Подать объявление

ЖК Демеевка | ИнтерГал-Буд | ул. Демеевская 14,16

ЗастройщикИнтергал-Буд
Сдача ЖК2015 - 2018 г.
Планировки
от 28 650 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 123.
12/10%
19/15%
38/31%
36/29%
18/15%
1. . .8284. . .206
17 авг 2015 15:29
Шановні сусіди, правильні контакти для уточнення ситуації з надання поштової адреси- нижче:
17 авг 2015 15:36
Цитата "Vika2277":
Шановні сусіди, правильні контакти для уточнення ситуації з надання поштової адреси- нижче:

Дивна Ви людина, номер який ви афішуєте не є правильним (ХОЧ він і написаний на офіційному сайті)
ПОЗВОНІТЬ і переконайтеся, а потім звертайтесь до шановних сусідів.
17 авг 2015 15:38
Цитата "Vika2277":

:faceoff: :hi:
Ви дали номер телефону Управління по Надзвичайним ситуаціям Голосіївського району:

те що ви знаходите не відповідає дійсності - номер який Я пишу 2598219 - це той номер по якому я самостійно отримувала інформацію щодо присвоєння адреси для нашого будинку
17 авг 2015 15:39
Цитата "Vika2277":

:faceoff: :hi:
Ви дали номер телефону Управління по Надзвичайним ситуаціям Голосіївського району:

Будь-ласка у майбутньому спочатку перевіряйте, а потім афішуйте (будь-що)
17 авг 2015 15:45
Цитата "Vika2277":

Vika2277 - щось Вас в списку наших мешканців не видно (чи ви не з нашої пісочниці)))

Ласкаво просимо
//forum.domik.ua/spisok-zhilcov-reestr-i nvestorov-zhk-demeevka-t25826-20.html
17 авг 2015 16:04
Цитата "інвестор":

Vika2277 - щось Вас в списку наших мешканців не видно (чи ви не з нашої пісочниці)))

Ласкаво просимо
//forum.domik.ua/spisok-zhilcov-reestr-i nvestorov-zhk-demeevka-t25826-20.html

Дякую, проте там є мій чоловік. Сподіваюсь, цього достатньо!
Відчуття таке, що документи треба лише мені, решта - готові мовчати й затягувати ситуацію далі, та ще й давати номери телефону Служби з надзвичайних ситуацій.

Як тільки я (чи чоловік ) отримає право власності, - стану на форумі менш активною

Як на мене, Ви б теж мали не затягувати, а бути більш зацікавленим в якнайшвидшому вирішенні питання з надання поштової адреси.

Якщо до 15/09 питання буде "висіти" й далі, - підключатиму свого юриста. Тоді будем знайомиться ближче.
17 авг 2015 16:59
Цитата "інвестор":
Думаю потрібно кинути адвокатський запит в ІГБ та орган який присвоює адресу...., а потім думать, що робить.

Запит на інформацію може створювати будь-хто, наскільки знаю. Я сьогодні залишив заявку в сервісі 1551, побачимо. Поки що висить на премодерації.

Цитата "Vika2277":
Як звертатися в ІГБ? У відділ продажу? Так там відповідь одна і та ж, - "в цьому місяці" :)

Питання можна ставити інакше, коли був поданий запит на присвоєння адреси — якщо був. Бо одна справа якщо все дійсно готове і чекає схвалення органів влади, а інша якщо ще ніхто нічого не починав.
17 авг 2015 17:12
Цитата "andrew_z":

Запит на інформацію може створювати будь-хто, наскільки знаю. Я сьогодні залишив заявку в сервісі 1551, побачимо. Поки що висить на премодерації.

Питання можна ставити інакше, коли був поданий запит на присвоєння адреси — якщо був. Бо одна справа якщо все дійсно готове і чекає схвалення органів влади, а інша якщо ще ніхто нічого не починав.

Всю інформацію нормально надають в Голосіївській РДА але виконавець у відпустці, тому письмово відповідь дадуть не раніше ніж через 10 днів, по телефону відповідають що документи є в них проходять перевірку.
через 1551 - це також добре (щоб нікуди не ходити) але по часу вийде трішки довше ніж напряму.
17 авг 2015 17:13
Цитата "Vika2277":

Дякую, проте там є мій чоловік. Сподіваюсь, цього достатньо! ;)
Відчуття таке, що документи треба лише мені, решта - готові мовчати й затягувати ситуацію далі, та ще й давати номери телефону Служби з надзвичайних ситуацій.

Як тільки я (чи чоловік :)) отримає право власності, - стану на форумі менш активною :bye:

Як на мене, Ви б теж мали не затягувати, а бути більш зацікавленим в якнайшвидшому вирішенні питання з надання поштової адреси. :ded:

Якщо до 15/09 питання буде "висіти" й далі, - підключатиму свого юриста. Тоді будем знайомиться ближче. :call: :protest:

щось на троля схоже.
Удачі
17 авг 2015 17:13
Цитата "Vika2277":

Дякую, проте там є мій чоловік. Сподіваюсь, цього достатньо! ;)

Як тільки я (чи чоловік :)) отримає право власності, - стану на форумі менш активною :bye:

Як на мене, Ви б теж мали не затягувати, а бути більш зацікавленим в якнайшвидшому вирішенні питання з надання поштової адреси. :ded:

Якщо до 15/09 питання буде "висіти" й далі, - підключатиму свого юриста. Тоді будем знайомиться ближче. :call: :protest:

З якої Ви квартири?
17 авг 2015 17:14
Цитата "andrew_z":

чекатимем на відповідь з 1551 - надіюсь Ви поділитесь)
18 авг 2015 08:56
Цитата "інвестор":
чекатимем на відповідь з 1551 - надіюсь Ви поділитесь)

Звернення зареєстрували, статус тут: https://1551.gov.ua/feedback/check/?CallCode=%D0%91-19382&CallYear=2015
18 авг 2015 11:37
Цитата "andrew_z":

Звернення зареєстрували, статус тут: https://1551.gov.ua/feedback/check/?CallCode=%D0%91-19382&CallYear=2015

Спасибі ВАМ величезне!
Будемо чекати гарних новин
18 авг 2015 13:59
Нема за що. Хоча для мого варіанту з розстрочкою це все дещо вигідно фінансово.
Ще, судячи з досвіду Малахіту, після присвоєння адреси до підписання основного договору може минути пара місяців.
21 авг 2015 17:25

По состоянию на 19 августа завершились работы по тестированию свайных кустов.
Стартовали работы по разработке котлована.
25 авг 2015 01:47
Не знаю кто тут сидит на этом форуме и подымает кипишь? 70 квартир уже сделали ремонты, нет даже у них капли сомнения в том что все будет нормально, а тут собралась кучка людей, которые предрасположены к фобиям и это одна из фобий. Нет, уж лучше видимо на форумах вообще не общаться и не заходить сюда.
25 авг 2015 02:15
Меня больше волнует вопрос , если Кто-то в нашем доме ( а я слышала что такие есть) устанавливают водяной теплый пол- правомерно это или нет? Получается в зимнее время они квартиру будут обогревать бесплатно? Или за счет того, что мы все будем платить? В таком случае только тепловой счетчик не даст платить за того парня. Я точно буду счетчик себе устанавливать и не от прикормленой их фирмы а от нормальной
25 авг 2015 02:53
Ведь по законодательству любая перепланировка, тем более связанная с коммуникациями, должна быть согласована. Потому что квартира – это всего лишь пространство между полом и потолком, через которое проходят все системы жизнеобеспечения многоэтажного дома. Сбой хотя бы на одном участке – проблемы всего дома. И этот случай яркое подтверждение тому, что пока одни жильцы грели в квартире полы, другие были лишены привычных благ цивилизации. А сразу после отключения незаконной врезки соседи смогли без проблем пользоваться горячей водой: появился напор, выросла температура.
25 авг 2015 03:03
Я то на первом этаже, у меня то вода горячая, если я захочу от стояка общего пользоваться, то должна быть, если ниже не сделают водяной теплый пол. А вот тем , кто на верхних этажах стоит побеспокоиться. Я еще не знаю как выявить конкретно кто устанавливал водяной теплый пол, но только если кто-то проговорится. И когда я точнее узнаю номер этой квартиры, я сразу же тут напишу.
25 авг 2015 03:13
Просто некрасиво получается воровать тепло у соседей. Ведь на рынке огромное предложение электрических и инфракрасных теплых полов. Зачем заниматься таким жлобством? Покупают квартиры за такие деньги, а воруют жизненно необходимое тепло других жителей дома. Это не только противозаконно, но и наказуемо административно . Они уверенны в своей безнаказанности , потому что знают, что после ремонта дизайнерского их плитку вскрывать и проверять что там лежит, никто не будет.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .8284. . .206
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее