Дом 9 ( ул. Киевская, 247 ) - ЖК "Лесной квартал"
bazeda
b
Пользователь
57
27 января 2017
31 янв 2018 11:20
Нас на 7 февраля на утро пригласили
Сталоверова
С
Новичок
18
11 сентября 2017
31 янв 2018 11:52
Цитата "bazeda":Нас на 7 февраля на утро пригласили
Поздравляю!
*побежала платить
Mafia
M
Пользователь
66
05 ноября 2017
31 янв 2018 12:04
Цитата "bazeda":Нас на 7 февраля на утро пригласили
Вітаю... Я вважаю що 30 січня має увійти в історію нашого будинку Що року зустрічатися разом та святкувати цю подію
Phantom3
P
Постоянный пользователь
106
19 марта 2017
31 янв 2018 12:29
А я тєбє говоріл, што когда-нібудь етот дєнь настанєт, ето будєт, а ти нє вєріла. (Лесь Подерв'янський)
VALENTINAA.M
V
Новичок
8
29 января 2018
31 янв 2018 12:36
Только что звонила в оп узнать,когда просмотр.на одном номере совсем никто не отвечает,на втором молодой человек нахамил,рассказал как у него много работы и как его отвлекают все эти инвесторы (как будто у него работа другая,а не обслуживание этих же инвесторов!)!я просто в шоке от этого "сервиса"!думали с мужем вкладывать в ещё одно строительство в этой компании,теперь вряд ли.и всем своим друзья и знакомым отсоветую!а такие были.
NOVOBUT
N
Пользователь
69
05 апреля 2017
31 янв 2018 12:46
На 2 февраля.Но чет стремненько, как бы правильно осмотреть! Всех поздравляю!
Samik19842505
S
Пользователь
24
04 марта 2016
31 янв 2018 12:52
Цитата "Phantom3":А я тєбє говоріл, што когда-нібудь етот дєнь настанєт, ето будєт, а ти нє вєріла. (Лесь Подерв'янський)
аахахахаххахахах
Mafia
M
Пользователь
66
05 ноября 2017
31 янв 2018 12:58
На веб-камері видно, що вже прибрали огорожу навколо будинку.
Радуга79
Р
Постоянный пользователь
115
26 августа 2016
31 янв 2018 13:47
Цитата "NOVOBUT":На 2 февраля.Но чет стремненько, как бы правильно осмотреть! Всех поздравляю!
...да не волнуйтесь вы так)), вот шпаргалка:
//garantstroikompleks.ru/priemka-kvartir y-v-novostrojke
или
//amp.gazetadaily.ru/07/27/kak-pravilno- prinyat-kvartiru-u-zastroyshhika/
Поздравляю всех инвесторов 9-тки! Мир вам и взаимопонимания)! Не забывайте после ремонтов, когда заедите, после 22:00 не шуметь, громко не танцевать ).
Следующие мы, 11-тый....
Радуга79
Р
Постоянный пользователь
115
26 августа 2016
31 янв 2018 13:54
Цитата "NOVOBUT":На 2 февраля.Но чет стремненько, как бы правильно осмотреть! Всех поздравляю!
...на форуме 6-го дома была хорошая шпаргалка, нет времени искать, но точно знаю, что была, кто-то ее выложил сразу после ввода дома в эксплуатацию, там она более детальная, в виде фотографии, не ссылки
Mary Pick
MP
Старожил
958
01 августа 2015
31 янв 2018 14:43
Цитата "VALENTINAA.M":Только что звонила в оп узнать,когда просмотр.на одном номере совсем никто не отвечает,на втором молодой человек нахамил,рассказал как у него много работы и как его отвлекают все эти инвесторы (как будто у него работа другая,а не обслуживание этих же инвесторов!)!я просто в шоке от этого "сервиса"!думали с мужем вкладывать в ещё одно строительство в этой компании,теперь вряд ли.и всем своим друзья и знакомым отсоветую!а такие были.
Очено странно. Уж сколько звонков я за свою историю сделала в оп и после - несчесть. Кума моя - тоже покупала здесь - любительница позвонить и порасспрашивать, наяривала, и никто никогда недоброго слова не сказал. И такого не было, чтоб недовольным тоном отвечали. Трубку, бывало не снимали, но и только. Странно.
Mary Pick
MP
Старожил
958
01 августа 2015
31 янв 2018 14:47
Цитата "Радуга79":
...на форуме 6-го дома была хорошая шпаргалка, нет времени искать, но точно знаю, что была, кто-то ее выложил сразу после ввода дома в эксплуатацию, там она более детальная, в виде фотографии, не ссылки
Она как переходящее знамя - от дома к дому кочует с вариациями
"Це буде корисно тим, хто збирається на перегляд своєї новенької квартири. Всі Ви звичайно в ейфорії від того, що нарешті Вам покажуть довгоочікувану оселю, але перед Вами дуже відповідальний етап, від якого залежить на скільки надалі Вам прийдеться витратити свої кошти на виправлення огріхів забудовника.
Тому Вам пропоную план-схему, яка допоможе при огляді квартири. Її склав для себе, але сподіваюсь і Вам буде корисна.
Ось мінімальній набір який потрібно взяти з собою:
-рулетка (якщо є лазерна, то її також взяти)
-листки паперу та ручку
-рейку-рівень 1,5-2 м (якщо є лазерний рівень, то його також взяти) або просто пряму металеву рейку 1,5-2 м
-"отвес" для перевірки вертикальності стін
-ліхтар (бо в с/в темрява, та щей можете огляд проводити ввечері)
-запальничка
-електроприлад з розеткою
Отож по пунктам:
1) По-перше потрібно відразу перевірити вхідні двері. Всі ущільнювачі повинні щільно прилягати по всьому периметру. Двері відкрити на 45 градусів і залишити- вони не повинні рухатись. Перевірити замок- легке відкривання і закривання. Поріг дверей вище за рівень підлоги на ліфтовій площадці макс на 3 см!
2) Далі біля входу є електрощиток. Він примітивний, але там має бути атомат і розетка. Перевірте чи працює розетка- вставте електроприлад. Також перевірте запас кабелю щоб можна було перенести цей щиток по Вашому бажанню в інше місце. Доточувати ввідний кабель потрібно правильно, а це не всі вміють і роблять.
Також запишіть показники лічильника світла!
3) Перевірити підлогу. Стяжка повинна бути в усіх кімнатах та коридорі. Сан вузли без стяжки, але мають бути гідроізольовані на підлозі з заходом на стіни на 5-10 см. Стяжка повинна бути рівною. Перевіряти потрібно рівнем-рейкою або металевою рейкою. Виступи або ямки не повинні перевищувати 3 мм на 1,5 м. Якщо є лазерний рівень- то загальній перепад по кімнатам квартири не повинен перевищувати 2 см. Також потрібно постукати по стяжці ногою- не повинно бути пустот чи глухих звуків, стяжка не повинна кришитись чи відпадати. По периметру кімнати має бути демпферна стрічка і в кутках та між кімнатами- деформаційні шви.
4) Перевірити стіни. Використовуючи "отвес" або лазерний рівень перевірити вертикальність стін- загальний перепад не повинен перевищувати 2 см. Перевірити рівність стін рейкою- вступи або впадини не більше 5 мм на 1,5 м. Також не повинно бути тріщин, як в міжквартирних стінах, так особливо і на монолітних.
5) Перевірте радіатори. Радіатори повинні буди надійно закріплені на стіні- похитайте його. Зазор від стіни повинен бути 5 см, від підлоги- мін 6 см, від підвіконня- мін 5 см. Радіатор повинен бути виставленій по горизонту- перевірте рівнем. Ніде не повинно бути підтікання чи слідів підтікання. Перевірити щоб радіатори були під'єднані одним шматком туби, а не складався з декількох. Також перевірити роботу регулюючих механізмів.
6) Стеля також повинна бути рівною, без перепадів, тріщин та напливів. Не повинно бути замазок на стелі. Перевірити наявність протипожежного датчика в коридорі на стелі. Якщо є лазерна рулетка- перевірити висоту стелі в усіх приміщеннях- не повинна бути меньшою заявленої висоти 2700 мм + 30 мм тех зазор+ 2730мм.
7) Перевірити дверні отвори- перепад по вертикалі- не більше 5 мм. Якщо розмір дверей 2000х700 мм, то розмір отвору мін 2070х800 мм і т.д. Інакще двері не стануть!
8) Обов'язково перевірити всі вікна та двері на лоджії. Технологічні зазори по периметру- не менше 2 см. Перевірити рівень вікон- відкрити на 45 градусів не повинні рухатись. також всі ущільнювачі мають щільно прилягати до рами.-Закрийте вікно і вставте лист паперу- він не повинен вільно витягатись. Також перевірте цілісність скло-пакетів. Рамі також повинні бути без подряпин- якщо потрібно зніміть захисні плівки.
Має бути відлив ззовні- перевірити чі він добре запінений ззовні та належно закріплений.
Також потрібно перевірити віконну фурнітуру особливо на дверях на лоджію.
9) Перевірити тягу в вентканал на кухні та в с/в. Зачинити вікна та двері і прикласти лист паперу- він має прилипнути до вент отвору або піднести запальничку- вогонь повинен втягуватись у отвір.
10) Перевірити підводи води та каналізації. Все повинно бути закрите та встановлені лічильники води з фільтрами грубої очистки та кранами. Запишіть показники лічильників!
Всі труби повинні бути не іржаві. Зливне коліно на каналізаційному стояку повинно бути максимально низько!
11) На лоджіях повинні бути стічні туби та металеві підвіконня для захисту утеплення фасаду від дощу.
12) якщо залишився час і маєте лазерну рулетку- переміряйте площу квартири.
Також не повинно бути ніде будівельного сміття.
Якщо виявили невідповідності чи маєте претензії складаєте опис дефектів в довільній формі на ім'я відповідальної особи та не підписуєте акт прийомки-передачі. дефекти мають бути діквідовані впродовж 45 днів. Інакше все будете виправляти самостійно. Також можна зробити фотографії усіх недоліків"
VALENTINAA.M
V
Новичок
8
29 января 2018
31 янв 2018 15:15
Цитата "Mary Pick":
Очено странно. Уж сколько звонков я за свою историю сделала в оп и после - несчесть. Кума моя - тоже покупала здесь - любительница позвонить и порасспрашивать, наяривала, и никто никогда недоброго слова не сказал. И такого не было, чтоб недовольным тоном отвечали. Трубку, бывало не снимали, но и только. Странно.
Вот и я удивилась!видно у них уже нервы сдают!
Mary Pick
MP
Старожил
958
01 августа 2015
31 янв 2018 15:24
Цитата "VALENTINAA.M":
Вот и я удивилась!видно у них уже нервы сдают!
очень напряженный выдался январь. А может, вы просто номером ошиблись
VALENTINAA.M
V
Новичок
8
29 января 2018
31 янв 2018 15:28
Цитата "Mary Pick":
очень напряженный выдался январь. А может, вы просто номером ошиблись
да нет,не ошиблась!потом перезвонила девушка,вежливо пригласила на просмотр.правда после того,как я в центральный офис пожаловалась!
Nathalie_NT
N
Постоянный пользователь
396
02 февраля 2017
31 янв 2018 16:49
Цитата "Mary Pick":
Я теж в це не вірю)). Завжди всі чемні. Плюс на перегляди вони самі обдзвонюють.
Nathalie_NT
N
Постоянный пользователь
396
02 февраля 2017
31 янв 2018 16:51
Цитата "VALENTINAA.M":
да нет,не ошиблась!потом перезвонила девушка,вежливо пригласила на просмотр.правда после того,как я в центральный офис пожаловалась!
И теперь вы будете покупать?)))))
VALENTINAA.M
V
Новичок
8
29 января 2018
31 янв 2018 17:18
Цитата "Nathalie_NT":
И теперь вы будете покупать?)))))[/quote
сомневаюсь...
VALENTINAA.M
V
Новичок
8
29 января 2018
31 янв 2018 17:23
Цитата "Nathalie_NT":
Я теж в це не вірю)). Завжди всі чемні. Плюс на перегляди вони самі обдзвонюють.
Наверное мне"повезло"!
Phantom3
P
Постоянный пользователь
106
19 марта 2017
31 янв 2018 17:52
Есть такая услуга, когда специалист приходит с вами на прием квартиры и смотрит, что и как. Стоит 1$ за кв.м. Как думаете, стоит воспользоваться или самому принимать?
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
- ЖК Синергия Киев | ул. Ивана Кочерги, 17а29.1132
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7429.112 200
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная29.111 013
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ирпень, ул. Лысенко, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?29.113 832
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349