Подать объявление

ЖК Заречный | bUd development | пр-т Н. Бажана, ул. Заречная

ЗастройщикbUd development, IB Alliance
Сдача ЖК2015 - 2022 г.
Планировки
Карточка Домик
Индекс надёжности
115из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 415.
43/10%
20/5%
60/14%
137/33%
155/37%
1. . .475477. . .576
09 март 2017 21:53
Цитата "InvestorZ":
Ну вот и прояснилось почему не приглашшают на просмотры....
Если в теч 2х недель по 5му дому не начнутся просмотры, я думаю, инвесторам нужно собираться и решать вопрос...Похоже, объект приобретают все признаки проблемного

Ну возможно не всё так плохо. Укрываться от уплаты налога государству, которое само по уши утонуло в коррупции, это нормально. Любая стройка в Украине не без проблем. А "менеджеры по продажам" из МВД, ГАСИ, прокуратуры и прочих ОПГ не спят и рыщут по стройплощадкам в поисках наживы. Увы, это сегодняшние реалии. Если что, поддержим наш BUD :protest:
09 март 2017 21:58
Цитата "InvestorZ":
Ну вот и прояснилось почему не приглашшают на просмотры....
Если в теч 2х недель по 5му дому не начнутся просмотры, я думаю, инвесторам нужно собираться и решать вопрос...Похоже, объект приобретают все признаки проблемного

Без паніки. 5й будинок вже побудований і йому нічого не загрожує.
Але схоже проблеми в компанії що керує активами, власне на рахунки її фондів йдуть гроші інвесторів. І якщо держава зможе накласти лапу на ці рахунки, і скажімо їх арештувати - будівництво зупиниться. Проблеми, на мою думку наступні:
- З точки зору держави, ті договори, що ми уклали з БудКепітал - нікчемні, і в разі чого, не маємо на що сподіватися. (З іншого боку, навіть юридично завірений договір, ніяк не гарантує фактичної побудови будинку.)
- БудКепітал не має ліцензії на надання фінансових послуг, що передбачають пряме або опосередковане залучення фінансових активів від фізичних осіб.
- БудКепітал та дотичні до неї фонди звинувачуються у несплаті ПДВ.

Ці проблеми стосуються не лише Зарічного, а й усіх інших ЖК, які фінансувалися за тією ж схемою:
ЖК Victory 5
ЖК Славутич
ЖК Французький квартал
ЖК Французький квартал 2
ЖК Повітрофлотський квартал
ЖК Зелений Острів 2
ЖК Наш будинок

Поки важко прогнозувати, чим закінчиться судова тяганина, але хотілося б почути коментар забудовника. Можливо ще не пізно змінити схему фінансування.
09 март 2017 22:03
Юристи та ті, хто може прояснити ситуацію - не залишайтесь байдужими! Допоможіть розібратись, чи не хочуть нас "кинути" :(
09 март 2017 22:07

Шановні "колеги", ви уже читали на загальному форумі інфу? - //www.reyestr.court.gov.ua/Review/649544 82
Які думки з цього приводу? Кров в жилах стине(

09 март 2017 22:28
Компанія « bUd capital » пропонує Вам широкий вибір житлової та комерційної нерухомості від відомих забудовників - наших партнерів , що мають позитивну бізнес - репутацію . В сучасних умовах вибрати нерухомість , яка в повній мірі задовольнить Ваші потреби , досить складно , оскільки вибирати потрібно серед значної кількості пропозицій з різними характеристиками . Компанія має Ліцензію Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку - діяльність з управління активами інституційних інвесторів (діяльність з управління активами), рішення про видачу ліцензії № 521 від 19.09.2013 року, строк дії ліцензії з 08.10.2013р. по необмежений термін. На даний момент компанія співпрацює з такими компаніями, як ПАТ Холдингова компанія «Київміськбуд», Промислово-будівельна група «Ковальська», IB Alliance та bUd development. В рамках співпраці з вказаними компаніями «БУДКЕПІТАЛ» інвестує кошти в реалізацію проектів на ринках житлової та комерційної нерухомості України, а також здійснює безпосередній продаж житла покупцям, вищезазначених забудовників. Наше кредо - прозорість і відкритість для клієнтів та партнерів компанії, гарантія взаємної вигоди, стабільність і надійність.

Значит лицензия все же есть.
09 март 2017 23:05
Ліцензія з "надання будь-яких фінансових послуг, що передбачають пряме або опосередковане залучення фінансових активів від фізичних осіб" і ліцензія на "діяльність з управління активами інституційних інвесторів (діяльність з управління активами)" - це різні ліцензії.
10 март 2017 06:30
А теперь вопрос - если будут проблемы у управляющей компании - то на следующий отопительный сезон где дом тепло будет получать ?
10 март 2017 07:05
Вот я и наинвестировала... А отдел продаж, цитирую-все буде добре 6-)
10 март 2017 08:28

Эта судья, которая вынесла ухвалу, сама какая-то стремная - "У поданні виконувача обов’язків Генерального прокурора України зазначено, що суддя Солом’янського районного суду міста Києва Кушнір С.І. за результатами зібраних матеріалів досудового слідства підозрюється у постановленні суддею завідомо неправосудних ухвал в інших особистих інтересах, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 375 Кримінального кодексу України, а тому просить звернутись до Верховної Ради України з поданням про надання згоди на затримання та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно судді Солом’янського районного суду міста Києва Кушнір С.І."

репост //forum.domik.ua/zhk-francuzskij-kvartal -2-ul-bolshaya-vasilkovskaya-139-bud-dev elopment-kgs-t27068-440.html

10 март 2017 08:33
До неї претензії по неправосудних вироках щодо майданівців.
10 март 2017 08:44

Саме судове рішення стосується лише доступу до документів. У лютому минулого року були такіж судові рішення. Тільки обгрунтування слідчого для доступу до документів було менш грізним.
Є ще одне рішення, яке не стосується Зарічного, але стосується Будкепітала //www.reyestr.court.gov.ua/Review/647971 33. В рішенні накладено арешт на майно в частині внесення змін до системи дерозитарного обліку цінних паперів. Все це не додає оптимізму, але поки нічого страшного для нас не трапилось.

10 март 2017 08:57
На мою думку ці судові рішення повязані з тим, що зу "про інвест діяльність" передбачає 4 схеми інвестування в житло. Можу помилятися, але наскільки мені відомо, то в Києві застосовують лише дві легальні схеми: випуск облігацій та фонд фінансування будівництва. А наші інвест договори не зовсім вкладаються в ці 4 схеми. Але в той же час всі відомі забудовники використовують інвест договори ( ковальска, кмб, буддевелопмент, укрбуд, столиця груп). Тому коли я обирав забудовника, то насправді вибору схеми інвестування не було. Якшо більш детально пошукати в реєстрі судових рішень, то можна знайти анологічні рішення по фондам майже всіх відомих забудовників. А по деяким з них навіть накладено арешт на відчуження цінних паперів.
10 март 2017 10:11
І трохи добрих новин. Розпорядженням Дарницькоі РДА 5 дому присвоєно поштову адресу вул. Зарічна 3-А.
10 март 2017 10:34
Розпорядженням Дарницькоі РДА 5 дому присвоєно поштову адресу вул. Зарічна 3-А.
10 март 2017 10:40
Цитата "Kahovchik":
І трохи добрих новин. Розпорядженням Дарницькоі РДА 5 дому присвоєно поштову адресу вул. Зарічна 3-А.

Гарні новини. А де ви довідалися про це?
Шукав на //darn.kievcity.gov.ua/ але мені здалося, що вони публікують розпорядження вибірково, а пов'язані з присвоєнням поштової адреси, не публікують взагалі...
10 март 2017 12:24
Цитата "Osmoni":

Жаль, что отдел продаж не в курсе. :call:
10 март 2017 12:52
Цитата "Osmoni":

Ну Вы бы хоть номер Розпорядження сказали, а то нету в инете ничего.... или еще не успели опубликовать? :)
10 март 2017 13:28
Сегодня целый день, приятных новостей 6-)
Поздравляю инвесторов 5-го дома!
10 март 2017 13:33
Я теж там шукав і теж помітив, що вони не публікують текст розпорядження про присвоєння поштових адрес, але знайшов згадки, що декілька розпоряджень таки було. А потім звернувся із запитом до дарницькоі рда на ознайомлення з документом. Ввечері на гілку 5 дому завантажу копію документу.
10 март 2017 13:36
ALEKS, підкажіть, будь ласка, Ви - інвестор ЖК "Славутич" чи "Зарічний" ? Вибачте мене за цікавість :winky:
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .475477. . .576
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx