Подати оголошення

ЖК Світло Парк | Futura Hata | Київ, Наддніпрянське шосе, 2а

Отзывы о новостройках на правом берегу
ЗабудовникFUTURA HATA
Здача ЖК2021 - 2024 р.
Планування
від 27 946 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
129з 220
Ваше враження про цей проект:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 32.
18/56%
4/13%
10/31%
1. . .206207208
13 бер 2025 18:59

viva77

По другій черзі всі будинки введено в експлуатацію. Дзвонив сьогодні в офіс СП - на травень планують видачу права власності. На ремонт будуть пускати за 2-3 тижні.

Ви інвестор другої черги? Це Вам пообіцяли ключі і документи, чи казали за інших? Бо відділам продаж довіра не особо. Вони багато чого казали раніше.

13 бер 2025 21:29

Зрозуміло, я вклався в переуступку по іншому ЖК в іншому місту. У цей у перший черги своє отримав та на %% відбив вже на подобовке. Та нову не хочу брати тут.

14 бер 2025 13:44

Насправді в ЖК Світло Парк досить великий потенціал, як  перепродаж квартир чи то оренда, все буде абсолютно актуально і цікаво ще довго 

14 бер 2025 16:31

viva77

Насправді в ЖК Світло Парк досить великий потенціал, як  перепродаж квартир чи то оренда, все буде абсолютно актуально і цікаво ще довго 

Так воно й є, але я брав 46.6 у 1 черги за 42к.$ = 1 млн.грн., а зараз минимум 1.4-1.6 млн.грн. за маленьку 26-28 кв.м. Тому й вложився вже в передмістя поруч біля пляжу/річок. Так краще.

14 бер 2025 18:52

roltd

Так воно й є, але я брав 46.6 у 1 черги за 42к.$ = 1 млн.грн., а зараз минимум 1.4-1.6 млн.грн. за маленьку 26-28 кв.м. Тому й вложився вже в передмістя поруч біля пляжу/річок. Так краще.

Кому що треба - одним ближче до річки, пляжу, іншим ближче до центру. Як не крути але чим ближче до центру тим дорожче 

15 бер 2025 09:19

viva77

Кому що треба - одним ближче до річки, пляжу, іншим ближче до центру. Як не крути але чим ближче до центру тим дорожче 

Звісно так! Спочатку у столиці на правому березі, тут СвітлоПарк рулить. Потім якщо є змога то ще щось. Для себе та на подобову здачу.

01 квіт 2025 09:02

Розповім вам на своєму досвіді стосунки із цим ЖК. Про що я вже дуже пожалів. Все почалося з того, що тріснуті склопакети були в квартирі, як потім виявилося це нормальне явище в ЖК багато страждали з цим. Свистячі щілини в сінах, теж нормально. Так треба було терміново вселятися, офіційно не оформили це. Вони діють організовано, переконують, що все зроблять, нібито прийшли замірники через 2 роки, ще через час сказали, що всі склопакети готові. А потім з'ясовується, що закінчився гарантійний термін  віконної компанії. Профi вони по разводу.

Загалом дуже хитра компанія, починаючи від відділу продажів і закінчуючи компанією. Керуюча компанія постійно піднімає платежі необґрунтовано, комуналка за підсумком дуже дорога.

Ну і навколишні умови просто жах, шум автостради і коли йде спуск із розташованою поруч ТЕЦ, то враження, що знаходишся на аеродромі.

Була пропозиція продати, змарнував шанс.

01 квіт 2025 19:37

TryeTato

Розповім вам на своєму досвіді стосунки із цим ЖК. Про що я вже дуже пожалів. Все почалося з того, що тріснуті склопакети були в квартирі, як потім виявилося це нормальне явище в ЖК багато страждали з цим. Свистячі щілини в сінах, теж нормально. Так треба було терміново вселятися, офіційно не оформили це. Вони діють організовано, переконують, що все зроблять, нібито прийшли замірники через 2 роки, ще через час сказали, що всі склопакети готові. А потім з'ясовується, що закінчився гарантійний термін  віконної компанії. Профi вони по разводу.

Загалом дуже хитра компанія, починаючи від відділу продажів і закінчуючи компанією. Керуюча компанія постійно піднімає платежі необґрунтовано, комуналка за підсумком дуже дорога.

Ну і навколишні умови просто жах, шум автостради і коли йде спуск із розташованою поруч ТЕЦ, то враження, що знаходишся на аеродромі.

Була пропозиція продати, змарнував шанс.

А мені замінили один склопакет на прийомі квартири - був пробитий, потім зробили вікно після прильоту поруч, потім фазу змінили з нулем, усе безкоштовно.

А після ремонту приносить дохід регулярно подобово та на коротки терміни до 2х місяців. Повністю перекриваючи комуналку. Опалення саме дешеве - 46.6 м2 у місяць від 200-300 до 820 грн, це шара, у приміщенні +25 +26

Усе влаштовує! Шуму нема - вікна на річку Дніпро від півночи та Країни-мати, до півдня.

Але другу квартиру не став тут брати - я брав за 1 млн грн, а зараз менша у 1.5 рази за 1.6 млн не хочу. Взяв по переуступці у області поруч на правому березі біля річки Дніпро.

10 квіт 2025 05:29

roltd

А мені замінили один склопакет на прийомі квартири - був пробитий, потім зробили вікно після прильоту поруч, потім фазу змінили з нулем, усе безкоштовно.

А після ремонту приносить дохід регулярно подобово та на коротки терміни до 2х місяців. Повністю перекриваючи комуналку. Опалення саме дешеве - 46.6 м2 у місяць від 200-300 до 820 грн, це шара, у приміщенні +25 +26

Усе влаштовує! Шуму нема - вікна на річку Дніпро від півночи та Країни-мати, до півдня.

Але другу квартиру не став тут брати - я брав за 1 млн грн, а зараз менша у 1.5 рази за 1.6 млн не хочу. Взяв по переуступці у області поруч на правому березі біля річки Дніпро.

Розкажiть, як вам це вдалось? Спiлкувався з iншими, деякі проходили зі скандалами, щоб замiнили.
Може на менi закiнчилися грошi.

Шуму нема вiд авто, бо на рiчку Днiпро, але там iнше джерело шуму.

PS Аренда повнiстью перекриваючи комуналку - не показник. Вважаю, що має бути приблизно вiд 10 разів більше.

11 квіт 2025 09:26

Заміна склопакета ще на моменті прийому у липні 2021 року. Правка фурнітури склопакету то вже у січні/лютому 2023 року. Оренда як мінімум перекриває комуналку. По факту звичайно більше виходить на місяць. Якщо на довгострокове, а не подобове, то сміло можно ставити 24-26 т.грн. по факту так і є.

03 черв 2025 07:41

Нарешті почали дофарбовувати фасад мого восьмого будинку.

22 лип 2025 16:11

Стан будівництва на червень 2025

22 лип 2025 16:12

22 лип 2025 16:13

13 січ 2026 22:50

ЖК Svitlo Park станом на початок 2026 року є одним із небагатьох масштабних проєктів Києва, де будівництво не просто «йде», а має стабільну динаміку. Забудовник (Futura Hata) продовжує реалізацію концепції «місто в місті», попри складні умови на ринку.

Ось детальний розбір вражень мешканців та реальних перспектив комплексу:

🏗️ Стан будівництва та черги (січень 2026)

• Перша черга (Будинки 1, 2, 3): Повністю заселена, комунікації підключені, право власності оформлено.

• Друга черга (Будинки 4, 5, 6): Офіційно введені в експлуатацію (з затримкою близько 2 років, що для такого масштабу вважається «нормою»). Мешканці активно роблять ремонти.

• Третя черга: На стадії активного зведення моноліту та фасадних робіт. Планова здача зміщена на кінець 2026 року.

• Паркінг: Ведуться роботи над підземним паркінгом під секціями 1-6, готовність внутрішніх систем (відеоспостереження, вентиляція) на високому рівні (близько 90%).

✅ Позитивні враження мешканців

• Територія та благоустрій: Це сильна сторона ЖК. Двір без машин, ландшафтний дизайн, спортивні зони та сучасні дитячі майданчики дійсно виглядають як на рендерах.

• Високі стелі: 2.7–3 метри, що створює відчуття простору навіть у невеликих квартирах.

• Безпека: Закрита територія та патрулювання дійсно працюють, що критично для цього району.

• Локація: Близькість до Печерська (5-8 хв на авто) та метро «Видубичі» (10-12 хв пішки) — головна перевага для мобільних мешканців.

⚠️ Проблеми та «нюанси»

• Локація (інший бік): Район Видубичів залишається промисловим. Поруч — ТЕЦ-5, залізниця та жвава магістраль. Екологія та шум — основні скарги мешканців.

• Пішохідна доступність: Хоча метро поруч, шлях до нього через розв'язку Наддніпрянського шосе залишається незручним (недостатньо розмітки, переходів та освітлення).

• Затримки: Забудовник здає будинки з середньою затримкою 15-25 місяців. Це варто враховувати при плануванні переїзду.

• Інфраструктура: Обіцяні 7 дитсадків та школа — це плани на далеку перспективу. Зараз працюють лише невеликі приватні кафе та магазини в перших чергах.

📈 Перспективи проєкту

Svitlo Park — це величезний масив на 23 будинки.

1. Капіталізація: Район поступово «цивілізується». Що більше будинків здається, то дорожчою стає оренда та перепродаж.

2. Ризики: Головний ризик — тривалий термін будівництва всього масиву. Життя поруч із «будовою» може затягнутися ще на 5-10 років. Проте Futura Hata демонструє фінансову стійкість.

Резюме: Якщо ви готові до шуму шосе та промислового антуражу навколо в обмін на швидкий доступ до центру та крутий внутрішній двір — варіант вартий уваги. Проте купувати варто з розрахунком на +1.5 року до офіційної дати здачі.

29 січ 2026 17:40

Згідно з цим затримка третьої черги буде 36 місяців. А це 15-20 000 умовних арендних доларів. Та оплату вимагають в повному обсязі.

• Третя черга: На стадії активного зведення моноліту та фасадних робіт. Планова здача зміщена на кінець 2026 року.

Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Детальніше
1. . .206207208
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Детальніше