Подать объявление

ЖК "Ворзель парк", Ворзель, ул. Ленина, 45

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 70.
4/6%
1/1%
20/29%
29/41%
16/23%
1. . .5052. . .127
09 май 2016 17:03
Шановні, а на ось це ви хоч якось реагуєте? Всі в курсі склавшихся обставин? В курсі що "наше" ОСББ (утворене забудовником, з керівництвом запропонованим забудовником) веде війну проти мешканців?
Чи надалі будемо обговорювати вкрадений у когось лічильник?
09 май 2016 17:20
Та я давно пишу про те, щоб вибрати когось із нашого будинку на голову ОСББ і бугалтера свого. Нащо нами мають управляти люди з іншого будинку і псувати нам життя.
10 май 2016 06:51
Цитата "я114":
Та я давно пишу про те, щоб вибрати когось із нашого будинку на голову ОСББ і бугалтера свого. Нащо нами мають управляти люди з іншого будинку і псувати нам життя.

Бухгалтер нам взагалі не потрібен. Навіщо платити місячну зарплатню людині, яка робить всього навсього декілька платіжних доручень на місяць і нараховує сама собі зарплатню. Я зараз підшукую фірму-аутсорсера котра зможе нам надавати бухгалтерські послуги. Зазвичай, послуги такого аутсорсера коштують гривень 500 на місяць. Не більше.
А стосовно ВІ, то так. Якась незрозуміла фігня відбувається . Але на кого його міняти? Хто готовий постійно займатися проблемами ОСББ? Особисто я - ні. Мені потрібно сім'ю годувати. Хтось з дописувачів на форумі готовий? То тоді і будемо підіймати питання стосовно заміни ВІ на більш адекватну до членів ОСББ, а не до забудовника, людину!
10 май 2016 09:32
Соседи, а в чем проблемки, а то я похоже отстал от жизни?
Может кто-то тезисно написать?
10 май 2016 09:41
Доброго дня!
Я перепрошую, що я не в свою справу влажу (поки що), але тут питання юридичного характеру, якщо ОСББ э юр. особою, то по ЗУ (точно не памятаю) бухгалтер повинен бути в штаті. Так, що Ви перевірте цю і-цію, перш ніж вирішувати такі питання.
10 май 2016 10:36
Цитата "S.Re":
Соседи, а в чем проблемки, а то я похоже отстал от жизни?
Может кто-то тезисно написать?

якщо тезісно, то ревізійна комісія не може змусити ОСББ прийняти нормальні тарифи.
Наскільки я розумію починається війна між ревізійною комісією і керівництвом ОСББ (ВІ).
Долучайтесь до сторінки у фейсбуці.
10 май 2016 10:36
Цитата "Jaroxa":
Доброго дня!
Я перепрошую, що я не в свою справу влажу (поки що), але тут питання юридичного характеру, якщо ОСББ э юр. особою, то по ЗУ (точно не памятаю) бухгалтер повинен бути в штаті. Так, що Ви перевірте цю і-цію, перш ніж вирішувати такі питання.

ок, дякую за інфу
10 май 2016 11:32
Цитата "Tymoha":

якщо тезісно, то ревізійна комісія не може змусити ОСББ прийняти нормальні тарифи.
Наскільки я розумію починається війна між ревізійною комісією і керівництвом ОСББ (ВІ).
Долучайтесь до сторінки у фейсбуці.

о как.
Надо ВИ поймать послушать что он там бузланит )
к странице добавлюсь, спасибо

А какие последние тарифы они считают обоснованными? НУ ВИ?
11 май 2016 09:09
Цитата "Tymoha":

ок, дякую за інфу

Добрый день, форумчане.

Согласно п. 4 ст. 8 Закона о бухучете аутсорсинг на фирме в части ведения бухгалтерского учета абсолютно допустим (см. ниже).

4. Для забезпечення ведення бухгалтерського обліку
підприємство самостійно обирає форми його організації:

введення до штату підприємства посади бухгалтера або
створення бухгалтерської служби на чолі з головним бухгалтером;

користування послугами спеціаліста з бухгалтерського обліку,
зареєстрованого як підприємець, який здійснює підприємницьку
діяльність без створення юридичної особи;

ведення на договірних засадах бухгалтерського обліку
централізованою бухгалтерією або аудиторською фірмою
;

самостійне ведення бухгалтерського обліку та складання
звітності безпосередньо власником або керівником підприємства.

Вот только в фирме-аутсорсере за 500 грн я не уверен, аутсорсинг всегда дороже штатного бухгалтера (говорю как человек, который профессионально занят в смежной сфере)

P.S. Извиняюсь, что влезаю не совсем в свои дела
13 май 2016 07:24
Цитата "Mind is the main":

Добрый день, форумчане.

Согласно п. 4 ст. 8 Закона о бухучете аутсорсинг на фирме в части ведения бухгалтерского учета абсолютно допустим (см. ниже).

4. Для забезпечення ведення бухгалтерського обліку
підприємство самостійно обирає форми його організації:

введення до штату підприємства посади бухгалтера або
створення бухгалтерської служби на чолі з головним бухгалтером;

користування послугами спеціаліста з бухгалтерського обліку,
зареєстрованого як підприємець, який здійснює підприємницьку
діяльність без створення юридичної особи;

ведення на договірних засадах бухгалтерського обліку
централізованою бухгалтерією або аудиторською фірмою
;

самостійне ведення бухгалтерського обліку та складання
звітності безпосередньо власником або керівником підприємства.

Вот только в фирме-аутсорсере за 500 грн я не уверен, аутсорсинг всегда дороже штатного бухгалтера (говорю как человек, который профессионально занят в смежной сфере)

P.S. Извиняюсь, что влезаю не совсем в свои дела

дякую за допис.
Стосовно вартості послуг - то як раз бухгалтери на аутсорсі значно дешевші :)
Но це ми відходимо від теми. Так що припиняємо флудити :)
13 май 2016 07:25
Цитата "S.Re":

о как.
Надо ВИ поймать послушать что он там бузланит )
к странице добавлюсь, спасибо

А какие последние тарифы они считают обоснованными? НУ ВИ?

той що, зв'язувались з ВІ? що він розповів?
14 май 2016 22:34
15 май 2016 14:52
Alec7777, давно вы фото делали?
16 май 2016 05:13
сравнил фото месячной давности, так нет прогресса. Стройка снова стоит?
16 май 2016 08:26
Какие цены на 2х комнатные?
16 май 2016 08:35
Інформація по другій черзі:
Був біля будинку в суботу зранку. На той час був добудований шостий поверх правого крила, очікується перекриття і будівництво сьомого:) Ввесь перший поверх обшитий пінопластом і вже частина поштукатурена.
Хто таки був вже всередині, які внутрішні роботи зроблені?
16 май 2016 09:38
uascorpion, спасибо за быстрый ответ. Просто неполучается часто ездить на обьект.
16 май 2016 14:30
Доброго дня!
Підскажіть, в якому стані будівництво ТРЕТЬОЇ черги? Фундамент залили? Дякую!
17 май 2016 13:57
Всем привет. Живём в первой очереди. Купили квартиру в феврале этого года. При покупке не обратили внимание (о чем сейчас очень жалеем) на то что пломба на газовом счётчике уже была сорвана и купили квартиру без предъявления претензий застройщикам.
В марте перед началом ремонта хотели сделать первый пуск газа. За помощью обратились ко всем известному главе ОСББ В.И., который сказал что берет решение вопроса на себя: дал нам платежку, сказал чтобы оплатили, привезли ему чек и дальше он сам всем займется. Мы так и сделали (о чём сейчас жалеем ещё больше).
Пока что он пытался разрешить вопрос, мы, не зная всей серьезности ситуации, завезли в квартиру ремонтников, которые жили там, отапливали помещение во время ремонта и спалили нам 200кубов газа.
За неделю до новоселья решили больше не ждать помощи от В.И,. и сами вызвали службу газа для первого пуска. Ребята приехали, опломбировали счетчик, сказали что выпишут штраф нам и пока что не погасим его, не сделают первый пуск газа.
Сегодня были на комиссии по решению о размере штрафа. Комиссия выписала штраф в размере 9 тысяч гривен.
Помимо того что ещё с 26 апреля, день когда газовщики опломбировали счетчик, мы живем в квартире уже скоро месяц как без газа, а следовательно и горячей воды, теперь мы ещё имеем огромную сумму штрафа.
Может кто-то сталкивался с подобными ситуациями, помогите, пожалуйста, хотя бы советом - как нам быть?
17 май 2016 14:23
У мене така ситуація з електрикою. У мене вкрали лічильник на коридорі при "доблесній роботі вельмишановного В.І." РЕС поставив мені "биушний" лічильник, а через місяць прийшла платіжка платити 6000 грн. Я змушена була заплатити 2000 грн., щоб поміняли лічильник. Тепер не знаю, що ще чекати від них. Все роблять не для жильців, а навпаки знущаються з нас. А такифи? В тих двох будинках Грінпарку по 2 грн.50 коп., а в нас по 5 грн. Прийняли по 4 грн., то їм і це мало. Треба щось робити!!!!!
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .5052. . .127
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее