Подати оголошення

ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а

ЗабудовникENSO
Здача ЖК2022 - 2023 р.
Планування
від 27 755 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
143з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 115.
15/13%
9/8%
32/28%
21/18%
38/33%
1. . .129131. . .151
02 лип 2022 06:42

Хочу наголосити, що будівельні матеріали точно не стануть дешевше (принаймні, в гривневому еквіваленті). Робочу силу треба шукати також зараз. Після закінчення війни буде безліч об'єктів, що потребують відновлення і якщо нині здається, що є брак робочої сили, то це тільки "квіточки" у порівнянні з тим, що буде. 
Саме зараз репутація ЕНСО проходить чергове випробування на стійкість. Не знаю чи це свідома інформаційна кампанія проти забудовника, чи просто компанія випадково попала в приціл охочих до сенсацій та пліток журналістів, але градус довіри існуючих інвесторів падає з кожним днем, а напруженність тільки зростає.
Звертаюсь особисто до Раміля Оруджевича, як до людини, що може вплинути на ситуацію й експерта, який чудово розуміється на маркетингу та PR. Мені здається, що саме зараз настав час рішучих дій. Можливо меншими темпами, але будівництво пора відновлювати.

02 лип 2022 07:16

Я як інвестор не можу зрозуміти політику Енсо. Нахапали купу об’єктів, а довести до кінця нічого не можуть. І не треба мені зараз про війну писати. Вони не вважають за потрібне навіть подати документи на реєстрацію адреси по 3,4 секції. Енсо чхати хотів на інтереси інвесторів. А з приводу імітації роботи забудовниками-це все балачки. Люди будують і виконуються взяті на себе забов‘язання. Дуже сподіваємося, що Енсо передивиться своє ставлення до інвесторів і почне нас поважати. 

02 лип 2022 07:20

Доброго ранку. Енсо - чому немає офіційного опитування інвесторів 3-4 дома про сплату комунальних? На чому грунтується ваше небажання передати право власності? 

02 лип 2022 08:38

Вже достатньо відпочівати ENSO, потрібно працювати та відновлювати будівництво, як це роблять багато забудовників по Києву. Я інвестор з 3го будинку, та дуже очікую на розумне рішення від керівництва ENSO віддати інвесторам 3-4 го будинків ключи та документи на житло, бо зараз ніяких ОБМЕЖЕНЬ це робити НЕМА. Інвестори виконали свої забов'язання, тепер ENSO повинно виконати свої забов'язання. Очікую від ENSO здорової реакції та віконанья всього того, чого просять інвестори, бо виконувати існуючі забов'язання ENSO по 3-4 будінкам ніщо не заважає, щоб бажаючі інвестори почали робити ремонти в своїх квартирах.

02 лип 2022 09:01

США официально объявили о поставке ПВО Nasams. Эти системы входят в оборону города Вашингтон. ВСУ уже проходят обучение.


Скорее всего, они будут охранять Киев, т. к. там сосредоточены наши гос. органы, а также посольства стран мира.


Также ожидаются поставки ПВО из Великобритании и Германии.


Т. о. в ближайшее время проблема ракетных ударов как одна из преград для возобновления строительства и инвест. в Киеве может быть снята или значительно уменьшена.


02 лип 2022 09:24

Шановні ЕНСО, ми всі в нашій країні опинилися у складній ситуації. І був період, коли можливе зупинення будівельних робіт було обґрунтовано. Але зараз мільйони українців повернулися на свої робочі місця або створили нові. І я впевнений, ЕНСО теж необхідно стартувати. Я як інвестор чекаю від вас відновлення будівництва нашого ЖК. Відсиджуватись осторонь, мені здається, вже не доречно.

02 лип 2022 10:07

ENSO, ваша політика просто обурює. Досить робити з інвесторів дурнів. Висотні роботи - то одне. Видача ключів 3-4секції і оформлення прав власності, а також відновлення хоч якоїсь частини робіт по іншим секціям - це ваш обов'язок. Починайте працювати!

02 лип 2022 10:37

Хочу звернутися до керівництва ENSO. Поки не настали холода, займіться процедурою передачі прав власності інвесторам 3 та 4 будинку. Якщо у Вас є сумніви, щодо можливості зараз інвесторами підписання основного договору, то хай кожний менеджер зв'яжеться зі свохми клієнтами та проведе опитування, і Ви побачите що таких бажаючих буде дуже багато. Зараз, як ніколи, багато людей потребують у власному житлі 

 

02 лип 2022 14:23

soltys7dc


І трохи статистики: в Києві вже відновилось будівництво більше ніж 55% відсотків об'єктів (у порівнянні із січнем)


Возобновилось строительство - это когда на объекте работает полноценная бригада строителей. А сейчас почти у всех застройщиков идет дешевая имитация работы( пару бетоновозов в день и 5-6 рабочих).Ну чтобы  платили люди, до войны купившие в рассрочку(сейчас продаж нету). Получается "лучше,чем ничего"

02 лип 2022 14:59

27.06 Enso подали заявку на Юр адрес

03 лип 2022 19:28

Дивна політика відмовчування ENSO, при такій зростаючій кількості невдоволених інвесторів. Хоча б інформуйте та коригуйте свої плани, комунікуйте зі своїми інвесторами! Підбадьорьте хорошими новинами, а то і справді враження що вам все одно на своїх інвесторів

04 лип 2022 12:06

Що дивує, є відчуття, що ENSO ніяк не може собі знайти джерело доходу, тому і не відновлює будівництво. Але, разом з тим, портять собі репутацію (якщо вона взагалі була), тому що в ЖК Поетика (перша колекція) 681 квартира, 596 із яких продані. А так як розтермінування вже всі давно виплаченні, то виходить що 87% інвесторів повністю оплатили житло. Можливо ENSO згадає не лише про обовязки покупця, а і обовязки продавця? Не знаєте, що у вас копуватимуть? Спробуйте виставити на продаж паркінг і комори. Є відчуття, що зацікавлені найдуться. Не можите робити висотні роботи? Закінчіть хол для 3 та 4 будинку. Доведіть до кінця стилобат. Про внутрішні роботи для 1,2 будинку взагалі мовчу, там роботи не початий край.

05 лип 2022 07:37

З логіки забудовника, то вся країна має стати на паузу і почекати "сприятливих умов". Але ж тенденція абсолютна протилежна. По суті - умови не покращаться, матимемо великий рівень інфляції, тому пауза в процесі будівництва абсолютно не виправдана. Ніхто не очікує зараз довоєнних темпів, але просто робити вигляд, що інвесторів не існує, також не ок. 

05 лип 2022 09:59

Багато конструктивних повідомлень від інвесторів, але нажаль  від Енсо жодного. Потрібно  хочь щось робити!!!! Енсо прокидайтеся!!!

05 лип 2022 20:23

К слову. ЖК Варшавский две недели назад начал выдавать ключи от  квартир. 

09 лип 2022 07:45

Wunder2002

Шановне ENSO, пролунало конкретне операційне питання без виходу за некоректність. Здача будинків може відбуватись без оголошення про відновлення роботи на будмайданчику. Багатьом інвесторам які сплатили вартість повністю хотілося би отримати відповіть, так би мовити для розуміння подальшого руху й існуючих складнощів чи перепонів у вирішенні, фактично, адміністративної частини. Дякую!

Шановне ENSO, 3-тє звернення: не уникайте відповіді на конструктивне, але просте питання. Та, повідомте інвесторів які заслуговують бути в курсі майбутнього житлового комплексу.

Відмовчування поки не з доброї сторони впливає на репутацію, якою Компанія оперувала попередньо.

09 лип 2022 09:15

Шановні Енсо,

Просимо відновити будівництво поетика 1, всі 4 секції виплатили вам повні вартості квартир (в т ч розстрочки), ціна була підв‘язана під курс долара - ви нічого не втратили і були застраховані.

У воєнний час хочеться жити в законно придбаному житлі, а не віддавати шалені гроші на оренди, в той час як ви не підіб‘єте заробити вам на 3% більше чи менше

09 лип 2022 13:05

С сегодняшнего дня отменяется список товаров критического импорта

https://www.rbc.ua/ukr/news/ukraine-otmenili-perechen-kriticheskogo-importa-1657281876.html/amp

В теории, это должно расширить ассортимент / доступность в том числе и строительных материалов. Вероятно ближе к осени это можно будет ощутить.


С сентября месяца ожидается явный разворот боевых действий в направлении границ Украины.

Однако военное положение и мобилизация, скорее всего, будут продлены до конца года.


10 лип 2022 05:54

briman

С сегодняшнего дня отменяется список товаров критического импорта

https://www.rbc.ua/ukr/news/ukraine-otmenili-perechen-kriticheskogo-importa-1657281876.html/amp

В теории, это должно расширить ассортимент / доступность в том числе и строительных материалов. Вероятно ближе к осени это можно будет ощутить.


С сентября месяца ожидается явный разворот боевых действий в направлении границ Украины.

Однако военное положение и мобилизация, скорее всего, будут продлены до конца года.


Только не забывайте, что теперь для покупки товаров импортёры будут закупать $$$ на межбанке по коммерческому курсу, платить налоги при растаможке, и т.д. Новый импорт никого ценами не обрадует. Я говорил с ВЭДовцем из сферы бытовой электроники: с учётом курса и поправки на инфляцию (в цены будет закладываться курс 40-42грн/$) к текущим гривневым ценам можно будет добавлять 40-50%. 
И, кстати, до февраля у нас металла было в избытке, мы его успешно экспортировали, а теперь нам придётся его импортировать. Там цена тоже на 40-50% станет выше, относительно довоенных. 

Вот и представьте, что будет с себестоимость строительства? Радоваться пока рано. 


10 лип 2022 08:43

Wunder2002

Шановне ENSO, 3-тє звернення: не уникайте відповіді на конструктивне, але просте питання. Та, повідомте інвесторів які заслуговують бути в курсі майбутнього житлового комплексу.

Відмовчування поки не з доброї сторони впливає на репутацію, якою Компанія оперувала попередньо.

Шановний, Wunber2002, ключові тези компанія вже неодноразово оголошувала, зокрема і на цьому публічному майданчику. До того, спільно з ініціативною групою інвесторів POETICA було детально проговорено перелік сформованих ними питань, на які їм були надані вичерпні відповіді. Хочемо звернути вашу увагу, що формат взаємодії компанії в частині надання інформації залишається незмінним. Всі питання адресуються персональному менеджеру, тому що на відкритих платформах ми не обговорюємо весь перелік питань щодо діяльності нашої компанії. І вам це відомо, як одному з найактивніших та найконструктивніших учасників форуму.

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .129131. . .151
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше