Подать объявление

ЖК Київські зорі | Киевские Зори | Вышгород, ул. Киевская, 8

ЗастройщикГоризонтБудСервис
Сдача ЖК2015 - 2018 г.
Планировки
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 67.
7/10%
7/10%
13/19%
27/40%
13/19%
1. . .5759. . .115
15 июнь 2015 09:54
Доброго дня, шановні форумчани!

Ознайомившись з Вашими останніми коментарями щодо оплати пуско-наладочних робіт ліфта інформуємо.
На даний момент, з обслуговуючою організацією було підписано 70 договорів щодо надання послуг з утримання будинку та прибудинкової території із 112. Відповідно, тариф 3,86 грн. буде працювати тільки в разі оплати усіх 112 квартир. Отже, на сьогодні ОО "Київські Зорі" не спроможні оплатити запуск та експлуатацію ліфтів.
Однак, до обслуговуючої організації неодноразово звертаються з проханням запустити ліфти. Мешканці готові платити за ті квартири, які ще не отримали ключі і очікують отримання свідоцтв про право власності.
Зі свого боку, ми пропонуємо найбільш активним учасникам форуму створити домовий комітет та гарантуємо доступ до усієї документації та повну прозорість з підписаними договорами між ОО та контрагентами.

ОО "Київські Зорі" запрошує на зустріч новостворений домовий комітет з метою обговорення усіх питань.

Також повідомляємо, що ОО на даний момент за власний рахунок було придбано бак для сміття (поки що один, а необхідно три), канцтовари, ноутбук для бухгалтера, програмне забезпечення 1С та Медок, підключення до платіжної та підзвітної систем, а також швабри, драбини, рукавички, шланги, крани, відра, ганчірки тощо. На все придбане є відповідні платіжні документи.
Для запуску ліфтів, необхідно їх зареєструвати та отримати дозвіл у інспектора Держпрпромнагляду згідно чинного законодавства України. Все це робота, яку ОО "Київські Зорі" сумлінно виконує. Нажаль, не всі це розуміють.

P.S. чекаємо найбільш активних форумчан для організації роботи домового комітету.

З повагою,
Олексій Ростовський
15 июнь 2015 10:01
Цитата "kievskiezori":
Доброго дня, шановні форумчани!

Ознайомившись з Вашими останніми коментарями щодо оплати пуско-наладочних робіт ліфта інформуємо.
На даний момент, з обслуговуючою організацією було підписано 70 договорів щодо надання послуг з утримання будинку та прибудинкової території із 112. Відповідно, тариф 3,86 грн. буде працювати тільки в разі оплати усіх 112 квартир. Отже, на сьогодні ОО "Київські Зорі" не спроможні оплатити запуск та експлуатацію ліфтів.
Однак, до обслуговуючої організації неодноразово звертаються з проханням запустити ліфти. Мешканці готові платити за ті квартири, які ще не отримали ключі і очікують отримання свідоцтв про право власності.
Зі свого боку, ми пропонуємо найбільш активним учасникам форуму створити домовий комітет та гарантуємо доступ до усієї документації та повну прозорість з підписаними договорами між ОО та контрагентами.

ОО "Київські Зорі" запрошує на зустріч новостворений домовий комітет з метою обговорення усіх питань.

Також повідомляємо, що ОО на даний момент за власний рахунок було придбано бак для сміття (поки що один, а необхідно три), канцтовари, ноутбук для бухгалтера, програмне забезпечення 1С та Медок, підключення до платіжної та підзвітної систем, а також швабри, драбини, рукавички, шланги, крани, відра, ганчірки тощо. На все придбане є відповідні платіжні документи.
Для запуску ліфтів, необхідно їх зареєструвати та отримати дозвіл у інспектора Держпрпромнагляду згідно чинного законодавства України. Все це робота, яку ОО "Київські Зорі" сумлінно виконує. Нажаль, не всі це розуміють.

P.S. чекаємо найбільш активних форумчан для організації роботи домового комітету.

З повагою,
Олексій Ростовський

А то что я Лично заплатил 500грн за запуск и наладку лифта? Може и не надо будет сккидоватся всем жильцам. Глядя на работу обслуживающей организации мне уже в ЖЕК хочется у них тариф не выше, и есть ноутбук тряпки и швабры)
15 июнь 2015 10:39
Шановні форумчани!

Що стосується питання проведення пуско-упорядочних робіт по газу, повідомляємо.

Ми пройшли вже перевірку першого інспектора.

На 22 червня 2015 року запланована інспекція другого газового інспектора.

А на середину липня 2015 року очікуємо третього газового інспектора, який повенен буде прийняти газову сисему на баланс. Відповідно, до цього часу робити перепланування в кухні категорично заборонено. Так як, інспектор має право зайти в будь-яку квартиру та перевірити її на відповідність до проекту.

Увага!!!

Усім, хто змінив двері та замки на вхідних дверях, наполегливо просимо бути присутніми та забезпечити допуск в квартиру газового інспектора.

З повагою,
Олексій Ростовський
15 июнь 2015 12:29
Шановний Олексію!

Я не знаю кому Ви сплатили 500 грн. за ліфт. В мене ця сума викликає здивування. Я Вас нікуди не відправляв і квитанції на сплату не виписував. А те, про що Ви тут пишете окрім думок про шахрайство в мене не викликає.

А взагалі, можливо це якась провокація???? У Вас є підтвердження здійснення даного платежу.

З повагою,
Олексій Ростовський
15 июнь 2015 12:56
Кто мошеник вот в чём вопрос?))) Я человек который заплатил вам всю сумму денег ещё в октябре и которому вы обещали дать ключи в марте? А теперь ещё управляющая организация которая насчитывает деньги за непредоставленные услуги? Я не специалист конечно но пусконаладочная работа лифтов разве должна ложится на плечи жильцов? Разве в цену квартиры не были лифты заложены? Или на изначальном плане дома была нарисована 3я секция?
15 июнь 2015 13:25
[quote="kievskiezori"]Шановний Олексію!

Я не знаю кому Ви сплатили 500 грн. за ліфт. В мене ця сума викликає здивування. Я Вас нікуди не відправляв і квитанції на сплату не виписував. А те, про що Ви тут пишете окрім думок про шахрайство в мене не викликає.

А взагалі, можливо це якась провокація???? У Вас є підтвердження здійснення даного платежу.

З повагою,
Олексі
Я небыл предупреждён о том, что лифт не будет работать и на день доставки тоны стройматериалоы я обратился с просьбой к тебе как к директору обслуживающей организации, но не увидев желания выполнять свои обязоности, у меня небыло другого выбора кроме как обратится за помощью к строителям. И если вы не собирались включать лифт то были обязоны уведомить инвесторов об этом и назвать дату запуска.
15 июнь 2015 14:13
Олексію,

оголошення про те, що ліфти тимчасово не працюють висять на першому поверсі в кожній секції.

На зборах асоційованих членів, на яких, ви, Олексію, були присутні про ліфти також говорили.

Як тільки я отримав паспорти на ліфти, одразу розпочав роботу по їх запуску. Мені це так само потрібно, як і всім мешканцям. І я роблю все можливе і неможливе задля того, щоб наш будинок був найкомфортнішим для життя. І з цією метою, прошу всіх мешканців допомогти обслуговуючій організації.
Прошу створити домовий комітет і приймати активну участь в роботі ОО "Київські Зорі". І тоді, всі будуть розуміти, що відбувається....

З повагою,
Олексій
15 июнь 2015 14:24
Да объявления висят, но ремонты начались со 2 июня, и на собрании обещалось что лифты до ремонтов будут 100% работать, а объявления вы повесили на прошлой неделе. Хватит свои обещания не выполнять, вы обещали нам что и право собственности у нас на руках будут максимум до 1 марта, сейчас на дворе как говорят середина июня. Это же не дело, выполняйте свои обещания! Скажите нам точные даты, а не кормите завтраками. Надоело уже лапшу с ушей снимать
16 июнь 2015 11:57
Цитата "kievskiezori":
Олексію,

оголошення про те, що ліфти тимчасово не працюють висять на першому поверсі в кожній секції.

На зборах асоційованих членів, на яких, ви, Олексію, були присутні про ліфти також говорили.

Як тільки я отримав паспорти на ліфти, одразу розпочав роботу по їх запуску. Мені це так само потрібно, як і всім мешканцям. І я роблю все можливе і неможливе задля того, щоб наш будинок був найкомфортнішим для життя. І з цією метою, прошу всіх мешканців допомогти обслуговуючій організації.
Прошу створити домовий комітет і приймати активну участь в роботі ОО "Київські Зорі". І тоді, всі будуть розуміти, що відбувається....

З повагою,
Олексій

Алексей.
Что у нас с КиевОблЭнерго. Может нужна помощь?
16 июнь 2015 11:59
Цитата "kievskiezori":
Олексію,

З повагою,
Олексій

Кроме того, если лифт запустить нет пока возможности- то можно воспользоваться троительными подъемниками. Во многих домах новосторях- это нормальная практика
16 июнь 2015 12:30
//www.unian.net/society/1089667-skonchal sya-mer-vyishgoroda-reshetnyak.html
Скончался мэр Вышгорода Решетняк
16 июнь 2015 20:59
Шановний Олексій! Перш ніж людям запропонувати створити домовий комітет, треба Вам, для початку, окреслити його юридичний статус (права, обов’язки, повноваження…), а то розумієте, складається враження що Домовий комітет створюється, як буфер між вами та мешканцями, тобто хай домовий комітет (з мешканців нашого будинку) розгрібає всі конфлікти та негаразди з іншими мешканцями нашого будинку, а обслуговуюча організація стоїть осторонь, отримує гроші, ну і спостерігає за всім. Знаєте це як у школі батьківський комітет, функція якого зводиться для того щоб зібрати гроші з батьків і передати їх викладачу, ну щоб не дай бог не сказали чи не впіймали викладача за хабарі чи здирництво.
Стосовно грошей на пуск та налагодження ліфту, всі ці гроші повинні бути закладанні в вартість квартир та ліфту, кожен хто так чи інакше стикався з будівництвом знає це. По друге людям набридлі відкладення строків отримання права власності, пуску газу…. Всіх цікавить результат, я думаю більшість людей при купівлі квартир відштовхувались від дати заселення (вводу в експлуатацію) а то ви вже 2,5 місяці людей обіцянками годуєте, так головне що і дати заселення та отримання свідоцтва права власності назвати не можете. Питання:
1. Коли ми отримаємо свідоцтво права власності, назвіть дату?
2. Коли буде працювати ліфт?
3. Коли в квартирах буде газ?
4. На якій підставі обмежуються права мешканців будинку стосовно вибору інтернет провайдера (тільки Поліком і не якій інший)?
Дякуємо за відповідь.
16 июнь 2015 21:41
Цитата "квМетр":
Шановний Олексій! Перш ніж людям запропонувати створити домовий комітет, треба Вам, для початку, окреслити його юридичний статус (права, обов’язки, повноваження…), а то розумієте, складається враження що Домовий комітет створюється, як буфер між вами та мешканцями, тобто хай домовий комітет (з мешканців нашого будинку) розгрібає всі конфлікти та негаразди з іншими мешканцями нашого будинку, а обслуговуюча організація стоїть осторонь, отримує гроші, ну і спостерігає за всім. Знаєте це як у школі батьківський комітет, функція якого зводиться для того щоб зібрати гроші з батьків і передати їх викладачу, ну щоб не дай бог не сказали чи не впіймали викладача за хабарі чи здирництво.
Стосовно грошей на пуск та налагодження ліфту, всі ці гроші повинні бути закладанні в вартість квартир та ліфту, кожен хто так чи інакше стикався з будівництвом знає це. По друге людям набридлі відкладення строків отримання права власності, пуску газу…. Всіх цікавить результат, я думаю більшість людей при купівлі квартир відштовхувались від дати заселення (вводу в експлуатацію) а то ви вже 2,5 місяці людей обіцянками годуєте, так головне що і дати заселення та отримання свідоцтва права власності назвати не можете. Питання:
1. Коли ми отримаємо свідоцтво права власності, назвіть дату?
2. Коли буде працювати ліфт?
3. Коли в квартирах буде газ?
4. На якій підставі обмежуються права мешканців будинку стосовно вибору інтернет провайдера (тільки Поліком і не якій інший)?
Дякуємо за відповідь.

Полностью согласны с вами, ОП дайте нам на наши вопросы ответы, хватит водить нас за нос
17 июнь 2015 05:53
+
17 июнь 2015 07:57
Кто за то что-бы дом перешёл на обслуживание в ЖЕК. Я за :) Объясню почему, если не дай бог в процессе эксплуатации дома возникнут какие нибудь проблемы с домом, будь то прорвала труба, сгорел кабель, протекла крыша. Что сделает обслуживающая организация, она нам предложит дружно скинутся))) И ещё долго будет спорить с городом кто должен чинить трубу. Но того что мы здесь просто возмущаемся, мало. Давайте соберёмся всё обсудим и коллективно решим как будем поступать дальше. Как я понимаю все деньги что мы платим за квартиру, уходят на зарплаты и вывоз мусора. Хотя я могу ошибаться, если я неправ поправте пожалуйста.
17 июнь 2015 10:28
Лично мне нет разницы, кто будет обслуживать дом. Мне главное, чтоб выполнялись следующие пункты:
1.Было чисто и вовремя подкрашено, починено, то что во время эксплуатации портится (без скидывания)
2.Тариф был вменяемый
3.Лифт работал
4.Мусор вывозился
Справится с этим ОО - пожалуйста.
Пока что не рабочий лифт реально портит всё впечатление, по этому у людей и возникают мысли о смене обслуживающей организации. Это тема для раздумий ОО. Не примите это как критику, просто факт.
17 июнь 2015 10:36
Цитата "Alexxxey07":
Кто за то что-бы дом перешёл на обслуживание в ЖЕК. Я за :) Объясню почему, если не дай бог в процессе эксплуатации дома возникнут какие нибудь проблемы с домом, будь то прорвала труба, сгорел кабель, протекла крыша. Что сделает обслуживающая организация, она нам предложит дружно скинутся))) И ещё долго будет спорить с городом кто должен чинить трубу. Но того что мы здесь просто возмущаемся, мало. Давайте соберёмся всё обсудим и коллективно решим как будем поступать дальше. Как я понимаю все деньги что мы платим за квартиру, уходят на зарплаты и вывоз мусора. Хотя я могу ошибаться, если я неправ поправте пожалуйста.

Мы изначально были за Вышгородский ЖЕК, не такой уж он и плохой, чтобы соглашаться на ОО. Какая разница всем нам, что на Оболони местный жек не вывозит мусор, наш дом находится в Вышгороде, а не в Киеве, и нужно прислушиваться к местному населению по качеству работы какой-либо структуры в Вышгороде.
17 июнь 2015 10:46
Цитата "Alexxxey07":

на данном этапе лично я против того, что Вы предлагаете. Во-первых, с моей точки зрения, нет достаточно серйозных и объективных причин для этого на данном этапе, во-вторых, ЖЕК это далеко не гарантия нормального решения всех проблем, о которых Вы говорите. Лично моё виденье - да, есть в работе обслуживающей организации определенные негативные нюансы, в частности, проволочка с запуском лифта. Но в целом, я считаю и вижу, что они стараются как могут, не всё так плохо, как Вы рисуете, я и благодарен ОП и ОО за работу. Надеюсь все ньюансы решаться положительно в ближайшее время как только жильцы начнуть платить за комм.услуги и у ОО будут средства на балансе для принятия лифта и прочее.

а вообще, это легко, конечно, мочить здесь на форуме отдел продаж не особо вникая в причины происходящих процессов. Давить на ОП - ок, только как это поможет сдвинуть дело с сессией местного совета? мне кажется нужно начинать на депутатов давить... мы типа с бюрократией боремся в стране, и ждем 2,5 месяца пока депутаты бумажку согласуют
17 июнь 2015 11:02
Цитата "Vadim77":

на данном этапе лично я против того, что Вы предлагаете. Во-первых, с моей точки зрения, нет достаточно серйозных и объективных причин для этого на данном этапе, во-вторых, ЖЕК это далеко не гарантия нормального решения всех проблем, о которых Вы говорите. Лично моё виденье - да, есть в работе обслуживающей организации определенные негативные нюансы, в частности, проволочка с запуском лифта. Но в целом, я считаю и вижу, что они стараются как могут, не всё так плохо, как Вы рисуете, я и благодарен ОП и ОО за работу. Надеюсь все ньюансы решаться положительно в ближайшее время как только жильцы начнуть платить за комм.услуги и у ОО будут средства на балансе для принятия лифта и прочее.

а вообще, это легко, конечно, мочить здесь на форуме отдел продаж не особо вникая в причины происходящих процессов. Давить на ОП - ок, только как это поможет сдвинуть дело с сессией местного совета? мне кажется нужно начинать на депутатов давить... мы типа с бюрократией боремся в стране, и ждем 2,5 месяца пока депутаты бумажку согласуют

и я! и я! и я того же мнения) рассуждать на форуме легко, а поди самостоятельно запусти все процессы по обустройству кооперативного дома, при том что бюджет составляет 0 грн. а сами жильцы не горят желанием платить.
а лифт - оно и не удивительно что лифт временно отключен. за его обслуживание нужно ежемесячно платить определённой конторе... а с чего платить на секундочку если никто не хочет оплатить за 1 мес коммунальных - каких-то 220 грн, а у большинства жителей нашего дома и того меньше... я уже молчу, что хорошо было бы всем жильцам оплатить сразу за 2 мес чтобы ОО было с чего начать... А то домофон нам установили, а кто-то задавался вопросом за чей счёт? да конечно при получении ключа от домофона все рассчитались за его установку, но сам факт... кто оплатил покупку и монтаж домофонов???
дайте людям спокойно работать - а то вместо того чтобы планомерно делать свою работу, тот же Алексей вынужден на форуме лясы точить... да и по нервам не представляете как оно бьёт всё! чаще всего в таких ситуациях люди попросту всё бросают и говорят - да катись оно... разбирайтесь сами...
Люди, не нагнетайте, прошу!
17 июнь 2015 11:21
Я и не думаю нагнетать, только делюсь своим мнением, оно таково что за пусконаладочные работ я заплатил покупая квартиру в доме, а по поводу лифта не было бы возмущений, если бы за ранее предупредили или сказали условия при каких он будет запущен, я бы и за полгода мог бы заранее заплатить, но должно быть всё по человечески и честно. Думаю большинство бы скинулось деньгами для того что бы лифт работал с первых дней начала ремонта, думаю мало кому интересно платить за подъём стройматериалов или носить их в руках.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .5759. . .115
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее