
138
19 февраля 2017
27 ноя 2017 13:09
Касательно полов в подьездах. Этот вопрос я уже поднимала, сказано было, что это какая- то там супер-пупер мозайка. Уважаемые, я там вообще никакой мозайки не наблюдаю, очень стараюсь, хоть где то ее рассмотреть и не вижу.. полы выглядят как обычная бетонная стяжка, так и хочется на этот весь ужас плитку положить. Стены и полы в контрасте сильном. Такое впечатление, что подьезды не доделаны. Прокоментируйте, почему так, и что с этм полом будем делать дальше.
zheka3789_2
z
Постоянный пользователь
230
04 июля 2017
27 ноя 2017 13:24
Цитата "Жилой дом Номер Один":
Стосовно цих питань, будь-ласка, звертайтесь до ЖЕКу, щоб не було спотвореного телефону.
Ви впевнені, що там ремонт веде забудовник?Уточніть, будь-ласка, в яких квартирах відбуваються ці ремонти?
Прийнято.
Дивно, що там, досі нема номерів поверхів.
Я так подумав, що забудовник, оскільки для інвесторів це верх наглості. Якщо це не забудовник - будь ласка, пройдіть пішки по 3-ій секції по поверхах і побачите не один, а декілька розчепірених щитків, з яких тирчать переноски і подовжувачі, які кустарно підключені в обхід лічильників і з яких тягнеться проводка в квартири! Вибачте, але якщо це не Ви - то я таким же чином буду підключатися
По електриці в квартиру - ні, напруги немає на лічильнику, а не на автоматі.
П.С. Дякую за відповіді.
zheka3789_2
z
Постоянный пользователь
230
04 июля 2017
27 ноя 2017 13:27
Цитата "Кошкин дом 1":Касательно полов в подьездах. Этот вопрос я уже поднимала, сказано было, что это какая- то там супер-пупер мозайка. Уважаемые, я там вообще никакой мозайки не наблюдаю, очень стараюсь, хоть где то ее рассмотреть и не вижу.. полы выглядят как обычная бетонная стяжка, так и хочется на этот весь ужас плитку положить. Стены и полы в контрасте сильном. Такое впечатление, что подьезды не доделаны. Прокоментируйте, почему так, и что с этм полом будем делать дальше.
"Гранітная крошка" проглядається крізь бруд)
Я теж був за плитку - але маємо те, що маємо) А фарбування під'їздів мені подобається

АгроноМ1982
А
Постоянный пользователь
220
08 августа 2017
27 ноя 2017 15:41
Цитата "zheka3789_2":
Я так подумав, що забудовник, оскільки для інвесторів це верх наглості. Якщо це не забудовник - будь ласка, пройдіть пішки по 3-ій секції по поверхах і побачите не один, а декілька розчепірених щитків, з яких тирчать переноски і подовжувачі, які кустарно підключені в обхід лічильників і з яких тягнеться проводка в квартири! Вибачте, але якщо це не Ви - то я таким же чином буду підключатися![]()
П.С. Дякую за відповіді.
Я це питання піднімав тиждень назад.чому відкритий доступ до лічильників на стояках і ключики в замочках.через 2 дня ключики счезли,дверцята відкриті.мабуть спеціально для таких от "своїх робітників",щоб навть коли ні у кого немає220,вони працюють.іншого пояснення я не бачу.жек мовчить.на днях вріжу хороший замок туда.мало того що темряв на загальних коридорах,так ще й відкрите все.
zheka3789_2
z
Постоянный пользователь
230
04 июля 2017
27 ноя 2017 15:51
Цитата "АгроноМ1982":
Я це питання піднімав тиждень назад.чому відкритий доступ до лічильників на стояках і ключики в замочках.через 2 дня ключики счезли,дверцята відкриті.мабуть спеціально для таких от "своїх робітників",щоб навть коли ні у кого немає220,вони працюють.іншого пояснення я не бачу.жек мовчить.на днях вріжу хороший замок туда.мало того що темряв на загальних коридорах,так ще й відкрите все.
В мене хоч не темрява в коридорах - світло світиться

АгроноМ1982
А
Постоянный пользователь
220
08 августа 2017
27 ноя 2017 16:12
Цитата "zheka3789_2":
В мене хоч не темрява в коридорах - світло світиться
Так зафіксуйте на відео,хто і як підключається.викличте охорону і поліцію))по електриці Вам вірю.якщо пишете,що не зовсім законно,значить так і є.
zheka3789_2
z
Постоянный пользователь
230
04 июля 2017
27 ноя 2017 17:51
Цитата "АгроноМ1982":
Так зафіксуйте на відео,хто і як підключається.викличте охорону і поліцію))по електриці Вам вірю.якщо пишете,що не зовсім законно,значить так і є.
Електрика крадеться не в мене, тому в мене претензій ніби й нема. Не знаю, чи стоїть загальний електролічильник на будинок/під'їзд. Якщо стоїть - ця електроенергія йде за рахунок ЖЕКу, так як у нас немає договорів з РЕС.
zheka3789_2
z
Постоянный пользователь
230
04 июля 2017
27 ноя 2017 17:55
Цитата "АгроноМ1982":
І там так зроблено, що без відома головного інженера/ЖЕКу/головного електрика цього не зроблять. Тому всі в курсі хто, що і в кого бере.
zheka3789_2
z
Постоянный пользователь
230
04 июля 2017
27 ноя 2017 18:29
Альтіс, дійсно - що там з інтернет провайдером? Колись обіцяли, що ось-ось домовимося, і кабель було б добре зараз закидати, щоб не сверлити потім стіни...
Та й на домофон комунікацій ще нема...

Кошкин дом 1
Кд
Постоянный пользователь
138
19 февраля 2017
28 ноя 2017 06:46
Цитата "zheka3789_2":Альтіс, дійсно - що там з інтернет провайдером? Колись обіцяли, що ось-ось домовимося, і кабель було б добре зараз закидати, щоб не сверлити потім стіни...
Интернет провайдер сказали любой, а домофон только монолит., хоть сейчас договор заключай. Когда заключать и как быть с кабелями до квартиры, в квартире решает каждый сам.
Кошкин дом 1
Кд
Постоянный пользователь
138
19 февраля 2017
28 ноя 2017 07:07
Мне еще не понравилось, что в нашем дворе мало лавочек. Реально не хватает возле подьездов. Очень будет неудобно если надо кого подождать на улице., особенно если с сумками.
nuclearjazz
n
Пользователь
57
18 октября 2016
28 ноя 2017 11:55
Воды и соответственно отопления не будет до апреля... Не будет и ремонта. Подтвердили в отделе продаж и Владислав (главный инженер, если не ошибаюсь)
kwon
k
Постоянный пользователь
423
23 ноября 2014
28 ноя 2017 13:47
Цитата "nuclearjazz":Воды и соответственно отопления не будет до апреля... Не будет и ремонта. Подтвердили в отделе продаж и Владислав (главный инженер, если не ошибаюсь)
Разводка - тоже ремонт. Всем известно, что ГИ - Андрей Петрович, стыдно не знать

Dyadechka Ali
DA
Новичок
16
29 сентября 2017
28 ноя 2017 13:54
Четверта та п"ята секції вже отримали ключі? 

Жилой дом Номер Один
Постоянный пользователь
395
18 апреля 2017
28 ноя 2017 14:21
Цитата "Кошкин дом 1":Касательно полов в подmездах. Этот вопрос я уже поднимала, сказано было, что это какая- то там супер-пупер мозайка. Уважаемые, я там вообще никакой мозайки не наблюдаю, очень стараюсь, хоть где то ее рассмотреть и не вижу.. полы выглядят как обычная бетонная стяжка, так и хочется на этот весь ужас плитку положить. Стены и полы в контрасте сильном. Такое впечатление, что подьезды не доделаны. Прокоментируйте, почему так, и что с этим полом будем делать дальше.
Да, Вы правы, уже поднимался этот вопрос на форуме. Про супер-пупер мозаику речь не шла. Напомню, пол т.н. мозаичный - это закатанная в раствор и отполированная мраморная крошка. Речь не идет о разноцветных орнаментах или мифологических сюжетах, как в греческой или римской мозаике ручной работы. Это просто хаотичная мозаика от закатанной крошки (мелких камушков). Возможно в Вашем подъезде недостаточно вымыт пол, раз этих камушков не видно.
Жилой дом Номер Один
Постоянный пользователь
395
18 апреля 2017
28 ноя 2017 14:25
Цитата "zheka3789_2":
Я так подумав, що забудовник, оскільки для інвесторів це верх наглості. Якщо це не забудовник - будь ласка, пройдіть пішки по 3-ій секції по поверхах і побачите не один, а декілька розчепірених щитків, з яких тирчать переноски і подовжувачі, які кустарно підключені в обхід лічильників і з яких тягнеться проводка в квартири! Вибачте, але якщо це не Ви - то я таким же чином буду підключатися![]()
П.С. Дякую за відповіді.
Это ремонты не от застройщика. Скорее всего, чьи-то работники "см удрили" так подключиться, а другие, увидев, решили повторить.
Обратился в ЖЕК - разберутся, что это за подключения.
Жилой дом Номер Один
Постоянный пользователь
395
18 апреля 2017
28 ноя 2017 14:26
Цитата "zheka3789_2":
І там так зроблено, що без відома головного інженера/ЖЕКу/головного електрика цього не зроблять. Тому всі в курсі хто, що і в кого бере.
Да, такое подключение не законно. Транслировал вопрос в ЖЕК - будут разбираться с этими подключениями.
Это чьи-то рачбочие "ссамовольничали". ЖЕК разберется.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
- ЖК Петрівське містечко 2 | Team Development | Святопетровское, ул. Володимирская, 36а05.122
- ЖК Дніпровська Мрія | Галжитлобуд | ул. Сосюры, 605.12800
- ЖК Diadans | Диаданс | ENSO | ул. Евгения Коновальца05.12268
- ЖК Мілос | Київміськбуд | Київ, пров. Милославський05.12113
- ЖК Central Hills | LEV Development | Київ, пров. Лисогірський, 2004.12103
- ЖК Сирецькі Сади | ІнтерГал-Буд | Київ, вул. Івана Виговського (Маршала Гречка), 10б04.124 837
- ЖК Абрикосовий | Київміськбуд | Київ, вул. Абрикосова, вул. Жулянська04.122 053
- ЖК Отрада | Київміськбуд, bUdCapital | Київ, просп. Відрадний, 93/204.122 753
- ЖК на Курнатовского, 20 | Киевгорстрой04.12436
- ЖК Урловский-2 | Киевгорстрой | Киев, ул. Сортировочная, Канальная, Клеманская04.122 069
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?05.124 829
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы16.1115 264
- Різонність ціни за оренду квартири (12 тисяч гривень)13.111
- Додаткові розрахунки між орендодавцями та орендарями06.1127
- Чи варто купити будинок в спокійному регіоні, в Вінниці?17.092
- Завышеные тарифы на отопление. Как обжаловать и куда писать?19.082
- Ипотека от Банков с лучшими условиями | Обсуждение кредитов под залог недвижимости13.08192
- Краудфандинг - типы группового инвестирования01.083
- Планирую аренду квартиры в районе Подола30.073
- Кухонные столешницы. Отзывы о практичных и неубиваемых вариантах13.11111
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше08.11278
- Где найти качественные полотенца?04.092
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями29.0818
- Выбор пылесоса. Отзывы о ваших пылесосах26.0866
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна22.0891
- Болит спина07.0873
- Какую выбрать мебель на террасу?04.084
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а04.128
- ЖК ARTVILLE | ZEZMAN | Одеса, Овідіопольська дорога02.1231
- Микрорайон на Лузановке | Одесса, Николаевская дорога | Консоль30.116
- Харьков, Проект "Consol Green City" - "Консоль"11.113
- ЖК Kandinsky Odessa Residence | Кандинский | Одесса, Французский бульвар, 63/6515.10182
- ЖК Дом у моря | Югінвест | Южный, ул. Иванова10.1017
- Подскажите, какие ворота на гараж лучше установить из современных?02.124
- Пол на кухне – ламинат или плитка?13.1121
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами09.11241
- Кварц виниловая плитка LG Decotile или Berry Alloc29.106
- Напольные покрытия - чтобы было тепло, красиво и недорого29.1018
- Яка реальна ціна чорнових робіт в 2025 для будинку08.101
- Хто планує поїхати на будівельний форум у Львові цього вересня?01.093
- Тёплый пол, отзывы и советы28.08205
- Крыша потекла, что делать?25.0818
- Електрична тепла підлога28.111
- Продам фонарик шокер ОСА 928 Power plus04.111
- Как отвечать на How are You?04.102
- Что подарить мужчине?24.09351
- Мій сайт не з'являється в результатах пошуку20.093
- Домик для кота26.085
- Тренажер в доме. Какой выбрать24.0817
- Мебель под заказ | Объявления об изготовлении мебели18.0899
- Как уберечь холодильник от перепадов напряжения09.0810
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Дивно, але тоді дійсно не зрозуміло, чому досі немає нумерації поверхів. Дуже незручно постійно рахувати і шукати хоч якісь розпізнавальні знаки потрібного поверха. (Нам при попередніх оглядах неодноразово наголошували, що "все буде"...)
Може почнемо виправляти недоліки і доводити справи до кінця? У тому числі й ведення відкритого діалогу з покупцями, не зважаючи на подекуди грубі висловлювання декого з нас, адже люди обурюються не просто так і варто було б пояснити, заспокоїти нас