"Жилой дом Номер Один", Борисполь, ул. Толстого, 1 - "Альтис-Девелопмент"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 26.
1/4% | ||
1/4% | ||
2/8% | ||
5/19% | ||
17/65% |
Жилой дом Номер Один
Постоянный пользователь
395
18 апреля 2017
03 окт 2017 09:31
Цитата "zheka3789_2":
Ага, звісно. 3тя, 4та, 5та секція пофарбовані нашвидкоруч і ПАСКУДНО. Думав, може хоча б дощами розмиється - стало лише гірше. На 1-2ій секціях окантовка зверху ЧОРНА і витримана часом, а на "нових" СІРА і нерівномірна з пробілами!
Не треба. 3я, 4а, 5а секції пофарбовані нормально і відповідно як за швидкістю так і за якістю. Весь процес відображено у періодичних звітах.
Є питання лише містами по верхній чорній окантовці. Ви вже підіймали це питання - здалекуВи помітили. Вже розбирались з цим питанням. До чого знову про це? Підрядник обіцяє окантовку перекрасити, так що перекрасимо.
Цитата "zheka3789_2":
Бачачи цю "якість" сумніви мене беруть про якість у 5-ій секції, коли терміни вже "піджимають". Та ж якість буде і з прибудинковою територією, особливо там де потрібні руки на великі об'єми - плитка, фарбування і т.д.
Терміни не піджімають - це ви все гоните вперед. Ще раз, до того, як Ви почнете користуватись квартирами все 20 разів зроблять.
Знову якісь незрозумілі припущення - якість у 5й секції - чого? Стін, фарбування, даху???
Якість всього у 5й секції така сама як і всіх інших. Краще, спробуйте не припускати а завітайте у 5у секцію - подивіться на власні очі. І до речі, якщо не помиляюсь, Denchik має квартиру у 5й секції. Ви ж бачите, що це вимогливий власник - якщо щось не так, він спуску не дасть.
Жилой дом Номер Один
Постоянный пользователь
395
18 апреля 2017
03 окт 2017 09:45
Цитата "АгроноМ1982":В неділю був у дворику.заіхав аватівкою,поки охоронець підійшов,я вже все побачив.моя думка-здувся альтіс.за кілька днів довести до ладу те,що залишилось можна,але якість постраждає.і нехай Володимир пише що завгодно,але дворик загублений.хтось писав про фарбу на фасадах.якщо вже кидаетьсяч в очі,то халепа.і нехай там качелька прохилитьсяч через 3роки,а гойдалка через 5,але танцювати,танцювати і не вклонитисмь...мабуть,всі зайняті на робітничій,де у альтіса новий проджект..і,можливо,денчик через 2роки буде хаяти вже номер один і інвестувати в робітничу?))))
Якість у нас не страждає.
"Хтось писав про фарбу". Дивно. Шановний АгроноМ1982, от що Вам завадило самостійно все подивитись, якщо Ви там були?
Що значить дворик загублений? Чим він не влаштовує?, будь ласка покажіть взірець дворику у Борисполі.
З чого зроблено припущення про те, що качелька прохилиться, гойдалка і т.п? 300 метрів від Житлового будинку №1 є Первоцвіт. Сходіть, будь-ласка, переконайтесь, що у нас нічого не прохиляється!
Про робочих на інших обєктах. Вже писав це раніше. Ви напевно маєте на увазі заливку моноліту?! Як Ви собі уявляєте, що люди які можуть класти асфальт чи плитку на фасад можуть залити моноліт????
Це зовсім різна кваліфікація!!! До речі, щоб зробити її як слід - дуже не проста робота, тому багато інших забудовників все ще продовжують будувати з цегли і не беруться заливати моноліт. Дехто навчився покривати потім будинок утеплювачем і фарбувати. А для нерозуміючих покупців будинки наче виглідяють так само.
Хоча б щось одне позитивне взагалі помітили у будинку, коли заїхали до нього?
До речі, думаю, прекрасно віддаючи собі звіт, що порушуєте заїзджаючи власною автівкою на незавершене будівництво.
Будь-ласка, надавайте будь-які зауваження але правдиві і реальні. Ми відкриті до конструктиву.
Жилой дом Номер Один
Постоянный пользователь
395
18 апреля 2017
03 окт 2017 09:48
Цитата "irinapau":В выходные я так же была на территории #1,только не глянула мельком до прихода охраны, а с разрешения охраны спокойно походила и посмотрела всю придомовую территорию и осталась довольна.Сколько людей столько и мнений,лучше 1 раз самому все прийти и увидеть,а не делать выводы основываясь на чужом мнении.Особенно порадовала беседка теперь будет где от солнца или от дождя спрятаться во время прогулок с детьми или посидеть в компании с друзьями,кстати можете " выдохнуть" стационарного мангала не запланировано Ввести дом в эксплуатацию можно и без "оформленного" двора,для нас же застройщик старается и думаю что не за счёт качества,а просто дольше работают, чтоб больше успеть.У застройщика сейчас главная задача закончить этот объект и все силы на это направлены, кстати это никак не мешает выполнять какие-то другие работы другой бригаде на "Рабочей".Если быстро застройщик делает -инвесторы не довольны,что может страдать качество,если медленно-то все сразу пеняют на "сроки",как же всем угодить? Да и смысла нет делать халтурно,если все огрехи могут проявятся к моменту сдачи дома на "Рабочей"и пару дней погоды не сделают.Если у кого-то есть возможность приобрести недвижимость у надёжного застройщика в следующем проекте, то почему бы и нет.
Цитата "DеnchiK":
Наконец-то у меня появились единомышленники, не считая Владимира из Альтис!!!
irinapau и DеnchiK,
Все верно.
Спасибо за адекватный взгляд и поддержку!
Приятно строить для добрых позитивных людей
Dim_Ka
D
Пользователь
29
15 июня 2017
03 окт 2017 09:49
Цитата "Жилой дом Номер Один":Шановні, майбутні мешканці Житлового будинку №1.
Ще раз зазначу, що цілком розумію Ваше занепокоєння та невдоволення, що комусь (наголошую, що не усім, а лише комусь) доведеться зачекати, ще зайвий тиждень.
Дай Бог, щоб усі Ваші ремонти пройшли также вчасно і швидко без затримок, як Ви вимагаєте.
Будь-ласка, давайте рухатись у конструктивному руслі. Дуже б не хотілося, щоб форум перетворився, на вибачте, звичайний "срач" без жодних позитивних наслідків.
До речі, Ви усі так торопитесь. А скажіть будь-ласка, скільки з Вас після зборів хоч щось зробили, щоб приблизитись до отримання ключів. Раніше я писав послідовність шагів і на зборах Вам казали. Хто з панікерів, наприклад, спробував звернутись, щоб записатись на попередній огляд своєї квартири? Хто її вже оглянув? Зафіксував (хоча б для себе) зауваження, щоб потім зекономити час? Як Ви усі потім через 1-2 тижні думаєте за 1 день усі разом встигните їх оглянути? - Я впевнений - при наймні жоден з панікерів навіть не думав це робити!
На зборах піднімалось це питання, на яке була приблизно така відповідь:
Пам'ятку з телефонами по яких ми можемо звернутись для запису на перегляд квартири зараз давати не має сенсу, бо будинок не зданий. Протягом 2 тижнів на електронну адресу буде направлений офіційний лист в якому все буде вказано.
Так як нам діяти в цій ситуації? Є бажання робити все, щоб пришвидшити процес, а у відповідь отримуєш - ще почекайте.
Дайте ви розгорнуту відповідь:
1) Як і до кого звернутися на рахунок попереднього запису?
2) Коли почне формуватися черга?
3) Як і коли можна замовити технічний паспорт, якщо його робити у Вас?
АгроноМ1982
А
Постоянный пользователь
220
08 августа 2017
03 окт 2017 09:58
В якому сенсі не піджимають?яке сьогодні число?ми не гонимо,а піднімаємо конкретні питання.Ваш Денчик живе на новій.тобто жити йому є де.про той будинок і того забудовниа він об'єктивно все розписав.тому в номер 1 він бачсить тільки позитив,йому є з чим порівнювати.а є й такі,які без рожевих окулярів бачать різницю в фарбі.і при тому,що у нього на 1м2 більша плоа,чекати вимогливості можна тільки на словах.о!а миоже Володимир з Денчиком куми?)))Цитата "Жилой дом Номер Один":
Не треба. 3я, 4а, 5а секції пофарбовані нормально і відповідно як за швидкістю так і за якістю. Весь процес відображено у періодичних звітах.
Є питання лише містами по верхній чорній окантовці. Ви вже підіймали це питання - здалекуВи помітили. Вже розбирались з цим питанням. До чого знову про це? Підрядник обіцяє окантовку перекрасити, так що перекрасимо.
Терміни не піджімають - це ви все гоните вперед. Ще раз, до того, як Ви почнете користуватись квартирами все 20 разів зроблять.
Знову якісь незрозумілі припущення - якість у 5й секції - чого? Стін, фарбування, даху???
Якість всього у 5й секції така сама як і всіх інших. Краще, спробуйте не припускати а завітайте у 5у секцію - подивіться на власні очі. І до речі, якщо не помиляюсь, Denchik має квартиру у 5й секції. Ви ж бачите, що це вимогливий власник - якщо щось не так, він спуску не дасть.
Жилой дом Номер Один
Постоянный пользователь
395
18 апреля 2017
03 окт 2017 09:59
Dim_Ka, дякую за конструктив.
Найближчим часом наверстаю відповіді по усіх панічних звинуваченнях і розберу усі Ваші питання.
Поки скажу, що точно знаю, що деякі люди після зборів сказали, що записавшись на огляд з дизайнером заодно і зафіксують собі зауваження, якщо будуть. І потім вони не будуть витрачати час, і оглядати все у черзі зі всіма.
Найближчим часом наверстаю відповіді по усіх панічних звинуваченнях і розберу усі Ваші питання.
Поки скажу, що точно знаю, що деякі люди після зборів сказали, що записавшись на огляд з дизайнером заодно і зафіксують собі зауваження, якщо будуть. І потім вони не будуть витрачати час, і оглядати все у черзі зі всіма.
Жилой дом Номер Один
Постоянный пользователь
395
18 апреля 2017
03 окт 2017 10:06
Цитата "АгроноМ1982":В якому сенсі не піджимають?яке сьогодні число?ми не гонимо,а піднімаємо конкретні питання.Ваш Денчик живе на новій.тобто жити йому є де.про той будинок і того забудовниа він об'єктивно все розписав.тому в номер 1 він бачсить тільки позитив,йому є з чим порівнювати.а є й такі,які без рожевих окулярів бачать різницю в фарбі.і при тому,що у нього на 1м2 більша плоа,чекати вимогливості можна тільки на словах.о!а миоже Володимир з Денчиком куми?)))
Терміни не піджимають, у тому сенсі, що строк встановлення, наприклад, качелі, або перефарбування ніяк не впливає на всі інші процеси і тим більше на дату початку Вами ремонту. А поки тривають інші процедури, і зокрема подальше отримання поштового адресу - все буде спокійно і якісно зроблено без постійних нагадувань "а-а-а-а, 1 день залишився".
Не думаю, що Володимир і Денчик куми.
Кошкин дом 1
Кд
Постоянный пользователь
138
19 февраля 2017
03 окт 2017 10:08
Уважаемый Представитель, ваша обида понятна, а вот нашу никто не поймет. Дело не в том, что кто то там говорит порой обидные и громкие слова, дело в том, что на носу зима, вот и все.. Некоторые люди уже аж пол года ждут, а такие как мы ждем уже два года, и рассчитывали изначально уже летом жить в своей квартире. Понятно, что как только нарисовались еще дополнительно три секции то сроки выросли, и я как человек практичный, ничего против этих секций не имею, наоборот, это очень даже хорошо, что они есть, и к задержке мы отнеслись спокойно. В любом случае выше головы не прыгнешь, все должно идти своим чередом. Думаю большинство людей взволнованы не из-за того что задержка получилась в месяц, а именно из-за того, что на носу зима. Вы про это лучше пишите, про коммуникации, про все,что с этим связано, газ воду, и т.д., как вы себе это все видите в ноябре месяце., все же хоть какая-то практика в этих вопросах у вас есть.. , а не разводите демагогию на тему, незаслуженно обиженного застройщика.
zheka3789_2
z
Постоянный пользователь
230
04 июля 2017
03 окт 2017 10:14
Цитата "Жилой дом Номер Один":
"Підрядник обіцяє", і "Денчик вимогливий" - просто хіт) Дякую, розвеселили
Просрочити на пів року і не вкластися - це Денчикова вимога до підрядника, що тримає своє слово
АгроноМ1982
А
Постоянный пользователь
220
08 августа 2017
03 окт 2017 10:15
Вибачте, але це навіть не смішно. Про кондиціонер - це правила, що антени ставить на фасад не можна, кондиціонери треба погоджувати із ЖЕКом. Такі правила є Первоцвіті, щоб для всіх будинок виглядав однаково красиво. Зпитайте там, знайдіть хоча б одного у кого там були якісь проблеми, не дай боже шантаж чи ще щось.
Бачу на зборах кожен почув, тільки те, що хотів почути. Шкода.
А тепер Ви,вельмишановний послухайте.я на зборах був від початку і до кінця.память хороша,можу розказати про всі питання і відповіді,які піднімались.сам задавав,а не тупо сидів і слухав.з приводу шантажу,можу навести відповідь забудовника.і хто там бувпідтвердитьь мої слова.десь в 10.20 зайшов чоловік і маже одразу задав незручне питання про неустойку.була отримана відповідь,що це ваше право подавати до суду і отримувати компенсацію,але краще поганий мир,ніж хороша війна...і завтра ви,припустимо,захочете перенести кондиціонер і вам потрібен буде наш дозвіл..(не ЖЕКу,це я точно запамятав)...що це,як неелемент шантажу?ніхто представника за язик не тягнув про мир і віну і кондиціонери.в 4 ряду сидів молодий чоловік,який задав чітке запитання...чим ми,як інвестори,можемо допомогти забудовнику(думаю,мав на уваазі якісь підписми,групи,чи акціі).на що забуддовник сказав нічим.це щодо конструктиву.а питання про нашу допомогу пролуало після того,якпредставник сказав,що такої бюрократіі,як в нашому місті немає чи не по всій Україні...і мол ви самі таку валаду вибирали...і тут у мене питання...а з чого висновок що ми обирали?чи всі інвестори з борисполя?може трішки жорстко,але писати,що я чув те,що хотів почути не треба було.і добре чув,хто і що говорив,особливо забудовника слухав.тому попоосіть,щоб Вам передали все що обговорювалось чітко,або не пишіть нічого.а то пишутьмені розповіли...занадто вимогливий жінку делегував,яка розповіла,що недовольні напали на забудовника...спорчений телефон йде якраз від Вас.
Бачу на зборах кожен почув, тільки те, що хотів почути. Шкода.
А тепер Ви,вельмишановний послухайте.я на зборах був від початку і до кінця.память хороша,можу розказати про всі питання і відповіді,які піднімались.сам задавав,а не тупо сидів і слухав.з приводу шантажу,можу навести відповідь забудовника.і хто там бувпідтвердитьь мої слова.десь в 10.20 зайшов чоловік і маже одразу задав незручне питання про неустойку.була отримана відповідь,що це ваше право подавати до суду і отримувати компенсацію,але краще поганий мир,ніж хороша війна...і завтра ви,припустимо,захочете перенести кондиціонер і вам потрібен буде наш дозвіл..(не ЖЕКу,це я точно запамятав)...що це,як неелемент шантажу?ніхто представника за язик не тягнув про мир і віну і кондиціонери.в 4 ряду сидів молодий чоловік,який задав чітке запитання...чим ми,як інвестори,можемо допомогти забудовнику(думаю,мав на уваазі якісь підписми,групи,чи акціі).на що забуддовник сказав нічим.це щодо конструктиву.а питання про нашу допомогу пролуало після того,якпредставник сказав,що такої бюрократіі,як в нашому місті немає чи не по всій Україні...і мол ви самі таку валаду вибирали...і тут у мене питання...а з чого висновок що ми обирали?чи всі інвестори з борисполя?може трішки жорстко,але писати,що я чув те,що хотів почути не треба було.і добре чув,хто і що говорив,особливо забудовника слухав.тому попоосіть,щоб Вам передали все що обговорювалось чітко,або не пишіть нічого.а то пишутьмені розповіли...занадто вимогливий жінку делегував,яка розповіла,що недовольні напали на забудовника...спорчений телефон йде якраз від Вас.
Жилой дом Номер Один
Постоянный пользователь
395
18 апреля 2017
03 окт 2017 10:17
Цитата "Кошкин дом 1":Уважаемый Представитель, ваша обида понятна, а вот нашу никто не поймет. Дело не в том, что кто то там говорит порой обидные и громкие слова, дело в том, что на носу зима, вот и все.. Некоторые люди уже аж пол года ждут, а такие как мы ждем уже два года, и рассчитывали изначально уже летом жить в своей квартире. Понятно, что как только нарисовались еще дополнительно три секции то сроки выросли, и я как человек практичный, ничего против этих секций не имею, наоборот, это очень даже хорошо, что они есть, и к задержке мы отнеслись спокойно. В любом случае выше головы не прыгнешь, все должно идти своим чередом. Думаю большинство людей взволнованы не из-за того что задержка получилась в месяц, а именно из-за того, что на носу зима. Вы про это лучше пишите, про коммуникации, про все,что с этим связано, газ воду, и т.д., как вы себе это все видите в ноябре месяце., все же хоть какая-то практика в этих вопросах у вас есть.. , а не разводите демагогию на тему, незаслуженно обиженного застройщика.
Все верно. Именно к этому я приду, думаю уже скоро.
Поверьте, мы Вас и всех остальных понимаем. Потому срочно и созвали собрание, чтобы прояснить все людям, но как я понял вместо вопросов-ответов оно пошло не туда.
Теперь мне придется все это с Вами разбирать. - Ничего разберем.
В том-то и дело, что мы сами заинтересованы, чтобы Вы все себе быстрее все подключили. Поэтому разберем все вопросы.
Поймите, я просто не могу оставить в стороне посты с обвинениями нас черт знает в чем, из-за 1 недели задержки документа, причем по факту эта задержка многим покупателям и не мешает.
Постараюсь, быстро по-отписываться на них, и приступим к конструктиву по делу.
АгроноМ1982
А
Постоянный пользователь
220
08 августа 2017
03 окт 2017 10:18
Володимира там не було,йому передали,от він пише зовсім не те,що озвучив забудовник.дійсно було кілька раз піднячто питання про алгоритм і процедуру запису і огляду...а Володимир з нас дурників робить...Цитата "Dim_Ka":
На зборах піднімалось це питання, на яке була приблизно така відповідь:
Пам'ятку з телефонами по яких ми можемо звернутись для запису на перегляд квартири зараз давати не має сенсу, бо будинок не зданий. Протягом 2 тижнів на електронну адресу буде направлений офіційний лист в якому все буде вказано.
Так як нам діяти в цій ситуації? Є бажання робити все, щоб пришвидшити процес, а у відповідь отримуєш - ще почекайте.
Дайте ви розгорнуту відповідь:
1) Як і до кого звернутися на рахунок попереднього запису?
2) Коли почне формуватися черга?
3) Як і коли можна замовити технічний паспорт, якщо його робити у Вас?
kwon
k
Постоянный пользователь
423
23 ноября 2014
03 окт 2017 10:22
Цитата "АгроноМ1982":а Володимир з нас дурників робить...
Браво! Це СЕО ключ до всієї його промови, тому й утримуюсь від безглуздої дискусії в стилі "сам дурак"
Dim_Ka
D
Пользователь
29
15 июня 2017
03 окт 2017 10:24
Цитата "Жилой дом Номер Один":Dim_Ka, дякую за конструктив.
Я був у квартирі влітку. На той момент не вистачало котла, підвіконників. Все інше мене влаштовувало. Якість стяжки і стін мене влаштовує, я вже про це писав.
АгроноМ1982
А
Постоянный пользователь
220
08 августа 2017
03 окт 2017 10:26
Насправді дійсно.тиждень нас не лівмітує.а лімітує зима.і якби предстаник після вибачень і ваизнання своєі провини,запевнив усіх,що задіє всі важелі і механізми зі сваоєі сторони,законні та не зовсім,щоб ми максимально швидко і до зими підключились-паніки б тут не було б.
zheka3789_2
z
Постоянный пользователь
230
04 июля 2017
03 окт 2017 10:31
Цитата "Кошкин дом 1":Уважаемый Представитель, ваша обида понятна, а вот нашу никто не поймет. Дело не в том, что кто то там говорит порой обидные и громкие слова, дело в том, что на носу зима, вот и все.. Некоторые люди уже аж пол года ждут, а такие как мы ждем уже два года, и рассчитывали изначально уже летом жить в своей квартире. Понятно, что как только нарисовались еще дополнительно три секции то сроки выросли, и я как человек практичный, ничего против этих секций не имею, наоборот, это очень даже хорошо, что они есть, и к задержке мы отнеслись спокойно. В любом случае выше головы не прыгнешь, все должно идти своим чередом. Думаю большинство людей взволнованы не из-за того что задержка получилась в месяц, а именно из-за того, что на носу зима. Вы про это лучше пишите, про коммуникации, про все,что с этим связано, газ воду, и т.д., как вы себе это все видите в ноябре месяце., все же хоть какая-то практика в этих вопросах у вас есть.. , а не разводите демагогию на тему, незаслуженно обиженного застройщика.
Ото ж і так кажу - 6міс. очікування були в контракті, значить вони будуть і в реалі, до того ж ясно було, що за декілька місяців три секції ніхто не побудує.
А от те, що не вклалися і в ці шість місяців і тепер реально можна розраховувати заїхати в першому кварталі 2018 року - повна фігня.
zheka3789_2
z
Постоянный пользователь
230
04 июля 2017
03 окт 2017 10:35
Цитата "АгроноМ1982":Насправді дійсно.тиждень нас не лівмітує.а лімітує зима.і якби предстаник після вибачень і ваизнання своєі провини,запевнив усіх,що задіє всі важелі і механізми зі сваоєі сторони,законні та не зовсім,щоб ми максимально швидко і до зими підключились-паніки б тут не було б.
DencHik_1
D
Новичок
7
30 сентября 2017
03 окт 2017 11:14
Цитата "zheka3789_2":
Так отож. Цікаво, яким боком забудовник не дасть мені перенести кондиціонер?) Вони хто? Які в них права? Що вони регулюють на моїй власності?))) Газовики ще мають вплив, електрики, а всі інші - до побачення)
По поводу кондиционера, ваши квадратные метры, и на них никто не претендует, а наружные стены Вам не принадлежат, потому если перенесете без согласования, вернете все на место по решению суда.
DencHik_1
D
Новичок
7
30 сентября 2017
03 окт 2017 11:40
Цитата "zheka3789_2":
"Підрядник обіцяє", і "Денчик вимогливий" - просто хіт) Дякую, розвеселили
Просрочити на пів року і не вкластися - це Денчикова вимога до підрядника, що тримає своє слово
Простите, что напоминаю, но ранее я писал что прекрасно понимал, что со сдачей дома так и будет.
Что я должен требовать, по вашему? От себя изменить оценку необходимого временного интервала на проведение стройки?
Я не ношу розовых очков, я вообще имею хорошее зрение и перспективное мышление, в июле я приезжал в отдел продаж и разговаривал с начальником Отдела продаж Натальей, в беседе говорил свое мнение, что до конца октября построят - сдадут.
Так что я абсолютно не расстроен!
А относительно кумовства, думаю ни я, ни Владимир небыли б расстроены если б жизнь так повернулась и мы стали Кумовьями, в кругу общения надо иметь конструктивных и разумных людей!
Жилой дом Номер Один
Постоянный пользователь
395
18 апреля 2017
03 окт 2017 13:03
От щоб Ви усі максимально швидко підключились, і щоб не було паніки - збори і робили. Проте, тепер бачу і розумію що і чому там вийшло. Те ж що і тут. Якісь закіди, танці, "розсмішили", 100 мільйонів, роблять дурнів і ще бо зна що, аби геть ьне по ділу як саме підключитись і що робити.
Ніхто і нікого ніяких дурнів робити не збирається.
Тому моя пропозиція, будь-ласка, давайте Ви за пару наступних днів ви....іться наповну, вилейте тут, не тут, де хочете весь свій негатив та усі Ваші ,
потім я відповім на усі Ваші теперішні і нові претенції, і почнемо далі нормально працювати в стилі проблема-питання - пошук рішення - відповідь, як швидше зробити те, або це.
тільки будь-ласка претензії обгрунтовані, а не якась міфічна "лапша на вуха" і діалоги у стилі:
- представник забудовника працює проти нас
- чому Ви так вирішили?
- Браво! Це СЕО ключ до всієї його промови, тому й утримуюсь від безглуздої дискусії в стилі "сам дурак"...
Шановні майбутні мешканці, будь-ласка, зрозумійте певних невдоволених власників, ці пару днів треба витримати, щоб далі ми змогли нормально конструктивно працювати.
P.S. Dim_Ka, сходіть якось на перегляд ще раз і переконайтесь, що тепер влаштовує геть усе - зекономите майбутній час.
Ніхто і нікого ніяких дурнів робити не збирається.
Тому моя пропозиція, будь-ласка, давайте Ви за пару наступних днів ви....іться наповну, вилейте тут, не тут, де хочете весь свій негатив та усі Ваші ,
потім я відповім на усі Ваші теперішні і нові претенції, і почнемо далі нормально працювати в стилі проблема-питання - пошук рішення - відповідь, як швидше зробити те, або це.
тільки будь-ласка претензії обгрунтовані, а не якась міфічна "лапша на вуха" і діалоги у стилі:
- представник забудовника працює проти нас
- чому Ви так вирішили?
- Браво! Це СЕО ключ до всієї його промови, тому й утримуюсь від безглуздої дискусії в стилі "сам дурак"...
Шановні майбутні мешканці, будь-ласка, зрозумійте певних невдоволених власників, ці пару днів треба витримати, щоб далі ми змогли нормально конструктивно працювати.
P.S. Dim_Ka, сходіть якось на перегляд ще раз і переконайтесь, що тепер влаштовує геть усе - зекономите майбутній час.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
- ЖК Синергия Киев | ул. Ивана Кочерги, 17а29.1132
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7429.112 200
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная29.111 013
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ирпень, ул. Лысенко, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?29.113 832
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349