ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/2
Застройщик | BudCapital, Киевгорстрой |
Сдача ЖК | 2022 г. |
Планировки | от 22 554 Грн/м² |
1/3% | ||
5/15% | ||
8/24% | ||
2/6% | ||
17/52% |
Vika2023
мені,киянці,яка платить гроші у бюджет міста, цікаво будівництво соціального житла, лікарень, садиків...а не ваше комерційне будівництво. тож я з іншими киянами буду блокувати будівництво комерційного житла за наш рахунок
Воно у вас якось так дивно виходить, що там де вам цікаво то там мають витрачатися гроші платників податків. От я теж киянин, у мене дитина вже давно не ходить в садочок, не відвідує школу в Україні, ні я, ні мої рідні не відвідують державні лікарні з того часу як з'явилися якісні приватні (я не такий багатий щоб лікуватися безкоштовно), ні я ні мої рідні не потребують пільговий кредит на соціальне житло, але я всеодно сплачую податки не тому що не знаю як зробити так щоб їх не сплачувати, а тому що я частина цього суспільства і це мій обов'язок без всяких виключень.
Pulya Dura
Де ви бачили щоб я хоч щось подібне написав?
з чого складається бюджет міста?
LarysaSe
Чим соціальне житло відрізняється від нашого будівництва? І те і те житло для людей. Різниця в тому, що більшість інвесторів роздобули кошти для інвестування, продавши свої старенький квартири. Бо хотіли покращити умови життя, ще й коштів напозичалися.
Або орендують житло, і у всьому собі відмовляли багато років, щоб назбирати гроші на 1й внесок.
І ці люди не винні, що комплекс здано не вчасно і що розпочалася війна.
А соціальне житло будується для таких самих людей. Але тих, хто не ризикнув або не схотів напружуватися.
Я так розумію, що ви з другої категорії. Тому вас так сердить "комерційна нерухомість".
ви реально не розумієте чим ваше житло відрізняється від соціального?
CD4053
КМБ передає квартири, садочки місту, чому ви вирішили що за ваш рахунок?
ви реально не розумієте?
Київміськбуд просить інвесторів поновити виплати і закрити борги по розтермінуванню. Обіцяє, що гроші будуть йти тільки на свій об'єкт)) https://kmb.ua/ua/news/do-uvagi-%d1%96nvestor%d1%96v-yak%d1%96-pridbali-neruhom%d1%96st-na-umovah-dogovor%d1%96v-rozterm%d1%96nuvannya/
Цікаво, а де кошти тисяч інвесторів, які сплатили всі 100%,як одноразово, так і з розтермінуванням? Чи лежать на рахунку, підписані "на будівництво ЖК Отрада"?
Vika2023
з чого складається бюджет міста?
я звісно можу помилятися, але з судячи з того як ви вирішуєте для себе на що має йти бюджет міста то він складається виключно з персонально ваших грошей.
Ще кілька слів стосовно того чому місту вигідно допомогти добудувати ніж кинути на призволяще такі ЖК як Відрада:
1) занедбана недобудова зменшує цінність нерухомості по сусідству. Добудований ЖК навпаки збільшує вартість житла навколо ЖК.
2) кожен сучасний ЖК це як правило купа дрібного бізнесу на перших поверхах, та ще чимало супутнього дрібного бізнесу на прилеглих територіях...гадаю це пояснювати не треба.
3) чим більше людей, особливо молодих та платіжоспроможних, проживає у районі тим більше податків отримує бюджет району.
4) інвестиційна привабливість району зростає коли район не схожий на постапокаліптичну покинуту промзону.
Pulya Dura
Воно у вас якось так дивно виходить, що там де вам цікаво то там мають витрачатися гроші платників податків. От я теж киянин, у мене дитина вже давно не ходить в садочок, не відвідує школу в Україні, ні я, ні мої рідні не відвідують державні лікарні з того часу як з'явилися якісні приватні (я не такий багатий щоб лікуватися безкоштовно), ні я ні мої рідні не потребують пільговий кредит на соціальне житло, але я всеодно сплачую податки не тому що не знаю як зробити так щоб їх не сплачувати, а тому що я частина цього суспільства і це мій обов'язок без всяких виключень.
у мене теж немає малих дітей,але я сподіваюсь,що у мене будуть онуки і я хочу,щоб вони мали сучасні садочки та школи. зараз я маю гроші на приватних лікарів,але на пенсіі я не буду мати такої можливості і я хочу сучасну державну лікарню. вже зараз я ходжу вулицями,де ями по 20 см глибиною,а як мені пригати через ці ями,коли я буду старою і ходитиму з ключкою. я плчау податки у міській бюджет і хочу,щоб ці гроші використовувались для міста,а не для фінансування приватного житла інвесторів у жк отрада
Vika2023
у мене теж немає малих дітей,але я сподіваюсь,що у мене будуть онуки і я хочу,щоб вони мали сучасні садочки та школи. зараз я маю гроші на приватних лікарів,але на пенсіі я не буду мати такої можливості і я хочу сучасну державну лікарню. вже зараз я ходжу вулицями,де ями по 20 см глибиною,а як мені пригати через ці ями,коли я буду старою і ходитиму з ключкою. я плчау податки у міській бюджет і хочу,щоб ці гроші використовувались для міста,а не для фінансування приватного житла інвесторів у жк отрада
Це чудово що ви все це хочете, але як я вже писав вище це не означає що всі інші цього теж хочуть так як ви. У всіх є свої бажання та приорітети і вони теж платники податків. Плюси добудувати з підтримкою держави я навів вище. Ви мабуть не розумієте чому в глухому селі нема гарної сучасної школи, лікарні, і т.д., але вона чомусь є в районах де є гарні будинки з дорогими квартирами.
Pulya Dura
я звісно можу помилятися, але з судячи з того як ви вирішуєте для себе на що має йти бюджет міста то він складається виключно з персонально ваших грошей.
жартуйте далі
Pulya Dura
Ще кілька слів стосовно того чому місту вигідно допомогти добудувати ніж кинути на призволяще такі ЖК як Відрада:
1) занедбана недобудова зменшує цінність нерухомості по сусідству. Добудований ЖК навпаки збільшує вартість житла навколо ЖК.
2) кожен сучасний ЖК це як правило купа дрібного бізнесу на перших поверхах, та ще чимало супутнього дрібного бізнесу на прилеглих територіях...гадаю це пояснювати не треба.
3) чим більше людей, особливо молодих та платіжоспроможних, проживає у районі тим більше податків отримує бюджет району.
4) інвестиційна привабливість району зростає коли район не схожий на постапокаліптичну покинуту промзону.
для Київа:
треба будувати жило дітям-сиротам,
треба розселити гуртожитки,
треба реконструкція пам'ятків архітектури,
треба будувати будинки для інвалідів,
треба відремонтувати лікарні/школи,
треба будувати метро,
треба побудувати більше садків,
треба будувати нові мости,
треба нормальний асфальт,
треба ще побудувати сміттєпереробний комбінат
цей список майже нескінченний!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
жк отрада-це комерційний проект. будуйте його власним коштом,а не коштом міста!!!
Vika2023
То в такому разі чому ви не складаєте відповідні петиції про лікарню, не шукаєте однодумців, а зайшли на гілку для інвесторів даного комплексу і переконуєте людей, що їх житло не треба добудовувати? У мене ламається логіка, схоже, що у вас просто забагато вільного часу і ви з якогось мазохізму проводите його тут. Скеруйте свої сили на ваші праведні цілі.
І ще я, як і інші інвестори за свою квартиру повністю заплатила і хочу, щоб її побудували за оплачені нами кошти.
І щодо податків, можливо вас то здивує, але їх платите не тільки ви, але й інвестори даного комплексу. Маю сумнів, що особисто вами сплачених податків вистачить на будівництво чогось суттєвого.
Vika2023
А Ви тільки з цим жк такі войовничі, чи може всіма бюджетними розпилами цікавитесь, ходили на мітинги, робили запити виписки по витратам бюджетів. Звідки у Вас такий нездоровий інтерес до цієї гілки форуму?
Rostyslavus
А Ви тільки з цим жк такі войовничі, чи може всіма бюджетними розпилами цікавитесь, ходили на мітинги, робили запити виписки по витратам бюджетів. Звідки у Вас такий нездоровий інтерес до цієї гілки форуму?
Може це ображений інвестор якогось комплексу на який не виділили з бюджету міста гроші на добудову? :)
Vika2023
для Київа:
треба будувати жило дітям-сиротам,
треба розселити гуртожитки,
треба реконструкція пам'ятків архітектури,
треба будувати будинки для інвалідів,
треба відремонтувати лікарні/школи,
треба будувати метро,
треба побудувати більше садків,
треба будувати нові мости,
треба нормальний асфальт,
треба ще побудувати сміттєпереробний комбінат
цей список майже нескінченний!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
жк отрада-це комерційний проект. будуйте його власним коштом,а не коштом міста!!!
Я не знаю де подівся той коментар, але напишу ще раз: ви не розумієте причинно-наслідкового зв'язку між гарними сучасними лікарнями, школами, дитсадками та платіжоспроможністю населення. Ви хочете то все за чий рахунок? За рахунок платників податків інших районів міста? інших міст? іншої області? Переважно населення мікрорайона Відрадний це люди пенсійного та предпенсійного віку що живуть у совкових п'ятиповерхівках. Вони не генерують податки, вони є податковим навантаженням. Цей район по одну сторону від трамвайної колії суцільна промзона з нефункціонуючих заводів та складів. Що, для кого та за який кошт ви сподіваєтесь що там буде будівництво новеньких гарних шкіл, лікарень та садочків? :)))))
Pulya Dura
Може це ображений інвестор якогось комплексу на який не виділили з бюджету міста гроші на добудову? :)
так у тому і діло)) що люди які не в темі нерухомості, про цей форум ніколи в житті і не чули, це перевірено. А тут якийсь особливий випадок, зайти на одну конкретну гілку, бо всі коменти користувача саме тут, зареєструватись і так ціленаправлено накидувати на вентилятор.
Iris-ka
То в такому разі чому ви не складаєте відповідні петиції про лікарню, не шукаєте однодумців, а зайшли на гілку для інвесторів даного комплексу і переконуєте людей, що їх житло не треба добудовувати? У мене ламається логіка, схоже, що у вас просто забагато вільного часу і ви з якогось мазохізму проводите його тут. Скеруйте свої сили на ваші праведні цілі.
І ще я, як і інші інвестори за свою квартиру повністю заплатила і хочу, щоб її побудували за оплачені нами кошти.
І щодо податків, можливо вас то здивує, але їх платите не тільки ви, але й інвестори даного комплексу. Маю сумнів, що особисто вами сплачених податків вистачить на будівництво чогось суттєвого.
будуйте свої квартири за свої гроші,а не за гроші киян
Rostyslavus
будуйте свої квартири за свої кошти,а не за кошти киян
Pulya Dura
відповідь: ні
🔥 11.04.2023 відбулась зустріч ініціативної групи інвесторів ПрАТ «ХК «Київміськбуд», були присутні представники восьми ЖК, з представниками забудовника та рядом високопосадовців.
✔️ На перемови з ІГ інвесторів ПрАТ «ХК «Київміськбуд» прийшли:
➡️ Директор Департаменту будівництва та житлового забезпечення КМДА – Работнік Борис Петрович
➡️ Депутат Київської міської ради та Заступник голови постійної комісії Київської міської ради з питань архітектури, містобудування та земельних відносин – Зубко Юрій Григорович;
➡️ Віце-президент ПрАТ «ХК «Київміськбуд» вiдповiдальний за фiнанси та економiку – Андрій Джигiль;
➡️ Директор департаменту з продажу та маркетингу ПрАТ «ХК «Київміськбуд» – Тетяна Маркова.
⚠️ Основною причиною зупинки будівельних робіт, на думку керівництва ПрАТ «ХК «Київміськбуд», є брак коштів 💰
💵 Вирішити проблему з фінансуванням ПрАТ «ХК «Київміськбуд» планує шляхом:
1️⃣ Збільшення статутного капіталу;
2️⃣ Продажу місту кількох дитячих садочків та квартир для пільгових категорій населення;
3️⃣ Продажу ще наявних квартир, паркомісць та нежитлових приміщень.
⏳ Конкретні терміни відновлення будівельних робіт найбільше залежать від збільшення статутного капіталу ПрАТ «ХК «Київміськбуд» по факту.
📈 Збільшення статутного капіталу ПрАТ «ХК «Київміськбуд» узгоджується на рівні керівництва міста, після чого буде розглянуте постійними комісіями Київської міської ради та винесено на сесію Київради. Постійні комісії мають право відвідувати представники ІГ інвесторів ПрАТ «ХК «Київміськбуд»!
📌 ІГ інвесторів ПрАТ «ХК «Київміськбуд» домовилась про проведення наступної зустрічі з представниками забудовника та Київради, вона відбудеться наступного місяця.
🖊 До травневих перемовин керівництво ПрАТ «ХК «Київміськбуд» взяло на себе зобов'язання підготуватись, а саме:
➡️ Розробити графік щомісячного проведення зібрань з ІГ інвесторів по кожному ЖК. На зібраннях буде обов'язковою присутність відповідального представника забудовника, даватиметься звіт по виконаним роботам і оголошуватимуться плани на найближче майбутнє, відбуватиметься фотофіксація;
➡️ Створити графіки відновлення будівельних робіт і зазначити планові терміни їх завершення, опублікувати цю важливу інформацію на офіційному сайті ПрАТ «ХК «Київміськбуд» ( із зобов'язаннями);
➡️ Підготувати дорожню карту з вказанням термінів, коли будуть підключені всі належні комунікації до вже "зданих" ЖК (вода, електроенергія, тепло) та укладатися основні договори з інвесторами тих ЖК, які вже "ввели" в експлуатацію;
➡️ Налагодити комунікацію з усіма інвесторами ПрАТ «ХК «Київміськбуд»
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная27.111 002
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7427.112 198
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ирпень, ул. Лысенко, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?26.113 830
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349