Подать объявление

ЖК "Ворзель парк", Ворзель, ул. Ленина, 45

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 70.
4/6%
1/1%
20/29%
29/41%
16/23%
1. . .4951. . .127
20 апр 2016 14:32
Цитата "G.A.S. ":
Добрый день, хочу спросить - ж/д, которая проходит близко к домам, не мешает (днем, особенно ночью)? Спасибо за ответ.

в мене вікна в іншу сторону, тому залізниця заважає не дуже. Не знаю як в тих, де вікна виходять в сторону залізниці.
20 апр 2016 15:35
Цитата "Jaroxa":
Доброго дня!
Прошу жителів першої черги дати відповідь на запитання, чи перевіряли відмінність кутової квартири від не кутової? Чи набагато холодніше в кутовій квартирі? Чи нема проблем з "промерзанням", "сирістю" кутових стін? Питання зараз актуальне, бо вибираю квартиру в 3-й черзі.

Всім доброго дня!
Теж цікавили відповіді на ці запитання, також купуємо кутову в 3-й черзі :) .
25 апр 2016 07:31
Доброго дня!
Мешканці ЖК "Ворзель парк" хто проживає в 1 й черзі, як справи з третьою чергою? Є будівельники, який этап?
Щиро вдячний за і-цію!
25 апр 2016 10:23
Цитата "Jaroxa":
Доброго дня!
Мешканці ЖК "Ворзель парк" хто проживає в 1 й черзі, як справи з третьою чергою? Є будівельники, який этап?
Щиро вдячний за і-цію!

Был утром. Не сказал бы что котлован стал больше, но что-то там заливают, кран "тусит" тоже. Сорри, особо не всматривался :)
25 апр 2016 10:50
Спасибо большое!
26 апр 2016 07:56
Добрый день! Владельцы квартир с большими панорамными окнами, подскажите пожалуйста как сильно идет от окон холод? И как вы делали утепление непосредственно в этой части: дополнительные батареи, теплый пол....
28 апр 2016 06:43
Доброго ранку!
Шановні мешканці першої черги, поділіться будь-ласка інформацією стосовно етапу будівництва ТРЕТЬОЇ черги. Щиро дякую!
28 апр 2016 08:18
Цитата "Jaroxa":
Доброго ранку!
Шановні мешканці першої черги, поділіться будь-ласка інформацією стосовно етапу будівництва ТРЕТЬОЇ черги. Щиро дякую!

Вы думаете, за три дня уже пару этажей свели ?:)
Они вроде сами говорили, что приоритет второй очереди сейчас, сдадут и перейдут на третью :)
28 апр 2016 08:22
За три дні звісно що не зведуть, ну фундамент залити можна. Дякую.
28 апр 2016 08:31
Цитата "Jaroxa":
За три дні звісно що не зведуть, ну фундамент залити можна. Дякую.

ГГЫ) хорошая шутка :) там котлаванчег частично вырит, я три дня назад видель)
Но арматуру укладывали в той части где уже выкопано)
28 апр 2016 19:42
Шановний S.Re! Може б Ви стали головою ОСББ, Ви не байдужий до проблем жильців ЖК Ворзельпар. А то цей "донецький товарищ" тільки про свій карман дбає і йому дуже далекі наші проблеми. Ходила заключати договір про зменшення оплати за квартплату, то мене так вичитали разом з бабушкою бугалтершею, що аж дурно. Йому мало по 4 грн. за метр, коли в Бучі ми платимо всього по 2 грн 50 коп. А роботи ніякої. Скільки я пережила за вкрадений лічильник електрики, заплатила 2 тис. грн. за новий. Питається, за що я взагалі плачу квартплату, коли за все треба платити самому. Адже ж лічильник вкрали не по моїй вині. А В.І. тільки сміється і плює в очі.
28 апр 2016 20:50
Доброго вечора! А чому Ви на людину наговорюэте? Я запитав він відповів, а писаниною Вашій проблемі не допоможеш, я вважаю, що Ви повинні йти до відповідних служб, там пишите скаргу, Вашу скаргу зобов"язані розглянути у термін, передбачений ЗУ про звернення громадян. Вам дадуть письмову відповідь. З певних причин Вам ця відповідь може не сподобатися, приклавши цю заяву до звернення до суду Ви можете зобовязати відповідні органи розглянути обгрунтованість даних тарифів, якщо тарифи визнають економічно не обгрунтованими, органи зобовяжуть привести їх у відовідність. Я розумію, що писати легше ніж робити, але, наразі маємо таку країну і не потрібно людей звинувачувати, які допомагають іншим, почніть з себе.
28 апр 2016 21:04
Цитата "Jaroxa":
Доброго вечора! А чому Ви на людину наговорюэте? Я запитав він відповів, а писаниною Вашій проблемі не допоможеш, я вважаю, що Ви повинні йти до відповідних служб, там пишите скаргу, Вашу скаргу зобов"язані розглянути у термін, передбачений ЗУ про звернення громадян. Вам дадуть письмову відповідь. З певних причин Вам ця відповідь може не сподобатися, приклавши цю заяву до звернення до суду Ви можете зобовязати відповідні органи розглянути обгрунтованість даних тарифів, якщо тарифи визнають економічно не обгрунтованими, органи зобовяжуть привести їх у відовідність. Я розумію, що писати легше ніж робити, але, наразі маємо таку країну і не потрібно людей звинувачувати, які допомагають іншим, почніть з себе.

Я думаю, до суда мы все всё равно дойдем. Уже видно достаточно много проблем, которые в упор рогами не хотят решаться. И когда мы до этого дойдем, нужен резонанс.

И кстати, уважаемые соседи, кто-то может объяснить, почему уборщица моет коридоры среди дня и не выше 3-4 этажа. Я в день попал как-то на еще мокрые пару этажей, но уже 5-тый был в пыли, шестой вообще пару дней не терся. Ну Бог с ним, с графиком уборки, но вот с ээтажностью. .... Нехочу снова ни с кем сорится, но блин, только поменяли и что "шило на мыло".
28 апр 2016 21:10
Цитата "я114":
Шановний S.Re! Може б Ви стали головою ОСББ, Ви не байдужий до проблем жильців ЖК Ворзельпар. А то цей "донецький товарищ" тільки про свій карман дбає і йому дуже далекі наші проблеми. Ходила заключати договір про зменшення оплати за квартплату, то мене так вичитали разом з бабушкою бугалтершею, що аж дурно. Йому мало по 4 грн. за метр, коли в Бучі ми платимо всього по 2 грн 50 коп. А роботи ніякої. Скільки я пережила за вкрадений лічильник електрики, заплатила 2 тис. грн. за новий. Питається, за що я взагалі плачу квартплату, коли за все треба платити самому. Адже ж лічильник вкрали не по моїй вині. А В.І. тільки сміється і плює в очі.

Спасибо за предложение, но а), у меня нет никаого опыта б). не хочу сидины раньше времени )
Ну, а если без сарказма, как только они начали "грузить" разными кворумами и пр. правовой едрундой, уже стало понятно, что рога начинаются острится. Набирайтесь терпения и держите нервы в кулачке.
А кстати, кто знает, как если что менять ОСББ? Какая процедура увольнения и все такое?

И кстати, после криков, чем аргументировал что мало по 4 грн ?
29 апр 2016 08:30
сказали, що вони нічого не знають, що до них не дійшли документи кворума...але ж вони самі були на зборах, і хто повинен ті документи робити... і нащо тоді він з бугалтершею? і хто ще отримує наші гроші? мабуть, ще той електрик, що лічильники покрав і який все тут знає ще із забудови....??? і нащо він нам, як все самому треба наймати...???
29 апр 2016 08:52
Цитата "Jaroxa":

А ви мабуть сам В.І. чи електрик що так ревно їх захищаєте?
29 апр 2016 09:15
Їх це кого? Я захистив користува S.Re. Нажаль, я не В.І. і не електрик. Я інвестор ТРЕТЬОЇ черги.
29 апр 2016 13:19
Всем добрый день.Хотела ответить на вопрос по поводу больших окон.Мы с 1 очереди.У нас квартира с панорамкой, так мы не утепляли. Вроде нормально было зимой. Я даже кресло-качалку себе поставила возле окна и любуюсь видом с окна.Может у кого то иначе но у нас нормально.
07 май 2016 14:48
Всем привет! Всех с праздниками и минувшими и будущими! Подскажите как там дела с стойкой ТРЕТЬЕЙ очереди. И еще, кто живет на 2-м этаже, как Вам не низковато? Спасибо!
07 май 2016 17:04
Jaroxa, зараз святкові дні і ніхто активно будівництво не веде. І це третя черга, вам її за тиждень на вибудують. Спершу мають закінчити другу чергу. Тому від того, що ви щотижня писатимете-до вашого другого поверху швидше недобудують.
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .4951. . .127
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее