Подать объявление

ул. Драгоманова, 2, ( дом 6 )

1. . .106108. . .160
13 авг 2016 07:12
Добрый день. Проецируются тут написавшего Олександра Вiтко:
Незабаром має запуститися процедура вибору керуючих компаній. Так що, ТОВ "Житлосервіс" з тарифом 4.20-4.50 грн. може бути не конкурентним і буде змушений знижувати ціни. Моя думка така, хто зможе запустити раніше на ремонти, той нам самий вигідний, а тариф на гривню більший чи менший то питання часу. Коли запуститься схема вибору керуючих компаній, такі компанії можна міняти раз на рік. Тому, не бачу проблеми в більшому тарифі в обмін на швидше заселення. Однозначно знаю, що мій допис тим, хто не спішить заселитися не сподобається. Але, ті, хто не спішать заселитися є більш пасивними, ніж ті, хто хоче вселитися по-швидше. Активніші завжди проштовхнуть свій варіант!

Лично я с ним полностью согласен!
13 авг 2016 07:18
Цитата "Ігор 6-Е":

Підкажіть будь-ласка, а хто власне буде визначати ЖЕК що обслуговуватиме наш будинок, КГС чи адміністрація району?

Особисто я дуже занепокоєний і не хотів би щоб нас брав на баланс КП "Житло-сервіс". Я коли купував квартиру (три тижні тому) мені в відділі продажу КГС (на Суворова) консультант запевнював що ці шахраї КП "Житло-сервіс" не матимуть ніякого відношення до нашого будинку.
Зараз я дуже пригнічений і розчарований в КГС, тепер я не знаю куди мені скаржитись і що робити. Вони-ж мені в очі сказали, що, хто завгодно буде обслуговати цей будинок але не КП "Житло-сервіс". Коли, перед придбанням квартири, я ходив на її перегляд, мене навіть провели у ЖЕК ТОВ "УК Житло-сервіс", той що обслуговує 3,4,5 будинок, у їх відділ (що знаходиться у 5му будинку) і там мені підтвердили, що вони братимуть на баланс цей (наш) будинок і що вони ніякого відношеня до КП "Житло-сервіс" не мали і немають, я цьому повірив і тому не купував квартиру у іншому ЖК чи 5му будинку цього ЖК (розглядав 3 варіанти). А тут таке!!???
Ні ну це ППЦ якийсь. І ще в мене така робота, що майже не має часу ні нащо, сімя і діти не дають навіть часу цей форум регулярно читати.
Якщо у нас є ініціативна группа, та чи просто не байдужі, то я вас дуже прошу не допустіть щоб ці шахраї КП "Житло-сервіс" брали наш будинок. І я дуже прошу не ведіться на їх обіцянки про низький тариф - буде так само як у всіх будинках до цього: обіцяють одне а виставляють інше. Вони дуже хитро роблять: кажуть - "підписуйте договір, а тариф ми потім самі туди запишемо, якщо хочете отримати ключі",а як так не вдається то всеодно врешті висталяють всій тариф у платіжках. А якщо тобі не подобається то й йди судись і доводь зворотннє. Вони завжи виграють справи доводячи в суді свої аргументи тим, що "всі - ж платять по 5,5грн. то значить це їх вибір, і ти не маєш права йти проти більшості".

Шановні сусіди, я вас дуже прошу: дзвоніть в КГС вимагайте щоб не віддавали наш будинок в КП "Житло-сервіс"!!!! Я Вас навіть благаю!!!, Почитайте форуми інших будинків яких вони брали на баланс, це ж відкрита інформація - вони штучно вводдять будинки у борги та закладають підсобні приміщення будинків, що обслуговують і за місяць-два їх продають на підставні контори. Я не голослівний - почитайте форум першої свічки нашого ЖК, де вони за тиждень привласнили підвал і навіть встигли продати його. Попитайте ініціативних групп ОСББ, що мали зносини з цим ЖЕКом. Я вас дуже благаю, не допустіть сдачу нашого будинку цьому ЖЕКу. Скажіть, що я можу зробити і куди звернутись, щоб цього не трапилось?

Шановний пан Ігор. Будь ласка, внесіть себе до таблиці інвесторів, щоб ми всі розуміли, що ви не якийсь перехожий, а дійсно реальний інвестор.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GJvPCGldRYZqhv90u1DXeNundquJGOz8HiCG6l7r7TM/edit#gid=0

Що стосується того, хто буде визначати ЖЕК. КГС створює ілюзію виборча, що саме від нас це залежить, хто буде визначений. Зараз запропоновано КП "Житлосервіс" (що обслуговує дім 2 та 3), ТОВ "Житлосервіс" (що обслуговує дома 1, 4 та 5), або який-небудь інший, який ми самі запропонуємо і він буде готовий брати будинок на баланс. У нас вже було дві зустрічі з цього приводу. Якщо вам ця тема небайдужа, знайдіть час на зустріч наступного разу і з конкретними фактами висловлюйте свою думку. Бо такі заяви, що КП "Житлосервіс" начебто віджимає приміщення, без конкретних наданих фактів, варті того, що я вам скажу, що нинішній директор ТОВ "Житлосервіс", пан Марущак, раніше був директором саме саме КП "Житлосервіс", і був звільнений у 2015 році за фінансові махінації. Ви мені повірете? Думаю, ні, бо я не надав жодного факту. Хоча, справді, чутки такі є. Тому приєднуйтесь до обговорення, приходьте на зустрічі і беріть участь у цьому процесі, бо рило в пуху і у ТОВ і у КП, а нам все-таки потрібно зробити найбільш оптимальний вибір і якомога швидше.
13 авг 2016 09:09
Свалка токсичной золы на оз. Горячка возле нашего дома. Мельчайшая зола, разносится в ветреную погоду по нашим дворам. Рядом садики, и прямо через дорогу от Горячки строят еще садик. Что будем делать? Предлагаю снять видео с наглядной информацией о пыли и близости домов, садиков и отправить в СМИ и написать грамотное ОТКРЫТОЕ письмо на:

Комитет ВР по экологии,//komekolog.rada.gov.ua/komekolog/control/uk/index
с копией в Европейский комитет по экологии.

Надо требовать срочно прекратить вывоз золы (позавчера заехала очередная машина с ТЭЦ и сбросила отходы!) и засыпать свалку песком и черноземомо, разбить парк.

Кто согласен поучаствовать?
13 авг 2016 09:11
Будущий садик, возле нашего дома и прямо возле свалки
13 авг 2016 09:19
Цитата "Egr":
Свалка токсичной золы на оз. Горячка возле нашего дома. Мельчайшая зола, разносится в ветреную погоду по нашим дворам. Рядом садики, и прямо через дорогу от Горячки строят еще садик. Что будем делать? Надо требовать срочно прекратить вывоз золы (позавчера заехала очередная машина с ТЭЦ и сбросила отходы!) и засыпать свалку песком и черноземомо, разбить парк.

Кто согласен поучаствовать?

Что подразумевает участие? есть ли петиция? поднимался ли уже этот вопрос в сми?

эту проблему стоит решать, чем быстрее, тем лучше, учитывая, что жилмассив разрастается
13 авг 2016 09:46
Цитата "Vчерга829":

Что подразумевает участие? есть ли петиция? поднимался ли уже этот вопрос в сми?

эту проблему стоит решать, чем быстрее, тем лучше, учитывая, что жилмассив разрастается

Отвечаю по сути:
1. В СМИ вопрос вскольз освещался, но шума не вызвал - непрофессионально освещался и мало. На фоне тарифных майданов экологию слышно слабее.
Смотрите:

//znaj.ua/ru/news/society/48572/darnicka -tec-povilno-vbivaye-zhiteliv-poznyakiv. html

//censor.net.ua/video_news/392716/stolic hnye_vlasti_zakryvayut_glaza_na_zolnye_b uri_na_poznyakah_kievlyane

2. Петиция не поможет, т.к.: - она не обязывает принять решение в ее пользу; - она потеряется в куче шуточных петиций - это уже для многоих забаваой стало; - петиции часто дублируются.

3. Нужна помощь:
- журналиста,
- юриста,
- того кто умеет элементарно монтировать видео;
- у кого есть дрон с видеокамерой (снять это все безобразие сверху);
- не помешают специалисты по раскрутке группы на Facebook
- очень помогли бы: депутаты, районные и ВР.

Нужно стыдить на весь мир тех кто отвечает за это безоборазие и ничего не делает!
13 авг 2016 09:46
Цитата "Vчерга829":

простите, а Вы кто? ни номера квартиры, ни представления? Вы 3 недели назад покупали, у Вас нет времени за занятостью семьей и работой читать форум, но тем не менее форум Вы прочли, раз советуете смотреть содержание других веток.
и что за истерика по поводу жека?
лично мне это заявление кажется слишком странным после подобных же высказываний сегодня представителя ТОВ.

👍
13 авг 2016 18:35
Цитата "Egr":

Отвечаю по сути:
1. В СМИ вопрос вскольз освещался, но шума не вызвал - непрофессионально освещался и мало. На фоне тарифных майданов экологию слышно слабее.
Смотрите:

//znaj.ua/ru/news/society/48572/darnicka -tec-povilno-vbivaye-zhiteliv-poznyakiv. html

//censor.net.ua/video_news/392716/stolic hnye_vlasti_zakryvayut_glaza_na_zolnye_b uri_na_poznyakah_kievlyane

2. Петиция не поможет, т.к.: - она не обязывает принять решение в ее пользу; - она потеряется в куче шуточных петиций - это уже для многоих забаваой стало; - петиции часто дублируются.

3. Нужна помощь:
- журналиста,
- юриста,
- того кто умеет элементарно монтировать видео;
- у кого есть дрон с видеокамерой (снять это все безобразие сверху);
- не помешают специалисты по раскрутке группы на facebоok
- очень помогли бы: депутаты, районные и ВР.

Нужно стыдить на весь мир тех кто отвечает за это безоборазие и ничего не делает!

"Друзі!
Запрошуємо вас долучитися до відкритої презентації нового телевізійного проекту «1+1» з ведучою Ольгою Фреймут.
У новому проекті Ольга Фреймут перевірить цілі міста та визначить, наскільки комфортно у них жити звичайним українцям. Телеведуча проінспектує навчальні заклади, медичні установи, чистоту доріг, повітря і води та оцінить безпеку і якість закладів харчування.
Небайдужі кияни на презентації зможуть обговорити благоустрій міста. На захід запрошено міського голову Віталія Кличка. Презентація відбудеться у вівторок, 16 серпня, о 12:00 на відкритій терасі бізнес-центру "Регус Поділ", вул. Сагайдачного, 25Б.
Ольга Фреймут чекає на презентації усіх активних киян, яким небайдужа доля нашої столиці!" Скористайтесь нагодою!
13 авг 2016 19:36
Цитата "Liliia7":

"Друзі!
Запрошуємо вас долучитися до відкритої презентації нового телевізійного проекту «1+1» з ведучою Ольгою Фреймут.
У новому проекті Ольга Фреймут перевірить цілі міста та визначить, наскільки комфортно у них жити звичайним українцям. Телеведуча проінспектує навчальні заклади, медичні установи, чистоту доріг, повітря і води та оцінить безпеку і якість закладів харчування.
Небайдужі кияни на презентації зможуть обговорити благоустрій міста. На захід запрошено міського голову Віталія Кличка. Презентація відбудеться у вівторок, 16 серпня, о 12:00 на відкритій терасі бізнес-центру "Регус Поділ", вул. Сагайдачного, 25Б.
Ольга Фреймут чекає на презентації усіх активних киян, яким небайдужа доля нашої столиці!" Скористайтесь нагодою!

Попросите Ольгу поднять вопрос с проблемой свалки токсичной пыли - отходов ТЭЦ посреди столицы! В Европу идем - там за такое сотрут в порошок.
14 авг 2016 06:06

Соседи, добавляйтесь в список жильцов дома
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GJvPCGldRYZqhv90u1DXeNundquJGOz8HiCG6l7r7TM/edit#gid=0

14 авг 2016 08:17
Цитата "Egr":

Попросите Ольгу поднять вопрос с проблемой свалки токсичной пыли - отходов ТЭЦ посреди столицы! В Европу идем - там за такое сотрут в порошок.

Це я Вам адресувала, буду не в Києві в ці дні)
14 авг 2016 13:20
Цитата "Mikeuri":

Шановний пан Ігор. Будь ласка, внесіть себе до таблиці інвесторів, щоб ми всі розуміли, що ви не якийсь перехожий, а дійсно реальний інвестор.

Що стосується того, хто буде визначати ЖЕК. КГС створює ілюзію виборча, що саме від нас це залежить, хто буде визначений. Зараз запропоновано КП "Житлосервіс" (що обслуговує дім 2 та 3), ТОВ "Житлосервіс" (що обслуговує дома 1, 4 та 5), або який-небудь інший, який ми самі запропонуємо і він буде готовий брати будинок на баланс. У нас вже було дві зустрічі з цього приводу. Якщо вам ця тема небайдужа, знайдіть час на зустріч наступного разу і з конкретними фактами висловлюйте свою думку. Бо такі заяви, що КП "Житлосервіс" начебто віджимає приміщення, без конкретних наданих фактів, варті того, що я вам скажу, що нинішній директор ТОВ "Житлосервіс", пан Марущак, раніше був директором саме саме КП "Житлосервіс", і був звільнений у 2015 році за фінансові махінації. Ви мені повірете? Думаю, ні, бо я не надав жодного факту. Хоча, справді, чутки такі є. Тому приєднуйтесь до обговорення, приходьте на зустрічі і беріть участь у цьому процесі, бо рило в пуху і у ТОВ і у КП, а нам все-таки потрібно зробити найбільш оптимальний вибір і якомога швидше.

1. Дякую, за змістовну відповідь, ваш пост мені приємно читати через високий рівень вашої думки. Тепер ситуація стає яснішою: КГС пропонує або швидше заселення та більший тариф або менший тариф та пізніше заселення, а ЖЕК в принципі той самий тільки під різними назвами. Чи є ще шось не враховане?
2. Стосовно привласнення КП Житло-сервісом приміщень - документальних доказів не маю, чесно кажу повірив інформації з гілки будинку Драгоманова 4а. ось посилання: //forum.domik.ua/dom-2-ul-eleny-pchilki- 8-ul-dragomanova-t24945-1020.html
починаючи з цієї сторінки (конкретно повідомлення від "sosed 4a D" о 30.03.2016 20:48) мало місце обговорення привласнення підвалу.
3. Про підходи до формування тарифу КП Житлосервісом - також читав на форумах, де точно вже не пригадаю, але памятаю що думка була така "Спочатку ти підписуєш договір з ними, без чого не дають ключів від квартири, а потім вони самі вписують туди тариф". - саме це мені і не сподобалось.
4. Ще у мене викликає підозру той факт що для свічок КП Житлосервіс давав тариф 5 з чимось, а нам раптом 3,5. А по Драгоманова 4а, вже створене ОСББ і вних тариф близько 5 грн. Можливо має місце недоговорювання чогось - наприклад пропонований тариф був озвучений без ПДВ а можливо це і дійсно така конкурентна пропозиція, але кто з ким конкуруе якщо КП і ТОВ так між собою повязані. Було б добре якби обидва ЖЕКи надали якусь комерційну пропозицію з підписом і печаткою в якій буде зазначено пропонований тариф і крайня дата відкриття будинку під заселення. В ідеалі ще б і якась відповідальність за недотримання запропонованих умов.
4. Підвали я хїотів би щоб залишись у власності будинку для перспективи майбутнього ОСББ, якого мені дуже хотілося б. Ми могли б їх здавати а гроші направляти на благоустрій чи на зменшення тарифу, або на інші цілі (то як вирішать збори).

П.С. Вибачте, але в таблицю записуватись не буду, бо не бажаю пиширювати свої персональні данні у відкритому доступі на всю країну. Прошу не шукати в цьому чогось дурного, а поставитись з порозумінням.
14 авг 2016 13:28
Цитата "Vчерга829":

Вы 3 недели назад покупали, у Вас нет времени за занятостью семьей и работой читать форум, но тем не менее форум Вы прочли, раз советуете смотреть содержание других веток.

Відносно вашого звинувачення у непослідовності можу відповісти лише те, що перед придбанням квартири я ретельно вичитивува всі форуми, а після її придбання роблю це не так часто як раніше. Перед придбанням квартири я шукав інформацію про ЖЕКи і орієнтовне заселення, я думаю що це природний інтерес при інвестиціях в нерухомість. І довколо цих питань я і висловлююсь на форумі.

Тоді представники ЖЕКу що осблуговує 5й будинок сказали що наймовірніше саме вони прийматимуть 6й будинок на баланс, і що вони зроблять все можливе щоб заселити будинок у 16му році.
14 авг 2016 19:25
Цитата "Ігор 6-Е":

1. Дякую, за змістовну відповідь, ваш пост мені приємно читати через високий рівень вашої думки. Тепер ситуація стає яснішою: КГС пропонує або швидше заселення та більший тариф або менший тариф та пізніше заселення, а ЖЕК в принципі той самий тільки під різними назвами. Чи є ще шось не враховане?
2. Стосовно привласнення КП Житло-сервісом приміщень - документальних доказів не маю, чесно кажу повірив інформації з гілки будинку Драгоманова 4а. ось посилання: //forum.domik.ua/dom-2-ul-eleny-pchilki- 8-ul-dragomanova-t24945-1020.html
починаючи з цієї сторінки (конкретно повідомлення від "sosed 4a D" о 30.03.2016 20:48) мало місце обговорення привласнення підвалу.
3. Про підходи до формування тарифу КП Житлосервісом - також читав на форумах, де точно вже не пригадаю, але памятаю що думка була така "Спочатку ти підписуєш договір з ними, без чого не дають ключів від квартири, а потім вони самі вписують туди тариф". - саме це мені і не сподобалось.
4. Ще у мене викликає підозру той факт що для свічок КП Житлосервіс давав тариф 5 з чимось, а нам раптом 3,5. А по Драгоманова 4а, вже створене ОСББ і вних тариф близько 5 грн. Можливо має місце недоговорювання чогось - наприклад пропонований тариф був озвучений без ПДВ а можливо це і дійсно така конкурентна пропозиція, але кто з ким конкуруе якщо КП і ТОВ так між собою повязані. Було б добре якби обидва ЖЕКи надали якусь комерційну пропозицію з підписом і печаткою в якій буде зазначено пропонований тариф і крайня дата відкриття будинку під заселення. В ідеалі ще б і якась відповідальність за недотримання запропонованих умов.
4. Підвали я хїотів би щоб залишись у власності будинку для перспективи майбутнього ОСББ, якого мені дуже хотілося б. Ми могли б їх здавати а гроші направляти на благоустрій чи на зменшення тарифу, або на інші цілі (то як вирішать збори).

П.С. Вибачте, але в таблицю записуватись не буду, бо не бажаю пиширювати свої персональні данні у відкритому доступі на всю країну. Прошу не шукати в цьому чогось дурного, а поставитись з порозумінням.

В таблицю персональни данні записувати не потрібно, там вказуетмя лише номер квпртири та никнейм.
15 авг 2016 05:58
Цитата "Ігор 6-Е":

3. ЖЕК до Ваших ключів ніякого відношення не має. Просто вони цим маніпулюють щоб більше було підписано договорів. Ключі видає КМБ на підставі вже зареєстрованого права власності. Якщо ж ключі видавати відмовляються, то Вам прямо перешкоджають у користуванні житлом. Звертайтесь до суду та нараховуйте моральну шкоду.

4. Тариф при ОСББ склав 4,7 грн.
15 авг 2016 07:56
Цитата "An4ik":

3. ЖЕК до Ваших ключів ніякого відношення не має. Просто вони цим маніпулюють щоб більше було підписано договорів. Ключі видає КМБ на підставі вже зареєстрованого права власності. Якщо ж ключі видавати відмовляються, то Вам прямо перешкоджають у користуванні житлом. Звертайтесь до суду та нараховуйте моральну шкоду.

4. Тариф при ОСББ склав 4,7 грн.

Ого а почему так много ??
15 авг 2016 19:56
Так можно этот договор подписать? Чтобы раньше начать ремонт. И где его подписывать?
16 авг 2016 07:08
Цитата "mi4444":
Так можно этот договор подписать? Чтобы раньше начать ремонт. И где его подписывать?

В данный момент не идет речь о подписании договора, так как не выбрана эксплуатирующая организация. Я полагаю, как только что-то будет ясно, КГС об этом сообщит. На данном этапе дом еще не сдан в эксплуатацию, так что пока рано об этом говорить.
16 авг 2016 07:28

Добрый день, соседи! активно обсуждаем выбор эксплуатирующей организации. присоединяйтесь

16 авг 2016 11:42
Цитата "FlippiK":

Ого а почему так много ??

Ну вот как-то так проголосовали на собрании. Самих расчётов для обоснования тарифа никто не предоставлял.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .106108. . .160
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее