Подать объявление

Отзывы о застройщике Полтавский ДБК

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
17 дек 2021 09:43

Отзывы о застройщике Полтавский ДБК


Новостройки застройщика Полтавский ДБК

17 дек 2021 09:45

Компанія про себе:


"Полтавський домобудівельний комбінат - потужне підприємство зі славним минулим, основний вид діяльності якого - спорудження крупнопанельних житлових будинків. ДБК заснували у 1976 році. Тож, першим його дітищам – уже майже півстоліття. Це затишні багатоповерхівки у спальних мікрорайонах Полтави. Левада, Сади-1, Сади-2 та Сади-3 з’явилися на карті обласного центру саме завдяки нашій компанії. Крім того, працівниками комбінату збудовано багато будинків й в інших районах Полтави та області, а саме: у Карлівці, Машівці, Горіхівці Лубенського району тощо. Однак підприємство не обмежується спорудженням лише багатоповерхівок.


Загалом, за час існування комбінату його фахівці збудували та ввели в експлуатацію майже мільйон квадратних метрів житла. Технічним проектом передбачано спорудження 76 тисяч квадратних метрів житлової площі щороку. Працівники підприємства ставлять собі за мету зводити якісні комфортні будинки у найкоротші терміни. Запорукою цьому стають новітні технології, зручне планування, доступні ціни та багаторічний досвід, помножений на сучасність.


Виробнича база комбінату розташована на території 5,6 га. Підприємство має власну залізничну гілку та автомобільний під’їзд. Усі структурні підрозділи – апарат управління, будівельно-монтажна дільниця, виробничі цехи (формувальний, арматурний, бетонозмішувальний, енергомеханічний, з виготовлення фігурних елементів мощення), автотранспортний цех, випробувальна будівельна лабораторія – працюють злагоджено і професійно.


У 2005 р. компанія вдосконалила виробництво і розпочала виготовлення комплекту залізобетонних конструкцій для будівництва багатоповерхівок з тришарових стінових панелей з внутрішнім утеплювачем. Сандвіч-панелі – своєрідне ноу-хау, їх створюють за принципом термоса, тому вони випереджають за технологічними властивостями навіть цеглу. Ці нововведення суттєво поліпшили енергозберігаючі характеристики споруджуваних будинків. Саме через це в квартирах ДБК тепло взимку і прохолодно влітку.


В 2008 р. домобудівельний комбінат розпочав виробництво тротуарної плитки та фігурних елементів мощення на сучасному німецькому обладнанні. Кваліфіковані робітники застосовують метод сухого вібропресування без використання природного газу. Тож, прибудинкову територію ретельно вимощують плиткою власного виробництва.


В 2018 р. домобудівельний комбінат розпочав будівництво багатоповерхівок з використанням системи вентильованих фасадів. Вентильовані фасади стійкі до експлуатаційних деформацій та мають високу сейсмостійкість. Система розрахована на 100 років експлуатації в самих жорстких кліматичних та сейсмічних умовах. За рахунок високої енергоефективності (клас «С»), вентильовані фасадні системи дозволяють економити значні кошти на експлуатації будинку (до 40% енергоресурсів).  В системі використовуються лише негорючі матеріали. Конструкція фасадних систем дозволяє виконувати її монтаж до 100 м заввишки.


Полтавський домобудівельний комбінат активно співпрацює з міською владою щодо реалізації програми будівництва доступного житла. Компанія турбується і про наймолодших: в кожному дворі встановлюють дитячі майданчики.  Піклуємось, також,  про озеленення - саджаємо дерева та кущі.


Домобудівельний комбінат пропонує квартири «під ключ», з частковим ремонтом, без внутрішнього оздоблення – все залежить від побажань покупців. Вартість нового помешкання можна виплачувати частинами або сплатити всю суму і отримати знижку."

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее