Подати оголошення

ЖК Оберіг-2 | Киевгорстрой, Укрбуд | ул. Бориспольская, 40

ЗабудовникКиївміськбуд
Здача ЖК2022 - 2023 р.
Планування
від 22 932 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
н/а
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 2.
1/50%
0/0%
0/0%
0/0%
1/50%
1. . .124125126
07 серп 2026 17:03

Micolan

Так, інвестор "Укрбуду". Але договір оформлювався через Фінансову Компанію "Житло Капітал". Може й Вам варто звернутись в "Житло Капітал"? Подивіться уважно Договір, там все розписано.                     044-374-03-08. Після підписання Акту приймання, треба буде звертатись в "Київміськбуд"  https://kmb.ua/ua/news/simvolіchno-do-dnya-nezalezhnostі-rozpochinaєtsya-vidacha-tehpasportіv-іnvestoram-budinku-№1-zhk-oberіg-2/

Тоді я геть нічого не розумію. Бо я дзвонила і багато разів в Житлокапітал (через них теж оформлювала), вони кажуть, що не мають ніякого відношення до Актів, бо виключно фінансова установа. Мовляв, ті Акти, що їм передали, вони роздають, а як решті отримати Акт - ваші проблеми, шукайти самі неіснуючий Укрбут/Реалбуд. Телефон цей Житлокапітала маю, по ньому й дзвонила, новину теж бачила, дякую. 

07 серп 2026 19:19

Ви таку Довідку маєте?

08 серп 2026 10:45

Micolan

Ви таку Довідку маєте?

Так, маю. І повний взаєморозрахунок після замірів БТІ теж виконано ще на початку 22 року. Довідка є, розрахунок теж, немає Акта і без поняття, як отримати його,  бо чомусь одних інвесторів викликають на її підписання, а інших (як от мене) - ні.

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .124125126
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Детальніше