ЖК "Ворзель парк", Ворзель, ул. Ленина, 45
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 70.
4/6% | ||
1/1% | ||
20/29% | ||
29/41% | ||
16/23% |
uascorpion

Постоянный пользователь
106
23 июля 2015
19 апр 2016 13:29
AlenaVP, дякую за фотозвіт.
Tymoha
T
Постоянный пользователь
146
23 марта 2015
19 апр 2016 15:22
Піпець що тут робиться
)))
Оце відділ продажів загнався, оце дали рекламу "Ворзель Парку" )))))
Отже, якщо майбутні інвестори ще не передумали вкладати гроші в компанію, де з самого початку їх зустрічає неперевершене хамство відділу продажів, то я, в якості мешканця, котрий вже перезимував зиму в цьому будинку, додам свої 5 копійок. Отже:
1. Готуйтесь до того, що всі вікна в квартирі доведеться міняти. Ви радієте що у вас велике панорамне вікно? Починайте рахувати скільки буде коштувати таке вікно в нормальній якості! БО ВІКНА ВІД ЗАБУДОВНИКА ВЗИМКУ ТУПО ПРОТІКАЮТЬ!!! І як мені розповідали мешканці "Грін Парку" - там така ж фігня. Отже - перед тим як робити ремонт - порахуйте скільки вам буде коштувати заміна всіх вікон!!!
2. Двері в парадне - навіть не двойні!!! Взимку холодрига в усьому під'їзді.
3. Обіцяний дитячий майданчик - не з штучним трав'яним покриттям, а банально насипано пісочку. Кушайте, не обляпайтесь
Я вже лякаюсь уявляти з чим буде обіцяний з третьою чергою фонтан)))
4. НЕЗРОЗУМІЛІ ТАРИФИ!!! ОСББ, створене забудовником впарило всім тариф 5 з лишнім гривень за м.кв. Всі спроби ці тарифи змінити натикаються на протидію керівництва ОСББ. Починаються якісь мутки з кворумом, сайтом, голосуванням і т.і. ОТЖЕ, ВЖОДНОМУ ВИПАДКУ ПРИ ОФОРМЛЕННІ КВАРТИРИ НЕ ПІДПИСУЙТЕ ПАПЕРИ НА СТВОРЕННЯ ОСББ!!! Забудовник вас надурить!!!
5. Відсутність нормальної ливневки. Що не дощ, то у нас створюється ВЕЛИЧЕЗНА (НА ПІВ ДВОРА) КАЛЮЖА!!! Це пов'язано з неякісним плануванням ливневки. Отже, бассейн вам забезпечен)))
6. Повітряні витяжки!!! Вони не витягують, а затягують повітря до квартири. Не починайте ремонт першими. Інакше, коли ремонт почнуть ваші сусіди - весь ваш ремонт опиниться під величезним шаром пилу і бруду!!!
7. Жодної охорони, як було обіцяно забудовником, немає. Готуйтесь, що поки будуть йти ремонти - будуть красти все! Лічильники, котли і т.п. Хамка Ліна вам все популярно пояснила - ви ніщеброди навіть не можете собі винайняти охорону! Збільшуйте і так космічний тариф, наймайте приватну охорону, або ставте домофони. Тобто, мешканці мають власним коштом вирішувати обіцянки забудовника.
8. Ну і "вішенка на торт"!!! Готові? Сидите? Так ось: у Ворзель Парку немає питної води!!! Від слова ЗОВСІМ!!! Та вода, котра подається до квартир - не відповідає санітарним вимогам. Начебто, хтось колись має будувати фільтри на цю води. Але ж колись і київське метро дотягнуть до Ворзеля. Ми говоримо про теперішній час. Отже, готуйтесь до постійной відсутності питної води.
Хух, ну думаю, на перший раз достатньо ...
Будуть питання - пишіть. Щасливі мешканці першої черги із задоволенням поділяться з вами своїм щастям))) Знов таки дозволю собі процитувати хамку Ліну: "Ну з кранів не тече бруд" - то й на тому подякуємо забудовнику)))

Оце відділ продажів загнався, оце дали рекламу "Ворзель Парку" )))))
Отже, якщо майбутні інвестори ще не передумали вкладати гроші в компанію, де з самого початку їх зустрічає неперевершене хамство відділу продажів, то я, в якості мешканця, котрий вже перезимував зиму в цьому будинку, додам свої 5 копійок. Отже:
1. Готуйтесь до того, що всі вікна в квартирі доведеться міняти. Ви радієте що у вас велике панорамне вікно? Починайте рахувати скільки буде коштувати таке вікно в нормальній якості! БО ВІКНА ВІД ЗАБУДОВНИКА ВЗИМКУ ТУПО ПРОТІКАЮТЬ!!! І як мені розповідали мешканці "Грін Парку" - там така ж фігня. Отже - перед тим як робити ремонт - порахуйте скільки вам буде коштувати заміна всіх вікон!!!
2. Двері в парадне - навіть не двойні!!! Взимку холодрига в усьому під'їзді.
3. Обіцяний дитячий майданчик - не з штучним трав'яним покриттям, а банально насипано пісочку. Кушайте, не обляпайтесь

4. НЕЗРОЗУМІЛІ ТАРИФИ!!! ОСББ, створене забудовником впарило всім тариф 5 з лишнім гривень за м.кв. Всі спроби ці тарифи змінити натикаються на протидію керівництва ОСББ. Починаються якісь мутки з кворумом, сайтом, голосуванням і т.і. ОТЖЕ, ВЖОДНОМУ ВИПАДКУ ПРИ ОФОРМЛЕННІ КВАРТИРИ НЕ ПІДПИСУЙТЕ ПАПЕРИ НА СТВОРЕННЯ ОСББ!!! Забудовник вас надурить!!!
5. Відсутність нормальної ливневки. Що не дощ, то у нас створюється ВЕЛИЧЕЗНА (НА ПІВ ДВОРА) КАЛЮЖА!!! Це пов'язано з неякісним плануванням ливневки. Отже, бассейн вам забезпечен)))
6. Повітряні витяжки!!! Вони не витягують, а затягують повітря до квартири. Не починайте ремонт першими. Інакше, коли ремонт почнуть ваші сусіди - весь ваш ремонт опиниться під величезним шаром пилу і бруду!!!
7. Жодної охорони, як було обіцяно забудовником, немає. Готуйтесь, що поки будуть йти ремонти - будуть красти все! Лічильники, котли і т.п. Хамка Ліна вам все популярно пояснила - ви ніщеброди навіть не можете собі винайняти охорону! Збільшуйте і так космічний тариф, наймайте приватну охорону, або ставте домофони. Тобто, мешканці мають власним коштом вирішувати обіцянки забудовника.
8. Ну і "вішенка на торт"!!! Готові? Сидите? Так ось: у Ворзель Парку немає питної води!!! Від слова ЗОВСІМ!!! Та вода, котра подається до квартир - не відповідає санітарним вимогам. Начебто, хтось колись має будувати фільтри на цю води. Але ж колись і київське метро дотягнуть до Ворзеля. Ми говоримо про теперішній час. Отже, готуйтесь до постійной відсутності питної води.
Хух, ну думаю, на перший раз достатньо ...

Будуть питання - пишіть. Щасливі мешканці першої черги із задоволенням поділяться з вами своїм щастям))) Знов таки дозволю собі процитувати хамку Ліну: "Ну з кранів не тече бруд" - то й на тому подякуємо забудовнику)))
S.Re
S
Постоянный пользователь
457
21 апреля 2015
19 апр 2016 16:08
Кстати, а что с окнами? Как именно "текут". За своими не замечал, вроде все нормаль)))
И вы забыли еще за домофон:)
kvitka 0702
k0
Новичок
7
19 апреля 2016
19 апр 2016 16:27
всем добрый вечер.Вот недавно купили квартиру в 1очереди.скажите, неужели действительно так плохо?потому что мы были в буче,так там нам жители того дома который мы хотели взять сказали что там плохо.Потом мы купили здесь и вот сейчас я понимаю что нужно было сначала спросить,а затем покупать.Теперь страшно делать ремонт и переезжать.
S.Re
S
Постоянный пользователь
457
21 апреля 2015
19 апр 2016 16:39
Цитата "kvitka 0702":всем добрый вечер.Вот недавно купили квартиру в 1очереди.скажите, неужели действительно так плохо?потому что мы были в буче,так там нам жители того дома который мы хотели взять сказали что там плохо.Потом мы купили здесь и вот сейчас я понимаю что нужно было сначала спросить,а затем покупать.Теперь страшно делать ремонт и переезжать.
На самом деле не так чтобы ужас-ужас, но есть.
В частности, сосед уже перечислил некоторые, но как я вижу часть из них индивидуальна, а не массовая. К примеру, с окнами лично у меня все нормально. Еще говорили раньше о вытяжках, так у некоторых она есть, у некоторых нет.
То что входные двери не очень - это да, зимой ощутимо холодно.
kvitka 0702
k0
Новичок
7
19 апреля 2016
19 апр 2016 17:53
Цитата "S.Re":
На самом деле не так чтобы ужас-ужас, но есть.
В частности, сосед уже перечислил некоторые, но как я вижу часть из них индивидуальна, а не массовая. К примеру, с окнами лично у меня все нормально. Еще говорили раньше о вытяжках, так у некоторых она есть, у некоторых нет.
То что входные двери не очень - это да, зимой ощутимо холодно.
Будем надеяться,что действительно индивидуально,потому что нам все очень понравилось здесь.Хотим еще и родителям купить.А вы незнаете когда будет следующее собрание дома,а то мы не живем,можем пропустить.
S.Re
S
Постоянный пользователь
457
21 апреля 2015
19 апр 2016 18:04
Цитата "kvitka 0702":
Будем надеяться,что действительно индивидуально,потому что нам все очень понравилось здесь.Хотим еще и родителям купить.А вы незнаете когда будет следующее собрание дома,а то мы не живем,можем пропустить.
Та обычно об этом пишут. Причем за несколько дней, а то и недель. Заходите чаще

Ну а что касается проблем, ну... ничего нет не решаемого как не кажется:)
Mind is the main
Mi
Пользователь
37
01 декабря 2015
19 апр 2016 18:26
Цитата "kvitka 0702":всем добрый вечер.Вот недавно купили квартиру в 1очереди.скажите, неужели действительно так плохо?потому что мы были в буче,так там нам жители того дома который мы хотели взять сказали что там плохо.Потом мы купили здесь и вот сейчас я понимаю что нужно было сначала спросить,а затем покупать.Теперь страшно делать ремонт и переезжать.
Уважаемая Kvitka 0702, рекомендую Вам не обращать внимание на эмоции отдельных обиженных отделом продаж персонажей форума. Проблем связанных с проживанием в новострое "Ворзель-Парк" ни больше и не меньше, чем в любом новострое экономкласса (проблемы с "протекающими окнами" я в виду не имею, там явно человек через меру обижен на свою жизнь). По-моему мнению из жильцов первой очереди, которые наиболее активны на форуме, стоит прислушиваться к S.Re, я давно за ним наблюдаю, он иногда строг, но, как правило, старается быть объективным.
kvitka 0702
k0
Новичок
7
19 апреля 2016
19 апр 2016 18:36
Цитата "Mind is the main":
Уважаемая Kvitka 0702, рекомендую Вам не обращать внимание на эмоции отдельных обиженных отделом продаж персонажей форума. Проблем связанных с проживанием в новострое "Ворзель-Парк" ни больше и не меньше, чем в любом новострое экономкласса (проблемы с "протекающими окнами" я в виду не имею, там явно человек через меру обижен на свою жизнь). По-моему мнению из жильцов первой очереди, которые наиболее активны на форуме, стоит прислушиваться к S.Re, я давно за ним наблюдаю, он иногда строг, но, как правило, старается быть объективным.
Спасибо.Будем наблюдать и делать выводы.Но пока нас все устраивает.И отдел продаж,и цена, и место.Мы вообще влюбились в этот дом и город.Будем ждать собрания,за одно и познакомимся.Доброй ночи.
S.Re
S
Постоянный пользователь
457
21 апреля 2015
19 апр 2016 19:38
Та ладно, где я там строг:) Просто девушка из отдела продаж, вместо того, чтобы извиниться за некоректный по содержанию пост, начала откровенно гнать мол сам дебил. А потом еще и от конкурентов козачок:). Ну да ладно, уже разобрались.
Скажу честно, не видел чтобы пластик протикал, но все может быть, хотелось бы глянуть:)
А поводу ОСББ , ребята из второй и третьей очереди, не спешите бежать к тем, которых предлагает застройщик - действительно странные дебри которые сейчас приходится распустывать первой очереди.
Mind is the main
Mi
Пользователь
37
01 декабря 2015
19 апр 2016 19:50
Цитата "S.Re":
Та ладно, где я там строг:) Просто девушка из отдела продаж, вместо того, чтобы извиниться за некоректный по содержанию пост, начала откровенно гнать мол сам дебил. А потом еще и от конкурентов козачок:). Ну да ладно, уже разобрались.
Скажу честно, не видел чтобы пластик протикал, но все может быть, хотелось бы глянуть:)
А поводу ОСББ , ребята из второй и третьей очереди, не спешите бежать к тем, которых предлагает застройщик - действительно странные дебри которые сейчас приходится распустывать первой очереди.
Там человек пишет, что буквально ВСЕ окна текут, что и вызывает сомнения в достоверности всего остального написанного им. Я представляю, что творилось бы на форуме, если бы у людей текли окна
S.Re
S
Постоянный пользователь
457
21 апреля 2015
19 апр 2016 20:04
Там человек пишет, что буквально ВСЕ окна текут, что и вызывает сомнения в достоверности всего остального написанного им. Я представляю, что творилось бы на форуме, если бы у людей текли окна
Ну может это его просто "наградили" бракованными пакетами, кто ж знает.
Помнится, когда в прошлом году осенью котлы подключали, то тоже кто-то писал, что у него котел течет, но что и как, не уточнялось. Я к тому что может не обязательно сам продукт, возможно строители где-то нахимичили. Ну да снова-таки это просто догадки - не судите строго

Tymoha
T
Постоянный пользователь
146
23 марта 2015
20 апр 2016 05:57
Цитата "S.Re":Кстати, а что с окнами? Как именно "текут". За своими не замечал, вроде все нормаль)))
Коли дощ і вітер - то біля вікон реально утворюються невеличкі калюжі. Взимку скрізь вікна наметало снігу. Не те щоб багато, але було помітно. Ну і, відповідно, температура від цього не підвищувалась. Мої знайомі з "Грін парку" казали що в них така сама фігня була поки не поміняли вікна. Я поки що не можу собі цього дозволити. То живу з такими вікнами.
Tymoha
T
Постоянный пользователь
146
23 марта 2015
20 апр 2016 05:58
шановний, сперечатись з вами і щось доводити - не маю жодного бажання. Люди цікавились як і що в першій черзі - я відповів. Чи вірити цьому чи ні - особиста справа кожного

uascorpion

Постоянный пользователь
106
23 июля 2015
20 апр 2016 07:44
Цитата "Tymoha":
Коли дощ і вітер - то біля вікон реально утворюються невеличкі калюжі. Взимку скрізь вікна наметало снігу. Не те щоб багато, але було помітно. Ну і, відповідно, температура від цього не підвищувалась. Мої знайомі з "Грін парку" казали що в них така сама фігня була поки не поміняли вікна. Я поки що не можу собі цього дозволити. То живу з такими вікнами.
А ви не пробували звернутись до виробника з метою гарантійного (або хоч і негарантійного) обслуговування? Бо це ж всього-навсього вікна. Там або сам склопакет криворуко вставлений в рами (не думаю що в склопакеті у вас дірки

Tymoha
T
Постоянный пользователь
146
23 марта 2015
20 апр 2016 08:44
Цитата "uascorpion":
А ви не пробували звернутись до виробника з метою гарантійного (або хоч і негарантійного) обслуговування? Бо це ж всього-навсього вікна. Там або сам склопакет криворуко вставлений в рами (не думаю що в склопакеті у вас дірки), або десь уплотнювача не вистачає, чи він не там приклеєєний. Хіба ще при встановлені пожалкували монтажної піни, або не витримали технологію і вона посипалась. Деякі з недоліків помітити і виправити можна навіть самостійно. Ясна річ, що якщо люди звернуться до якоїсь лівої компанії з метою купити нові вікна - та не відмовить, бо зацікавлена в заробітку
До виробника не звертався, бо не маю жодного документа на ці вікна. Викликав спеців з компанії, яка займається продажом і встановленням, вони казали що все там на місті, все коректно встановлено - це такі вікна. І по місцях виникнення "снігових заносів" якраз і виникає враження що саме "дірки в склопакеті")))) Ну і приклад "Грін-парку" мене також засмутив. Так що, думаю все ж проблема в самих вікнах.
Jaroxa
J
Пользователь
97
12 апреля 2016
20 апр 2016 13:26
Доброго дня!
Прошу жителів першої черги дати відповідь на запитання, чи перевіряли відмінність кутової квартири від не кутової? Чи набагато холодніше в кутовій квартирі? Чи нема проблем з "промерзанням", "сирістю" кутових стін? Питання зараз актуальне, бо вибираю квартиру в 3-й черзі.
Щиро дякую за відповіді.
Прошу жителів першої черги дати відповідь на запитання, чи перевіряли відмінність кутової квартири від не кутової? Чи набагато холодніше в кутовій квартирі? Чи нема проблем з "промерзанням", "сирістю" кутових стін? Питання зараз актуальне, бо вибираю квартиру в 3-й черзі.
Щиро дякую за відповіді.
G.A.S.
G
Новичок
19
20 апреля 2016
20 апр 2016 14:02
Добрый день, хочу спросить - ж/д, которая проходит близко к домам, не мешает (днем, особенно ночью)? Спасибо за ответ.
S.Re
S
Постоянный пользователь
457
21 апреля 2015
20 апр 2016 14:20
Цитата "Jaroxa":Доброго дня!
Щиро дякую за відповіді.
Приветствую.
Там 2,5 кирпича кладка плюс 10 см. пенопласт

S.Re
S
Постоянный пользователь
457
21 апреля 2015
20 апр 2016 14:21
Цитата "G.A.S. ":Добрый день, хочу спросить - ж/д, которая проходит близко к домам, не мешает (днем, особенно ночью)? Спасибо за ответ.
Не особо) Я к примеру, уже давно привык

Но по первах грузовики отвлекали внимание)

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/226.062 751
- ЖК Урловский-2 | Киевгорстрой | ул. Сортировочная, Канальная, Клеманская26.062 060
- ЖК Абрикосовый | Киевгорстрой | ул. Абрикосовая, ул. Жулянская26.062 044
- ЖК Благород | Крюковщина, ул. Богуславская, 1-625.061 100
- ЖК Orange City | Оранж Сити | GEOS | Лысогорский спуск, 26а25.065 707
- ЖК Star City | Стар Сити | bUdCapital, Киевгорстрой | Каунасская, 2725.06436
- МФК А136 Highlight Tower | DIM Group | ул. Антоновича, 136-13825.06405
- ЖК Сенат | Senat | GEOS | Кольцевая дорога, 324.0663
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1124.063 761
- Апарт-комплекс в Пуще Водице | Киевгорстрой | ул. Квитки Цисык 34,3624.06429
- Про агентство Атлант-А25.0620
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?25.064 539
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Выбор гранитной мойки24.0632
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна04.0689
- Лифт в частном доме28.057
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Четыре сезона | Будова | м. Одесса, просп. Гагарина, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Какие лаки лучше всего использовать для деревянных полов?24.069
- Шумоизоляция. Отзывы о материалах для звукоизоляции19.06168
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Продам видовую квартиру от одного из самых надёжного застройщика по г.Вышгород. ЖК "Зіркова Вежа".07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061
- Сдам квартиры помесячно для отдыха около моря в Болгарии07.061
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее