Подать объявление

ЖК "Казка", ул. Лебедева, 1 - "Укрбуд"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 190.
23/12%
28/15%
68/36%
47/25%
24/13%
1. . .1214. . .186
08 авг 2014 23:54
Я денно и нощно из окна своей квартиры наблюдаю за стройкой. Будут вопросы - спрашивайте.
11 авг 2014 13:30
Привіт, форумчани і майбутні сусіди)))) Інвестували в квартиру в 3 секції будинку № 1. Давайте знайомитися. Питання, чи хтось знає як на практиці після замірів БТІ в Казці, метри збільшуються, чи навпаки?
11 авг 2014 13:34
В будинку №4, наприклад, квартира зменшилась з 37.74 за проектом до 37.70 за БТІ. всього нічого!

Вже, до речі, у 4 будинку обіцяють найближчими тижнями можливість підписати акт прийому-передачі квартири, і зразу ж після цього можливість робити ремонт.

А сам будинок №4 зданий в експлуатацію 23 червня (в договорі обіцяли 30 червня).
11 авг 2014 13:42
Цитата "Flery":
Привіт, форумчани і майбутні сусіди)))) Інвестували в квартиру в 3 секції будинку № 1. Давайте знайомитися. Питання, чи хтось знає як на практиці після замірів БТІ в Казці, метри збільшуються, чи навпаки?

Привет, мы тоже в доме №1, 3 секция, 6 этаж. Наша 1-комнатная увеличилась на 0.8м2, эта разница между оплаченными метрами и проектными, по чертежу, который взяли у архитектора. Как будет после БТИ, покажет время.

Цитата:
А сам будинок №4 зданий в експлуатацію 23 червня (в договорі обіцяли 30 червня).

Зато есть задержка на пол года в сдаче 1 секции. В договоре 30 июне - теперь перенесли на 30 декабря. Пол года.
11 авг 2014 13:47
Цитата "Ma Sha":

Привет, мы тоже в доме №1, 3 секция, 6 этаж. Наша 1-комнатная увеличилась на 0.8м2, эта разница между оплаченными метрами и проектными, по чертежу, который взяли у архитектора. Как будет после БТИ, покажет время.

Зато есть задержка на пол года в сдаче 1 секции. В договоре 30 июне - теперь перенесли на 30 декабря. Пол года.

Нам в договорі одразу прописали кінець року. Сподіватимемося, що це остання затримка, ніби то ж будують активно))) Хоча як там потім жити на будівництві далі. У нас 2 поверх, двокімнатна. Я вже думала, може зараз підти переміряти попередньо.
11 авг 2014 13:47
Цитата "Flery":

Нам в договорі одразу прописали кінець року. Сподіватимемося, що це остання затримка, ніби то ж будують активно))) Хоча як там потім жити на будівництві далі. У нас 2 поверх, двокімнатна. Я вже думала, може зараз підти переміряти попередньо.
11 авг 2014 13:49
Цитата "Flery":
вже думала, може зараз підти переміряти попередньо.
нужно уточнять, пару недель назад в третью секцию еще не пускали. Но можно было померять "зеркальную" квартиру в 1 секции.
11 авг 2014 13:50
Цитата "Flery":

Привіт. :hi:
Ми також в 3ій секції
Ніхто не знає, навіть сам забудовник :yes:
Особисто мені здається, що різниця буде дуже мала. Якщо кв. метри збільшаться, то буду тільки радий :rolleyes:
11 авг 2014 14:04
Цитата "Vadiq":
Якщо кв. метри збільшаться, то буду тільки радий :rolleyes:

Фішка втому, що якщо збільшиться кількість кв. метрів, то доведеться доплатити. :winky:
11 авг 2014 20:02
Цитата "Modelism":

Фішка втому, що якщо збільшиться кількість кв. метрів, то доведеться доплатити. :winky:

Ага, я в курсі ;)
12 авг 2014 09:13
Цитата "lyoshko":
В будинку №4, наприклад, квартира зменшилась з 37.74 за проектом до 37.70 за БТІ. всього нічого!

Вже, до речі, у 4 будинку обіцяють найближчими тижнями можливість підписати акт прийому-передачі квартири, і зразу ж після цього можливість робити ремонт.

.. я, наверное, что-то пропустил? 8-()
Кто кому сдал 4 дом ? :wow:
12 авг 2014 09:16
Цитата "100+100":

.. я, наверное, что-то пропустил? 8-()
Кто кому сдал 4 дом ? :wow:

ну мабуть пропустив:)
прийшов лист від Управителя, де написано, що Забудовник сказав Управителю, що 23 червня будинок зданий. відповідно попросили доплатити 0.5% за обслуговування а також обміняли якийсь-там Сертифікат на якусь-там Довідку (все як у Договорі)
12 авг 2014 09:20
Цитата "Flery":

Добрый день.
На практике в Казке метры увеличиваются пропорционально размерам квартиры. Примерно на 1м2/35м2, чем больше кварира тем больше "лишних" квадратов.
По договору мы их оплачиваем.
12 авг 2014 09:29
Цитата "lyoshko":

ну мабуть пропустив:)
прийшов лист від Управителя, де написано, що Забудовник сказав Управителю, що 23 червня будинок зданий. відповідно попросили доплатити 0.5% за обслуговування а також обміняли якийсь-там Сертифікат на якусь-там Довідку (все як у Договорі)

Если я правильно понял это не сдача дома, а так себе внутренние движения.
Сдадут дом тогда, когда у жильцов будут на руках документы права собственности. :umnik:
Всё остальное, лирика. :ded:
12 авг 2014 09:31
Цитата "100+100":

Если я правильно понял это не сдача дома, а так себе внутренние движения.
Сдадут дом тогда, когда у жильцов будут на руках документы права собственности. :umnik:
Всё остальное, лирика. :ded:

Як там в Договорі: є "введення об'єкта в експлуатацію", є "здача об'єкта під заселення". Так от, настало перше. І це теж добре:)
12 авг 2014 09:42
Цитата "Flery":

Очень правильная мысль :umnik: : (може зараз підти переміряти попередньо).
Определённо поддерживаю :hi:
Правильнее всего обрвтится к профессионалам БТИ. 8-)
Правда, до сдачи дома договариваться надо не официально... :umnik:
12 авг 2014 09:56
Цитата "lyoshko":

Як там в Договорі: є "введення об'єкта в експлуатацію", є "здача об'єкта під заселення". Так от, настало перше. І це теж добре:)

Возможно в Вашем договоре так... :notsure:
12 авг 2014 10:53
Цитата "100+100":

Возможно в Вашем договоре так...

У всіх ніби однакові договори: //jk-kazka.com.ua/wp-content/uploads/201 4/01/Dogovor-pro-uchast-u-FFB_KAZKA1.doc x (табличка на 2 сторінці)
12 авг 2014 17:22
Цитата "lyoshko":

У всіх ніби однакові договори: //jk-kazka.com.ua/wp-content/uploads/201 4/01/Dogovor-pro-uchast-u-FFB_KAZKA1.doc x (табличка на 2 сторінці)

Нет. Не у всех одинаковые.
Но, не в этом суть...
17 авг 2014 09:41
Уважаемые инвесторы, что-то я так и не допонял касательно переносов сроков сдачи домов, № 1 - 5 все перенесли уже на 1квартал 2015 года?
а как быть тем людям кто брал кредит,к примеру в доме №5,который обещали сдать до 31.12.2014, они в любом случае должны уплатить деньги до НГ,согласно договору, и им сроки оплаты не переносят?
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .1214. . .186
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее