ЖК Фортуна-2 | Ирпень, ул. Джерельная, ул. Г. Сковороды
Застройщик | Карпенко Богдан Валерьевич |
Сдача ЖК | 2015 - 2019 г. |
Планировки | от 24 450 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 138.
11/8% | ||
13/9% | ||
30/22% | ||
33/24% | ||
51/37% |
emigrant-l
e
Пользователь
30
07 июля 2015
07 июль 2015 12:21
Цитата "A1B1C1":
...
Останні два дні переглядаю тут переписку. Тільки із-за вас і ваших тугих домислів вирішив зааєструватись та відписати.
Ви мене вибачте, але ви ідіот? чи істеричка якась може?
За останніх декілька сторінок цього підфоруму в мене склалось саме така думка.
Представлюсь трохи, я є інвестором цього ЖК, а саме купив (точніше купую, заключив договір про наміри) однокімнатну квартиру. Маю технічну освіту і працюю в сфері електроенергетики. По специфіці роботи, деколи стикаюсь і з спецами по газових мережах та воді.
Значить по порядку.
З цитатами гратись не буду, думаю по смислу згадаєте, про що ви раніше писали.
Про порушення ДБН. Про які саме йдеться? Про ліфти? читати давно вчились? так от, в ДБН написано, що в будинках до 5-ти поверхів рекоментовано встановлювати ліфти, від 5-ти і вище - необхідно. Ви не знаєте що означає "рекомендовано"? Це означає, що за обгрунтування (для прикладу кількість квартир на поверсі, очікуємий "пасажиропотік", площа сходинкових клітин, висота прогонів, тощо) ліфти можна не встановлювати. Скажу чесно, ще ніколи не чув, щоб в 5-ти поверхівці встановлювали ліфт. Це має бути напевне якась забудова бізнес-класу чи еліт-класу. Скажу більше, бачив одну новостроку в Обухівському р-ні де 6-ти поверховий будинок без ліфтів... ось це порушення ДБН, при чому коли я забудовникові на це вказав, він зі спокійним голосом мені розповів, що вони 6-тий поверх по документах проводять як мансарду, і тому ніяких ліфтів з них не вимагаєтсья. Це вам для пригладу. Не знаю чи там все продали, але можете там постояти з трнспарантами
Про крани які десь там низько змонтували. Хазяїн-барин - це ж усе метелопластикові труби. Або все перероблюється за пів дня (маючи матеріал), або просто не замовляйте розводку трубопроводу, а робіть її самі.
Про фізособу. А в чому проблема? ви посилаєте до юристів, бо типу там є ньюанси при переоформленні чи ще щось там... Якщо ви не знали, розкрию вам секрет - ньюанси є в будь-якому випадку... обговорити ситуацію з юристом треба, дійсно, щоб розуміти всі ризики. але ви так все описуєте, наче тут все, крах... для прикладу, декілька місяців назад допомагали по електриці замовнику і власнику дагатоквартирного таунхауса. Не повірите - фізособа! АААА! бігом в кущі! Хоча навіщо? все у нього в порядку, і люди там вже живуть і все, я надіюсь, буде у них добре.
Ще ви щось там заікались про те, що вам показали техумови на електрику, на воду і на газ (не точно, шукати ваших слів не буду). І вас м'яко кажучи смутило що вам не показали якихось ріше, двосторонніх договорів ще там чогос... Ви в свому розумі? Будинки ще не введені в експуатацію, ще немає договорів купівлі-продажу (хоча напевне по першому будинку вже є, раз вручили ключі) і ви хочете бачити такі документи? ндя... важкий випадок... а як має виглядати прямий договір між, для прикладу, Київобленерго та ???? , а! напевне ви мали на увазі договір між Київобленерго та Квартира 1, Київобленерго та Квартира 2, і так далі... ндя... маразм крєпчає... На все свій час... В будь-якій новобудові є етап, коли вона отримує електропостачання/газопостачання/водопостачання як юридична особа... і всі при цьмоу платять по юридичному тарифові. Це відбувається до того часу, поки не буде заключений прямий договір. Перескочити через етап юр.тарифів не получиться. І не получиться тому, що технічні умови видаються на весь об'єкт і на забудовника. і тільки після виконання забудовником положень технічних умов, складання відповідних актів, випробувань а інших документів, будинок оримує приєднання до тої мережі допустимо водопровду. і вже потім, коли будуть кінцеві власники житла, можна буде звернутись до того ж водоканалу щодо прямих договорів...
Щось я ще хотів вам написати, але поки набирав текст вже й призабув ті ваші роздуті до розмірів слона дрібниці...
Для вас добавлю тільки одне - я дуже радий що у мене не буде такого сусіда як ви.
Ще хочу добавити дещо для націоналіста, хом'яка (на аватарці, нік нейм не запам'ятав), в принципі того ж А1В1...
Хлопці та дівчата, я звісно розумію, що є люди свідомі, які коли бачать, що щось не так, про це не мовчать і розповідають, вказують на недоліки. Але! Ви всі дружно написали що вам не цікаво жити в ЖК Фортуна 2, при цьому продовжуєте тут тролити і флудити абсолютно необгрунтовано. Не зацікавлена свідома людина вкаже на недолік(и), подивиться на реакцію, зробить свої висновки і буде жити далі тим, що їй цікаве.
А ви всі якісь "не від світу цього". Прям такі "нев'їб@нні" та переживаєте за майбутніх інвесторів саме фортуни2. За інших інвесторі новобудов ви не переживаєте, тільки за цих. Чому? а хто його зна... як кажуть "хіба ж мати винувата, що..."
Ще що щамітив, в ваших постах ну прям дуже часто проскакує вираз ЖК Фортуна 2 в різних варіаціях. Напевне це підфорум по декількох ЖК одночасно, тому ви і уточняєте. Але в мене є інша думка, ваша задача насправді полягає в тому, щоб гугл частіше знаходив щось негативне про фортуну.
Для себе я зробив висновок що ви всі скопом є конкуренти забудовника фортуни. І ось таким нечесними кроком намагаєтесь відбити бажання в людей купувати квартири.
Наприклад я в Ірпені хотів купити квартиру ще з нового року...весною їздив багато де, дивився. Яскравим прикладом наразі для мене річтаун. з весни там майже нічого не змінилось , а на фортуні он уже третій поверх третього будинку добудовують. І це при тому що як я починав їздити того третього будинку ще геть не було...
Особисто я радий що вибрав Фортуну, а всяким істеричкам пропоную йти далі, більше буде в мене толкових сусідів.
А і ще. Запишусь в пророки. Передрікаю, що ці неугомонні благодійники, які навіть не зацікавлені тут жити, закидають мене тапками на кшталт - "агент забудовника" чи як там...
A1B1C1
A
Пользователь
37
16 июня 2015
07 июль 2015 12:57
- десь так відповім
Завдяки таким людям, будівельники й далі будуть вішати локшину, народ буде тішитись, що будинок здали і вони не залетіли по грошам, їм вже все рівно, люди раді жити в будинку...
Стосовно ДБН, процитую ще раз:
5.1 У житлових будинках заввишки три поверхи і більше (або з висотою між основним і
верхнім житловим поверхами більше 8 м) рекомендується встановлювати пасажирські
ліфти, а у будинках заввишки п'ять і більше поверхів їх встановлюють обов'язково
Це означає, що якщо будинок має 5 поверхів - ліфт повинен бути
Крім того Вам в відділу продажу показували оригінали документів? Мені ні - лише завірені копії, мого юриста це здивувало, ми передивились багато квартир, були в багатьох різних ВП, показували оригінали, інше питання, що далеко не був весь комплект документів, але це вже інше річ
Он навпроти Фортуни 1 доробляють будинок, забудівельник депутат Ірпінської ради - документи вже готові, хоча будинок ще не готовий
Стосовно Київенерго і т.д. і т.п., ви так багато написали: будинок вважається зданим коли все підключено і закрита документальна частина, фізичне підключення за умови відсутності угоди із постачальником є підставою для не прийняття будинку як таким, що є зданим, тобто на баланс міста він не ставиться із витікаючими із цього проблемами.
Лох не мамонт, не вимре...
Ще раз повторюю для тих, хто в танку:
моя інформація лише для роздумів, я показав лише відомі мені підводні камені цього ЖК, ви можете брати її до уваги, можете ні - наразі аргументованої документальної відповіді від забудовника не було, вам не здається дивним той факт, що всі фірми надають для загалу документи, а Фортуна 1,2 - шалена таємниця, що будівельник скриває? Навіщо? Якщо все ОК з документами - в чому проблема?
Збудований будинок і зданий в експлуатацію будинок - абсолютно різні речі
Ну і почитайте так собі для інформації, коротко, не все розкрито, але грамотний юрист добавить свої коментарі
//100realty.ua/articles/9081
Ну і щоб ваша душа була спокійна: думаю я не помилюсь, якщо скажу, що мабуть у 80% новобудов в Ірпіні є проблеми з документами, значні і не дуже, але ідеально "чистих" обєктів я не знаю
Завдяки таким людям, будівельники й далі будуть вішати локшину, народ буде тішитись, що будинок здали і вони не залетіли по грошам, їм вже все рівно, люди раді жити в будинку...
Стосовно ДБН, процитую ще раз:
5.1 У житлових будинках заввишки три поверхи і більше (або з висотою між основним і
верхнім житловим поверхами більше 8 м) рекомендується встановлювати пасажирські
ліфти, а у будинках заввишки п'ять і більше поверхів їх встановлюють обов'язково
Це означає, що якщо будинок має 5 поверхів - ліфт повинен бути
Крім того Вам в відділу продажу показували оригінали документів? Мені ні - лише завірені копії, мого юриста це здивувало, ми передивились багато квартир, були в багатьох різних ВП, показували оригінали, інше питання, що далеко не був весь комплект документів, але це вже інше річ
Он навпроти Фортуни 1 доробляють будинок, забудівельник депутат Ірпінської ради - документи вже готові, хоча будинок ще не готовий
Стосовно Київенерго і т.д. і т.п., ви так багато написали: будинок вважається зданим коли все підключено і закрита документальна частина, фізичне підключення за умови відсутності угоди із постачальником є підставою для не прийняття будинку як таким, що є зданим, тобто на баланс міста він не ставиться із витікаючими із цього проблемами.
Лох не мамонт, не вимре...
Ще раз повторюю для тих, хто в танку:
моя інформація лише для роздумів, я показав лише відомі мені підводні камені цього ЖК, ви можете брати її до уваги, можете ні - наразі аргументованої документальної відповіді від забудовника не було, вам не здається дивним той факт, що всі фірми надають для загалу документи, а Фортуна 1,2 - шалена таємниця, що будівельник скриває? Навіщо? Якщо все ОК з документами - в чому проблема?
Збудований будинок і зданий в експлуатацію будинок - абсолютно різні речі
Ну і почитайте так собі для інформації, коротко, не все розкрито, але грамотний юрист добавить свої коментарі
//100realty.ua/articles/9081
Ну і щоб ваша душа була спокійна: думаю я не помилюсь, якщо скажу, що мабуть у 80% новобудов в Ірпіні є проблеми з документами, значні і не дуже, але ідеально "чистих" обєктів я не знаю
richtown
r
Пользователь
56
15 мая 2012
07 июль 2015 13:17
Цитата "A1B1C1":
А вы просили оригиналы документов? Предупредили, что хотите ИМЕННО оригинал видеть? Наверное нет! Потому что нам оригиналы показали!
Prorab128
Новичок
15
07 июля 2015
07 июль 2015 15:31
Ребята не обращайте внимание на таких тролей, они сами не знают чего хотят. Я понимаю тех кто решил повременить с вложением в новострой, но есть много примеров когда начинают строить а потом СТОП...
Если вам так интересен был этот ЖК так почему вы не вложили хотябы в рассрочку, это касается вас A1B1C1, Супер-националист, покупець2 и других таких фулдеров. Если вам завидно, а может ваша цель переманить инвесторов с этого ЖК на свой, в котором как мне кажется ещё больше проблем и камней нежели здесь.
Жаль что нельзя стать модератором этой темы.
Ребят такой вопрос ещё интересует как у вас отопление проведено в квартирах по стенам или по полу. Если по полу то требуйте от застройщика и тех кто вам её делал гарантийное письмо. А то вдруг на этаже 4 плохо соединили а при запуске это только можно будет узнать тогда кто будет возмещать и устанять аварию?
Если вам так интересен был этот ЖК так почему вы не вложили хотябы в рассрочку, это касается вас A1B1C1, Супер-националист, покупець2 и других таких фулдеров. Если вам завидно, а может ваша цель переманить инвесторов с этого ЖК на свой, в котором как мне кажется ещё больше проблем и камней нежели здесь.
Жаль что нельзя стать модератором этой темы.
Ребят такой вопрос ещё интересует как у вас отопление проведено в квартирах по стенам или по полу. Если по полу то требуйте от застройщика и тех кто вам её делал гарантийное письмо. А то вдруг на этаже 4 плохо соединили а при запуске это только можно будет узнать тогда кто будет возмещать и устанять аварию?
Супер-националист
Пользователь
58
19 марта 2015
07 июль 2015 17:07
Prorab128,emigrant-l...атака новых клонов застройщика.
Особенно порадовал emigrant-l, Богдана Карпенко, с его страстью к большим простыням, ни с кем не спутаешь.
Огорчил только сегодня он своими познаниями в ДБН.
Если 5 этажей- то лифт должен быть обязательно в доме.
Особенно порадовал emigrant-l, Богдана Карпенко, с его страстью к большим простыням, ни с кем не спутаешь.
Огорчил только сегодня он своими познаниями в ДБН.
Если 5 этажей- то лифт должен быть обязательно в доме.
Deo8881
D
Пользователь
65
25 апреля 2015
07 июль 2015 20:42
Доброго времени суток!Читаем с женой форум по Фортуне2 с апреля15: как раз с тех пор как инвестировали сюда свои денежные средства.Не скажу, что легко было расставаться с честнонажитыми,инет пестрит различного рода страшилками на тему: "они заплатили а их киданули" страшили они и нас, по-этому на встречу ещё и юриста дёрнули. К слову, юрист оказался не нужен: ДОКи в порядке как и всё остальное. Богдан, Я и моя Ксю хотим сказать Спасибо Вам и Вашей Команде за то, что Вы УЖЕ сделали и продолжаете делать. Всё на уровне. Ну а мы приступаем к ремонту и рекомендуем друзьям покупать в НАШЕМ доме. Всем доброй ночи!
покупець2
Постоянный пользователь
123
22 мая 2015
07 июль 2015 20:48
Ну вы и даёте !
За сегодняшний день застройщик подсадил в тему три своих новых бота.
Последний бот и его сообщение выглядят очень примитивно и непрофессионально.
Не верю (с).
Где ваша фантазия ?
Не верю (с).
Где ваша фантазия ?
Deo8881
D
Пользователь
65
25 апреля 2015
07 июль 2015 20:59
Шли бы Вы лесом, Станиславский!))
RNET
Новичок
14
15 июня 2015
07 июль 2015 21:11
Цитата "покупець2":Ну вы и даёте !
Не верю (с).
Где ваша фантазия ?
А инвесторы тут на форуме, к вашему сведению, не для того, чтобы кто-то "верил" или " не верил", а для обмена полезной информацией)). направьте свои усилия на что-то другое, тут вам уже никого не ввести в заблуждение.
Читаем с женой форум по Фортуне2 с апреля15: как раз с тех пор как инвестировали сюда свои денежные средства.Не скажу, что легко было расставаться с честнонажитыми,инет пестрит различного рода страшилками на тему: "они заплатили а их киданули" страшили они и нас, по-этому на встречу ещё и юриста дёрнули. К слову, юрист оказался не нужен: ДОКи в порядке как и всё остальное. Богдан, Я и моя Ксю хотим сказать Спасибо Вам и Вашей Команде за то, что Вы УЖЕ сделали и продолжаете делать. Всё на уровне. Ну а мы приступаем к ремонту и рекомендуем друзьям покупать в НАШЕМ доме.
Ребята, из этого поста,DEO и Ксю, очень рады новым соседям на форуме! Мы здесь с июня, тоже опасались выкладывать свои кровные, целенаправленно мониторили Ирпень много месяцев, пришли к тому же выводу что и вы! Спасибо всей команде, даже в воскресенье, 5 июля, при выдаче ключей, активно работали бригады на крыше второго дома! Застройщику так держать!
Kate19
K
Пользователь
34
15 марта 2015
08 июль 2015 04:56
Как и обещала, немного фоток))
Kate19
K
Пользователь
34
15 марта 2015
08 июль 2015 05:03
Еще
Kate19
K
Пользователь
34
15 марта 2015
08 июль 2015 05:10
...
6rey
Постоянный пользователь
217
13 ноября 2013
08 июль 2015 06:10
Цитата "Kate19":Как и обещала, немного фоток))
Спасибо, за фото. Расскажите в 2-х словах про что рассказывал Карпенко Богдан?
MISS2
M
Новичок
7
05 июля 2015
08 июль 2015 14:47
Мы тоже соседи., инвестировали в третий дом.,следим за форумом ., интересна любая информация по нашему ЖК.
Андрей_2
А
Постоянный пользователь
101
20 января 2015
08 июль 2015 14:51
Цитата "6rey":
Спасибо, за фото. Расскажите в 2-х словах про что рассказывал Карпенко Богдан?
"Мы строили строили и наконец то построили" (с) Чебурашка
Maniput
M
Пользователь
57
11 декабря 2014
08 июль 2015 15:14
Вопрос к жителям первого дома, как оформляли право собственности и во сколько обошлось? Спасибо
vladimir_fortuna_2
Постоянный пользователь
203
02 декабря 2014
08 июль 2015 17:02
Добрый вечер!
Спешим всем объявить, что у нас с сегодняшнего числа действуют новые цены на квартиры и начато строительство и продажи по ДОМУ №4 (ул.Джерельна, 8)!!!
Прайс с ценами прикрепляю.
С уважением, Владимир
отдел продаж от застройщика
Спешим всем объявить, что у нас с сегодняшнего числа действуют новые цены на квартиры и начато строительство и продажи по ДОМУ №4 (ул.Джерельна, 8)!!!
Прайс с ценами прикрепляю.
С уважением, Владимир
отдел продаж от застройщика
Супер-националист
Пользователь
58
19 марта 2015
08 июль 2015 17:12
Цитата "Maniput":Вопрос к жителям первого дома, как оформляли право собственности и во сколько обошлось? Спасибо
Какое право собственности ? Ключи выдавали только.
Право собственности еще не начинали оформлять.
Но на на его оформлении застройщик как всегда постарается покупателей "немного" развести на деньги.
lyga001
l
Старожил
516
20 января 2015
09 июль 2015 06:39
Добрый день!
А к кому можно обратиться с предложением по котлам для следующих очередей "Фортуны"? А то я все время на риэлторов из "Партнера" попадаю
Могу выслать на почту наше специальное предложение для многоквартирных домов, или подъехать сделать презентацию. Я так понимаю форум читает или сам застройщик, или его оф. представители. Можете помочь с контактами, можно в личку?
А к кому можно обратиться с предложением по котлам для следующих очередей "Фортуны"? А то я все время на риэлторов из "Партнера" попадаю
Могу выслать на почту наше специальное предложение для многоквартирных домов, или подъехать сделать презентацию. Я так понимаю форум читает или сам застройщик, или его оф. представители. Можете помочь с контактами, можно в личку?
richtown
r
Пользователь
56
15 мая 2012
09 июль 2015 08:10
Цитата "lyga001":Добрый день!
Ну вот же через одно сообщение вверх от вашего выложил прайс сотрудник отдела продаж Владимир. Напишите может ему)))
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная28.111 011
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7427.112 198
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ирпень, ул. Лысенко, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?28.113 831
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349