Хочу бути ріелтором
1
2
Владимир Коломейко
Ветеран
5 478
25 января 2011
20 дек 2006 20:19
Это Вы зря.
Требования к кандидатам предъявляются достаточно высокие. Некоторых (например, очень юных или с фефектами речи) отсеивают еще при телефонном разговоре. Некоторых при собеседовании. Некоторых при обучении...
Отсеивание кандидатов производится и по формальным признакам, и по неформальным.
Прием на обучение в АН - это, конечно, не прием в Школу-студию МХАТа... И тем не менее, восприятие собеседника имеет существенное значение.
Никого не хочу обидеть...
Но бывает, что даже после непродолжительной беседы, видно этому человеку не дано (быть артистом, политиком, ученым, риэлтором...).
Если от природы не дано - то значит не дано.
Если "не дано" определяется недостатками воспитания и обучения - то дело (в какой-то степени) поправимо. Но нужно над собой очень здорово работать. А это могут и хотят далеко не все.
-----------
Анализируя, кто будет успешен на этом поприще, а кто нет, постарайтесь взглянуть на окружающих (и на самого себя) со стороны.
Взглянуть глазами потенциального клиента - человека, покупающего или продающего недвижимость.
И скажите самому себе доверили бы Вы продавать Вашу квартиру этому человеку?
Этот не вызывает симпатии, этот - доверия, этот - раздражает окружающих, этот - ленив, этот - не обязателен, у этого - сумбур в голове, этот - не может запомнить простых вещей, этот - не может разобраться в сложных вещах, у этого "слабый характер" и он не может настоять на своем, этот своей нахрапистостью может отпугнуть клиентов...
---------
Вы скажете, что все это субъективно.
Да, многое субъективно.
Но дело в том, что от всего этого (в том числе, и субъективного) зависят заработки агента и агентства.
Произвел агент на потенциального клиента хорошее впечатление - есть шанс, что они будут сотрудничать.
Если же впечатление негативное, то, скорее всего, уйдет потенциальный клиент к другому агенту (или в другое агентство).
---------
Именно поэтому текучесть достаточно высока.
Шансы агентство недвижимости дает многим.
Тратит на подготовку агентов весьма большие силы. Ожидая, что вот раскроется человек, осознает свои положительные и отрицательные качества (как агента).
На сильные качества обопрется, отрицательные преодолеет (или хотя бы скроет).
Не получается, не идут сделки у стажера или агента (хотя его обучают, натаскивают, помогают...), нет заработков. Тогда он либо сам уходит, либо его руководство отстраняет.
Требования к кандидатам предъявляются достаточно высокие. Некоторых (например, очень юных или с фефектами речи) отсеивают еще при телефонном разговоре. Некоторых при собеседовании. Некоторых при обучении...
Отсеивание кандидатов производится и по формальным признакам, и по неформальным.
Прием на обучение в АН - это, конечно, не прием в Школу-студию МХАТа... И тем не менее, восприятие собеседника имеет существенное значение.
Никого не хочу обидеть...
Но бывает, что даже после непродолжительной беседы, видно этому человеку не дано (быть артистом, политиком, ученым, риэлтором...).
Если от природы не дано - то значит не дано.
Если "не дано" определяется недостатками воспитания и обучения - то дело (в какой-то степени) поправимо. Но нужно над собой очень здорово работать. А это могут и хотят далеко не все.
-----------
Анализируя, кто будет успешен на этом поприще, а кто нет, постарайтесь взглянуть на окружающих (и на самого себя) со стороны.
Взглянуть глазами потенциального клиента - человека, покупающего или продающего недвижимость.
И скажите самому себе доверили бы Вы продавать Вашу квартиру этому человеку?
Этот не вызывает симпатии, этот - доверия, этот - раздражает окружающих, этот - ленив, этот - не обязателен, у этого - сумбур в голове, этот - не может запомнить простых вещей, этот - не может разобраться в сложных вещах, у этого "слабый характер" и он не может настоять на своем, этот своей нахрапистостью может отпугнуть клиентов...
---------
Вы скажете, что все это субъективно.
Да, многое субъективно.
Но дело в том, что от всего этого (в том числе, и субъективного) зависят заработки агента и агентства.
Произвел агент на потенциального клиента хорошее впечатление - есть шанс, что они будут сотрудничать.
Если же впечатление негативное, то, скорее всего, уйдет потенциальный клиент к другому агенту (или в другое агентство).
---------
Именно поэтому текучесть достаточно высока.
Шансы агентство недвижимости дает многим.
Тратит на подготовку агентов весьма большие силы. Ожидая, что вот раскроется человек, осознает свои положительные и отрицательные качества (как агента).
На сильные качества обопрется, отрицательные преодолеет (или хотя бы скроет).
Не получается, не идут сделки у стажера или агента (хотя его обучают, натаскивают, помогают...), нет заработков. Тогда он либо сам уходит, либо его руководство отстраняет.
flyman
Ветеран
3 241
11 августа 2006
21 дек 2006 08:26
Володимере,
Я тут в Києві мав море співбесід. Є фірми до яких я приходив по кілька разів, є де після першого візиту неохота приходити.
В мене склались такі враження
1) методика набору дуже хила, беруть по принципу сподобався/не сподобався (згідно вашого опису - "...слабый характер" и он не может настоять на своем, этот своей нахрапистостью...")
тобто ви берете ні те ні се - ні риба, ні м"ясо).
2) коли розмова іде про зарплату, складається враження, що роботодавець хоче мати надурняк професіонала - результат, професіонали більше займаються самонаймом (наприклад, я більше працюю як фріланцер, так як на роботу згідно моїх запитів мене не беруть, а робити скромні запити нема резону), хоча є фірми які мають проблеми з розробниками, але жмуть гроші- результат раз в півроку/рік у них відкрита вакансія. Друге - розвиваються повільніше, чим могли б.
3) "тратить агенство напідготовки сили" - маячня.
Прикріпляють до "вєдущого мєнєждєра", якому ти потрібен поскільки-постільки, за якого ти робиш чорнову роботу, і всі досягнення - мєнєжєру, а промахи - тобі.
Тобто тебе рік будуть тримати за дурачка, якщо за цей час переживаш всі інтриги при "іспанському" дворі, то потім "дозволять" працювати "самостійно".
В будь яку хвилину тебе можуть звільнити. Причина- не так глянув на директора, його секритутку, колега настукав на тебе, бо відчув у тобі конкурента і т.д. Потім через деякий час можуть подзонити, запропонувати роботу у "іншому офісі". Мов не переживайте, напружена ситуація, попав під гарячу руку. А нам "брать с уліци еловека і учіть нєт смисла"....
Для Туриста
Є один момент, якщо вам не шкода 2-3 місяців і ви хочете переглянути варіанти, щоб потім звільнитися і купити собі щось, то тоді на це все начхати і можна йти в агенти, але єдиний мінус, покупку тре буде офрмляти, як мінімум на тещу, бо АН вспінится, якщо ти у них "вкрадеш" клієнта. Але це все дуже слизько.
Я тут в Києві мав море співбесід. Є фірми до яких я приходив по кілька разів, є де після першого візиту неохота приходити.
В мене склались такі враження
1) методика набору дуже хила, беруть по принципу сподобався/не сподобався (згідно вашого опису - "...слабый характер" и он не может настоять на своем, этот своей нахрапистостью...")
тобто ви берете ні те ні се - ні риба, ні м"ясо).
2) коли розмова іде про зарплату, складається враження, що роботодавець хоче мати надурняк професіонала - результат, професіонали більше займаються самонаймом (наприклад, я більше працюю як фріланцер, так як на роботу згідно моїх запитів мене не беруть, а робити скромні запити нема резону), хоча є фірми які мають проблеми з розробниками, але жмуть гроші- результат раз в півроку/рік у них відкрита вакансія. Друге - розвиваються повільніше, чим могли б.
3) "тратить агенство напідготовки сили" - маячня.
Прикріпляють до "вєдущого мєнєждєра", якому ти потрібен поскільки-постільки, за якого ти робиш чорнову роботу, і всі досягнення - мєнєжєру, а промахи - тобі.
Тобто тебе рік будуть тримати за дурачка, якщо за цей час переживаш всі інтриги при "іспанському" дворі, то потім "дозволять" працювати "самостійно".
В будь яку хвилину тебе можуть звільнити. Причина- не так глянув на директора, його секритутку, колега настукав на тебе, бо відчув у тобі конкурента і т.д. Потім через деякий час можуть подзонити, запропонувати роботу у "іншому офісі". Мов не переживайте, напружена ситуація, попав під гарячу руку. А нам "брать с уліци еловека і учіть нєт смисла"....
Для Туриста
Є один момент, якщо вам не шкода 2-3 місяців і ви хочете переглянути варіанти, щоб потім звільнитися і купити собі щось, то тоді на це все начхати і можна йти в агенти, але єдиний мінус, покупку тре буде офрмляти, як мінімум на тещу, бо АН вспінится, якщо ти у них "вкрадеш" клієнта. Але це все дуже слизько.
Spy
S
Ветеран
1 339
27 марта 2006
21 дек 2006 11:17
Представьте себе, не возьму - работу делает не программист, а команда.
flyman
Ветеран
3 241
11 августа 2006
21 дек 2006 11:36
Нащо мені гравець, якому тяжко довести ідею і який не може відповідно довести свою ідею іншим.
взагалі-то є принцип"Кадры решают всё"
У нас чомусь роботоавці думають, по іншому.
взагалі-то є принцип"Кадры решают всё"
У нас чомусь роботоавці думають, по іншому.
anglorus
a
Ветеран
1 573
19 июня 2006
21 дек 2006 11:37
А если не секрет, чем вы занимаетесь и зачем вам это надо уходить со хорошей зарплаты, стабильной работы в мировой компании в агенты по-недвижимости. Это тяжелая работа, бегать много, денег мало, и те только комиссионные.
Владимир Коломейко
Ветеран
5 478
25 января 2011
21 дек 2006 11:37
Як я розумію, досвід працевлаштування (десь інде) Ви поширюєте на агенції нерухомості. Це зовсім не правильно.
Ну, скажіть будь ласка, навіщо АН людина "ні риба, ні м"ясо"!?
АН потрібна людина, яка буде
1. Заробляти гроші (собі і компанії).
2. Сприяти зростанню іміджу компанії.
3. Сприяти створенню ділової атмосфери у колективі.
4. Потенційно здатна (після навчання, стажування, набуття досвіду роботи) створити навколо себе групу, яка буде виконувати п.п.1,2,3.
Так що у даному випадку куди ближче буде аналогія з підбором акторів до професійного театру, або футболістів до професійної команди.
Ну, скажіть будь ласка, навіщо АН людина "ні риба, ні м"ясо"!?
АН потрібна людина, яка буде
1. Заробляти гроші (собі і компанії).
2. Сприяти зростанню іміджу компанії.
3. Сприяти створенню ділової атмосфери у колективі.
4. Потенційно здатна (після навчання, стажування, набуття досвіду роботи) створити навколо себе групу, яка буде виконувати п.п.1,2,3.
Так що у даному випадку куди ближче буде аналогія з підбором акторів до професійного театру, або футболістів до професійної команди.
Vitaly
Ветеран
3 748
04 сентября 2019
21 дек 2006 11:39
Дело ваше...
Владимир Коломейко
Ветеран
5 478
25 января 2011
21 дек 2006 12:54
Як маєте фантазію та уявлення про ролеві ігри, то уявіть себе на місці директора АН або керівника групи.
Приходить людина, яка потенційно може стати агентом з нерухомості. Але ні знань, ні досвіду не має.
Як бути?
Ви б взяли собі помічника, який мало що вміє? І це при тому, що місць в офісі не дуже багато (а як є місця, то їх треба завжди резервувати для клієнтів і переговори у затишній обстановці треба проводити, і договори про задаток укладати; а буває, що відразу декілька переговорів, і клієнти приходять цілими родинами...). Телефонів обмежена кількість, компьютерів у час пік не завжди на всіх вистачає (хоча у офісі монітори на всіх столах, а на деяких і по два монітори).
А вчити все рівно треба професійно. І безкоштовно.
Бо як знань та досвіду немає, то підпускати такого стажера навіть до офісного телефону дуже ризиковано.
А як навчиш, то буде він гроші заробляти не тільки для себе, але й для компанії.
Приходить людина, яка потенційно може стати агентом з нерухомості. Але ні знань, ні досвіду не має.
Як бути?
Ви б взяли собі помічника, який мало що вміє? І це при тому, що місць в офісі не дуже багато (а як є місця, то їх треба завжди резервувати для клієнтів і переговори у затишній обстановці треба проводити, і договори про задаток укладати; а буває, що відразу декілька переговорів, і клієнти приходять цілими родинами...). Телефонів обмежена кількість, компьютерів у час пік не завжди на всіх вистачає (хоча у офісі монітори на всіх столах, а на деяких і по два монітори).
А вчити все рівно треба професійно. І безкоштовно.
Бо як знань та досвіду немає, то підпускати такого стажера навіть до офісного телефону дуже ризиковано.
А як навчиш, то буде він гроші заробляти не тільки для себе, але й для компанії.
Владимир Коломейко
Ветеран
5 478
25 января 2011
21 дек 2006 13:05
Стосовно "чорнової роботи".
Звісно, вона є.
Але далеко не завжди ясно, що таке "чорнова робота", а що таке "чистова робота".
Ну, перевірка документів та підписання угод - то, звісно, робота далеко не для всіх.
Але просте чергування в офісі біля телефону - то вже (часто-густо) "чистова робота". Бо хто знає, який клієнт зателефонує наступної миті.
Агент, який прийняв заявку або об'єкт, має першочергове право закріпити їх за собою поїхати зфотографувати об'єкт, укласти угоду з хазяїном, рекламувати, показувати, продавати...
І якщо буде все ОК, то одержати свої відсотки, які визначаються статусом конкретного агента (а заодно і бонуси стосовно оплати за рекламу, днів та часів чергування біля телефону).
Статус агента може змінюватись у залежності від кількості угод, укладених у продовж певного часу за безпосередньої участі цього агента.
Чим більше угод - тим вищий статус, вищі відсотки, більш виграшний (з точки зору "найкращих дзвінків") час чергування.
Тобто, скільки грошей заробив - отака й кар'єра. (Звісно, за умови, що неприємних ексцесів у роботі не було).
Звісно, вона є.
Але далеко не завжди ясно, що таке "чорнова робота", а що таке "чистова робота".
Ну, перевірка документів та підписання угод - то, звісно, робота далеко не для всіх.
Але просте чергування в офісі біля телефону - то вже (часто-густо) "чистова робота". Бо хто знає, який клієнт зателефонує наступної миті.
Агент, який прийняв заявку або об'єкт, має першочергове право закріпити їх за собою поїхати зфотографувати об'єкт, укласти угоду з хазяїном, рекламувати, показувати, продавати...
І якщо буде все ОК, то одержати свої відсотки, які визначаються статусом конкретного агента (а заодно і бонуси стосовно оплати за рекламу, днів та часів чергування біля телефону).
Статус агента може змінюватись у залежності від кількості угод, укладених у продовж певного часу за безпосередньої участі цього агента.
Чим більше угод - тим вищий статус, вищі відсотки, більш виграшний (з точки зору "найкращих дзвінків") час чергування.
Тобто, скільки грошей заробив - отака й кар'єра. (Звісно, за умови, що неприємних ексцесів у роботі не було).
flyman
Ветеран
3 241
11 августа 2006
21 дек 2006 13:12
Ви знаєте, мені легше працювати з студентом, який мало знає, але хоче знгати більше. Я ставлю і вказую шляхи вирішення. Пацан намагається зробити так як йому сказали, пробує щось своє, пихтить, щось виходить, щось ні. Там де ступор, розбураємось разом.
Приклад інший. Людина з досвідом. Йому кажеш зроби так і сяк. Він робить на свій лад, бо він професонал. У результаті - стає на ті граблі, які я вже давно обминув або передбачав, що вони можуть вирости.
Не знаю, я спілкуюсь з менеджерами з продажу.
Баго хто працює як робот, дзвониш, що треба, в якій кількості
дізнаєть,що береш мало (на R&D), намагається впихнути не те що просиш, побільше, і доказати, що ідіот (тобто контраргументи не приймаються) - таких менеджерів десь 80%.
Інший варіант, розмова починається, що робите, в чому суть розробки, з якими проблемами стукнулись, а чому такий метод. Ми можем вам дати безплатний CD по цій, можливо він вам допоможе, будь-ласка скажіть адресу, ми вам відішлемо...
З агентами нерухомості переважає 1-й тип. Вони дозволять
- запізнюватись або не приходити на зустріч,
- відверто брехати (приходиш квартира була запрошена на 3 або 4 му поверсі, виявляються - 1-й або останній),
- і т.д. багато маленьких нюансів і брехні і поведінка, ніби він все знає а тут прийшов ідіот.
Людина, яка нічого не вміє, таких не буває.
Я би брав "зеленого" за умови, що він може вислухати клієнта, зрозуміти, що він хоче, і коротко і ясно доповісти про це керівнику.
Приклад інший. Людина з досвідом. Йому кажеш зроби так і сяк. Він робить на свій лад, бо він професонал. У результаті - стає на ті граблі, які я вже давно обминув або передбачав, що вони можуть вирости.
Не знаю, я спілкуюсь з менеджерами з продажу.
Баго хто працює як робот, дзвониш, що треба, в якій кількості
дізнаєть,що береш мало (на R&D), намагається впихнути не те що просиш, побільше, і доказати, що ідіот (тобто контраргументи не приймаються) - таких менеджерів десь 80%.
Інший варіант, розмова починається, що робите, в чому суть розробки, з якими проблемами стукнулись, а чому такий метод. Ми можем вам дати безплатний CD по цій, можливо він вам допоможе, будь-ласка скажіть адресу, ми вам відішлемо...
З агентами нерухомості переважає 1-й тип. Вони дозволять
- запізнюватись або не приходити на зустріч,
- відверто брехати (приходиш квартира була запрошена на 3 або 4 му поверсі, виявляються - 1-й або останній),
- і т.д. багато маленьких нюансів і брехні і поведінка, ніби він все знає а тут прийшов ідіот.
Людина, яка нічого не вміє, таких не буває.
Я би брав "зеленого" за умови, що він може вислухати клієнта, зрозуміти, що він хоче, і коротко і ясно доповісти про це керівнику.
Владимир Коломейко
Ветеран
5 478
25 января 2011
21 дек 2006 13:19
Згоден. У своєму пості я замінив "нічого не вміє" на "мало що вміє"
Владимир Коломейко
Ветеран
5 478
25 января 2011
21 дек 2006 13:26
Саме цим шляхом ми й просуваємось (у більшості випадків).
Але студентів й "пацанів" (як правило) не беремо. Все ж таки потрібен життєвий досвід та якась солідність.
Але студентів й "пацанів" (як правило) не беремо. Все ж таки потрібен життєвий досвід та якась солідність.
turist
t
Пользователь
25
10 августа 2006
25 дек 2006 09:57
Почему-то представлялось все это в розовом свете типа денег куча, а работа ерундовая. Но вот побеседовали живьем в агентстве с Виталием и попустило. Т.е. агентству и Виталию респект - ничего плохого сказать не могу. Просто, когда дело дошло до калькулятора, то стало понятно, что это совсем не такая куча денег, как казалось.
А работаю я переводчиком (об этом писалось в начале форума), что означает работу от звонка до звонка, оклад, который всегда одинаковый и повышается раз в год. Эти моменты как раз и толкали на мечты о риэлторстве.
А работаю я переводчиком (об этом писалось в начале форума), что означает работу от звонка до звонка, оклад, который всегда одинаковый и повышается раз в год. Эти моменты как раз и толкали на мечты о риэлторстве.
Serghiy
S
Гость
3
18 декабря 2006
04 янв 2007 09:52
... Просто, когда дело дошло до калькулятора, то стало понятно, что это совсем не такая куча денег, как казалось....
А можна більш детальніше!
А можна більш детальніше!
Владимир Коломейко
Ветеран
5 478
25 января 2011
04 янв 2007 13:28
С одной стороны, это так.
А, с другой стороны, тут как на рыбалке. Удочки у всех, вроде бы, одинаковые. Но хороший рыбак всегда (почти всегда) с уловом. А плохой - как повезет. Да и улов у них разный.
А, с другой стороны, тут как на рыбалке. Удочки у всех, вроде бы, одинаковые. Но хороший рыбак всегда (почти всегда) с уловом. А плохой - как повезет. Да и улов у них разный.
Slade
Постоянный пользователь
194
23 апреля 2006
10 фев 2007 14:27
), не гарантированная, хаотическая оплата труда по конечному результату, не нормированный рабочий день.
Текучка возникает, когда сотрудник вырос, а процент от сделки не поднимают либо почувствовал,что просто отдаёт деньги не за что.
Есть фирмы которые во избежании текучки специально не дают сотрудникам расти професионально, но снабжают информацией и загружают работой, человек чувствует себя при деле, может неплохо зарабатывать (если обьекты качественные), но сам по себе как реалтор ничего не представляет,работает на износ.
P.S.Для владеющих иностранными языками и желающих их использовать по полной, направление только одно агенства по аренде.Есть фирмы плотно работающие с иностранцами там "язык" условие трудоустройства.
Есть конечно ещё управляющие компании,но это уже другой уровень подготовки.
Текучка возникает, когда сотрудник вырос, а процент от сделки не поднимают либо почувствовал,что просто отдаёт деньги не за что.
Есть фирмы которые во избежании текучки специально не дают сотрудникам расти професионально, но снабжают информацией и загружают работой, человек чувствует себя при деле, может неплохо зарабатывать (если обьекты качественные), но сам по себе как реалтор ничего не представляет,работает на износ.
P.S.Для владеющих иностранными языками и желающих их использовать по полной, направление только одно агенства по аренде.Есть фирмы плотно работающие с иностранцами там "язык" условие трудоустройства.
Есть конечно ещё управляющие компании,но это уже другой уровень подготовки.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
1
2
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная23.11980
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская23.11101
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а22.113 072
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сити | Prostir | Софиевская Борщаговка, ул. Соборная, 77а20.1120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее