Подать объявление

Отзывы о застройщике Dita

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
21 дек 2021 11:27

Отзывы о застройщике Dita


Новостройки застройщика Dita


21 дек 2021 11:28

Компанія про себе:


"Будівельна компанія «Діта» — одна з лідерів на будівельному ринку Хмельницького регіону.


У рейтингу провідних підприємств галузі за підсумками 2014-го року будівельна компанія «Діта» посіла першу сходинку п'єдесталу пошани серед великих і середніх підприємств Хмельницької області та отримала національний сертифікат, ставши золотим переможцем. Нам було присвоєно звання «Лідер будівельної галузі 2014».


Настільки помітна подія — не випадковість. За гідне виконання виробничих завдань, високу якість будівництва, своєчасну здачу об'єктів будівництва в експлуатацію підприємство та його працівники неодноразово відзначалися подяками, почесними грамотами та дипломами Хмельницької міської та обласної рад. Перемога в рейтингу — ще одне підтвердження статусу компанії.


БК «Діта» сьогодні — це найсучасніші технології виробництва, будівельні матеріали європейської якості, бездоганна корпоративна репутація, висока трудова дисципліна. Це благородний імідж надійного і відповідального партнера. В арсеналі компанії — десятки побудованих об'єктів: адміністративних, комерційних і житлових будівель, і серед них немає жодного, зведення або здача якого були б пов'язані з проблемами або зривом заявлених термінів.


Зараз БК «Діта» як самодостатній учасник ринку володіє усіма ресурсами, необхідними для ведення будівельних робіт будь-якої категорії складності. У компанії потужна промислова база, власна техніка всього виробничого спектру: автотранспорт, баштові та автомобільні крани, інші вантажопідйомні механізми, засоби малої механізації.


Ми будуємо те, чого від нас чекають суспільство і Україна. Ми даємо життя новим яскравим проектам, які прикрашають вулиці міст і роблять навколишнє середовище комфортніше. Ми зводимо якісне нове житло для тисяч українських сімей — житло, в якому хочеться жити. Компанія «Діта» — це нова філософія нерухомості. Ми створюємо не будівлі — ми створюємо концептуально новий світ: органічний, затишний, безпечний і сонячний. Наш з вами світ."

24 дек 2023 08:02

НЕ ЗВ'ЯЗУЙТЕСЬ З НИМИ ФІРМА БАНКРОТ ЯК ПАРУ РОКІВ

Здають без комунікацій, не до будоване, халтура, і з документами проблеми 

Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx