Подать объявление

Дом №10 - вул. Ломоносова, №85-а

1. . .6365. . .97
02 май 2018 12:00
А может сертификат уже есть, просто сканер не работает, чтоб копию на сайте выставить? Ну, как у детей в школе - "забыл тетрадку дома" :ne figa sebe:
02 май 2018 12:06
:) а письменно дать комментарии тоже не могут, клавиатуру дома забыли)?
02 май 2018 12:07
Сроки сдачи дома перенесены на 1 месяц. На сайте думаю к концу дня будут внесены изменения.
02 май 2018 12:09
Цитата "изАркады":
Сроки сдачи дома перенесены на 1 месяц. На сайте думаю к концу дня будут внесены изменения.

6-)
А потрудитесь объяснить ПОЧЕМУ ?!!
02 май 2018 12:17
Цитата "изАркады":

С чем связана задержка? Рабочие в Польшу уехали?
02 май 2018 12:38
изАркады, по всем домам вы фото изнутри предоставили, а по 10 му нет....
А тут еще пишут, что мы наш 10й дом считаем особенным.
:faceoff:
02 май 2018 13:02
Не розумію, для чого писати і говорити, що є затримка із сертифікатом, що він вже на підході, що в перших числах буде, а потім бабах і перенесення ще на місяць. Особисто я вже речі почала складати на переїзд. Ми вже з терпінням, хоча не з сильним розумінням до вашої організації відносились, то вже хоч так підло в очі не брешіть! Постає питання взагалі, чи була та комісія?? Може її ще і не було, ніхто ж не знає точно, ніякої інформації відкритої немає. Будинок теж сховали, наче вкрали, не подивитись, нічого спланувати. Всунули кудись гроші і думай тепер...
02 май 2018 14:11
Вже перенесли... Добре хоч не на три місяці знову, а на місяць...

Перенесення термінів:
запланована дата введення в експлуатацію - 31.05. 2018 р
запланована дата під заселення - 31.07. 2018 р
02 май 2018 14:27
Що цікаво, що введення в експлуатацію 11 будинок і наш в травні, а здача під заселення в 11 - червень, в нас липень. Хтось знає на що це нам може вплинути?
02 май 2018 14:28
Цитата "Irina10_80":
Що цікаво, що введення в експлуатацію 11 будинок і наш в травні, а здача під заселення в 11 - червень, в нас липень. Хтось знає на що це нам може вплинути?

Еще один перенос.
02 май 2018 14:29
Цитата "Irina10_80":

Ну нам перенесли на місяць і здачу в експлуатацію, і під заселення.
А в 11-му може помилилися?
Розібрався по 11-у... Там ще раніше був перенос. Здача в експлуатацію на 31.05, під заселення - 30.06.
02 май 2018 14:51
Цитата "Igoris":

Розібрався по 11-у... Там ще раніше був перенос. Здача в експлуатацію на 31.05, під заселення - 30.06.

Т.е им заселение на месяц раньше ставят?
02 май 2018 16:18
Цитата "Igoris":

Я как-то не совсем поняла..
02 май 2018 16:47
До отопительного сезона будут ваньку валять, а потом сдадут в попыхах,без розеток и чего то еще...И типа радуйтесь что хоть так и быстро все подписывайте и хватайте ключи...
02 май 2018 17:56
Сусіди, скажу непопулярну думку - але я не думаю, що аркада спеціально затягує. Так, не дуже вміє комунікувати. Але здогадуюся, що в договорі у нас не написано, що нам мають оперативно відповідати на форумі.

Коли я інвестував в Аркаду, уже мав досвід переносів, і для себе прогнозував, що здача затягнеться мінімум на півроку. Гляньте на ринок, лідируючі компанії теж завжди переносять здачу.

Це дуже неприємно звісно, але я інвестував сюди саме завдяки репутації банку - тому що в Києві на ринку є дві категорії компаній. Перша - це ті, які здають будинки, і всі решта. Я впевнений, що Аркада - перша категорія і рано чи пізно здасть.

Для того, щоб розуміти, чому так відбувається - знайдіть знайомого на цьому ринку, розпитайте як проходять переговори з монополістами і місцевою владою, багато стане на свої місця.

Аркаді можу все-таки порадити найняти грамотного піар-спеціаліста, який би пояснив керівництву - що з людьми треба говорити. і навіть тоді можна знайти правильні слова, коли ви не можете розказати про свої домовленості і речі, які відбуваються у вас "за закритими дверми" при введенні будинку в експлуатацію

всім добра і сертифікату на будинок якнайшвидше
02 май 2018 18:07
Цитата "Irina_VII":

Я как-то не совсем поняла..

У нас із 11-м переноси несихронні, оскільки початково здача була з різницею в місяць...
//forum.domik.ua/dom-11-zhk-evrika-t2831 1-800.html#p1630801
02 май 2018 18:53
Діло не лише в піарщику. Ходила в Аркаду платити кредит, питала в відділі, що відповідає на ці питання (біля тих, хто документи роблять). Дзвонила до них також через деякий час. Це все було в квітні. Обіцяли, що ось-ось.
Я теж закладала пів року, тому і лишнє не нервувала, але тут вже більше чим пів року. До речі, не треба рівняти, що хтось здає довше, ми ж не прагнемо до гіршого. Є і роками не здають, Ви пропонуєте на стільки орієнтуватись?
Не чути від Вас зацікавленої особи!
02 май 2018 19:10
Ніхто не каже, що легко з монополістами. Ми обурені чому не можна було з ними почати вести діалог на пів року раніше хоча б
02 май 2018 19:14
Цитата "Irina10_80":
Не чути від Вас зацікавленої особи!

мабуть. але повірте у мене дуже багато планів було зав'язано на те, щоб в травні уже приступити до ремонту. і вони сипляться.

але я досі вважаю, що вклав гроші в найкращий на ринку на той момент (осінь 2015) продукт по відношенню ціна-якість
02 май 2018 19:19
Цитата "Mr.T":

мабуть. але повірте у мене дуже багато планів було зав'язано на те, щоб в травні уже приступити до ремонту. і вони сипляться.

але я досі вважаю, що вклав гроші в найкращий на ринку на той момент (осінь 2015) продукт по відношенню ціна-якість

Ага, цена-качество, но только не сроки и надежность.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .6365. . .97
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее