Подать объявление

"Жилой дом Номер Один", Борисполь, ул. Толстого, 1 - "Альтис-Девелопмент"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 26.
1/4%
1/4%
2/8%
5/19%
17/65%
1. . .8587. . .126
15 ноя 2017 16:01
Знову за рибу гроші, знову починаються безглузді не обгрунтовані звинувачення.
Цитата "zheka3789_2":

Ви всіх об*****єте і міряєте під одну гребінку! Це з Вашої сторони низько й цинічно!

Нажаль, у такому стилі конструктивний діалог неможливий в принципі.
15 ноя 2017 16:07
Хто вже з правом власності звертався в організації для заключення договору про світло, воду, газ?..
Скільки там чекати?...
15 ноя 2017 16:08
Хто вже з правом власності звертався в організації для заключення договору про світло, воду, газ?..
Скільки там чекати?...
15 ноя 2017 16:16
Цитата "Жилой дом Номер Один":
Знову за рибу гроші, знову починаються безглузді не обгрунтовані звинувачення.

Нажаль, у такому стилі конструктивний діалог неможливий в принципі.

Не розумію, що Вам не сподобалося - все ж у Вашому стилі: "Напевно ні. Що заважає робити це зараз??? Бажання, щоб Альтіс як ви пишите о...я. Не дочекаєтесь.
Були спеціальні збори, Ви могли там задавати будь-які питання." Ваші ж слова? А моє обманюєте Вам не сподобалося :notsure:

І все ж таки - яка конкретна дата здачі будинку в експлуатацію?
15 ноя 2017 16:19
Цитата "natalochka41":
Скільки там чекати?...

Я думав, що заключення договорів з цими організаціями лише після того, як я зможу їх привести в квартиру і вони все провірять і опломбують лічильники...
Чи я не правий?
15 ноя 2017 16:30
Була інформація, що підписати договір це одне, а дочекатися майстра на опломбування, наприклад газових приладів займе місяць, бо в них черга...
Тому запитую, може хтось спілкувався вже з представниками цих організацій?
Бо ми сьогодні отримали право власності, але поїдемо дізнаватись тільки в п'ятнцю.
15 ноя 2017 21:48
Цитата "zheka3789_2":

Не розумію, що Вам не сподобалося - все ж у Вашому стилі: "Напевно ні. Що заважає робити це зараз??? Бажання, щоб Альтіс як ви пишите о...я. Не дочекаєтесь.
Були спеціальні збори, Ви могли там задавати будь-які питання." Ваші ж слова? А моє обманюєте Вам не сподобалося :notsure:

І все ж таки - яка конкретна дата здачі будинку в експлуатацію?

Володю поважаю,але Володя...Жека,не спорь.він про рибу і гроші.а я скажу,не сперечайся,там як об стіну горохом..
16 ноя 2017 07:16
Всем привет. Многие жильцы хотят начать ремонт до нового года - но как его делать без електрики я пока не могу понять.(болгарку руками не покрутишь) А судя по всему електрики в этом году не будет. Почему так говорю - был в РЕСе, и дословно передаю разговор, в скобках мои комментарии:
"Да застройщик недавно (после присвоения номера дома) документы подал в Киевский РЕС, они еще на рассмотрении, после рассмотрения будет застройщику предъявлен список требований для устранения (РЕС может придумать требования с потолка), после устранения застройщиком недочетов (по словам РЕСА, список недочетов конечно же мне не известный), будет принятие на баланс дома. И говорят - если к весне примут на баланс, то это еще хорошо по времени. Теперь все думайте про ремонт без електрики.
16 ноя 2017 07:18
Цитата "natalochka41":
Скільки там чекати?...

Был в РЕСе сказали в этом году не стоит ждать электричества, дом на баланс не принят, и не быстрое это дело.
16 ноя 2017 07:26
Были в РЕСе. В этом году электричества не обещают
16 ноя 2017 09:47
Цитата "Mihalko":
Были в РЕСе. В этом году электричества не обещают

Попахує брехнею... :down:
16 ноя 2017 09:51
Цитата "Anabel123":

Попахує брехнею... :down:

Брехня на підставі чого? Були в РЕСі? Можете спростувати?
16 ноя 2017 09:55
Цитата "Mihalko":

Был в РЕСе сказали в этом году не стоит ждать электричества, дом на баланс не принят, и не быстрое это дело.

Доречі, це може бути юридично трактовано, як не здача будинку в експлуатацію! А по весні можна буде й пеню посчитати... Фраза в Акті "претензій до строків будівництва не маю" нічого не значить (тобто абсолютно) - "мене змусили, бо не хотіли віддавати документи на власність"! :ded:
16 ноя 2017 10:16
Кто не верит, сходите сами.
16 ноя 2017 10:24
Цитата "kwon":

Доречі, це може бути юридично трактовано, як не здача будинку в експлуатацію! А по весні можна буде й пеню посчитати... Фраза в Акті "претензій до строків будівництва не маю" нічого не значить (тобто абсолютно) - "мене змусили, бо не хотіли віддавати документи на власність"! :ded:

Так до строків,скажімо,і не маемо.маємо до вводу в експлуатацію.тут забудовник підмінює поняття.будинок зданий.тобто побудований.але ніяк не введений в експлуатацію.ніхто не знає,що вони там наваяли.і підведення комунікацій до будинку-прямий обовязок забудовника.тобто світло газ вода-ДО БУДИНКУ!а вже потім можна розказувати,що введений в експлуатацію.чисто теоретично наваяли по газу чи електриці,з купою порушень,так що,тепер це головна біль інвестора?ні.зі всім погоджуюсь.охорона,вода...але ремонт я буду починати цього року.100%.і хай тролі вкидають чи ні інфу про РЕС,але фактична ситуація говорить сама за себе.чому не видають ключі з перших трьох секцій?де все по газу опломбовано і куди газовщики вже точно не прийдуть ще раз?показали б рух по секціях,що процес пішов.а так,дійсно,у когось здадуть нерви,та й з правом власносмті і 102 зайти в 4 секцію,поставити своі двері,і хай вже альтіс зашевелиться.
16 ноя 2017 10:26
Алгоритм дій наступний:

1. Зараз всі терміново оформлюємо право власності.

2. Пишемо письмову заяву в РЕС про надання послуг з електропостачання. Отримуємо письмову відмову (це - доказ про нездачу будинку в експлуатацію).

3. Далі - до суду! :umnik:

Витяг з Закону: Підключення об’єкта, прийнятого в експлуатацію, до інженерних мереж здійснюється відповідно до Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності” протягом десяти днів з дня відповідного звернення замовника до осіб, які є власниками відповідних елементів інженерної інфраструктури або здійснюють їх експлуатацію.
16 ноя 2017 10:45
Закон каже: :umnik:

11. Датою прийняття в експлуатацію об’єкта є дата реєстрації декларації або видачі сертифіката.

12. Експлуатація об’єктів, не прийнятих (якщо таке прийняття передбачене законодавством) в експлуатацію, забороняється.

13. Зареєстрована декларація або сертифікат є підставою для укладення договорів про постачання на прийнятий в експлуатацію об’єкт необхідних для його функціонування ресурсів - води, газу, тепла, електроенергії, включення даних про такий об’єкт до державної статистичної звітності та оформлення права власності на нього.
16 ноя 2017 11:01
Цитата "Mihalko":
Кто не верит, сходите сами.

ок, припустимо до весни... але по закону - 10 денний термін... чому відповідність ел.комунікацій перевіряється після вводу будинку? на підставі чого тоді дають Сертифікат? Це можливо тільки у нас - у 21 столітті жити в зданому будинку без світла, води й газа :faceoff:
16 ноя 2017 11:32
Електрика в квартирі буде, в договорі з жеком пункт 2.4. Постачання води та електроенергії поки не заключені договори здійснює жек. Але по яким тарифам - невідомо, так як додатку ще немає.
16 ноя 2017 11:39
Цитата "Аурика":
Електрика в квартирі буде, в договорі з жеком пункт 2.4. Постачання води та електроенергії поки не заключені договори здійснює жек. Але по яким тарифам - невідомо, так як додатку ще немає.

на заборі теж написано... без згоди РЕСу ніякої електрики на буде!
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее
1. . .8587. . .126
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее