Подать объявление

Отзывы о застройщике ВТМ

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
21 дек 2021 10:55

Отзывы о застройщике ВТМ


Новостройки застройщика ВТМ


21 дек 2021 10:56

Компанія про себе:


"Сьогодні, в умовах динамічного розвитку сфери будівництва, вирішальне значення в діяльності будівельних компаній є надання послуг високої якості, виконання всіх взятих на себе зобов'язань, прийняття ефективних управлінських рішень.


ТОВ «Будівельна компанія «ВТМ» - сучасна будівельна компанія, основними напрямками діяльності якої є будівництво житлових та офісних споруд. Компанія «ВТМ» виконує функції генерального підрядника і втілює в життя новітні будівельні проекти. Ми гарантуємо ретельне дотримання усіх будівельних технологій, високу якість та комфорт житла, дотримання всіх планових термінів будівництва та своєчасну здачу в експлуатацію об'єктів.


ТОВ «Будівельна компанія «ВТМ» володіє власною промисловою базою, будівельною технікою та механізмами. Підприємство прагне відповідати потребам часу, тому постійно впроваджує у свою діяльність найкращі новітні тенденції.


Команда ТОВ «Будівельна компанія «ВТМ» складається з високопрофесійних працівників з великим досвідом роботи, які спільно працюють для досягнення основної мети компанії – створення особливих об'єктів, які б відповідали усім сучасним потребам ринку.


ТОВ «Будівельна компанія «ВТМ» готова втілити в життя Ваші мрії про сучасне та комфортне житло. Саме тому гасло нашої компанії – Відповідально, Технологічно, Майстерно!


Наша місія:

Ми будуємо для людей, створюємо якість і комфорт.


Наші цінності:

Повага, довіра, прозорість, надійність;

Прагнення до досконалості.


Наші принципи:

Ми відкриті для будь-яких ідей і пропозицій від співробітників, клієнтів, постачальників, партнерів і світового досвіду;

Потреби клієнтів задають вектор нашого розвитку;

Постійні інновації та вдосконалення процесів."

Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx