ЖК Фортуна-2 | Ирпень, ул. Джерельная, ул. Г. Сковороды
Застройщик | Карпенко Богдан Валерьевич |
Сдача ЖК | 2015 - 2019 г. |
Планировки | от 24 450 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 138.
11/8% | ||
13/9% | ||
30/22% | ||
33/24% | ||
51/37% |
emigrant-l
e
Пользователь
30
07 июля 2015
07 июль 2015 12:21
Цитата "A1B1C1":
...
Останні два дні переглядаю тут переписку. Тільки із-за вас і ваших тугих домислів вирішив зааєструватись та відписати.
Ви мене вибачте, але ви ідіот? чи істеричка якась може?
За останніх декілька сторінок цього підфоруму в мене склалось саме така думка.
Представлюсь трохи, я є інвестором цього ЖК, а саме купив (точніше купую, заключив договір про наміри) однокімнатну квартиру. Маю технічну освіту і працюю в сфері електроенергетики. По специфіці роботи, деколи стикаюсь і з спецами по газових мережах та воді.
Значить по порядку.
З цитатами гратись не буду, думаю по смислу згадаєте, про що ви раніше писали.
Про порушення ДБН. Про які саме йдеться? Про ліфти?

Про крани які десь там низько змонтували. Хазяїн-барин - це ж усе метелопластикові труби. Або все перероблюється за пів дня (маючи матеріал), або просто не замовляйте розводку трубопроводу, а робіть її самі.
Про фізособу. А в чому проблема? ви посилаєте до юристів, бо типу там є ньюанси при переоформленні чи ще щось там... Якщо ви не знали, розкрию вам секрет - ньюанси є в будь-якому випадку... обговорити ситуацію з юристом треба, дійсно, щоб розуміти всі ризики. але ви так все описуєте, наче тут все, крах... для прикладу, декілька місяців назад допомагали по електриці замовнику і власнику дагатоквартирного таунхауса. Не повірите - фізособа! АААА! бігом в кущі!

Ще ви щось там заікались про те, що вам показали техумови на електрику, на воду і на газ (не точно, шукати ваших слів не буду). І вас м'яко кажучи смутило що вам не показали якихось ріше, двосторонніх договорів ще там чогос... Ви в свому розумі? Будинки ще не введені в експуатацію, ще немає договорів купівлі-продажу (хоча напевне по першому будинку вже є, раз вручили ключі) і ви хочете бачити такі документи? ндя... важкий випадок... а як має виглядати прямий договір між, для прикладу, Київобленерго та ???? , а! напевне ви мали на увазі договір між Київобленерго та Квартира 1, Київобленерго та Квартира 2, і так далі... ндя... маразм крєпчає... На все свій час... В будь-якій новобудові є етап, коли вона отримує електропостачання/газопостачання/водопостачання як юридична особа... і всі при цьмоу платять по юридичному тарифові. Це відбувається до того часу, поки не буде заключений прямий договір. Перескочити через етап юр.тарифів не получиться. І не получиться тому, що технічні умови видаються на весь об'єкт і на забудовника. і тільки після виконання забудовником положень технічних умов, складання відповідних актів, випробувань а інших документів, будинок оримує приєднання до тої мережі допустимо водопровду. і вже потім, коли будуть кінцеві власники житла, можна буде звернутись до того ж водоканалу щодо прямих договорів...
Щось я ще хотів вам написати, але поки набирав текст вже й призабув ті ваші роздуті до розмірів слона дрібниці...
Для вас добавлю тільки одне - я дуже радий що у мене не буде такого сусіда як ви.
Ще хочу добавити дещо для націоналіста, хом'яка (на аватарці, нік нейм не запам'ятав), в принципі того ж А1В1...
Хлопці та дівчата, я звісно розумію, що є люди свідомі, які коли бачать, що щось не так, про це не мовчать і розповідають, вказують на недоліки. Але! Ви всі дружно написали що вам не цікаво жити в ЖК Фортуна 2, при цьому продовжуєте тут тролити і флудити абсолютно необгрунтовано. Не зацікавлена свідома людина вкаже на недолік(и), подивиться на реакцію, зробить свої висновки і буде жити далі тим, що їй цікаве.
А ви всі якісь "не від світу цього". Прям такі "нев'їб@нні" та переживаєте за майбутніх інвесторів саме фортуни2. За інших інвесторі новобудов ви не переживаєте, тільки за цих. Чому? а хто його зна... як кажуть "хіба ж мати винувата, що..."
Ще що щамітив, в ваших постах ну прям дуже часто проскакує вираз ЖК Фортуна 2 в різних варіаціях. Напевне це підфорум по декількох ЖК одночасно, тому ви і уточняєте. Але в мене є інша думка, ваша задача насправді полягає в тому, щоб гугл частіше знаходив щось негативне про фортуну.
Для себе я зробив висновок що ви всі скопом є конкуренти забудовника фортуни. І ось таким нечесними кроком намагаєтесь відбити бажання в людей купувати квартири.
Наприклад я в Ірпені хотів купити квартиру ще з нового року...весною їздив багато де, дивився. Яскравим прикладом наразі для мене річтаун. з весни там майже нічого не змінилось , а на фортуні он уже третій поверх третього будинку добудовують. І це при тому що як я починав їздити того третього будинку ще геть не було...
Особисто я радий що вибрав Фортуну, а всяким істеричкам пропоную йти далі, більше буде в мене толкових сусідів.
А і ще. Запишусь в пророки. Передрікаю, що ці неугомонні благодійники, які навіть не зацікавлені тут жити, закидають мене тапками на кшталт - "агент забудовника" чи як там...
A1B1C1
A
Пользователь
37
16 июня 2015
07 июль 2015 12:57

Завдяки таким людям, будівельники й далі будуть вішати локшину, народ буде тішитись, що будинок здали і вони не залетіли по грошам, їм вже все рівно, люди раді жити в будинку...
Стосовно ДБН, процитую ще раз:
5.1 У житлових будинках заввишки три поверхи і більше (або з висотою між основним і
верхнім житловим поверхами більше 8 м) рекомендується встановлювати пасажирські
ліфти, а у будинках заввишки п'ять і більше поверхів їх встановлюють обов'язково
Це означає, що якщо будинок має 5 поверхів - ліфт повинен бути
Крім того Вам в відділу продажу показували оригінали документів? Мені ні - лише завірені копії, мого юриста це здивувало, ми передивились багато квартир, були в багатьох різних ВП, показували оригінали, інше питання, що далеко не був весь комплект документів, але це вже інше річ
Он навпроти Фортуни 1 доробляють будинок, забудівельник депутат Ірпінської ради - документи вже готові, хоча будинок ще не готовий

Стосовно Київенерго і т.д. і т.п., ви так багато написали: будинок вважається зданим коли все підключено і закрита документальна частина, фізичне підключення за умови відсутності угоди із постачальником є підставою для не прийняття будинку як таким, що є зданим, тобто на баланс міста він не ставиться із витікаючими із цього проблемами.
Лох не мамонт, не вимре...
Ще раз повторюю для тих, хто в танку:
моя інформація лише для роздумів, я показав лише відомі мені підводні камені цього ЖК, ви можете брати її до уваги, можете ні - наразі аргументованої документальної відповіді від забудовника не було, вам не здається дивним той факт, що всі фірми надають для загалу документи, а Фортуна 1,2 - шалена таємниця, що будівельник скриває? Навіщо? Якщо все ОК з документами - в чому проблема?
Збудований будинок і зданий в експлуатацію будинок - абсолютно різні речі
Ну і почитайте так собі для інформації, коротко, не все розкрито, але грамотний юрист добавить свої коментарі
//100realty.ua/articles/9081
Ну і щоб ваша душа була спокійна: думаю я не помилюсь, якщо скажу, що мабуть у 80% новобудов в Ірпіні є проблеми з документами, значні і не дуже, але ідеально "чистих" обєктів я не знаю
richtown
r
Пользователь
56
15 мая 2012
07 июль 2015 13:17
Цитата "A1B1C1":
Крім того Вам в відділу продажу показували оригінали документів? Мені ні - лише завірені копії, мого юриста це здивувало, ми передивились багато квартир, були в багатьох різних ВП, показували оригінали, інше питання, що далеко не був весь комплект документів, але це вже інше річ
А вы просили оригиналы документов? Предупредили, что хотите ИМЕННО оригинал видеть? Наверное нет! Потому что нам оригиналы показали!
Prorab128

Новичок
15
07 июля 2015
07 июль 2015 15:31
Ребята не обращайте внимание на таких тролей, они сами не знают чего хотят. Я понимаю тех кто решил повременить с вложением в новострой, но есть много примеров когда начинают строить а потом СТОП...
Если вам так интересен был этот ЖК так почему вы не вложили хотябы в рассрочку, это касается вас A1B1C1, Супер-националист, покупець2 и других таких фулдеров. Если вам завидно, а может ваша цель переманить инвесторов с этого ЖК на свой, в котором как мне кажется ещё больше проблем и камней нежели здесь.
Жаль что нельзя стать модератором этой темы.
Ребят такой вопрос ещё интересует как у вас отопление проведено в квартирах по стенам или по полу. Если по полу то требуйте от застройщика и тех кто вам её делал гарантийное письмо. А то вдруг на этаже 4 плохо соединили а при запуске это только можно будет узнать тогда кто будет возмещать и устанять аварию?
Если вам так интересен был этот ЖК так почему вы не вложили хотябы в рассрочку, это касается вас A1B1C1, Супер-националист, покупець2 и других таких фулдеров. Если вам завидно, а может ваша цель переманить инвесторов с этого ЖК на свой, в котором как мне кажется ещё больше проблем и камней нежели здесь.
Жаль что нельзя стать модератором этой темы.
Ребят такой вопрос ещё интересует как у вас отопление проведено в квартирах по стенам или по полу. Если по полу то требуйте от застройщика и тех кто вам её делал гарантийное письмо. А то вдруг на этаже 4 плохо соединили а при запуске это только можно будет узнать тогда кто будет возмещать и устанять аварию?

Супер-националист

Пользователь
58
19 марта 2015
07 июль 2015 17:07
Prorab128,emigrant-l...атака новых клонов застройщика.
Особенно порадовал emigrant-l, Богдана Карпенко, с его страстью к большим простыням, ни с кем не спутаешь.
Огорчил только сегодня он своими познаниями в ДБН.
Если 5 этажей- то лифт должен быть обязательно в доме.
Особенно порадовал emigrant-l, Богдана Карпенко, с его страстью к большим простыням, ни с кем не спутаешь.
Огорчил только сегодня он своими познаниями в ДБН.
Если 5 этажей- то лифт должен быть обязательно в доме.
Deo8881
D
Пользователь
65
25 апреля 2015
07 июль 2015 20:42
Доброго времени суток!Читаем с женой форум по Фортуне2 с апреля15: как раз с тех пор как инвестировали сюда свои денежные средства.Не скажу, что легко было расставаться с честнонажитыми,инет пестрит различного рода страшилками на тему: "они заплатили а их киданули" страшили они и нас, по-этому на встречу ещё и юриста дёрнули. К слову, юрист оказался не нужен: ДОКи в порядке как и всё остальное. Богдан, Я и моя Ксю хотим сказать Спасибо Вам и Вашей Команде за то, что Вы УЖЕ сделали и продолжаете делать. Всё на уровне. Ну а мы приступаем к ремонту и рекомендуем друзьям покупать в НАШЕМ доме. Всем доброй ночи!
покупець2

Постоянный пользователь
123
22 мая 2015
07 июль 2015 20:48
Ну вы и даёте !
За сегодняшний день застройщик подсадил в тему три своих новых бота.
Последний бот и его сообщение выглядят очень примитивно и непрофессионально.
Не верю (с).
Где ваша фантазия ?
Не верю (с).
Где ваша фантазия ?
Deo8881
D
Пользователь
65
25 апреля 2015
07 июль 2015 20:59
Шли бы Вы лесом, Станиславский!))
RNET

Новичок
14
15 июня 2015
07 июль 2015 21:11
Цитата "покупець2":Ну вы и даёте !
Не верю (с).
Где ваша фантазия ?
А инвесторы тут на форуме, к вашему сведению, не для того, чтобы кто-то "верил" или " не верил", а для обмена полезной информацией)). направьте свои усилия на что-то другое, тут вам уже никого не ввести в заблуждение.
Читаем с женой форум по Фортуне2 с апреля15: как раз с тех пор как инвестировали сюда свои денежные средства.Не скажу, что легко было расставаться с честнонажитыми,инет пестрит различного рода страшилками на тему: "они заплатили а их киданули" страшили они и нас, по-этому на встречу ещё и юриста дёрнули. К слову, юрист оказался не нужен: ДОКи в порядке как и всё остальное. Богдан, Я и моя Ксю хотим сказать Спасибо Вам и Вашей Команде за то, что Вы УЖЕ сделали и продолжаете делать. Всё на уровне. Ну а мы приступаем к ремонту и рекомендуем друзьям покупать в НАШЕМ доме.
Ребята, из этого поста,DEO и Ксю, очень рады новым соседям на форуме!

Kate19
K
Пользователь
34
15 марта 2015
08 июль 2015 04:56
Как и обещала, немного фоток))
Kate19
K
Пользователь
34
15 марта 2015
08 июль 2015 05:03
Еще
Kate19
K
Пользователь
34
15 марта 2015
08 июль 2015 05:10
...
6rey

Постоянный пользователь
217
13 ноября 2013
08 июль 2015 06:10
Цитата "Kate19":Как и обещала, немного фоток))
Спасибо, за фото. Расскажите в 2-х словах про что рассказывал Карпенко Богдан?
MISS2
M
Новичок
7
05 июля 2015
08 июль 2015 14:47
Мы тоже соседи., инвестировали в третий дом.,следим за форумом ., интересна любая информация по нашему ЖК.
Андрей_2
А
Постоянный пользователь
101
20 января 2015
08 июль 2015 14:51
Цитата "6rey":
Спасибо, за фото. Расскажите в 2-х словах про что рассказывал Карпенко Богдан?
"Мы строили строили и наконец то построили" (с) Чебурашка

Maniput
M
Пользователь
57
11 декабря 2014
08 июль 2015 15:14
Вопрос к жителям первого дома, как оформляли право собственности и во сколько обошлось? Спасибо
vladimir_fortuna_2

Постоянный пользователь
203
02 декабря 2014
08 июль 2015 17:02
Добрый вечер!
Спешим всем объявить, что у нас с сегодняшнего числа действуют новые цены на квартиры и начато строительство и продажи по ДОМУ №4 (ул.Джерельна, 8)!!!
Прайс с ценами прикрепляю.
С уважением, Владимир
отдел продаж от застройщика
Спешим всем объявить, что у нас с сегодняшнего числа действуют новые цены на квартиры и начато строительство и продажи по ДОМУ №4 (ул.Джерельна, 8)!!!
Прайс с ценами прикрепляю.
С уважением, Владимир
отдел продаж от застройщика
Супер-националист

Пользователь
58
19 марта 2015
08 июль 2015 17:12
Цитата "Maniput":Вопрос к жителям первого дома, как оформляли право собственности и во сколько обошлось? Спасибо
Какое право собственности ? Ключи выдавали только.
Право собственности еще не начинали оформлять.
Но на на его оформлении застройщик как всегда постарается покупателей "немного" развести на деньги.
lyga001
l
Старожил
516
20 января 2015
09 июль 2015 06:39
Добрый день!
А к кому можно обратиться с предложением по котлам для следующих очередей "Фортуны"? А то я все время на риэлторов из "Партнера" попадаю
Могу выслать на почту наше специальное предложение для многоквартирных домов, или подъехать сделать презентацию. Я так понимаю форум читает или сам застройщик, или его оф. представители. Можете помочь с контактами, можно в личку?
А к кому можно обратиться с предложением по котлам для следующих очередей "Фортуны"? А то я все время на риэлторов из "Партнера" попадаю

Могу выслать на почту наше специальное предложение для многоквартирных домов, или подъехать сделать презентацию. Я так понимаю форум читает или сам застройщик, или его оф. представители. Можете помочь с контактами, можно в личку?

richtown
r
Пользователь
56
15 мая 2012
09 июль 2015 08:10
Цитата "lyga001":Добрый день!
А к кому можно обратиться с предложением по котлам для следующих очередей "Фортуны"? А то я все время на риэлторов из "Партнера" попадаю![]()
Ну вот же через одно сообщение вверх от вашего выложил прайс сотрудник отдела продаж Владимир. Напишите может ему)))

Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
- ЖК Вудлайн | Атлант | Новоселки, ул. Лесная, 1а17.051 207
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская17.05127
- ЖК Scandia | Скандия | Бровары, ул. Богунская17.053 017
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а14.053 073
- ЖК Теремки | ИнтерГал-Буд | ул. Академика Заболотного, 1514.052 295
- Если вы инвестор проблемного строительства. Что делать?13.0546
- Дом №16, ЖК "Эврика"13.051 504
- ЖК Парковые Озера 2 | ИнтерГал-Буд | ул. Воскресенская, 2а12.0588
- ЖК Diadans | Диаданс | ENSO | ул. Евгения Коновальца12.05267
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная12.051 155
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?17.054 370
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Четыре сезона | Будова | м. Одесса, просп. Гагарина, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Капітальний ремонт +-40кв.м12.053
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Балони та Обладнання06.04