ЖК "Лидер", ул. Андрющенко, 6г - "Интергал Буд"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 181.
28/15% | ||
21/12% | ||
51/28% | ||
53/29% | ||
28/15% |
Tlisetskaya
T
Пользователь
84
16 июля 2014
06 ноя 2014 18:31
Цитата "dvinc":
Вы так не пугайте! Я уж подумал, что вояки возле дома зеленую полосу отгораживают где заявлена площадка!
dvinc
Пользователь
68
09 октября 2014
06 ноя 2014 20:00
Хочу поділитись власними враженнями щодо відвідин нашого ЖЕКу, який розташовано у ЖК Паркові озера. Сьогодні їздив писати заяву на видачу техумов для теплового лічильника. Коштує ця послуга 300грн. Можна сперечатись про це, але в них такий тариф...
Тепер по персоналіям:
1) Головний інженер дуже приємна людина. На питання дає вмотивовані відповіді, телефонні дзвінки приймає.
2) Молодий хлопчина (приймав заяву) також дуже привітний та любязний.
Виникло питання щодо тексту в заяві про згоду оплачувати додатково 20% пропорційно до площи квартири за опалення загальних приміщень...і тут перехожу до 3) Головний бухгалтер...малокомпетентна, хамовита та неприємна постать. Власне такі жінки невідворотно перетворюють спроби створити новий ЖЕК на типовий "совок".
Також мучаюсь із проблемою: лічильник дорогий, згідно заяви за збереження відповідаю я, але коридорна шафа взагалі не обмежені в доступі. У зв'язку з тим, що нам з вами жити роки три із ремонтними бригадами, які часто тащать все, що погано лежить, є питання, чи є спільна думка про обладнання відповідних шаф серйозними замками?
Тепер по персоналіям:
1) Головний інженер дуже приємна людина. На питання дає вмотивовані відповіді, телефонні дзвінки приймає.
2) Молодий хлопчина (приймав заяву) також дуже привітний та любязний.
Виникло питання щодо тексту в заяві про згоду оплачувати додатково 20% пропорційно до площи квартири за опалення загальних приміщень...і тут перехожу до 3) Головний бухгалтер...малокомпетентна, хамовита та неприємна постать. Власне такі жінки невідворотно перетворюють спроби створити новий ЖЕК на типовий "совок".
Також мучаюсь із проблемою: лічильник дорогий, згідно заяви за збереження відповідаю я, але коридорна шафа взагалі не обмежені в доступі. У зв'язку з тим, що нам з вами жити роки три із ремонтними бригадами, які часто тащать все, що погано лежить, є питання, чи є спільна думка про обладнання відповідних шаф серйозними замками?
Antitentyra
Постоянный пользователь
213
29 декабря 2013
06 ноя 2014 21:51
Цитата "dvinc":... нашого ЖЕКу, який розташовано у ЖК Паркові озера.
Постійне місце дислокації нашого ЖЕКу буде на Дарниці?
Цитата "dvinc":...про згоду оплачувати додатково 20% пропорційно до площи квартири за опалення загальних приміщень
Поясніть, будь ласка, детальніше щодо цього пункту і чи погодились ви щодо нього
Щодо бухгалтера - якщо співробітник комерційної структури відверто хамить клієнтам, то найкраще передати йому привіт через книгу скарг і пропозицій. Її читають не тільки працівники контори.
dvinc
Пользователь
68
09 октября 2014
07 ноя 2014 05:22
Цитата "Antitentyra":
Постійне місце дислокації нашого ЖЕКу буде на Дарниці?
Поясніть, будь ласка, детальніше щодо цього пункту і чи погодились ви щодо нього
Щодо бухгалтера - якщо співробітник комерційної структури відверто хамить клієнтам, то найкраще передати йому привіт через книгу скарг і пропозицій. Її читають не тільки працівники контори.
Справедливості заради це Воскресінка))) Хоч нам і обіцяють "виїзну процессію", але натепер адмін питання і різні довідки тільки там. І не думаю, що хтось крім чергового електрика в нас колись буде.
Про 20% Тут як в анекдоті:
- Ти розумієш, що це таке?
- Зараз поясню...
- Пояснити і я можу, а чи розумієш?!
Я б відзначив трохи ширшу проблему. Ми поза межами міських "гарячих ліній" і скаржитись на роботу ЖЕКу можемо...в наш ЖЕК. Ну теоретично ще по лінії захисту прав споживачів. Але це все не про бухгалтера. З нею якраз проблема в іншому. Людина, мало того, що пояснити не може, але й живе в іллюзіях, що при нашому тарифі 5,2 вони будуть працювати коли і як їй зручно з формулюванням "всі питання після третьої".
dvinc
Пользователь
68
09 октября 2014
07 ноя 2014 05:27
А по сусідству ось так "скаржаться" на роботу ЖЕК....
//m.liga.net/news/incident/209050-v_kiev e_pri_svidetelyah_ubili_glavu_jilischnog o_kooperativa.htm
Zor4uk
Z
Пользователь
76
07 сентября 2013
07 ноя 2014 08:01
Цитата "shellestt":Добрый вечер ! Думаю ,что нецелесобразно разделять большую комнату ,полчатся маленькие комнаты и испортится вид !!! Но ,это мое мнение !!!
Это вы про двушку 76,99? У вас тоже эта планировка? Заходите в тему ремонтов, обсудим идеи)
illusion273
i
Пользователь
25
03 октября 2014
07 ноя 2014 09:29
Цитата "dvinc":Хочу поділитись власними враженнями щодо відвідин нашого ЖЕКу, який розташовано у ЖК Паркові озера. Сьогодні їздив писати заяву на видачу техумов для теплового лічильника. Коштує ця послуга 300грн. Можна сперечатись про це, але в них такий тариф...
По поводу оплаты за ТУ. Попросите у них смету на данную услугу с мокрой печатью. Если не дают "по хорошему" - письменный запрос в приемную или заказным письмом, ждем ответ 10 дней и отправляем запрос с сметой или без нее в прокуратуру. После это им мало не покажется :)
348 квартир по 300 грн = 104 400 грн неплохой куш за типовые листочки А4) Лучше на эти деньги озеленим всю территорию.
Место под теплосчетчик предусмотрено проектом, никаких дополнительных робот они не выполняют, максимум что они смогут обосновать 2-3 грн за ТУ))) никак не 300!!!
Serdar
Постоянный пользователь
139
13 мая 2014
07 ноя 2014 09:43
Цитата "dvinc":
Справедливості заради це Воскресінка))) Хоч нам і обіцяють "виїзну процессію", але натепер адмін питання і різні довідки тільки там. І не думаю, що хтось крім чергового електрика в нас колись буде.
Про 20% Тут як в анекдоті:
- Ти розумієш, що це таке?
- Зараз поясню...
- Пояснити і я можу, а чи розумієш?!
Я б відзначив трохи ширшу проблему. Ми поза межами міських "гарячих ліній" і скаржитись на роботу ЖЕКу можемо...в наш ЖЕК. Ну теоретично ще по лінії захисту прав споживачів. Але це все не про бухгалтера. З нею якраз проблема в іншому. Людина, мало того, що пояснити не може, але й живе в іллюзіях, що при нашому тарифі 5,2 вони будуть працювати коли і як їй зручно з формулюванням "всі питання після третьої".
Ребята! Стоп. Касательно 300 грн. за выдачу ТУ и 20% за непонятно что. Я больше всего в жизни не люблю, когда меня держат, простите, за лоха, пусть даже речь идет о 10 грн.
К сожалению, мое время "ч" наступит аж при получении прав собственности на квартиру. Сейчас предъявлять претензии ЖЭК я не имею права (на данный момент мне не выгодно подписывать договор с ЖЭК, т.к. так или иначе ремонт с перепланировкой делать запретят - меня уведомили заранее и я под этим подписался).
Тем не менее, соседи! Если кто-нибудь все же начнет заниматься установкой счетчиков на отопление, пжлст. свяжитесь со мной заранее serdar.charyiev@gmail.com, вопросы по платной выдаче ТУ, а также 20% плате будем решать совместно с гос. инспекцией. В моих же интересах добиться справедливости.
Serdar
Постоянный пользователь
139
13 мая 2014
07 ноя 2014 10:14
Цитата "illusion273":
По поводу оплаты за ТУ. Попросите у них смету на данную услугу с мокрой печатью. Если не дают "по хорошему" - письменный запрос в приемную или заказным письмом, ждем ответ 10 дней и отправляем запрос с сметой или без нее в прокуратуру. После это им мало не покажется :)
348 квартир по 300 грн = 104 400 грн неплохой куш за типовые листочки А4) Лучше на эти деньги озеленим всю территорию.
Место под теплосчетчик предусмотрено проектом, никаких дополнительных робот они не выполняют, максимум что они смогут обосновать 2-3 грн за ТУ))) никак не 300!!!
Поддерживаю!
dvinc
Пользователь
68
09 октября 2014
07 ноя 2014 10:34
Згідно Сертифікату про введення в експлуатацію, площа квартир – 26.521 кв.м. В нашому будинку загальна площа, що опалюється не відома. На вході стоїть загальний тепловий лічильник, показники якого ділять відповідно до належних нам метрів + ділять опалення загальних приміщень. В заяві до ЖЕК «ми» погоджуємось при встановленні лічильника на квартиру додатково сплачувати 20 % пропорційно до площі квартири…. Саме трактування цих 20 % я зі скандалом вчора намагався довідатись від Головного бухгалтера.
Теоретично виглядає так: в мене площа 108 кв. м. за які сплачу відповідно до лічильника. 20 % - це 21,6. Теоретично, за ці 21,6 м я додатково сплачу за загальним тарифом, який «набіжить».
Розвиваємо це питання. Якщо всі квартири встановлять лічильники і доплатять по 20 % пропорцій своєї площі вийде, що в нас є додатково опалювальної площі: 26521*0,2=5304,2 кв.м. – такі собі 5 поверхів, які десь існують.
Виникає все більше питань. Зокрема, а якщо ніхто не встановить, а якщо встановить лише частина…
Теоретично виглядає так: в мене площа 108 кв. м. за які сплачу відповідно до лічильника. 20 % - це 21,6. Теоретично, за ці 21,6 м я додатково сплачу за загальним тарифом, який «набіжить».
Розвиваємо це питання. Якщо всі квартири встановлять лічильники і доплатять по 20 % пропорцій своєї площі вийде, що в нас є додатково опалювальної площі: 26521*0,2=5304,2 кв.м. – такі собі 5 поверхів, які десь існують.
Виникає все більше питань. Зокрема, а якщо ніхто не встановить, а якщо встановить лише частина…
v_s
v
Постоянный пользователь
115
16 апреля 2014
07 ноя 2014 11:49
Цитата "dvinc":... На вході стоїть загальний тепловий лічильник, показники якого ділять відповідно до належних нам метрів + ділять опалення загальних приміщень...
отопление общих помещений должны включаться в 5,20 коммунала... ведь за эл. энергию для лифта мы не оплачиваем в виде +20% к показаниям электросчетчика...
что-то в ЖЭКе сами себя перехитрили :) надеюсь исправятся...
Sitava
Пользователь
21
17 декабря 2013
07 ноя 2014 12:52
Тарифы шокируют!
К примеру: за квартиру в новостройке ,,киевгорстрой'' плачу 3.7 грн за м2, сюда включено и шлакбаум и отопление парадного, раньше даже консьерж был включен(сейчас за него плачу 30 грн отдельно). В общей сложности получается 900 грн за все, если не ошибаюсь вместе с интернетом и тв, а в лидере будет не меньше 1500 тыс грн(площадь идентичная), по моему это слишком!!! P.s. Конечно по счетчику за отопление платить гораздо выгоднее, в кв 77 м2 на осокорках в новостройке, дешевле чем в кв на м. Кловской (дом старый), хоть там на 17 м2 меньше!
К примеру: за квартиру в новостройке ,,киевгорстрой'' плачу 3.7 грн за м2, сюда включено и шлакбаум и отопление парадного, раньше даже консьерж был включен(сейчас за него плачу 30 грн отдельно). В общей сложности получается 900 грн за все, если не ошибаюсь вместе с интернетом и тв, а в лидере будет не меньше 1500 тыс грн(площадь идентичная), по моему это слишком!!! P.s. Конечно по счетчику за отопление платить гораздо выгоднее, в кв 77 м2 на осокорках в новостройке, дешевле чем в кв на м. Кловской (дом старый), хоть там на 17 м2 меньше!
Tlisetskaya
T
Пользователь
84
16 июля 2014
07 ноя 2014 14:51
Цитата "v_s":
отопление общих помещений должны включаться в 5,20 коммунала... ведь за эл. энергию для лифта мы не оплачиваем в виде +20% к показаниям электросчетчика...
+1
А та часть нежилых помещений, которые они собрались распродавать тоже туда входит? Похоже, что содержание непроданных квартир ложится на существующих жильцов.
Galateya
G
Постоянный пользователь
134
08 октября 2013
07 ноя 2014 19:39
Цитата "v_s":
+1.
dvinc
Пользователь
68
09 октября 2014
07 ноя 2014 21:47
Наш Форум починає нагадувати "прохідний двір". Для чого стільки порад? Візьміть щось зробіть чи сходіть??? Для чого нам стільки "мудрих порад"??? Зробіть щось і потім пишіть про це! Хоч один "мудрий" за ці дні поїхав в ЖЕК ненависні тарифи оскаржити? Чи може спробував себе трохи дальше від дивану?
Eugen.K
Новичок
9
20 октября 2014
07 ноя 2014 21:51
Не успели сдать дом в эксплуатацию а какие то м.д.и уже успели затопить водой с 24 по 21 этажи. Позавчера приехал глянуть и в ванной обнаружил бассейн
dvinc
Пользователь
68
09 октября 2014
08 ноя 2014 06:53
Цитата "Eugen.K":Не успели сдать дом в эксплуатацию а какие то м.д.и уже успели затопить водой с 24 по 21 этажи. Позавчера приехал глянуть и в ванной обнаружил бассейн
Какая секция? По какому стояку?
Antitentyra
Постоянный пользователь
213
29 декабря 2013
08 ноя 2014 20:35
Цитата "Eugen.K":Не успели сдать дом в эксплуатацию а какие то м.д.и уже успели затопить водой с 24 по 21 этажи. Позавчера приехал глянуть и в ванной обнаружил бассейн
Євген, який у вас метраж? Я був у квартирі сьогодні (23 поверх, 66.52), в санвузлах було сухо.
Zor4uk
Z
Пользователь
76
07 сентября 2013
08 ноя 2014 20:47
Сегодня вечером поднивалась на 25 этаж. Вид с общего балкона на ночной Киев просто потрясающий! Даже немного пожалела, что не взяла квартиру повыше(
Eugen.K
Новичок
9
20 октября 2014
09 ноя 2014 10:23
2 секция 22 этаж 46'5 кв.м
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ирпень, ул. Лысенко, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная25.11989
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская24.11102
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее