Подать объявление

ЖК "Казка", ул. Лебедева, 1 - "Укрбуд"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 190.
23/12%
28/15%
68/36%
47/25%
24/13%
1. . .4446. . .186
15 апр 2015 05:45
Абсолютно согласен! Сделать ремонт, а потом зимой без отопления переживать, чтобы ничего не потрескало и не пообваливалось... Да и на сьемной квартире не хочется жить, когда под боком своя, но без коммуникаций.
Ждем... Задницей чувствую, что все будет ХОРОШО! :super:[/quote]

Absolutely :super:
15 апр 2015 07:36
Цитата "Ia88":
Кто там поближе к стройке, доложите, пожалуйста обстановку, а то глядя на камеру, такое чувство, что работы стоят((((

и это чувство не только у Вас. Дома 2 и 5 уже 2й месяц стоят без крыши и только одинокий строитель время от времени плавно передвигается где-то на балконах. конечно хочется верить, что просто они все делают внутренние работы, поэтому их не видно, но только не могу понять какие внутренние работы когда крыши нет :((( В общем я разделяю Вашу тревогу
15 апр 2015 10:03
Друзі!
Є декілька питань на які не можу знайти однозначну відповідь.
1. Чи є якісь затверджені (чи хоча б озвучені) правила (вимоги, заборони) в Казки до встановлення зовнішнього додаткового обладнання (кондиціонери, тарілки антен, засклення балконів, колір штор (жарт :) ) тощо). Все те що змінює (псує) зовнішній вигляд фасаду будинків. Оскільки зараз воно все виглядає більш менш красиво (казково)...але навішати хаотично кондиціонерів і все до одного місця.
2. Закрита (відкрита) територія? Один менеджер говорить закрита і в'їзд лише з вул. Лєбєдєва. Інший говорить, що не буде ніякої закритої (умовно закритої) території. Кому вірити? Також цікаво знати чи буде вхід зі сторони лісу?
3. Хто володіє інформацією стосовно початку будівництва 7-го та 8-го будинків? У відділі продажу нічого не знають і проектів ще немає в них. Підозрюю, що повноцінне введення в експлуатацію комплексу відбудеться лише після завершення будівництва всіх будинків...тому цікаво було б знати коли почнуть будувати останні. І власне, будинок №9, якщо правльно розумію той, що за 3-м та 4-м будується але інфо про нього немає. Він не для продажу?
15 апр 2015 10:11
Цитата "Кабанчик":
Друзі!
Є декілька питань на які не можу знайти однозначну відповідь.
1. Чи є якісь затверджені (чи хоча б озвучені) правила (вимоги, заборони) в Казки до встановлення зовнішнього додаткового обладнання (кондиціонери, тарілки антен, засклення балконів, колір штор (жарт :) ) тощо). Все те що змінює (псує) зовнішній вигляд фасаду будинків. Оскільки зараз воно все виглядає більш менш красиво (казково)...але навішати хаотично кондиціонерів і все до одного місця.
2. Закрита (відкрита) територія? Один менеджер говорить закрита і в'їзд лише з вул. Лєбєдєва. Інший говорить, що не буде ніякої закритої (умовно закритої) території. Кому вірити? Також цікаво знати чи буде вхід зі сторони лісу?
3. Хто володіє інформацією стосовно початку будівництва 7-го та 8-го будинків? У відділі продажу нічого не знають і проектів ще немає в них. Підозрюю, що повноцінне введення в експлуатацію комплексу відбудеться лише після завершення будівництва всіх будинків...тому цікаво було б знати коли почнуть будувати останні. І власне, будинок №9, якщо правльно розумію той, що за 3-м та 4-м будується але інфо про нього немає. Він не для продажу?

Мне менеджер говорил, что никаких требований к внешнему виду домов нет, после сдачи в эксплуатацию, можете ставить тарелки, стеклить балконы, думаю, это надо согласовывать со своими соседями(хотя и это до фанаря :) ).
Территория всего комплекса, опять же, как мне сказали будет закрытой.
По остальным вопросам ничего не знаю)))
15 апр 2015 10:21
І ще питання до інвесторів, які вже були своїх квартирах:
- як ви оцінюєте реальну вмістимість авто біля будинків? У ВП озвучують 1 місце на 2 квартири. Тобто реально має бути 400-500 паркомісць на території. З фоток виглядає, що малореально. Як насправді?
- Вигляд з вікон. Далі по вулиці якийсь невеселий об'єкт і скирта підгнившої соломи. Чи дуже печально воно виглядає з вікон, що туди виходять? Ну і також враження щодо інших сторін?
- Чи чути шум кільцевої дороги на території?
- В сторону Кришталевих джерел старий сад (схожий на яблуневий). Підозрюю, що з часом його теж пустять під ніж. Хтось цікавився?
15 апр 2015 13:38
на схід від забудови ростуть горіхи, може і на захід також
15 апр 2015 13:41
Цитата "OV_25":

Вітаю :hb: :leb: :clap: :alc: :poz:

Спасибо, у меня кв.в доме 3. Я - уже с прошлой недели владелец.
Договор с Пагода. Счастье есть!
15 апр 2015 13:48
Цитата "Pre-Investor":

Свидетельство есть, а коммуникаций нету... :daz:
15 апр 2015 14:05
Цитата "Pre-Investor":

Самое время начинать празднование ))) Присоединяюсь к поздравлениям :drink:
Владелец с обязательствами перед ЖЕКом или еще без? И может подскажете кто у нас ЖЕК?
15 апр 2015 14:12
Цитата "Кабанчик":
І ще питання до інвесторів, які вже були своїх квартирах:
- як ви оцінюєте реальну вмістимість авто біля будинків? У ВП озвучують 1 місце на 2 квартири. Тобто реально має бути 400-500 паркомісць на території. З фоток виглядає, що малореально. Як насправді?
- Вигляд з вікон. Далі по вулиці якийсь невеселий об'єкт і скирта підгнившої соломи. Чи дуже печально воно виглядає з вікон, що туди виходять? Ну і також враження щодо інших сторін?
- Чи чути шум кільцевої дороги на території?
- В сторону Кришталевих джерел старий сад (схожий на яблуневий). Підозрюю, що з часом його теж пустять під ніж. Хтось цікавився?

1 - перед будинком №1 може стати (з розумом) до 20 авто середнього класу, ще 40 авто навколо будинку не стануть, тому - брехня )))
2 - Солома гарна ))) а з вікон - на попередній сторінці є фото з 8 поверху в бік парку, трохи видно, але не можу не згадати класика - дві людини дивились через тюремну решітку, один бачив болото, а другий зорі :yes: Сад/ліс що з другого боку вулиці треба буде окультурити і будемо ходити на шашлики ))
3 - шум не чути
4 - а хто ж правду скаже ))
15 апр 2015 14:22
А как по мне, то шум очень и очень слышно!!!( Видимо, кто к чему привык. А вид у нас прямо на стройку кришталевих джерел!
15 апр 2015 14:24
а вечером так тихо-тихо ;)
15 апр 2015 14:38
Власники квартир 3,4 скажіть, коли у вас буде заселення?
15 апр 2015 14:40
Цитата "« Анна »":
Власники квартир 3,4 скажіть, коли у вас буде заселення?

Самим цікаво! Але електрика тільки від будівництва, каналізації і відповідно води немає досі. Провести каналізацію ніби як заважає кран, який стоїть між 2 і 4 будинками.
15 апр 2015 14:58
а у вас газові котли в домі стояли, коли ви приймали акт прийому-передачі? в мене квартира в 1 будинку,скоро повинен бути акт прийому- передачі, а газові котли не встановлені.
15 апр 2015 15:01
Цитата "« Анна »":
а у вас газові котли в домі стояли, коли ви приймали акт прийому-передачі? в мене квартира в 1 будинку,скоро повинен бути акт прийому- передачі, а газові котли не встановлені.

акт досі не підписали. котли пару тижнів як вже поставили.
звісно ж без котла не варто підписувати акт.
15 апр 2015 15:04
Чи ви якось в акті прийому- передачі прописували,що газові котли будуть встановленні пізніше?
15 апр 2015 19:32
16 апр 2015 09:40
Похоже остановилась стройка. На видео нет никакого движения. Крыши на 2-м и 5-м домах не доделаны. Может у кого есть информация. Желательно хорошая.
16 апр 2015 09:47
Сегодня буду, напишу что и как. По крышам - после того, как поставили балки и набили несущие, они делают гидро-, звуко- и теплоизоляцию. Дальше зашивают все и окончательно накрывают (как по мне), что достаточно быстро.
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .4446. . .186
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее