Подати оголошення

Дом "Львівський" (№26), ЖК "Патриотика"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 67.
24/36%
12/18%
20/30%
8/12%
3/4%
1. . .124126. . .201
30 лист 2017 12:06
Цитата "Andreii Vlasov":

D-/
А вот если бы строили нормально, строили в срок писали бы сплошной позитив.

Назовите пожалуйста кто строит в срок? :???: :???: :???:
30 лист 2017 12:10
Цитата "Smile_26":

Назовите пожалуйста кто строит в срок? :???: :???: :???:

Илон Маск
30 лист 2017 12:13
Цитата "Andreii Vlasov":

Илон Маск

Как давно на рынке? Где строят?
30 лист 2017 12:16
Цитата "Smile_26":

:) :) :) :)
30 лист 2017 12:16
Цитата "Smile_26":

https://uk.wikipedia.org/wiki/Falcon_9
30 лист 2017 12:19
Цитата "webracer":

https://uk.wikipedia.org/wiki/Falcon_9
30 лист 2017 12:19
Цитата "Smile_26":

К чему эти дурацкие вопросы, эти рассуждения о вечном.. "Легко критиковать", "скажите спасибо что так", "писать гадости для поднятия самооценки..."

До сдачи дома осталось 5 месяцев, ровно 5 Карл! у нас не готова даже коробка! Что то я не помню придя в отдел продаж чтобы мне рассказывали о том что все не соблюдают строки и мы не будем.

По поводу Маска гугл в помощь!
30 лист 2017 12:21
Цитата "Andreii Vlasov":

К чему эти дурацкие вопросы, эти рассуждения о вечном.. "Легко критиковать", "скажите спасибо что так", "писать гадости для поднятия самооценки..."

До сдачи дома осталось 5 месяцев, ровно 5 Карл! у нас не готова даже коробка! Что то я не помню придя в отдел продаж чтобы мне рассказывали о том что все не соблюдают строки и мы не будем.

Всё с Вами понятно...
30 лист 2017 12:23
Цитата "Andreii Vlasov":

Илон Маск

га-га-га.
Будівництво в задовільному темпі.
А от як буде потім жити в районі - це набагато цікавіше і важливіше питання.
Є місця, де обстановка депресивна.
30 лист 2017 12:24
Цитата "Andreii Vlasov":

Повністю згоден і по Маску також)))
Обіцяли до кінця листопада зробити повністю всю коробку (разом з дахом). Тепер запитання, а як збираються зимою робити внутрішні роботи? Хтось там говорив про опалення. Опалення без вікон і з дірками в стінах? Ну-ну!
30 лист 2017 12:37
Цитата "Andreii Vlasov":

Карл, открою тайну, в Аркады есть задержки ))))))))) Даже когда Вы покупали квартиру во Львовском, уже тогда были задержки по предыдущим домам.
30 лист 2017 12:38
Цитата "Smile_26":
Карл, открою тайну, в Аркады есть задержки ))))))))) Даже когда Вы покупали квартиру во Львовском, уже тогда были задержки по предыдущим домам.

А затримки по платежам інвесторів? І які дії Аркади на такі затримки по відношенню до інвесторів?
30 лист 2017 12:40
Цитата "webracer":

А затримки по платежам інвесторів? І які дії Аркади на такі затримки по відношенню до інвесторів?

У Аркады и спросите :smoke: :smoke: :smoke:
30 лист 2017 12:42
Цитата "Smile_26":

Ви вписуєтесь за Аркаду і нам відповідаєте за неї, тому логічно, що я у вас запитую. Чи ви вважаєте, що будувати не дотримуючись договору можна, а платити не дотримуючись того самого договору ні?
30 лист 2017 12:43
есть ли планы по встрече инициативной группы с представителями аркады ?
30 лист 2017 12:45
Цитата "webracer":

Ви вписуєтесь за Аркаду і нам відповідаєте за неї, тому логічно, що я у вас запитую.

Зовсім не логічно :faceoff: :faceoff: :faceoff: За Аркаду не вписуюсь, а свою думку пишу.
30 лист 2017 12:48
Цитата "Smile_26":

Зовсім не логічно :faceoff: :faceoff: :faceoff: За Аркаду не вписуюсь, а свою думку пишу.

Дуже дивна у вас думка, як у інвестора. Через ваше «так всі не вкладаються в терміни», ви даєте зрозуміти Аркаді, що у них є право не виконувати договір. І цим ви підставляєте інших інвесторів. Не треба заохочувати Аркаду порушувати договори!!!
30 лист 2017 12:48
Цитата "webracer":

Ви вписуєтесь за Аркаду і нам відповідаєте за неї, тому логічно, що я у вас запитую. Чи ви вважаєте, що будувати не дотримуючись договору можна, а платити не дотримуючись того самого договору ні?

Остапа понесло :oh: :oh: :oh:
Ми говорили зовсім за інше, про затримки (по практиці)
30 лист 2017 12:50
Цитата "Smile_26":

Все и так знают что вы засланный козачёк Аркады.
30 лист 2017 12:51
Цитата "webracer":

Дуже дивна у вас думка, як у інвестора. Через ваше «так всі не вкладаються в терміни», ви даєте зрозуміти Аркаді, що у них є право не виконувати договір. І цим ви підставляєте інших інвесторів. Не треба заохочувати Аркаду порушувати договори!!!

Не смішіть мене ))))))))) Ось я так написав, Паливода побачить, і вирішить, оооооо...... все гуд на будинку давайте не будемо нічого робити, перенесем на годік )))))))))
Дякую, настрій підняли ))))))))
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .124126. . .201
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше