Подать объявление

Дом №1 - ЖК "Ярославичи"

Тема закрыта

1. . .191193. . .216
26 янв 2016 12:10
Цитата "Omniya":
Уважаемые соседи, 3,4 и 5 секции. Я понимаю что все очень заняты, работа, ремонты и т.д., но давайте объединимся и выйдем во двор для чистки снега. Особенно, очень прошу автомобилистов, подъезд к нашему дому очень сложный, снег уже укатан в лед. :pray:

Я только за!!! Думаю что лучше собраться вечером после работы или на выходных. Тогда большее количество людей сможет присоединиться)
26 янв 2016 12:28
Цитата "hotded":

дивно читати про незаконне підключення....
чим більше провайдерів - тим кращий та дешевший зв'язок має бути, це ж закони ринку.
і взагалі, до чого тут ЖЕК? хіба він має це питання регулювати? тим можна, а тим ні? тоді тут проявляється корупційна складова питання.
На мою думку, будинки мають бути відкриті в повному обсязі для провайдерів. Лише в такому випадку ми отримаємо якісний сервіс.
а слова "Директор не подпишет, потому что зашли без разрешений", звучать наче "зайшли без хабара, тому відключимо їх" які мають бути дозволи? від мешканців? дик я мешканець, я дозволяю. І Київстару дозволив би, і ДатаГруп дозволив би, і всім іншим дозволив би. Хтось тут писав, може і Ви, а може і ні,
"дом утонит в проводах от этих провайдеров" -- як дозвольте запитати це трапиться? чи ви думаєте, там шахта для дротів 5 см в діаметрі? чи їх хтось бачить? вони сховані і з тим не має жодних проблем

Незаконне - означає, що мережа, яка йде ще до будинку, прокладена без дозволів міськради і буде демонтована.
Що стосується декількох провайдерів у будинку.
Я приймав безпосередню участь у заведені до наших будинків, як БЕСТА так і МТМ (єдине, що зайшли вони на різних умовах), напротивагу Поллікомму. Тому що, останній монопольно "володів" інтернет мережами в будинках.
Також хочу зауважити, що провайдери, які зайшли за нашим сприянням, зробили це без будь яких хабарів. Це була принципова умова!
Додам ще, що поки Комфорт утримує будинки, все що у них відбувається, повинно узгоджуватися з керівництвом. Інакше, як Ви хочете, щоб їх належно утримували?!
Інша справа, що перешкоджати зручностям мешканців Комфорт не має права, але контролювати зобов`язан, аби не було порушень та самоправності. А у вашому випадку, Поллікомм, самостійно, не з ким не узгодивши, провів монтажні роботи, як до, так і в самому будинку. І хто тепер повинен відповісти, якщо не дай Боже, вони щось пошкодили?
26 янв 2016 13:18
Цитата "sarvi":

Незаконне - означає, що мережа, яка йде ще до будинку, прокладена без дозволів міськради і буде демонтована.
Що стосується декількох провайдерів у будинку.
Я приймав безпосередню участь у заведені до наших будинків, як БЕСТА так і МТМ (єдине, що зайшли вони на різних умовах), напротивагу Поллікомму. Тому що, останній монопольно "володів" інтернет мережами в будинках.
Також хочу зауважити, що провайдери, які зайшли за нашим сприянням, зробили це без будь яких хабарів. Це була принципова умова!
Додам ще, що поки Комфорт утримує будинки, все що у них відбувається, повинно узгоджуватися з керівництвом. Інакше, як Ви хочете, щоб їх належно утримували?!
Інша справа, що перешкоджати зручностям мешканців Комфорт не має права, але контролювати зобов`язан, аби не було порушень та самоправності. А у вашому випадку, Поллікомм, самостійно, не з ким не узгодивши, провів монтажні роботи, як до, так і в самому будинку. І хто тепер повинен відповісти, якщо не дай Боже, вони щось пошкодили?

от ви проблему знайшли, не законно прокладене...
волокно? і що з того? воно вам заважає?

а МАФи вам незаконно встановлені не заважають?
а відсутність місць в дитячих садочках вам не заважає?
чи може у міськради роботи мало що цим питанням має займатись? чи це принципово? Поліком був монополістом? монополістом не може бути компанія, яка надає послуги, вартість яких менша за вартість інших конкурентів. Ви тарифи БЕСТа і МТМ порівняйте с Полікомом, далі буде конструктивніше...
26 янв 2016 13:32
Цитата "Saman":

Я только за!!! Думаю что лучше собраться вечером после работы или на выходных. Тогда большее количество людей сможет присоединиться)

Может устроим субботник :) ? Соседи, как вы на это смотрите? Предлагаю выйти например в 11-00, что б все могла поспать в выходной.
26 янв 2016 13:37
Соседи, на выходных встречаясь с альпинистами, по поводу наружного утепления лоджий, если кому будет интересно пишите.Обещали групповую скидку))
26 янв 2016 14:15
Цитата "Omniya":

Может устроим субботник :) ? Соседи, как вы на это смотрите? Предлагаю выйти например в 11-00, что б все могла поспать в выходной.

Поддерживаю!
26 янв 2016 14:45
Цитата "AndreyB":
Соседи, на выходных встречаясь с альпинистами, по поводу наружного утепления лоджий, если кому будет интересно пишите.Обещали групповую скидку))

Добрый день. Я с 4-го дома, но тоже интересует вопрос утепления лоджии снаружи.Готов поучаствовать в груповом заказе альпинистов. :-)
0679755838 Роман
26 янв 2016 17:16
Цитата "hotded":

от ви проблему знайшли, не законно прокладене...
волокно? і що з того? воно вам заважає?

а МАФи вам незаконно встановлені не заважають?
а відсутність місць в дитячих садочках вам не заважає?
чи може у міськради роботи мало що цим питанням має займатись? чи це принципово? Поліком був монополістом? монополістом не може бути компанія, яка надає послуги, вартість яких менша за вартість інших конкурентів. Ви тарифи БЕСТа і МТМ порівняйте с Полікомом, далі буде конструктивніше...

Якщо у Вас є конкретна інфа, стосовно чогось незаконного, звертайтесь до уповноважених структур. А взагалом про щось писати без доводів - не конструктивно!
26 янв 2016 19:22
Цитата "Omniya":

Это все классно! А если разобраться, то хоть у кого-то есть лопата, топорик для рубки льда?? Соль то можно купить, но с таким льдом нужно действовать более радикальными методами! Итак, кто у нас является счастливым обладателем нужного инвентаря?))
26 янв 2016 19:23
Цитата "AndreyB":

Отпишитесь по ценам, по факту уже решим!
27 янв 2016 08:39
Интернет от Бест.
Почему нет никаких акций для завлечения новых клиентов от них?
В других домах подключали бесплатно интернет + ТВ, а в корп.3 просят 90 грн! Да еще и самый бюджетный тарифный план 75 грн.
Кто что знает о политике лояльности от Беста?
27 янв 2016 09:29
А зачем монополисту акции... :drink:
27 янв 2016 09:59
Цитата "RIBASS":
Интернет от Бест.
Почему нет никаких акций для завлечения новых клиентов от них?
В других домах подключали бесплатно интернет + ТВ, а в корп.3 просят 90 грн! Да еще и самый бюджетный тарифный план 75 грн.
Кто что знает о политике лояльности от Беста?

Странно, меня бесплатно подключили.
27 янв 2016 13:16
Цитата "diverfd":

Странно, меня бесплатно подключили.

интернет бесплатно, за подключение телевидения берут 90 грн за одну точку, но пользование бесплатное (правда телевидение идет вместе с интернетом только в пакете за 130 грн./месяц) Хотя могу и ошибаться относительно стоимости...
27 янв 2016 13:22
Цитата "dobrova":

интернет бесплатно, за подключение телевидения берут 90 грн за одну точку, но пользование бесплатное (правда телевидение идет вместе с интернетом только в пакете за 130 грн./месяц) Хотя могу и ошибаться относительно стоимости...

Да, я только "интранеты" подключал. ТВ не интересуюсь.
27 янв 2016 13:39
У нас тариф ,,студенческий,, 105 грн.в месяц и один раз 90грн.за тв.Тоесть первый раз даёшь 195 грн. А дальше за 105 в месяц у тебя интернет и тв.
27 янв 2016 13:43
Цитата "veres198752":
У нас тариф ,,студенческий,, 105 грн.в месяц и один раз 90грн.за тв.Тоесть первый раз даёшь 195 грн. А дальше за 105 в месяц у тебя интернет и тв.

и как? Вы довольны тв? Просто интернет то подключили, а насчет тв пока думаем.
27 янв 2016 13:48
Цитата "veres198752":

і яким чином підключено телебачення? звичайним коаксіалом чи через езернет та якийсь ресівер?
27 янв 2016 13:49
Да нормалёк!64 канала,правда из них мы смотрим максимум 10,это аналоговое тв,а сколько стоит цыфровое я не знаю!
27 янв 2016 13:50
Обычно подключено.Один шнур интернет а второй в телевизор!
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .191193. . .216
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее