ЖК "Озерное", ул. Владимира Наумовича (ул. Обуховская) - "Киевгорстрой"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 304.
35/12% | ||
42/14% | ||
120/39% | ||
75/25% | ||
32/11% |
orajet
o
Постійний користувач
122
22 червня 2014
18 вер 2014 21:32
Зима, тепло летом а отопление может успеют подключить
ягуар
я
Постійний користувач
396
26 травня 2014
19 вер 2014 04:30
а як можна підключати опалення поки будинок не зданий ?
Якщо всі комунікації будуть готові, а на фото видно що робота йде добре, то думаю що ЖЕК скоро все підключить. ЖЕК буде наживатися на нових будинках де нічого не треба робити, а тільки стригти бабло за послуги + свої % зверху.
Якщо всі комунікації будуть готові, а на фото видно що робота йде добре, то думаю що ЖЕК скоро все підключить. ЖЕК буде наживатися на нових будинках де нічого не треба робити, а тільки стригти бабло за послуги + свої % зверху.
serg505
s
Новачок
6
18 вересня 2014
19 вер 2014 08:44
orajet
Остроумно
ягуар
Запланована дата сдачі через 10 днів. тим більше я не говорю про запуск опалення зараз, я говорю про зиму. Те що до кінця року будинок буде зданий я не сомніваюся, а от пуск тепла під питанням.
"ЖЕК буде наживатися на нових будинках де нічого не треба робити, а тільки стригти бабло за послуги + свої % зверху."
Я тільки за( і думаю багато людей також) це означає^ 1. що взимку є можливість зайти на ремонт. 2. будинок буде обігріватися а це значить що конструкції будинку будуть знаходитися в умовах експлуатації і вже буде помітно всі тріщини на стінах ( а не через рік). 3. Можливість бистріше вїхати в своє помешкання ( не платити за оренду ). І якщо кажучи я не дуже жочу щоб моє помешкання зимувало без опалення ( конденсат, сирость, грибок....- особливо це стосується поштукатурених стін коридорів.....)
Але є ще одне питання: Буде ЖЕКУ вигідно опалювати будинок де не всі квартири продані ( за не продані квартири ЖЕК буде сам сплачувати)? Звичайно все залежить від того який відсоток квартир буде не проданих. Якщо цей відсоток буде великий ( а всежтаки 3 будинки по 24 поверха ) то це може бути одним із ключових факторів пуску тепла, тим більше в нинішньому енергетичному становищі країни.
В відділі продажу на це питання не відповідають.....
Щось хтось знає про пуск тепла, кількість проданих квартир.???
Остроумно
ягуар
Запланована дата сдачі через 10 днів. тим більше я не говорю про запуск опалення зараз, я говорю про зиму. Те що до кінця року будинок буде зданий я не сомніваюся, а от пуск тепла під питанням.
"ЖЕК буде наживатися на нових будинках де нічого не треба робити, а тільки стригти бабло за послуги + свої % зверху."
Я тільки за( і думаю багато людей також) це означає^ 1. що взимку є можливість зайти на ремонт. 2. будинок буде обігріватися а це значить що конструкції будинку будуть знаходитися в умовах експлуатації і вже буде помітно всі тріщини на стінах ( а не через рік). 3. Можливість бистріше вїхати в своє помешкання ( не платити за оренду ). І якщо кажучи я не дуже жочу щоб моє помешкання зимувало без опалення ( конденсат, сирость, грибок....- особливо це стосується поштукатурених стін коридорів.....)
Але є ще одне питання: Буде ЖЕКУ вигідно опалювати будинок де не всі квартири продані ( за не продані квартири ЖЕК буде сам сплачувати)? Звичайно все залежить від того який відсоток квартир буде не проданих. Якщо цей відсоток буде великий ( а всежтаки 3 будинки по 24 поверха ) то це може бути одним із ключових факторів пуску тепла, тим більше в нинішньому енергетичному становищі країни.
В відділі продажу на це питання не відповідають.....
Щось хтось знає про пуск тепла, кількість проданих квартир.???
serg505
s
Новачок
6
18 вересня 2014
19 вер 2014 08:58
Тим більше напрягає те що у відділі продажу говорять що не знають. Як так, що КМБ перший раз будує, що не бачать здвиг по графіку і не розуміють вигідність/невигідність опалювати не продані квартири.
Все вони занють от тільки правду сказати не хочуть.
Все вони занють от тільки правду сказати не хочуть.
orajet
o
Постійний користувач
122
22 червня 2014
19 вер 2014 09:00
serg505
Не кто не подключит к Киевэнерго без всех документов. Сдача дома 30.09 это подача документов ко всем контролирующим органам так-же и к БТИ когда они проверят все нормы, дадут заключения только потом смогут включить коммуникации. Если бы ВЫ были инвестором у вас бы лбы договор на руках где вся процедура по времени и по этапам расписана. А так не понимаю к чему вы тут разводите полемику.
Не кто не подключит к Киевэнерго без всех документов. Сдача дома 30.09 это подача документов ко всем контролирующим органам так-же и к БТИ когда они проверят все нормы, дадут заключения только потом смогут включить коммуникации. Если бы ВЫ были инвестором у вас бы лбы договор на руках где вся процедура по времени и по этапам расписана. А так не понимаю к чему вы тут разводите полемику.
martyn_luter
m
Користувач
21
24 квітня 2014
19 вер 2014 09:10
Отрадно!
//www.kyivmiskbud.ua/rus/news/718/
«Киевгорстрой» готовится к завершению строительства объектов на Обуховской.
Domik System
Inform bot
37 480
09 вересня 2019
19 вер 2014 09:44
В скором времени строители завершат работы по возведению трех жилых домов по ул. Обуховской, 135-А. Дома расположены вблизи озера, в рекреационной зоне.
Сейчас на объекте завершаются отделочные работы, строители занимаются благоустройством территории, где вскоре появятся детские площадки.
Оценивая свою работу, строители обращают внимание на преимущества новых домов в части энергосбережения. Экономия энергоресурсов и для государства, и для бюджета каждой семьи вышла на первый план. В строительстве данных объектов применяются новейшие строительные технологии и материалы. Стены домов из керамоблоков, утеплены эффективным материалом из базальтовых волокон.
«Это хорошие дома по теплосбережению. Они выполнены с достаточно интересного материала кератерма, плюс 15 см базальтовой ваты. Установлены трехкамерные окна, то есть дома будут действительно теплыми», - заверил начальник участка ООО «БМК «Триада» Сергей Колесник.
Расположение домов является почти уникальным, все три стоят в рекреационной зоне. Несмотря на это, относятся они к среднему ценовому сегменту. Так, однокомнатные квартиры площадью около 40 кв. метров, двухкомнатные около 60-ти, трехкомнатные - 70-75 квадратных метров. Все квартиры имеют удобные планировки.
«Дома расположены в живописной местности, в это же время здесь хорошая транспортная инфраструктура. Под окнами прекрасное озеро, лес, до ближайшей станции метро 5 минут маршруткой», - рассказал начальник организации строительства ООО «БМК «Триада» Сергей Забуранный.
Сейчас на объекте завершаются отделочные работы, строители занимаются благоустройством территории, где вскоре появятся детские площадки.
Оценивая свою работу, строители обращают внимание на преимущества новых домов в части энергосбережения. Экономия энергоресурсов и для государства, и для бюджета каждой семьи вышла на первый план. В строительстве данных объектов применяются новейшие строительные технологии и материалы. Стены домов из керамоблоков, утеплены эффективным материалом из базальтовых волокон.
«Это хорошие дома по теплосбережению. Они выполнены с достаточно интересного материала кератерма, плюс 15 см базальтовой ваты. Установлены трехкамерные окна, то есть дома будут действительно теплыми», - заверил начальник участка ООО «БМК «Триада» Сергей Колесник.
Расположение домов является почти уникальным, все три стоят в рекреационной зоне. Несмотря на это, относятся они к среднему ценовому сегменту. Так, однокомнатные квартиры площадью около 40 кв. метров, двухкомнатные около 60-ти, трехкомнатные - 70-75 квадратных метров. Все квартиры имеют удобные планировки.
«Дома расположены в живописной местности, в это же время здесь хорошая транспортная инфраструктура. Под окнами прекрасное озеро, лес, до ближайшей станции метро 5 минут маршруткой», - рассказал начальник организации строительства ООО «БМК «Триада» Сергей Забуранный.
serg505
s
Новачок
6
18 вересня 2014
19 вер 2014 10:55
orajet:
Я сейчас стою перед выбором инвестировать или нет. и вопрос подачи отопления для меня по данному объекту есть ключевым. И на этом форуме я делюсь своими рассуждениями по этому поводу и хочу узнать инфу от других, чтобы в итоге сделать правильный выбор и потом не разочароваться.
Я сейчас стою перед выбором инвестировать или нет. и вопрос подачи отопления для меня по данному объекту есть ключевым. И на этом форуме я делюсь своими рассуждениями по этому поводу и хочу узнать инфу от других, чтобы в итоге сделать правильный выбор и потом не разочароваться.
orajet
o
Постійний користувач
122
22 червня 2014
19 вер 2014 11:11
По поводу отопления тебе пока не кто не скажет на 100% в КГС отвечают что с их стороны все делают в срок зависит только от рай администрации документы на дом и киевэнерго, подключат они или нет.
orajet
o
Постійний користувач
122
22 червня 2014
19 вер 2014 11:29
Р.S. Когда выбирают квартиру вычитывают документы на дом, проект, ездят на стройку в отдел продаж. Когда я покупал на мой ответ сколько квартир продано мне была озвучено количество, по телефону они не говорили а лично в кабинете показали даже на компе. По вашим разговорам незаметно что для вас это столь важно и вы реально хотите инвестировать в жилплощадь в нашем комплексе. У ВАС бы половины вопросов не возникало бы.
ягуар
я
Постійний користувач
396
26 травня 2014
19 вер 2014 13:08
serg505
якщо ви ще не зробили всій вибір, то варто зважити на такі фактори:
- у якій валюті у вас кошти ? Гривня, то треба вкладати, а якщо валюта, то можна почекати бо курс валюти щось дивно росте і це тільки +.
- будинки після здачі будуть дорожчати в ціні, але фактор валюти вас може врятувати.
Якщо цікавить готовий об"єкт, то вам тут робити не має чого.
П.С. Хочеться пошвидше, але треба почекати і не накручувати себе лишній раз. Звичайно тепла квартира зимою це добре, але не забуваємо в якій країні ми живемо і що найгірше в який час. Підключка світла може буде швидшою, а от із водою та опаленням мабуть запуск буде одночасним.
якщо ви ще не зробили всій вибір, то варто зважити на такі фактори:
- у якій валюті у вас кошти ? Гривня, то треба вкладати, а якщо валюта, то можна почекати бо курс валюти щось дивно росте і це тільки +.
- будинки після здачі будуть дорожчати в ціні, але фактор валюти вас може врятувати.
Якщо цікавить готовий об"єкт, то вам тут робити не має чого.
П.С. Хочеться пошвидше, але треба почекати і не накручувати себе лишній раз. Звичайно тепла квартира зимою це добре, але не забуваємо в якій країні ми живемо і що найгірше в який час. Підключка світла може буде швидшою, а от із водою та опаленням мабуть запуск буде одночасним.
serg505
s
Новачок
6
18 вересня 2014
20 вер 2014 18:15
Спасибі за відповіді. Я на форумі для того, щоб більше дізнатися інформації, і щоб зрозуміти чи я все правильно розумію по даному об`єкту, потім порівняти цю інформацію з інфор. в відділі продажу і вже потім робити вибір.
Всім удачі.
Всім удачі.
Seenya
Постійний користувач
352
20 травня 2014
21 вер 2014 16:56
остались считанные дни
ROLEKS
R
Гість
2
05 листопада 2013
21 вер 2014 18:59
Были в субботу в офисе КГС. Консультант Ева на счет отопления зимой сказала однозначно нет...
M A K S I M
MA
Користувач
66
18 червня 2014
21 вер 2014 19:22
Цитата "ROLEKS":Были в субботу в офисе КГС. Консультант Ева на счет отопления зимой сказала однозначно нет...
ЩО це означає? Що до квітня у квартири не вїдемо, чи отоплення зроблять до зими?
ROLEKS
R
Гість
2
05 листопада 2013
21 вер 2014 19:24
Цитата "M A K S I M":
ЩО це означає? Що до квітня у квартири не вїдемо, чи отоплення зроблять до зими?
Опалення в цьому сезоні не буде, ремонти - навесні...
ягуар
я
Постійний користувач
396
26 травня 2014
21 вер 2014 20:17
Конультант Єва така обізнана стала зненацька, чого ж тоді раніше морозилися що опалення не буде до весни.
Як то кажуть в народі - "скільки там тої зими" .
Однак чекаємо офіційних звернень до інвесторів від забудовника та й репортаж недавній про здачу нових будинків вказує на підключку будинку цього року.
Мій прогноз листопад 2014 року заселення, а далі будемо займатися оформленням документів та ремонтом.
Якраз є час продумати що і де має бути та матеріали для ремонту підбирати.
Як то кажуть в народі - "скільки там тої зими" .
Однак чекаємо офіційних звернень до інвесторів від забудовника та й репортаж недавній про здачу нових будинків вказує на підключку будинку цього року.
Мій прогноз листопад 2014 року заселення, а далі будемо займатися оформленням документів та ремонтом.
Якраз є час продумати що і де має бути та матеріали для ремонту підбирати.
Eugene_3
E
Користувач
61
23 липня 2014
23 вер 2014 17:04
Хочу повідомити всім, що на сайті КМБ 19 вересня анонсовано підготовка до здачі будинків по Обухівській 135а. Тримаємо кулаки, вже недовго...!
angel_N
a
Новачок
19
19 лютого 2014
23 вер 2014 18:20
23.09.2014
angel_N
a
Новачок
19
19 лютого 2014
23 вер 2014 18:23
Сегодня нам сказали,что ориентировочно ремонт мы начнем делать весной, вот такие новости
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна26.11992
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7426.112 197
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская26.11105
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- Чи варто зараз купувати нерухомість?26.113 830
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше