Подать объявление

Дом "Дубровиця" (№11) - вул. Бориса Гмирі, 12б

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 36.
4/11%
6/17%
8/22%
15/42%
3/8%
1. . .167169. . .221
01 сен 2017 13:07
Цитата "swissy":
и как прошла проверка пожарной сигнализации?

Без понятия. Я просто был в квартире когда сработала сигнализация. На выходе спросил что это было, ответили: проверяем как работает.
01 сен 2017 13:27
Громко, я аж с кровати упал!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
01 сен 2017 14:16
А еще, сегодня, поломался лифт. И лифты отключили .:(
01 сен 2017 14:27
Цитата "Murena 2017":

При приемке квартиры необходимо проверять работоспособность пожарной сигнализации, наличие пожарного щитка и выдачу вам пожарного шланга. А иначе зачем весь этот цирк с установкой в квартире средств пожарной безопасности (сигнализация и средства борьбы с огнем).

Чтобы консьержке не скучно было.
Первыми ее будут веселить дымовые извещатели, а не тепловые максимальные ,которые следовало бы устанавливать по кухням :yes:
А вообще хватает вопросов и не только по пожарке.
Есть также менее насущный, но тоже интересный вопрос. Как потенциальным собственникам домов, когда-то нам должна быть передана документация по инженерным системам дома.

Цитата "bvich":
Сегодня утром проверяли работу пожарной сигнализации.

Засовывали палочки в датчики?
И что в результате? Показало сработку, например, в вашей спальне или каких-то 10-и квартир на этаже?
01 сен 2017 15:24
Бесполезные как по мне все эти вещи с пожаркой в квартире)
02 сен 2017 19:42
Скажите, пожалуйста, когда в Дубровице появится хоть один провайдер? Звонил в Юнион ком, сказали, что они пока еще не зашли в дом.
04 сен 2017 06:44
Потрібна консультація. У санвузлі в ніші є розетка (навісна). Її можна зміщувати (вправо-вліво)?
І наступне. Труби до рушникосушарки. Чи можна їх зробити коротшими (розібрати ту їх частину, яка проведена в ніші)?
04 сен 2017 08:45
Цитата "k.ordinat":
Потрібна консультація. У санвузлі в ніші є розетка (навісна). Її можна зміщувати (вправо-вліво)?
І наступне. Труби до рушникосушарки. Чи можна їх зробити коротшими (розібрати ту їх частину, яка проведена в ніші)?

Розетку можна зміщувати, навіть потрібно. Інакше у Вас в нішу не стане пральна машина, а для неї місце тільки там.

Де ви бачили труби для рушникосушарки?!! На скільки я знаю, в ніші труби для пожежного гідранта. Я їх прибрав т.я. в ніші у мене буде стояти пральна машина. А рушникосушарка буде електричною у нас.
04 сен 2017 08:49
Цитата "Anton Valentynovych":

Розетку можна зміщувати, навіть потрібно. Інакше у Вас в нішу не стане пральна машина, а для неї місце тільки там.

а труба не заважає?
04 сен 2017 09:02

Пробачте за недолугість. Труби в ніші сприйняли як такі, що для рушникосушарки. Поділіться досвідом, чи можуть ці труби зняти сантехніки, що обслуговують будинок? Чи майстри, що підключають пральну машинку зроблять це?
04 сен 2017 09:03
Цитата "k.ordinat":

Розетку удобней поднять вверх (немного выше стиралки где-то 110см от пола) удобство: не прийдется нагибаться каждый раз, чтобы отключить/включить ст.машину + можно использовать старые штробы ...
04 сен 2017 09:18
Цитата "k.ordinat":

Пробачте за недолугість. Труби в ніші сприйняли як такі, що для рушникосушарки. Поділіться досвідом, чи можуть ці труби зняти сантехніки, що обслуговують будинок? Чи майстри, що підключають пральну машинку зроблять це?

Любой квалифицированый сантехник в Вашем случае. Если трубы оставляете старые, то ее нужно будет обрезать и "запаять"
04 сен 2017 09:23
На скільки я знаю, в ніші труби для пожежного гідранта. Я їх прибрав т.я. в ніші у мене буде стояти пральна машина.
а труби до пральної машини як ідуть?
04 сен 2017 09:46
Цитата:

Если трубы оставляете старые, то ее нужно будет обрезать и "запаять"

А навіщо "запаять"? Вкоротити однозначно треба. До цієї ж труби можна під*єднати воду, яка йде на пральну машинку?
04 сен 2017 09:52
Цитата "k.ordinat":

А навіщо "запаять"? Вкоротити однозначно треба. До цієї ж труби можна під*єднати воду, яка йде на пральну машинку?

як на мене найпростіше підключити пральну машину до/замість пожежного шланга. Злив провести паралельно входу і між унітазом і вентканалом є заглушка в каналізації. Але в такому випадку в нішу стане лише пральна машина з вертикальним завантаженням.
04 сен 2017 09:57
Цитата "Богуслав-238":

А якщо трубу до гідранта вкоротити рівно до угла ніші, то можна підключити і пральну з вертикальним завантаженням. Зливний шланг пустити під машинкою, піднявши її на ніжках (чи по-іншому)
Чи це утопічний варіант?
04 сен 2017 10:08
Вибачте... помилка...

з ФРОНТАЛЬНИМ завантаженням
04 сен 2017 10:09
ви мабуть мали на увазі горизонтальне завантаження?
Мені й самому цікаво побачити реальний проект.
Якщо ввідну трубу пустити вверх перед нішею - то вона торчатиме в проході; якщо на початку ніші - хоч і не торчатиме, але псуватиме вигляд. Крім того, в квартирах, де ніша справа, може заважати сипати пральний порошок.
Щодо зливу - заглушка біля унітаза зроблена таким чином, что труба має входити в неї на висоті 20 см. А оскільки злив з пральної машини відбувається на висоті 60 см, то логічно, що труба зливу має іти вздовж вентканалу на висоті 20-60 см, щоб не було зайвих дуг.
04 сен 2017 10:19
окремий варіант, якщо кухня кутова - зайти з кухні. :P Там свої заморочки, але ванна стане чепурна.
пс. це я про 1к квартиру
04 сен 2017 11:03
Цитата "k.ordinat":

На наших установленных Ппр трубах соединения ("подключить") делают методом пайки - сединение труб и фитингов
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .167169. . .221
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее