Подать объявление

ЖК "Озерное", ул. Владимира Наумовича (ул. Обуховская) - "Киевгорстрой"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 304.
35/12%
42/14%
120/39%
75/25%
32/11%
1. . .4648. . .556
18 сен 2014 21:32
Зима, тепло летом а отопление может успеют подключить :smoke:
19 сен 2014 04:30
а як можна підключати опалення поки будинок не зданий ?

Якщо всі комунікації будуть готові, а на фото видно що робота йде добре, то думаю що ЖЕК скоро все підключить. ЖЕК буде наживатися на нових будинках де нічого не треба робити, а тільки стригти бабло за послуги + свої % зверху.
19 сен 2014 08:44
orajet
Остроумно :clap:

ягуар
Запланована дата сдачі через 10 днів. тим більше я не говорю про запуск опалення зараз, я говорю про зиму. Те що до кінця року будинок буде зданий я не сомніваюся, а от пуск тепла під питанням.

"ЖЕК буде наживатися на нових будинках де нічого не треба робити, а тільки стригти бабло за послуги + свої % зверху."

Я тільки за( і думаю багато людей також) це означає^ 1. що взимку є можливість зайти на ремонт. 2. будинок буде обігріватися а це значить що конструкції будинку будуть знаходитися в умовах експлуатації і вже буде помітно всі тріщини на стінах ( а не через рік). 3. Можливість бистріше вїхати в своє помешкання ( не платити за оренду ). І якщо кажучи я не дуже жочу щоб моє помешкання зимувало без опалення ( конденсат, сирость, грибок....- особливо це стосується поштукатурених стін коридорів.....)

Але є ще одне питання: Буде ЖЕКУ вигідно опалювати будинок де не всі квартири продані ( за не продані квартири ЖЕК буде сам сплачувати)? Звичайно все залежить від того який відсоток квартир буде не проданих. Якщо цей відсоток буде великий ( а всежтаки 3 будинки по 24 поверха ) то це може бути одним із ключових факторів пуску тепла, тим більше в нинішньому енергетичному становищі країни.

В відділі продажу на це питання не відповідають.....
Щось хтось знає про пуск тепла, кількість проданих квартир.???
19 сен 2014 08:58
Тим більше напрягає те що у відділі продажу говорять що не знають. Як так, що КМБ перший раз будує, що не бачать здвиг по графіку і не розуміють вигідність/невигідність опалювати не продані квартири.
Все вони занють от тільки правду сказати не хочуть.
19 сен 2014 09:00
serg505
Не кто не подключит к Киевэнерго без всех документов. Сдача дома 30.09 это подача документов ко всем контролирующим органам так-же и к БТИ когда они проверят все нормы, дадут заключения только потом смогут включить коммуникации. Если бы ВЫ были инвестором у вас бы лбы договор на руках где вся процедура по времени и по этапам расписана. А так не понимаю к чему вы тут разводите полемику.
19 сен 2014 09:10

Отрадно!
//www.kyivmiskbud.ua/rus/news/718/

«Киевгорстрой» готовится к завершению строительства объектов на Обуховской.

19 сен 2014 09:44
В скором времени строители завершат работы по возведению трех жилых домов по ул. Обуховской, 135-А. Дома расположены вблизи озера, в рекреационной зоне.

Сейчас на объекте завершаются отделочные работы, строители занимаются благоустройством территории, где вскоре появятся детские площадки.

Оценивая свою работу, строители обращают внимание на преимущества новых домов в части энергосбережения. Экономия энергоресурсов и для государства, и для бюджета каждой семьи вышла на первый план. В строительстве данных объектов применяются новейшие строительные технологии и материалы. Стены домов из керамоблоков, утеплены эффективным материалом из базальтовых волокон.

«Это хорошие дома по теплосбережению. Они выполнены с достаточно интересного материала кератерма, плюс 15 см базальтовой ваты. Установлены трехкамерные окна, то есть дома будут действительно теплыми», - заверил начальник участка ООО «БМК «Триада» Сергей Колесник.

Расположение домов является почти уникальным, все три стоят в рекреационной зоне. Несмотря на это, относятся они к среднему ценовому сегменту. Так, однокомнатные квартиры площадью около 40 кв. метров, двухкомнатные около 60-ти, трехкомнатные - 70-75 квадратных метров. Все квартиры имеют удобные планировки.

«Дома расположены в живописной местности, в это же время здесь хорошая транспортная инфраструктура. Под окнами прекрасное озеро, лес, до ближайшей станции метро 5 минут маршруткой», - рассказал начальник организации строительства ООО «БМК «Триада» Сергей Забуранный.
19 сен 2014 10:55
orajet:
Я сейчас стою перед выбором инвестировать или нет. и вопрос подачи отопления для меня по данному объекту есть ключевым. И на этом форуме я делюсь своими рассуждениями по этому поводу и хочу узнать инфу от других, чтобы в итоге сделать правильный выбор и потом не разочароваться.
19 сен 2014 11:11
По поводу отопления тебе пока не кто не скажет на 100% в КГС отвечают что с их стороны все делают в срок зависит только от рай администрации документы на дом и киевэнерго, подключат они или нет.
19 сен 2014 11:29
Р.S. Когда выбирают квартиру вычитывают документы на дом, проект, ездят на стройку в отдел продаж. Когда я покупал на мой ответ сколько квартир продано мне была озвучено количество, по телефону они не говорили а лично в кабинете показали даже на компе. По вашим разговорам незаметно что для вас это столь важно и вы реально хотите инвестировать в жилплощадь в нашем комплексе. У ВАС бы половины вопросов не возникало бы.
19 сен 2014 13:08
serg505
якщо ви ще не зробили всій вибір, то варто зважити на такі фактори:
- у якій валюті у вас кошти ? Гривня, то треба вкладати, а якщо валюта, то можна почекати бо курс валюти щось дивно росте і це тільки +.
- будинки після здачі будуть дорожчати в ціні, але фактор валюти вас може врятувати.

Якщо цікавить готовий об"єкт, то вам тут робити не має чого.

П.С. Хочеться пошвидше, але треба почекати і не накручувати себе лишній раз. Звичайно тепла квартира зимою це добре, але не забуваємо в якій країні ми живемо і що найгірше в який час. Підключка світла може буде швидшою, а от із водою та опаленням мабуть запуск буде одночасним.
20 сен 2014 18:15
Спасибі за відповіді. Я на форумі для того, щоб більше дізнатися інформації, і щоб зрозуміти чи я все правильно розумію по даному об`єкту, потім порівняти цю інформацію з інфор. в відділі продажу і вже потім робити вибір.
Всім удачі.
21 сен 2014 16:56
остались считанные дни :-)) :-))
21 сен 2014 18:59
Были в субботу в офисе КГС. Консультант Ева на счет отопления зимой сказала однозначно нет...
21 сен 2014 19:22
Цитата "ROLEKS":
Были в субботу в офисе КГС. Консультант Ева на счет отопления зимой сказала однозначно нет...

ЩО це означає? Що до квітня у квартири не вїдемо, чи отоплення зроблять до зими?
21 сен 2014 19:24
Цитата "M A K S I M":

ЩО це означає? Що до квітня у квартири не вїдемо, чи отоплення зроблять до зими?

Опалення в цьому сезоні не буде, ремонти - навесні...
21 сен 2014 20:17
Конультант Єва така обізнана стала зненацька, чого ж тоді раніше морозилися що опалення не буде до весни.
Як то кажуть в народі - "скільки там тої зими" :ded: .
Однак чекаємо офіційних звернень до інвесторів від забудовника та й репортаж недавній про здачу нових будинків вказує на підключку будинку цього року.

Мій прогноз листопад 2014 року заселення, а далі будемо займатися оформленням документів та ремонтом.
Якраз є час продумати що і де має бути та матеріали для ремонту підбирати.
23 сен 2014 17:04
Хочу повідомити всім, що на сайті КМБ 19 вересня анонсовано підготовка до здачі будинків по Обухівській 135а. Тримаємо кулаки, вже недовго...! :super:
23 сен 2014 18:20
23.09.2014
23 сен 2014 18:23
Сегодня нам сказали,что ориентировочно ремонт мы начнем делать весной, вот такие новости :wow:
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .4648. . .556
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx