Подати оголошення

Глобальное состояние систем Украины, США, Европы

1. . .645647. . .1137
21 бер 2013 20:17
Хм, а недавно этот же Хомутинник хотел 15% налог на продажу валюты ввести. И тогда уже было понятно, что это никто и просто марионетка, и сейчас это только подтверждается.
22 бер 2013 10:52
Такое впечатление, что у нас всякими пугалками (то невозможность оформить жильё "по новым правилам, то налог на депозиты, то повышение цен на иномарки) хотят запустить накопления населения в оборот. Кипрский "пшик" - из той же оперы?
23 бер 2013 21:18
"Тройка" кредиторов - Еврокомиссия, Европейский центробанк и МВФ согласились с предложением о введении 20% разового сбора на все депозиты свыше 100 тысяч евро.
с понедельника цирк на Кипре начнется, интересно эти упыри в Киеве тоже под шумок попробуют с депозитов населения хоть копеечку поиметь?
23 бер 2013 22:18
Кипрские банки могут положить деньги на депозит, сейчас в платинум-банке дают до 20% в гривне, минимальная сумма вклада 1000 гривен и проценты наличными каждый месяц. :super:
24 бер 2013 08:31
Цитата "Uno":
"Тройка" кредиторов - Еврокомиссия, Европейский центробанк и МВФ согласились с предложением о введении 20% разового сбора на все депозиты свыше 100 тысяч евро.
с понедельника цирк на Кипре начнется, интересно эти упыри в Киеве тоже под шумок попробуют с депозитов населения хоть копеечку поиметь?

Точнее : 20% по вкладам в Bank of Cyprus, а в остальных 4%.
Такое решение надо еще через парламент провести. Похоже это пока промежуточные итоги переговоров, но то что разговор о стрижке депозитов возобновился вновь - факт.
24 бер 2013 17:00
Пока тут народ Кипром развлекается, я читаю ежегодные письма Уоррена Баффета, начиная с 1978 года.
Даже по стилю видно, то чувак нестандартный в самом положительном смысле слова.
Очень занимательно и полезно.
24 бер 2013 17:24
Цитата "igleons":
Пока тут народ Кипром развлекается, я читаю ежегодные письма Уоррена Баффета, начиная с 1978 года.
Даже по стилю видно, то чувак нестандартный в самом положительном смысле слова.
Очень занимательно и полезно.

Вы с 1978-го года не вынимали почту? 8-()
25 бер 2013 11:52

Грабанули таки.
https://polit.ru/news/2013/03/25/bank_cyprus/

26 бер 2013 08:57

Дежа вю ... В Украну пішов поток валюті???....

"...Профіцит платіжного балансу фіксується другий місяць поспіль.
...
За даними Нацбанку, позитивне сальдо платіжного балансу за підсумками лютого склало 1,29 млрд доларів, тоді як у січні - вчетверо менше (397 млн ​​доларів). Таких високих показників платіжного балансу не фіксувалося ні в нинішньому, ні в минулому році.
Завдяки цьому НБУ безболісно виплатив в лютому два транші МВФ на загальну суму 740 млн доларів, а також наростив золотовалютні резерви на 363 млн доларів...."

https://www.epravda.com.ua/news/2013/03/26/367757/

26 бер 2013 13:51
Цитата "AD2009":
Дежа вю ... В Украну пішов поток валюті???....

"...Профіцит платіжного балансу фіксується другий місяць поспіль.
...
За даними Нацбанку, позитивне сальдо платіжного балансу за підсумками лютого склало 1,29 млрд доларів, тоді як у січні - вчетверо менше (397 млн ​​доларів). Таких високих показників платіжного балансу не фіксувалося ні в нинішньому, ні в минулому році.
Завдяки цьому НБУ безболісно виплатив в лютому два транші МВФ на загальну суму 740 млн доларів, а також наростив золотовалютні резерви на 363 млн доларів...."

https://www.epravda.com.ua/news/2013/03/26/367757/

Весною завжди валюти іде в надлишку. А восени буде протилежна картина. Це повторюється щороку. Минулої весни валюти йшло в Україну навіть ще більше.
26 бер 2013 14:44
Цитата "GONY":

Весною завжди валюти іде в надлишку. А восени буде протилежна картина. Це повторюється щороку. Минулої весни валюти йшло в Україну навіть ще більше.

Думаю, цією весною причиною притоку валюти була криза на Кіпрі. Гроші тікали "куди очі бачать"... часом і в Україну....
Але... Ситуація з Кіпром, мабуть, сформує тренд... Олігархи зрозуміли, що Європа може "кинути" їх ще більше рідної "податкової"... Але на місцеву податкову хоч можна впливати... А на Європу - ні... навіть, коли це всього лише купка недобитих кіпріотів :-B ...

Тому, скоріше, в цьому році гроші будуть повертатись в рідні краї...
26 бер 2013 15:45
Цитата "AD2009":

Тому, скоріше, в цьому році гроші будуть повертатись в рідні краї...

и будут киевские бетонометры по цене всяких там лондонов да парижей :gi:
26 бер 2013 16:32
Цитата "Uno":
Цитата "AD2009":

и будут киевские бетонометры по цене всяких там лондонов да парижей :gi:

Не смішно чомусь....зовсім... При всій глибині кризи бетонометри, виявляється, не дешевшають... Ще й ростуть в ціні (!)... оренда квартир в Києві знову б'є європейські рекорди (див останній номер "Корреспондента")....

Я працюю в конторі з реальними іноземними інвестиціями... До кризи купляли землю... хотіли будувати...
Зараз прораховуємо проекти забудови територій... Коротше кажучи, прибутковість житлового будівництва зараз - 30-50% річних.... Космос... На рівні торгівлі наркотиками...

І не тому, що забудовик дере 2 ціни.... А тому, що попит скажений.... люди готові купувати житло по 1,000+ долл... без питань....

Кредитування відновлюється... Попит високий... Далі - тільки ріст цін на бетонометри... Найближчі 3-5 років так точно...
26 бер 2013 18:44
Блажен кто верует
26 бер 2013 20:18
Цитата "AD2009":

Думаю, цією весною причиною притоку валюти була криза на Кіпрі. Гроші тікали "куди очі бачать"... часом і в Україну....

Неможливо.
1) Мало того, що депозити спочатку заморозили, так що ніхто нікуди не тікає.
2) Стаття пише, что позитивна валютна динаміка спостерігалася за січень-лютий, в той час як проблеми не Кіпрі почалися в другій половині березні.
26 бер 2013 22:47

Не знаю я, куда там растут цени на недвижимость, какие потоки валюты льютсяв страну и какими темпами растет кредитирование, но госдолг Украины растет по полмиллиарда баксов в месяц.
//korrespondent.net/business/economics/1 532319-gosdolg-ukrainy-za-fevral-vyros-b olee-chem-na-polmilliarda-dollarov
Украина не резинованя, как США, доларии не печатает. Так вместо роста цен на бетонометры скорее всего дефолтик будет.

27 бер 2013 05:36
Цитата "vano":
... позитивна валютна динаміка спостерігалася за січень-лютий, в той час як проблеми не Кіпрі почалися в другій половині березні.

Проблеми на Кіпрі почались одразу після дефолту Греції. Бо більше половини кредитів кіпрські банки видали грецьким позичальникам....
Конкретний відток вкладів йшов протягом всього 2012 року - Європа фінасувала потихеньку... а в січні та лютому 2013 підсилився... та так, що Європа поставила ультиматум....

Цитата "kadobr":
...Украина не резинованя, как США, доларии не печатает. Так вместо роста цен на бетонометры скорее всего дефолтик будет...

Дефолт буде. Я б сказав, що він вже є. Фактично з 2008 року...
Але пора зрозуміти, що на бетонометри в столиці дефолт навряд чи матиме вплив. Білорусія вам близький та живий приклад... Не хочу аналізувати інших...

В Аргетині, наприклад, ціна на метри знизилась вдвічі і досягла докризового рівня всього за два роки.
Ми вже пережили двократне падіння цін на метри і з початку кризи пройшло майже 5 років....
27 бер 2013 09:50
Цитата "LonelyCruiser":
Грабанули таки.
https://polit.ru/news/2013/03/25/bank_cyprus/

тут хорошо рассказывает //www.bbc.co.uk/russian/multimedia/2013/ 03/130326_bbseva_cyprus_crisis_origins.s html
а вообще то киприоты зажаты в угол.. грекам списали сотни ярдов , дали помощь и сам кипр угробили... ну а ес реструктуризацией убивает 2х зайцев... и криминал накажет и киприотам место свое покажет.
ну 30% это не много :) он вова уже ч.з. киселева меркель гитлером обозвал...рядовым рассеянам вообще побоку а вот паразитам - есть что терять...

-доктор, я муху проглотил...что делать ?
- ща укол поставим...
-ой, а че такой болючий?
- а дихлофос всегда так....
:)
27 бер 2013 10:11
Ад, Ви помиляєтесь. Ніякого надмірного притоку валюти в країну немає.

Ось графік для т.з. Steel Billet на лондонській біржі металів:

https://i057.radikal.ru/1303/18/795150198394.png

Стальний прокат вже зараз коштує дешевше, ніж під час гострої фази кризи (2008-2009). І такі ціни надовго. Скоро розпочнеться корекція на американських фондових біржах. Ціни на коммоди можуть ще нижче просісти. Я думаю, нафта сильно впаде, бо американці без зупинки нарощують об"єми видобутку. Отже падіння сировинних країн - це лише питання часу. І основний ринок збуту продукції - Європа - теж падає. Для нас 2013-2014 роки будуть найцікавішими. Побачимо якою буде реакція на дофолт і на курс 15 грн за долар.
27 бер 2013 10:21
А в прогнозах падения цен на все ( на нефть, недвигу и т.д. ) учитывается роль центробанков мира, которые заливают рынки ликвидностью?
Недавно, невзирая на "кризисы", фондовый рынок США рекорды бил, не так ли?
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .645647. . .1137
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx