Подати оголошення

ЖК Лесной Квартал | Cityconsult Development | Бровары, ул. Киевская

ЗабудовникАльянс Новобуд
Здача ЖК2015 - 2021 р.
Планування
від 23 950 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 415.
20/5%
23/6%
141/34%
141/34%
90/22%
1. . .553555. . .1004
18 груд 2015 14:20
Цитата "vladimirovi4":

Вот не советую Вам ставить за 4500, нет таких цен даже в Киеве, может они какие-то бракованные или без документов, а на встрече вообще представитель мутный, говорит, что с ЖУСом у него всё схвачено, а люди с ЖУСа вообще не знают, кто такой. Знаю, по первую дому, многие устанавливали у Андрея или Сергея (сегодня уточню), и всё работает, вот лучше, пусть откликнуться владельцы теплосчетчиков с первого дома.

Да , многим из первого дома ставили Андрей с Сергей. фирма называется ПМ-Буд.
В ЖУСе их знают, сделали все нормально, сами оформляли. Я ставил за два месяца до получения прав собственности. Оплата частями 4300 при установке и 1000 после получения документов на регистрацию счетчика в ЖУСе.
Лично меня все устроило, я ничем не заморачивался: они сами перезвонили, потом приехали как договорились, пока были рабочие, установили, деньги получили у рабочих. Я с Андреем познакомился, когда отдавал последнюю часть денег и забирал документы.
Единственное, что пришлось самому сделать это навесить замки на щитовую, когда появилась инфо о кражах счетчиков..
18 груд 2015 14:23
А по поводу счетчиков за 4500, это решать каждому.
Сильно нереально низкая цена на сегодня.
Скупой всегда платит дважды:))
ИМХО
18 груд 2015 14:30
Цитата "Anna Golubeva":

а у нас ноябрь 2014, но нам еще не звонили :'(

только что звонила в ОП, сказали что сейчас идут те кто заключал в 2013, а кто заключал в 2014 на тех списка еще нет. Врут и не краснеют. :protest:

интересно получается....
18 груд 2015 14:31
Цитата "АнКС":
Добрый вечер, перезвонили с ОП тоже на понедельник просмотр, договор от декабря 2014

может 13-го? а то у меня договор от мая 14-го, полная оплата в июне 14-го, а приглашения пока нет. иначе совсем непонятна логика приглашений.
18 груд 2015 14:38
Цитата "yunesko":

может 13-го? а то у меня договор от мая 14-го, полная оплата в июне 14-го, а приглашения пока нет. иначе совсем непонятна логика приглашений.

Понятно одно, что логика в их списках отсутствует полностью, ВЯЧКОВ писал что у него сегодня просмотр, а договор у него от 2014 года.
18 груд 2015 14:47
Цитата "Anna Golubeva":

а у нас ноябрь 2014, но нам еще не звонили :'(

только что звонила в ОП, сказали что сейчас идут те кто заключал в 2013, а кто заключал в 2014 на тех списка еще нет. Врут и не краснеют. :protest:

У меня 2013 ещё не звонили. ЖАЛЬ!!!
18 груд 2015 15:03
Цитата "yunesko":

пересмотрела, у меня была переуступка, договор от 24 марта 2014 г.
18 груд 2015 16:06
Цитата "Anna Golubeva":

Понятно одно, что логика в их списках отсутствует полностью, ВЯЧКОВ писал что у него сегодня просмотр, а договор у него от 2014 года.

Да, действительно так. Сегодня я был на просмотре. И договор заключал в марте 14го.
Что хочу сказать из положительно. Классный холл. Этажи светленькие, чистые.Отличная стяжка в квартире. Просторный балкон. Окна тоже все хорошо. Во всех комнатах стоят пожарные датчики. Вытяжка работает. со счетчиками все ок. Стоит щиток с входными автоматами.
Что удивило. Есть некоторые несоответствия с проектом - проемы, вент.блоки. Так блин их установили, что образовались маленькие ни 3 чему не пригодные ниши в кухне и санузле. А это доп.метры. В проекте ниш не было.
Штукатурки НЕТ. Ну ее и в договоре нет.
И я чего-то не понял со слабо точными подводками. Просто торчит толстая проволока. Сказали, что это и есть подводка. Может я чего-то не знаю и не понимаю.
Да, обязательно проверяйте входную дверь как она закрывается. Нам пришлось ее захлопывать. Ручкой закрыть, так нужно силу, чтобы ее придавить.
Кстати, чтобы штукатурить, нужно снимать батареи. Там тоже гемор есть. Ну, в общем, увидите.
Благо, прораб нормальный, все сразу принимает и исправляет. Даже перезвонил мне насчет входной двери, что завтра исправят.
А вот насчет слаботочных поводок, просветите меня плиз.
18 груд 2015 17:35
Штукатурки НЕТ. Ну ее и в договоре нет.

А порадьте як краще бути. У нас в договорі штукатурка прописана, а от якщо її насправді не буде, що краще - самим робити чи писати як зауваження. І цікаво на скільки виправлення зауважень може затянутись?
18 груд 2015 18:03
Нашли вот такой косячок строительный. Стена на улицу. С наступлением холодов начал ощущатся сквозняк ... Как оказалось за слоем штукатурки на стыке потолка и стены щель в два пальца, видно фасадную изоляцию мин ватой ... Крикет задувает моментом

:hm:
Схема для лучшего понимания проблемы
18 груд 2015 18:40
Привіт усім форумчанам! :hi: Була сьогодні на огляді квартири. На жаль, через обмаль часу і деяку спонтанність (ми ненадовго застрягли у ліфті, були перебої у постачанні енергії) не вдалося зробити фотографій, я, каюся, забула про фотоапарат у сумці, бо було забагато інформації, людей присутніх аж 5 осіб в одній квартирі, усі в трохи збудженому, але піднесеному настрої, що :shuffle: фотографій не вдалося зробити. Пробачте :pray: , що підвела і роз*ятрила ваша душі сподіванням на споглядання омріяного! Врешті, ви все побачите на власні очі скоро. Моя історія банальна: я на форумі прочитала про початок оглядів і зателефонувала сама. Виявилося, що хтось відмовився від перегляду о 9 ранку, а у мене була така можливість, то я й погодилася на пропозицію переглянути квартиру. Хоча у мене договір від 27 травня 2014 року, оплата основних метрів до 1 липня здійснена 100%, додаткові (засклений балкон) оплатила у лютому 2015 року. Тому, гадаю, я й так була у списку однією з перших. Але я сама випередила розвиток подій. Не соромтеся, телефонуйте, сьогодні вже другий день оглядів. Нас зустріла на прохідній молода і приємна дівчина Юлія, яка разом із будівельником Сергієм і була присутня на огляді. У кінці усього 20-хвилинного дійства, тобто огляду, вона запропонувала підписати документ про те, що зауважень немає. Я погодилася, оскільки мене все влаштувало. Ключів, на жаль не отримала, оскільки документи ще не готові. Юлія пообіцяла оперативно підготувати необхідні документи для отримання ключів. Отже, менше лірики, а більше конкретики: на час мого відвідування, зі слів Юлії, зауважень не було ні в кого з інвесторів. Квартира здається без штукатурки, є опалення (на мінімальному режимі). До речі, Юлія при мені знімала покази лічильників (вони знаходяться в туалеті поруч із трубами-комунікаціями). Батареї знаходяться в санвузлах також, в квартиру заведений струм (щиток знаходиться посеред коридору на стіні (принаймні в моїй двокімнатній квартирі було так, навіть стоїть два автомати). Є пожежна сигналізація у кожній кімнаті. Хороша стяжка, немає її у санвузлах і на балконі. Вентканали трохи завеликі, як на мене, особливо на кухні, забирають корисну площу, але це не критично. Тяга дуже хороша, полум*я від запальнички просто витягувалося в отвір навіть на невеликій віддалі. Вікна Веко, встановлені якісно, піною задуті, не сифонять, конденсату немає, є підвіконня. Вхідні двері, як на мене, хороші, з МДФ-накладкою, мають два замки. Якість встановлення дверей пристойна. Хто бажає ВІП-клас, може міняти, я вирішила, що бюджетний варіант - саме те. Внутрішня перегородка між кухнею і вітальнею з газоблоку. Ось, здається, й усе, що я встигла помітити в моєму помешканні за досить короткий час. Замірів не робили. Не було часу. Усе було трохи хаотично, спонтанно, я трохи спантеличена від усього, що відбувалося навкруги: перша власна квартира у моєму житті!!! Думаю, що в робочому порядку будівельники усе владнають. Мені сподобалися внутрішні оздоблювальні роботи місць загального користування. Нам показали кладову, яка знаходиться поруч із загальним балконом. Вона простора. Але, як сказала Юлія, за кладовими стоїть черга. А я і не претендую :yes: Як би квартиру облаштувати з нинішнім рівнем цін та кризою. В цілому, загальне враження хороше, привітні будівельники (можливо, просто у мене був гарний настрій), красивий екстер*єр місць загального користування, сучасні ліфти (порівнюю з Атлантом - Лісовий квартал на порядок вище). Не сприйміть мій меседж як рекламу, я в цьому не зацікавлена, але, ще раз повторюся, мене все влаштувало. Єдине, над чим довелося замислитися, - це мої потенційні робітники. Призначила зустріч двом хлопцям (вибирала за рекомендацією хороших знайомих), але трохи розчарувалася в безпредметній розмові. Конкретних цифр, строків, статті витрат не почула. Думаю, щось мудрують. А я цього не люблю. Нарікань на забудовників не маю, тому що сподівалася отримати гірше (порівнюю з Атлантом). Ще раз прошу вибачення за марні сподівання щодо фото. :faceoff: :notsure: Тепер усе. :yes:
18 груд 2015 18:59
Добрый вечер! Наташа 2006, спасибо за отчет о просмотре. У меня вопрос, скажите а Вам дали копию техпаспорта или схему квартиры с реальными размерами? Ведь то, что нам давали при подписании договора теперь не соответствует реальности.
18 груд 2015 19:02
Цитата "Наташа 2006":
сучасні ліфти (порівнюю з Атлантом -Тепер усе. :yes:

Надеюсь, лифт -то разговаривающий?? :blah:
18 груд 2015 19:29
Ніяких документів і ключів поки не отримала. Юлія пояснила це тим, що вони не встигають, адже замість запланованих 10 переглядів на день у них реально сьогодні було 22 6-) . Тому я записала її телефон, спробую зв*язатися на наступному тижні.
18 груд 2015 19:32
Не чула, щоб ліфт говорив що-небудь, принаймні мені. Може, я йому не сподобалася :P ? Але на 20 поверх домчав нас швидко :yes:!
18 груд 2015 20:37
Цитата "Наташа 2006":
Привіт усім форумчанам! :hi: Була сьогодні на огляді квартири. :

спасибо за столь подробный рассказ :super: о просмотре квартиры, жалко конечно что без фото но описание столь детальное как будто бы тоже там побывала) главное я так понимаю что в целом все нормально.
18 груд 2015 20:40
Цитата "Наташа 2006":
Ніяких документів і ключів поки не отримала. Юлія пояснила це тим, що вони не встигають, адже замість запланованих 10 переглядів на день у них реально сьогодні було 22 6-) . Тому я записала її телефон, спробую зв*язатися на наступному тижні.

ого, аж 22 просмотра в день организовали :up:
18 груд 2015 20:55
Спасибо соседям за отчеты! Ждем фото и приглашений на просмотры!
19 груд 2015 11:08
Была сегодня на просмотре - впечатления самые положительные. Сопровождал нас Сергей, был очень доброжелательным и давал много полезных советов. Изъяны не пыталась особо выискать, хотя частью рекомендаций с форума воспользовалась - перемерили уровнем подоконники и выступы, все идеально ровное. На первый взгляд щелей в оконных проёмах нет, не дует. И вообще было достаточно тепло в квартире. Радиаторы и входные двери в порядке. Визуально комнаты показались меньше, чем рисовало моё воображение, но это уже мои субъективные мысли ))) На кухне действительно есть ниша, которой не было на плане, но это не беда - можно что-то придумать. Балкон наоборот - порадовал своими размерами - подумала над тем, что можно даже кабинет там обустроить. Со счетчиками все ок, показатели на нуле. В общем, акта подписала без замечаний - уж очень хочется ключи поскорее получить )
Ну и самое главное - выкладываю фотографии (сразу приношу извинения, что некоторые фото перевёрнуты - почему-то с телефона по-другому не получилось загрузить в чат..)
Коридор
19 груд 2015 12:12
Це у вас 2-кімнатна 64 м
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .553555. . .1004
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx