Подать объявление

Глобальное состояние систем Украины, США, Европы

1. . .645647. . .1137
21 март 2013 20:17
Хм, а недавно этот же Хомутинник хотел 15% налог на продажу валюты ввести. И тогда уже было понятно, что это никто и просто марионетка, и сейчас это только подтверждается.
22 март 2013 10:52
Такое впечатление, что у нас всякими пугалками (то невозможность оформить жильё "по новым правилам, то налог на депозиты, то повышение цен на иномарки) хотят запустить накопления населения в оборот. Кипрский "пшик" - из той же оперы?
23 март 2013 21:18
"Тройка" кредиторов - Еврокомиссия, Европейский центробанк и МВФ согласились с предложением о введении 20% разового сбора на все депозиты свыше 100 тысяч евро.
с понедельника цирк на Кипре начнется, интересно эти упыри в Киеве тоже под шумок попробуют с депозитов населения хоть копеечку поиметь?
23 март 2013 22:18
Кипрские банки могут положить деньги на депозит, сейчас в платинум-банке дают до 20% в гривне, минимальная сумма вклада 1000 гривен и проценты наличными каждый месяц. :super:
24 март 2013 08:31
Цитата "Uno":
"Тройка" кредиторов - Еврокомиссия, Европейский центробанк и МВФ согласились с предложением о введении 20% разового сбора на все депозиты свыше 100 тысяч евро.
с понедельника цирк на Кипре начнется, интересно эти упыри в Киеве тоже под шумок попробуют с депозитов населения хоть копеечку поиметь?

Точнее : 20% по вкладам в Bank of Cyprus, а в остальных 4%.
Такое решение надо еще через парламент провести. Похоже это пока промежуточные итоги переговоров, но то что разговор о стрижке депозитов возобновился вновь - факт.
24 март 2013 17:00
Пока тут народ Кипром развлекается, я читаю ежегодные письма Уоррена Баффета, начиная с 1978 года.
Даже по стилю видно, то чувак нестандартный в самом положительном смысле слова.
Очень занимательно и полезно.
24 март 2013 17:24
Цитата "igleons":
Пока тут народ Кипром развлекается, я читаю ежегодные письма Уоррена Баффета, начиная с 1978 года.
Даже по стилю видно, то чувак нестандартный в самом положительном смысле слова.
Очень занимательно и полезно.

Вы с 1978-го года не вынимали почту? 8-()
25 март 2013 11:52

Грабанули таки.
https://polit.ru/news/2013/03/25/bank_cyprus/

26 март 2013 08:57

Дежа вю ... В Украну пішов поток валюті???....

"...Профіцит платіжного балансу фіксується другий місяць поспіль.
...
За даними Нацбанку, позитивне сальдо платіжного балансу за підсумками лютого склало 1,29 млрд доларів, тоді як у січні - вчетверо менше (397 млн ​​доларів). Таких високих показників платіжного балансу не фіксувалося ні в нинішньому, ні в минулому році.
Завдяки цьому НБУ безболісно виплатив в лютому два транші МВФ на загальну суму 740 млн доларів, а також наростив золотовалютні резерви на 363 млн доларів...."

https://www.epravda.com.ua/news/2013/03/26/367757/

26 март 2013 13:51
Цитата "AD2009":
Дежа вю ... В Украну пішов поток валюті???....

"...Профіцит платіжного балансу фіксується другий місяць поспіль.
...
За даними Нацбанку, позитивне сальдо платіжного балансу за підсумками лютого склало 1,29 млрд доларів, тоді як у січні - вчетверо менше (397 млн ​​доларів). Таких високих показників платіжного балансу не фіксувалося ні в нинішньому, ні в минулому році.
Завдяки цьому НБУ безболісно виплатив в лютому два транші МВФ на загальну суму 740 млн доларів, а також наростив золотовалютні резерви на 363 млн доларів...."

https://www.epravda.com.ua/news/2013/03/26/367757/

Весною завжди валюти іде в надлишку. А восени буде протилежна картина. Це повторюється щороку. Минулої весни валюти йшло в Україну навіть ще більше.
26 март 2013 14:44
Цитата "GONY":

Весною завжди валюти іде в надлишку. А восени буде протилежна картина. Це повторюється щороку. Минулої весни валюти йшло в Україну навіть ще більше.

Думаю, цією весною причиною притоку валюти була криза на Кіпрі. Гроші тікали "куди очі бачать"... часом і в Україну....
Але... Ситуація з Кіпром, мабуть, сформує тренд... Олігархи зрозуміли, що Європа може "кинути" їх ще більше рідної "податкової"... Але на місцеву податкову хоч можна впливати... А на Європу - ні... навіть, коли це всього лише купка недобитих кіпріотів :-B ...

Тому, скоріше, в цьому році гроші будуть повертатись в рідні краї...
26 март 2013 15:45
Цитата "AD2009":

Тому, скоріше, в цьому році гроші будуть повертатись в рідні краї...

и будут киевские бетонометры по цене всяких там лондонов да парижей :gi:
26 март 2013 16:32
Цитата "Uno":
Цитата "AD2009":

и будут киевские бетонометры по цене всяких там лондонов да парижей :gi:

Не смішно чомусь....зовсім... При всій глибині кризи бетонометри, виявляється, не дешевшають... Ще й ростуть в ціні (!)... оренда квартир в Києві знову б'є європейські рекорди (див останній номер "Корреспондента")....

Я працюю в конторі з реальними іноземними інвестиціями... До кризи купляли землю... хотіли будувати...
Зараз прораховуємо проекти забудови територій... Коротше кажучи, прибутковість житлового будівництва зараз - 30-50% річних.... Космос... На рівні торгівлі наркотиками...

І не тому, що забудовик дере 2 ціни.... А тому, що попит скажений.... люди готові купувати житло по 1,000+ долл... без питань....

Кредитування відновлюється... Попит високий... Далі - тільки ріст цін на бетонометри... Найближчі 3-5 років так точно...
26 март 2013 18:44
Блажен кто верует
26 март 2013 20:18
Цитата "AD2009":

Думаю, цією весною причиною притоку валюти була криза на Кіпрі. Гроші тікали "куди очі бачать"... часом і в Україну....

Неможливо.
1) Мало того, що депозити спочатку заморозили, так що ніхто нікуди не тікає.
2) Стаття пише, что позитивна валютна динаміка спостерігалася за січень-лютий, в той час як проблеми не Кіпрі почалися в другій половині березні.
26 март 2013 22:47

Не знаю я, куда там растут цени на недвижимость, какие потоки валюты льютсяв страну и какими темпами растет кредитирование, но госдолг Украины растет по полмиллиарда баксов в месяц.
//korrespondent.net/business/economics/1 532319-gosdolg-ukrainy-za-fevral-vyros-b olee-chem-na-polmilliarda-dollarov
Украина не резинованя, как США, доларии не печатает. Так вместо роста цен на бетонометры скорее всего дефолтик будет.

27 март 2013 05:36
Цитата "vano":
... позитивна валютна динаміка спостерігалася за січень-лютий, в той час як проблеми не Кіпрі почалися в другій половині березні.

Проблеми на Кіпрі почались одразу після дефолту Греції. Бо більше половини кредитів кіпрські банки видали грецьким позичальникам....
Конкретний відток вкладів йшов протягом всього 2012 року - Європа фінасувала потихеньку... а в січні та лютому 2013 підсилився... та так, що Європа поставила ультиматум....

Цитата "kadobr":
...Украина не резинованя, как США, доларии не печатает. Так вместо роста цен на бетонометры скорее всего дефолтик будет...

Дефолт буде. Я б сказав, що він вже є. Фактично з 2008 року...
Але пора зрозуміти, що на бетонометри в столиці дефолт навряд чи матиме вплив. Білорусія вам близький та живий приклад... Не хочу аналізувати інших...

В Аргетині, наприклад, ціна на метри знизилась вдвічі і досягла докризового рівня всього за два роки.
Ми вже пережили двократне падіння цін на метри і з початку кризи пройшло майже 5 років....
27 март 2013 09:50
Цитата "LonelyCruiser":
Грабанули таки.
https://polit.ru/news/2013/03/25/bank_cyprus/

тут хорошо рассказывает //www.bbc.co.uk/russian/multimedia/2013/ 03/130326_bbseva_cyprus_crisis_origins.s html
а вообще то киприоты зажаты в угол.. грекам списали сотни ярдов , дали помощь и сам кипр угробили... ну а ес реструктуризацией убивает 2х зайцев... и криминал накажет и киприотам место свое покажет.
ну 30% это не много :) он вова уже ч.з. киселева меркель гитлером обозвал...рядовым рассеянам вообще побоку а вот паразитам - есть что терять...

-доктор, я муху проглотил...что делать ?
- ща укол поставим...
-ой, а че такой болючий?
- а дихлофос всегда так....
:)
27 март 2013 10:11
Ад, Ви помиляєтесь. Ніякого надмірного притоку валюти в країну немає.

Ось графік для т.з. Steel Billet на лондонській біржі металів:

https://i057.radikal.ru/1303/18/795150198394.png

Стальний прокат вже зараз коштує дешевше, ніж під час гострої фази кризи (2008-2009). І такі ціни надовго. Скоро розпочнеться корекція на американських фондових біржах. Ціни на коммоди можуть ще нижче просісти. Я думаю, нафта сильно впаде, бо американці без зупинки нарощують об"єми видобутку. Отже падіння сировинних країн - це лише питання часу. І основний ринок збуту продукції - Європа - теж падає. Для нас 2013-2014 роки будуть найцікавішими. Побачимо якою буде реакція на дофолт і на курс 15 грн за долар.
27 март 2013 10:21
А в прогнозах падения цен на все ( на нефть, недвигу и т.д. ) учитывается роль центробанков мира, которые заливают рынки ликвидностью?
Недавно, невзирая на "кризисы", фондовый рынок США рекорды бил, не так ли?
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .645647. . .1137
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее