Подать объявление

Дом "Львівський" (№26), ЖК "Патриотика"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 67.
24/36%
12/18%
20/30%
8/12%
3/4%
1. . .124126. . .201
30 ноя 2017 12:06
Цитата "Andreii Vlasov":

D-/
А вот если бы строили нормально, строили в срок писали бы сплошной позитив.

Назовите пожалуйста кто строит в срок? :???: :???: :???:
30 ноя 2017 12:10
Цитата "Smile_26":

Назовите пожалуйста кто строит в срок? :???: :???: :???:

Илон Маск
30 ноя 2017 12:13
Цитата "Andreii Vlasov":

Илон Маск

Как давно на рынке? Где строят?
30 ноя 2017 12:16
Цитата "Smile_26":

:) :) :) :)
30 ноя 2017 12:16
Цитата "Smile_26":

https://uk.wikipedia.org/wiki/Falcon_9
30 ноя 2017 12:19
Цитата "webracer":

https://uk.wikipedia.org/wiki/Falcon_9
30 ноя 2017 12:19
Цитата "Smile_26":

К чему эти дурацкие вопросы, эти рассуждения о вечном.. "Легко критиковать", "скажите спасибо что так", "писать гадости для поднятия самооценки..."

До сдачи дома осталось 5 месяцев, ровно 5 Карл! у нас не готова даже коробка! Что то я не помню придя в отдел продаж чтобы мне рассказывали о том что все не соблюдают строки и мы не будем.

По поводу Маска гугл в помощь!
30 ноя 2017 12:21
Цитата "Andreii Vlasov":

К чему эти дурацкие вопросы, эти рассуждения о вечном.. "Легко критиковать", "скажите спасибо что так", "писать гадости для поднятия самооценки..."

До сдачи дома осталось 5 месяцев, ровно 5 Карл! у нас не готова даже коробка! Что то я не помню придя в отдел продаж чтобы мне рассказывали о том что все не соблюдают строки и мы не будем.

Всё с Вами понятно...
30 ноя 2017 12:23
Цитата "Andreii Vlasov":

Илон Маск

га-га-га.
Будівництво в задовільному темпі.
А от як буде потім жити в районі - це набагато цікавіше і важливіше питання.
Є місця, де обстановка депресивна.
30 ноя 2017 12:24
Цитата "Andreii Vlasov":

Повністю згоден і по Маску також)))
Обіцяли до кінця листопада зробити повністю всю коробку (разом з дахом). Тепер запитання, а як збираються зимою робити внутрішні роботи? Хтось там говорив про опалення. Опалення без вікон і з дірками в стінах? Ну-ну!
30 ноя 2017 12:37
Цитата "Andreii Vlasov":

Карл, открою тайну, в Аркады есть задержки ))))))))) Даже когда Вы покупали квартиру во Львовском, уже тогда были задержки по предыдущим домам.
30 ноя 2017 12:38
Цитата "Smile_26":
Карл, открою тайну, в Аркады есть задержки ))))))))) Даже когда Вы покупали квартиру во Львовском, уже тогда были задержки по предыдущим домам.

А затримки по платежам інвесторів? І які дії Аркади на такі затримки по відношенню до інвесторів?
30 ноя 2017 12:40
Цитата "webracer":

А затримки по платежам інвесторів? І які дії Аркади на такі затримки по відношенню до інвесторів?

У Аркады и спросите :smoke: :smoke: :smoke:
30 ноя 2017 12:42
Цитата "Smile_26":

Ви вписуєтесь за Аркаду і нам відповідаєте за неї, тому логічно, що я у вас запитую. Чи ви вважаєте, що будувати не дотримуючись договору можна, а платити не дотримуючись того самого договору ні?
30 ноя 2017 12:43
есть ли планы по встрече инициативной группы с представителями аркады ?
30 ноя 2017 12:45
Цитата "webracer":

Ви вписуєтесь за Аркаду і нам відповідаєте за неї, тому логічно, що я у вас запитую.

Зовсім не логічно :faceoff: :faceoff: :faceoff: За Аркаду не вписуюсь, а свою думку пишу.
30 ноя 2017 12:48
Цитата "Smile_26":

Зовсім не логічно :faceoff: :faceoff: :faceoff: За Аркаду не вписуюсь, а свою думку пишу.

Дуже дивна у вас думка, як у інвестора. Через ваше «так всі не вкладаються в терміни», ви даєте зрозуміти Аркаді, що у них є право не виконувати договір. І цим ви підставляєте інших інвесторів. Не треба заохочувати Аркаду порушувати договори!!!
30 ноя 2017 12:48
Цитата "webracer":

Ви вписуєтесь за Аркаду і нам відповідаєте за неї, тому логічно, що я у вас запитую. Чи ви вважаєте, що будувати не дотримуючись договору можна, а платити не дотримуючись того самого договору ні?

Остапа понесло :oh: :oh: :oh:
Ми говорили зовсім за інше, про затримки (по практиці)
30 ноя 2017 12:50
Цитата "Smile_26":

Все и так знают что вы засланный козачёк Аркады.
30 ноя 2017 12:51
Цитата "webracer":

Дуже дивна у вас думка, як у інвестора. Через ваше «так всі не вкладаються в терміни», ви даєте зрозуміти Аркаді, що у них є право не виконувати договір. І цим ви підставляєте інших інвесторів. Не треба заохочувати Аркаду порушувати договори!!!

Не смішіть мене ))))))))) Ось я так написав, Паливода побачить, і вирішить, оооооо...... все гуд на будинку давайте не будемо нічого робити, перенесем на годік )))))))))
Дякую, настрій підняли ))))))))
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .124126. . .201
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx