Подать объявление

Микрорайон на ул. Новомостицкая, Замковецкая | Киевгорстрой

ЗастройщикКиевгорстрой
Сдача ЖК2016 - 2018 г.
Планировки
от 26 000 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 375.
43/11%
42/11%
117/31%
118/31%
55/15%
1. . .409411. . .980
27 авг 2016 19:11
Цитата "alexix":
AlexandrK1, можливо Ваші ідеї мають сенс, "стукайте, можливо відчинять".
PS. Тут на форумі можна продивитися, що писала людина і коли, таке відчуття, що під Вашим ніком пів року тому писала інша людина, іншою мовою, з зовсім іншими думками, і літературним стилем.

дякую за пораду, люди інколи міняються :)
сам форум російськомовний, намагався бути в мовному форматі, думаю форуму слід також подумати над змінами... час минає... 25 років пройшло, пора визначатись хто ми, де ми хочемо бути і ким ми хочемо бути
27 авг 2016 19:18
а якщо по суті, схоже, що КМБ знову переносить строки, і може їх переносити хоч до 2026 року, хто контролює хід будівництва з боку інвесторів? де гнівне "фе" з цього приводу? де наша гідність як людей?
28 авг 2016 00:47
Цитата "AlexandrK1":
а якщо по суті, схоже, що КМБ знову переносить строки, і може їх переносити хоч до 2026 року, хто контролює хід будівництва з боку інвесторів? де гнівне "фе" з цього приводу? де наша гідність як людей?

:faceoff: гілка на форумі, яку ви й створили, не користується попитом? Може вже досить про самовизначення і "якими хто став", трохи не по темі :protest: :blah:
28 авг 2016 03:09
Цитата "konsull2005":

Хотел узнать, почему вы против ремонта в январе?

а как вы будете поддерживать нужную температуру – не ниже +5 градусов в неотапливаемом доме, при этом проветривать помещение, чтобы уходила влага и не допускать резкого перепада температур?
28 авг 2016 06:57
Цитата "AlexandrK1":
наприклад, подарує паркінг, тоді я буду відкритий до ділогу про нові строки (про які ми домовимось уклавши додаткову угоду, тільки такий віріант передбачено цивільним кодексом)

Вы наверное не знаете, но паркинга не будет - нечего дарить.
28 авг 2016 06:59
Доброе утро соседям! Узнавала на счет паркинга в о/п на белицкой. Сказали что паркинг точно будет под домом 1,2,3,5,6. Цен пока еще нет. Официальные просмотры квартир начнуться с сентября
28 авг 2016 07:12
предлагаю принять кодекс нашего комплекса и назначить хранителя кодекса(как бы третейского судью)
предлагаю два первых правила кодекса- кто позже вселился-тот дальше паркуется и второе - не нравится здесь жить-меняй квартиру
28 авг 2016 07:18
Цитата "LadyIron":
Доброе утро соседям! Узнавала на счет паркинга в о/п на белицкой. Сказали что паркинг точно будет под домом 1,2,3,5,6. Цен пока еще нет. Официальные просмотры квартир начнуться с сентября

Цікава інформація. Це можна буде подивитись саме свою квартиру, чи взагалі, для нових інвесторів?
28 авг 2016 08:06
Шо там на будівництві? Є свіжі фотки? :)
28 авг 2016 09:48
[quote="LadyIron"]Доброе утро соседям! Узнавала на счет паркинга в о/п на белицкой. Сказали что паркинг точно будет под домом 1,2,3,5,6.
Где они собираются его расположить, вместо детских площадок,деревьев и .т.д?
28 авг 2016 09:51
Цитата "Lzd":

Где они собираются его расположить, вместо детских площадок,деревьев и .т.д?

А вам значение слова "под" сказанное ladyiron о чем-то говорит?...
28 авг 2016 09:57
Цитата "Giant":

А вам значение слова "под" сказанное ladyiron о чем-то говорит?...

Под уже поздно :faceoff: , либо сроки здачи переносить
28 авг 2016 10:00
С дорогой совсем все печально? D-/
28 авг 2016 10:09
Цитата "Lzd":

Под уже поздно :faceoff: , либо сроки здачи переносить

пропоную на строки не звертати уваги, основне щоб фото були, і чим якісніші тим краще, який середній вік інвестора? 13-14 років?
28 авг 2016 10:14
Цитата "Lzd":

Я вот тоже сначала обрадовалась этой информации, но потом подумала и поняла что пазл никак не сходится. под уже построенным домом паркинг никто строить не будет, и вместо детской площадки тоже.
28 авг 2016 10:22
александрк1 доволен.
а ярядом гараж куплю за 2000уе и все. зачем нужен паркинг во дворе,под двором и тд? выхлопам аут.
28 авг 2016 11:00
Добрый день всем) может кого-то будет напрягать мой вопрос, я знаю что такого рода вопросы надоедают, по этому прошу тапками не кидаться!
Мы долго снимали кв в Комфорт Тауне. Сейчас временно живем в 700 км от Киева, но стоит вопрос о покупке жилья в столице. Родители на днях купили квартиру на Позняках у этого застройщика но в сданном доме - довольны. Так как у меня ну очень маленький ребенок, а муж в разъездах постоянно по работе, возможности ездить и все очень внимательно смотреть нет. Мы смотрим или 3-ку или 4комн.
Вообще рассматриваем еще Варшавский..а тут нашла Замковецкий и стало нтересно.
Читала форум, перечитала около 20ти страниц последних, но там не пойми что..про судебные дела какие-то...
Хочу услышать мнение про это комплекс - так сказать плюсы и минусы. И еще про воду вопрос интересует.
За раннее спасибо всем, кто ответит))) :hb:
28 авг 2016 11:38
Цитата "tabletka":
предлагаю принять кодекс нашего комплекса и назначить хранителя кодекса(как бы третейского судью)
предлагаю два первых правила кодекса- кто позже вселился-тот дальше паркуется и второе - не нравится здесь жить-меняй квартиру

Такое предложение типично для недалёкого Швондера из "Собачьего сердца". Понимаю Европейцев - как им противно общество с вами... Граждане Евросоюза никогда с вами добровольно в одной стране жить не захотят.

P.S.
Если кому-то мешает моя машина, пожалуйста скажите и я буду ставить её дальше и всегда буду рад тому что мы живём рядом :)
28 авг 2016 11:51
Цитата "AlexandrK1":

пропоную на строки не звертати уваги, основне щоб фото були, і чим якісніші тим краще, який середній вік інвестора? 13-14 років?

Взагалі не розумію логіку КМБ приписуючи здачу на 062016, в маркетинговому розрізі це дивідендів однозначно не принесло, адже підписуючи договір, всі розуміли що вказаний термін здачі виглядає фантастичним і зовсім не реальним. Тому кожен з інвесторів сам для себе малював новий термін вводу, здачі, заселення і т.д.
Всі ці терміни здачі, ввід в експл., отримання адреси і т.д. по хорошому мене не повинні переймати, адже це проміжні етампи. В договорі повинна бути вказана дата коли я отримаю ключі і документ права власності. Напевно тому в договорі і не вказують фактично кінцеву дату, задля того щоб можна було маніпулювати датами проміжних етапів.
28 авг 2016 12:22
Напевно треба створити окрему гілку "Прогнози інвесторів щодо здачі будинків в експлуатацію". Та хватить вже. Будьте реалістами і не фантазуте. Всі, хто укладав договора і спілкувався з менеджерами задавали питання щодо реаоьних термінів. І білтш ніж впевнений, що вам говорили- кінець 2016. Ключі після опалювального сезону, тобто поиблизно квітень 2017. Тому ваші незадоволення просто смішні. А судові справи теж. Буд компанія має право перенести терміни, якщо вони не прописані в договорі. А також відшкодувати збитки, якщо здача перенеслась. Але такого відшкодування в договорі не передбачено, тому нічого не буде кмб відшкодовувати. Хоча я бажаю охочим виграти таку справу, але сенсу будоражити інших не бачу. Принаймі тих, хто реально розуміє і знає, що видача ключів планувалась на весну 2017.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .409411. . .980
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее