Подать объявление

Дом "Полонина" (№17) - Бориса Гмирі, 16-А

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 19.
4/21%
1/5%
6/32%
2/11%
6/32%
1. . .1517. . .44
06 ноя 2017 07:36
Цитата "My_haus":
Давайте будемо збиратися,напишемо листа!!!! :ded:
Щоб Аркада відповідальніше ставилася до інвесторів, де і коли,бо так буде як в Поліссі повинен здаватися в серпні,а досих пір не готовий. :protest: :protest: :protest:

В принципі вже можна і написати колективного листа, але збиратися треба не для його написання, а для підписання. написати може хтось один і принести на підпис іншим. проблематика по будинку відома. як на мене, то можна дати останній шанс Аркаді виконати повністю зобов'язання за листопад (зокрема виконати 100% скління). якщо все виконається і з грудня почнуть фасад, паралельно виконуючи внутрішні роботи, то більш-менш до травня вони встигнуть.
думаю офіційні письмові звернення до Аркади потрібні не стільки для спонукання до роботи (вони й так знають, що нам винні і в який строк), скільки для можливих (на дай Бог) майбутніх судів, якщо вибісять конкретно.
06 ноя 2017 08:13
Цитата "panikaha":

В принципі вже можна і написати колективного листа, але збиратися треба не для його написання, а для підписання. написати може хтось один і принести на підпис іншим. проблематика по будинку відома. як на мене, то можна дати останній шанс Аркаді виконати повністю зобов'язання за листопад (зокрема виконати 100% скління). якщо все виконається і з грудня почнуть фасад, паралельно виконуючи внутрішні роботи, то більш-менш до травня вони встигнуть.
думаю офіційні письмові звернення до Аркади потрібні не стільки для спонукання до роботи (вони й так знають, що нам винні і в який строк), скільки для можливих (на дай Бог) майбутніх судів, якщо вибісять конкретно.

Тоді питання в іншому: чи є серед нас людина з юридичною освітою або хоча б людина, яка знає як правильно скласти листа і зможе це зробити?
Я вважаю, що Аркада повинна побачити, що нам не все одно на темпи будівництва і що ми хочемо, щоб все виконувалося вчасно!
06 ноя 2017 08:20
На ветке 25го и 29го дома, летом, уже поднималась эта тема. Люди писали запрос о состояни стройки. Аркада дала им официальный ответ. Нужно поискать там это письмо и взять его как пример.
06 ноя 2017 08:32
Цитата "Investor_Iryna":

Тоді питання в іншому: чи є серед нас людина з юридичною освітою або хоча б людина, яка знає як правильно скласти листа і зможе це зробити?
Я вважаю, що Аркада повинна побачити, що нам не все одно на темпи будівництва і що ми хочемо, щоб все виконувалося вчасно!

що його там складати того листа? а нам не все одно на темпи будівництва і що ми хочемо, щоб все виконувалося вчасно...бо це апріорі і Аркада прекрасно це розуміє. Але шевелити таки їх необхідно. треба - складемо. ви краще зберіть в одному місці хоча б десятка три тих, хто його підпише.
06 ноя 2017 09:22
Цитата "panikaha":

що його там складати того листа? а нам не все одно на темпи будівництва і що ми хочемо, щоб все виконувалося вчасно...бо це апріорі і Аркада прекрасно це розуміє. Але шевелити таки їх необхідно. треба - складемо. ви краще зберіть в одному місці хоча б десятка три тих, хто його підпише.

Не впевнена, що вийде зібрати 30 чоловік... Але вже скільки буде! Кількість не так важлива, головне, наші наміри. Поки що, наскільки я розумію, нас п'ятеро : My_haus, PolInvest, ElenaPolonina, я та Ви :)
Ви зможете скласти листа? Тоді будемо назначати дату і час, щоб зібратися і підписати його.
06 ноя 2017 09:30
Цитата "Investor_Iryna":

Не впевнена, що вийде зібрати 30 чоловік... Але вже скільки буде! Кількість не так важлива, головне, наші наміри. Поки що, наскільки я розумію, нас п'ятеро : My_haus, PolInvest, ElenaPolonina, я та Ви :)
Ви зможете скласти листа? Тоді будемо назначати дату і час, щоб зібратися і підписати його.

не вірна в Вас позиція, кількість теж дуже важлива. листа я напишу, без проблем. але треба два -три десятки підписів, я так вважаю. відізвіться, хто підпише та хто буде контактною особою (я не в Києві). кого цікавить текст, можу скинути потім на форум
06 ноя 2017 14:57
Подпишусь!

П.С. сегодня сотрудник интересовался как у меня с инвестицией (сам на грани решения), прямо и не знаю что посоветовать... С одной стороны как-бы что то шевелится и я сам заинтересован чтобы у Аркады было как можно больше инвесторов (чтобы "горшочек варил") с другой стороны посоветуй а потом врагом будешь. Сказал как есть, дал ссылку на форум - пусть сам решает:).
06 ноя 2017 15:44
И я подпишусь.
Деньги вовремя оплачены. Хочется и результат получить вовремя.
06 ноя 2017 16:39
+1
06 ноя 2017 16:43
Мы тоже "ЗА". :)
06 ноя 2017 16:55
Подпишусь
07 ноя 2017 11:42
Ставят окна и балконные блоки. :) Рамы виделись в квартирах и на 18ом этаже.
07 ноя 2017 12:20
[list][/list:u]
Цитата "manul_":
Ставят окна и балконные блоки. :) Рамы виделись в квартирах и на 18ом этаже.

обещали за эту неделю поставить стеклопакеты на все окна (без балконов). посмотрим
07 ноя 2017 12:22
Цитата "Investor_Iryna":

Ірино, якщо всеж-таки будете писати листа, то я Вам скину в лічку приклад, там вже з людьми на місці його підгоните в залежності від вимог кожного і т.д.
07 ноя 2017 12:23
ИзАркады, будет ли обещанная процентовка готовности дома на этот месяц?
08 ноя 2017 08:55
Ставят потихоньку окна но желательно быстрее скоро снег. Кидайте люльки паралельно быстрее. А то зимой фасадчикам будет холодно.
08 ноя 2017 09:06
Цитата "panikaha":

Ірино, якщо всеж-таки будете писати листа, то я Вам скину в лічку приклад, там вже з людьми на місці його підгоните в залежності від вимог кожного і т.д.

Доброго дня!
Можете скидати мені листа, я принесу його усім на зустріч і там вже підпишемо /якщо будуть якісь уточнення, відкоригуємо.

Зможу зустрітися з усіма бажаючими я особисто у будь-який зручний для більшості час 15,16 або 17 листопада. Якщо будній день не підходить, то мій чоловік принесе лист на підписи 18-19 листопада (на вихідних).

На даний момент тих, хто висловив свою згоду на підписання листа 10 чоловік (фактично підпис поставлять лише 9, мінус Ви, так як Ви не в Києві)

Сподіваюся, за тиждень ще хтось підтягнеться до нас :hi:
Пишіть, будь ласка, всі, коли і де зручно буде зустрітися
08 ноя 2017 09:18
Я могу в любое время и место где-то в нашем районе Осокорки- Поздняки
08 ноя 2017 09:37
Я тоже подпишусь
08 ноя 2017 09:55
Цитата "Investor_Iryna":

Доброго дня!
Можете скидати мені листа, я принесу його усім на зустріч і там вже підпишемо /якщо будуть якісь уточнення, відкоригуємо.

Зможу зустрітися з усіма бажаючими я особисто у будь-який зручний для більшості час 15,16 або 17 листопада. Якщо будній день не підходить, то мій чоловік принесе лист на підписи 18-19 листопада (на вихідних).

На даний момент тих, хто висловив свою згоду на підписання листа 10 чоловік (фактично підпис поставлять лише 9, мінус Ви, так як Ви не в Києві)

Сподіваюся, за тиждень ще хтось підтягнеться до нас :hi:
Пишіть, будь ласка, всі, коли і де зручно буде зустрітися

Доброго дня, давайте є-маіл, протягом півгодини зроблю і скину
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .1517. . .44
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее