Подать объявление

Микрорайон Варшавский | Stolitsa Group | пр. Правды, ул. Межевая

ЗастройщикStolitsa Group
Сдача ЖК2017 - 2022 г.
Планировки
от 15 500 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 556.
26/5%
27/5%
123/22%
240/43%
140/25%
1. . .887889. . .901
27 апр 2020 19:06
Добрий вечір сусіди ! Нас обманюють...

COVID-19: Верховна Рада заборонила пеню та відключення комунальних послуг на період карантину
19.03.2020 / 11:30
Верховна Рада заборонила під час карантину і протягом 30 днів після його скасування штрафувати за несвоєчасну оплату комунальних послуг. На це звернула увага Спілка власників житла України.

Про це йдеться в Законі України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)» (проєкт № 3219), який було ухвалено парламентом 17 березня. Його підтримали 336 нардепів.

Зокрема, зазначеним Законом заборонили:

нараховувати і стягувати штрафи за несвоєчасну оплату комуналки;
“відрізати” послуги ЖКГ, якщо за них не заплатили або заплатили не повністю;
примусово виселяти або забирати житло, що належить громадянам, в рахунок боргів за ЖКГ;
примусово виселяти за борги по ЖКП з житла, яке належить державі, громадському житловому фонду і житловому фонду соціального призначення.

Епіцентр працюе, будівництво працюе а нам лапшу вішають що воду не підключили до 6-ї черги, ЗАБОРОНА відключення.

Висновок офіс нас затягує ще на два місяці про 7-у чергу а підчас карантину можна не сплачувати за комуналку тимчасову тариф малий, ДУМАЙТЕ ПЕРШОГО ТРАВНЯ 2020 року запустити власників на РЕМОНТ !!!
27 апр 2020 19:34

28 апр 2020 07:19
Добрый день, сусіди по 6 черзі. Я також обурена тим, що нас досі не запустили на ремонт! Можливо треба якесь офіційне звернення до центрального офісу?... Дійсно, карантин тут ні до чого. Знайомим з жк Навігатор видали ключі під час карантину.
28 апр 2020 08:31
Добрый день,инвестори 6 очереди!Давайте,что-то решать!Мое мнение по-поводу не выдачи ключей- затягивания времени.
Я считаю,если дом сдали, то вода в нем есть... это я к тому, что по документам все наверняка хорошо,тем более до карантина были назначени точные сроки ,когда и какому дому ,будет производится выдача ключей.
И я думаю даже,в период карантина можна производить видачу ключей и при этом будут действовать специальные условия, согласно рекомендациям МООЗ:

1. в офисе кроме ответственного менеджера отдела сервиса может находиться только один человек, которому оказывают определенную услугу.Следовательно,заходить в офис без сопровождения родственников, близких, друзей;

2. строго соблюдать назначенное время, чтобы не создавать очередь и иметь возможность принять больше людей;

3. осуществлять платежи предварительно дистанционно, на карточку.

А если есть проблемы с водой,предоставить инвесторам письменное решение(подтверждение) от застройщика о данной проблеме!!!
30 апр 2020 05:21
Доброго ранку сусіди?
30 апр 2020 06:38
Добрий ранок)
04 май 2020 12:11
Добрый день, соседи! Кто знает, подались на новый сертификат по 7 очереди?
05 май 2020 12:34
Хід будівництва: Квітень 2020

Більше на сайті ЖК
05 май 2020 16:13
Добрий вечір сусіди. Одже черговий фейк про 7-у чергу, росписали що ліфти роблять, монтують і так далі... а по факту документи не передають до архітектурного бюро на бул. Лесі Українки 26, нам пудрять мозок, ліфти 7-ї черги ще були робочі 2019 році у грудні !!! Лицеміри я особисто на ліфтах каталась і ключник був, так 6 місяців офіс бруківку та озеленення приводили до пуття і вияснилось що документи теж не готові. Час це гроші але не для нашого офісу і вони придумують як нас інвесторів ще більше розвести на бабло, запустили у групі що дають ключі на ремонт але 5000 грн треба сплатити, деякі сусіди ідуть на поводу це Ваш вибір але на мою л
думку це мародерство... Де відповідь на нащі законі питання??? Чрму нас дурять ??? Видайте ключі на ремон тай працюйте над своїми проблемами не створюйте нам Інвесторам проблеми ми сплатили 100 відсотків. Негайно видайте ключі...
05 май 2020 16:30
Ось доказ що ліфти робочі ще були 2019 році !!! 2 жовтня ...
05 май 2020 16:39
Спокойно можно пустить на ремонт людей, чтобы не драконить. Для штробирования кондиционеров и электрики вода не нужна. До штукатурки там полно работ от 4-6 месяцев. За это время можно решить все организационные вопросы. Как показывает опыт первой и второй очереди, сейчас самое удобное время, т.к. штукатурка лучше всего сохнет летом. Нас пустили в августе, хотя тоже спокойно могли в марте-апреле, а обещали в январе! Не понимаю, что им это дает и почему не пускают людей на ремонты.
05 май 2020 18:41
Добрий вечір, була сьогодні на об'єкті (7-ма черга) і не було меж моєму здивуванню, коли побачила на деяких поверхах відкриті вікна і звуки машин по ремонту. Короче якимись хитрим і нехитрим шляхом отримала інформацію (не буду писати від кого, тому що людина працює там, форум читає компанія), що деяких "особливих" осіб пустили на ремонт, так як була вказівка від Столиці!!!

Також ця людина повідомила мені, що ми власники квартир 7-ї черги "якісь дивні" і "неактивні", так як якщо б піднажали, то давно б уже мали ключі, так як будинок 3 місяці як має всі комунікації для ремонту!
06 май 2020 14:49
Звонил в офис , сказали что руководитель проекта "Варшавского" сказал что сертификат на 7 очередь будет до конца мая , однако они повторно еще не подали документы, собирают все необходимое.
Я тоже не понимаю почему не могут запустить на ремонт? Или же организовать просмотры для инвесторов .Зачем терять время на ожидание.
Давайте будем активнее !
07 май 2020 12:06
Інвестори 7-ї черги давайте активніше звонити, ходити в офіс Столиця груп, щоб швидше отримати ключі. Віп-персони чи хто має знайомства роблять вже в нашому домі ремонти. Нажаль,немає можливості тут домовитися про зустріч, щоб вирішити питання , так як відразу банять (адмін змилуйся, не видаляйте повідомлення)
Потрібно проявляти більшу активність, щоб ми могли почати робити ремонти
07 май 2020 16:45
Строители рекомендуют что-бы любой дом простоял без ремонта хотя бы год, потому что идет усадка
07 май 2020 19:44
Будівельники рекомендують робити ремонт під час будівництва тому що меньш пошкодять весь будинок
08 май 2020 18:04
были поданы документы на получения сертификата 7-й очереди в ДАБИ. Так что на следующей недели узнаем результат
08 май 2020 18:52
Сегодня в ЖК Галактика дом Орион получил сертификат.
13 май 2020 11:02
Кто-нибудь знает, застройщик собирается строить обещанный садик в центре Варшавского? Кусок земли обнесен забором и там свалка мусора. Краны со стройплощадки вывезли, чем они его строить будут? Или там 25-этажка какая-нибудь со временем появится? Могли хотя бы выровнять трактором и сделать там не асфальтированную парковку, если не собираются ничего строить.
14 май 2020 13:32
Новый аэрооблет Варшавского 8-я очередь - смотреть с 1,5 минуты.

Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .887889. . .901
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx