Подать объявление

ЖК Фортуна-2 | Ирпень, ул. Джерельная, ул. Г. Сковороды

ЗастройщикКарпенко Богдан Валерьевич
Сдача ЖК2015 - 2019 г.
Планировки
от 24 450 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 138.
11/8%
13/9%
30/22%
33/24%
51/37%
1. . .208209210
21 июнь 2020 15:09
ЖК , пожалуй , самый красивый в Ирпене. Мы здесь прожили год и продали квартиру (к качеству строительства и жизни в самом комплексе это не имеет отношения, были личные мотивы). Из минусов : периодическое отключение электричества. Что бы там не говорили ярые защитники "Фортуны" , эта беда бывала частенько , и то , что оно пропадало "на час-два" - так себе оправдание, этого вообще не должно быть , как и коммерческих тарифов, которые тянутся годами. Не понимаю , почему люди должны соглашаться с этим, только потому что "вон у остальных еще хуже", что за плебейская философия ? Иногда пропадала вода , лично для меня это вообще беда, гораздо хуже чем отсутствие света. Но это бывало редко. Интернет функционировал более-менее нормально. А то , что действительно было катастрофой - это футбольное поле. Этот громыхающий ад слышно даже на территории соседнего Рич Тауна. Конечно же нельзя такое делать под окнами, это понятно. Даже если бы господин Карпенко не пожлобился и сделал нормальное ограждение , предназначенное именно доя этих целей , все равно вопли игроков под окнами - еще та пытка.
В остальном комплекс заслуживает внимания. Убирают, ремонтируют, обустраивают , поддерживают красоту и порядок , что еще надо для счастливой жизни ? Ну разве что убрать эту изощренную пытку в виде футбольного поля и перенести его под окна к Карпенко, тогда вообще все будет ок ))
23 июнь 2020 05:21
Доброго дня, хочу особисту думку сказати нарахунок Фортуни, квартиру купив в 2018, а проживаю з початку 2020. На рахунок футбольного поля, воно заважає людям в яких вікна з квартири виходять прямо на нього, бо моя квартира знаходиться приблизно в 80 метрах та із вікон не видно його, мені воно взагалі не заважає. Наступне це електрика з цим я повністю згоден що писали в попередніх повідомленнях, здається в березні коли на сутки пропала електрика, то це був жах, в квартирі холодно, нічого не можна нагріти бо плиту газову іще не підключили, ні телефон зарядити, особливо коли на дворі холодно, а в тебе нічого не працю, це неприємно. Проте Карпенко після цього випадку пообіцяв відремонтувати запасний силовий кабель щоб такого більше не повторилося. На даний час з електрикою усе добре. А взагалі мені покищо подобається жити у Фортуні, гарна територія, якість будинку на нормальному рівні, зручне розташування, в близі єсть майже усі необхідні магазини. На рахунок цоколя то я би там квартиру не купував би, бо для мене це теж саме що жити в підвалі і гідроізоляція там погана, він хоч і дешевше коштує но грошей на ремонт прийдеться вкласти більше.
23 июнь 2020 08:29
Электричество сегодня снова без предупреждения внезапно пропало во всем комплексе. Бесконечная проблема. Когда включат?
23 июнь 2020 10:19
Як назло, тільки написав, що з електрикою зараз усе добре і вона пропала, уже більше трьох годин немає.
23 июнь 2020 18:30
Теперь еще расскажите о Мусорном контейнере для Строймусора? Как многих "Красиво" Кинули? и про Затопленные цокольные помещения. и про вонь канализационную. и про Супермаркет и запах "пекарни Супрермаркета" в квартирах. Продолжать можно долго
25 июнь 2020 08:48
Электричество отключал ОблЭнерго по всему району, в котором больше 10ка ЖК, а не только в Фортуне. Отключение были плановым и было объявлено на сайте ОблЭнерго. Отключали на 5 часов.
А то опять «зрада» у всех 😂
10 июль 2020 02:44
Кто брал рассрочку от застройщика?
Поделитесь мнением пожалуйста!
13 июль 2020 11:01
Я брав розстрочку на квартиру. Загалом усе добре, підхід до кожного клієнта індивідуальний, хто як домовиться, но обов'язково потрібно щоб усі домовленості були викладені на папері, звісно єсть договір у якому прописані умови. У мене було таке, що я домовився про спрощені умови, а у договорі і моїй анкеті цього прописано не було, в результаті мені сказали, що вони такого не пам'ятають.
26 сен 2020 15:30
комплекс вроде бы хороший но на последних этажах появилась проблема с водой !!! все лето застройщик рассказывает что это из за того что в частном секторе поливают огороды! вот поливы закончились а проблема только выросла!! в часы пик вода пропадает на 5 -15 мин!!
16 янв 2021 07:01
Цікаво як збираються вирішити з передачею електричного кабелю щоб більше таких ситуацій не було тимбаче на Різдво. В повідомленнях засобів масової інформації лунало що люди здавали якісь кошти щоб його взяв на баланс Рем . Щоб не вийшло так коли вони( забудовники) продадуть останню квартиру то будуть люди знову без світла.
16 май 2021 11:30
Збираюсь придбати тут квартиру і футбольне поле - одна з причин, чому саме тут. Бо хочу, щоб моя дитина мала нормальне дитинство. Тим, кому заважає, окреме питання: чому купували у цьому ЖК, якщо бачили, що буде поле? І чому не придбали власний будинок, де ніхто не буде заважати?
28 май 2021 09:26
Когда покупал квартиру то про футбольное поле і згадки не було!!!.А теперь пенсионеры должны оплачивать незаконно построеный объект ( футбольное поле).Незаконно т.к. не было согласования по нормам спортивных сооружений на территории жилого массива.Наглость застройщика и его глупое решение по оплате футбольного поля всеми жильцами прилегающих домов " Фортуна2" является просто издевательством по отношению к пожилому жильцу .
15 июнь 2021 14:04
Футбольне поле заважає...саме тому перед ним часто сидять пенсіонери і коментують, яке воно шумне :)) . Своїми очима бачила, вухами чула і не раз ))

Я не знаю, який план бачили Ви, але коли я обирала квартиру, то на місці футбольного поля буле баскетбольне. От і вся різниця :)
15 июнь 2021 15:58
100 %. Маєте рацію .спорт це добре. Як на мою думку на що слід звернути увагу ОСББ то сморід на болоті (каналізацію) .як це можна усунути якомога швидше , коли вже почнуть цю кнс будувати вже зима скоро прийде знову. А також скачки напруги в нічний час. Що може згоріти якась побутова техніка. Якщо відсутній захист
(стабілізатор).
20 июнь 2021 16:28
Я смороду поки що не відчувала, скільки б не відвідувала ЖК. Правда я поки що не постійно перебуваю тут, можливо колись щось відчую )
23 июнь 2021 15:11
Приедьте вечером, а лучше ближе к ночи или рано утром, тогда услышите это "аромат"
29 июнь 2021 15:38
Thinkman, Вас почитаєш, то Ви скрізь буваєте, все знаєте, скрізь уже пожили (і в Синергії 3, і в Синергії сіті). :smile:

Поділіться враженнями, будь ласка, Ви знайшли своє ідеальне житло?

А за пораду дякую. Як тільки остаточно переїду, обов'язково принюхаюся, бо в мене вже вибору не буде )). Багатьох лякали смородом у Озерному Гаї в Гатному, а я його не відчула. Хто зна, може й тут пощастить
01 июль 2021 14:40
В фортуні все досить не погано . Але Навіть на сонці є плями ))) тому і в фортуні є свої особливості . Я не жалкую що придбав квартиру в фортуні по григорія сковороди. Цікавою дізнатися чи на болоті можливо зробити парковку . А то після 20.00 припаркуватися не реально .
02 июль 2021 09:04
Fayna_Div4ina
Живу я з середини 18 року в ЖК поруч з Фортуню. Купував там квартиру ще весною 16-го. Навіть за цей короткий період в Ірпіні багато чого змінилось і не в кращу сторону. Звісно нові ЖК на фоні старих хрущівок, чи панелек виглядають чудово, але так густо будинки не можливо будувати. По факт район синергії перенаселено. Поруч тільки один садочок, а от школа далеко. Вода по вечорах тече ржава, кольором як розбавлена кока-кола. Колбові фільтри її не взмозі відфільтрувати. Сморід від того що не зроблена нормальна КНС і всі нечистоти стікають у річку Бучанку. Велика кількість авто, бо доїати до метро на цих маршрутках це жах. Пробки вже є навіть по самому місту.
Я вважаю якщо вам підходить працювати з дому, та ви готові до того що с садками та школами жопа то можна купувати і жити в Ірпіні, але якщо треба кожного дня їздити на роботу то, то це дуже не зручно і дуже довго навіть на своєму авто.
Мені здається більш доцільніше купити квартиру в тій самій панельці і мати не так сильно паритись на рахунок садочків, шкіл та транспорту до роботи. Звісно буде старий будинок, але в ньому є свої плюси
03 авг 2021 19:46
Thinkman
Дякую за вичерпну відповідь! Я жила у старому панельному будинку і там свої недоліки. У мене протікав дах, дім був 82 року будівництва. Сусідка постійно виставляла у спільний коридор сміття і почали збиратися комахи і тд. Після тих негараздів для мене ці будинки майже божественні. Я працюю поки що з дому, тож мене влаштовую цей варіант. Єдине що без хорошої води навіть не знаю що робити (
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .208209210
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее