Подать объявление

ЖК "Ворзель парк", Ворзель, ул. Ленина, 45

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 70.
4/6%
1/1%
20/29%
29/41%
16/23%
1. . .3941. . .127
11 фев 2016 21:06
Я точно не знаю, але Володимир Іванович, начальник жеку, заспокоїв мене тим, що вкрадено понад 20 лічильників. Дивно, лічильники крадуть, а йому хочби що, не робить ніяких заходів. А я залишилась без світла. Завтра піду до мера, в прокуратуру, міліцію. Може хтось зверне увагу на цю проблему. Скільки мене можна посилати в той "Северный Тупик"-РЕС в Ірпені. Здається, що в нас в країні "сплошной северный тупик" і всі качають з один одного "бабки" кожний своїм способом, а ці уже лічильниками.
11 фев 2016 21:17
Цитата "я114":
Я точно не знаю, але Володимир Іванович, начальник жеку, заспокоїв мене тим, що вкрадено понад 20 лічильників. Дивно, лічильники крадуть, а йому хочби що, не робить ніяких заходів. А я залишилась без світла. Завтра піду до мера, в прокуратуру, міліцію. Може хтось зверне увагу на цю проблему. Скільки мене можна посилати в той "Северный Тупик"-РЕС в Ірпені. Здається, що в нас в країні "сплошной северный тупик" і всі качають з один одного "бабки" кожний своїм способом, а ці уже лічильниками.

Ну мер вам ничем не поможет :) Разве что денюжку на новый может даст)))

Но странно, что как-то молчат об этом все - воруют и хорошо. Хотя меня не удивляет. Сделали проходной двор - заходь кто хочет.

нужно немедленно устраивать сборы владельцев, решать вопрос с охраной - в идеале увольнять всех к чертям и решать вопрос с системой наблюдения.

Охрана, которая низачем не смотрит и ничем не интересуется помимо "заработать" - не нужна и бесплатно.
12 фев 2016 07:58
Цитата "я114":
:faceoff: Хочу написати, що зі мною сьогодні відбулося у Ворзельпарку і як до мене поставився начальник Жеку Ворзельпарку. Я уже стара людина і не привикла до такого відношення, як у жеку Ворзельпарку. Відношення ганебне, Володимир Іванович зовсім не звертає уваги на проблеми жильців. Я прожила 15 років в Бучі і за ці роки я не пережила стільки, скільки пережила за цей день, коли долізла додому тиск зашкалював 230 на 130. В Бучі всі проблеми жильців вирішує ЖЕК моментально через аварійну лінію, там є і сантехніки, і електрики, які безкоштовно все ремонтують. Також ніхто не перевіряє, який мусор ти викидаєш у баки, ставимо і двері, і дивани, і будівельний мусор, і все що потрібно жильцю. Дуже дякую меру Федоруку Анатолію Петровичу за таку налагоджену професійну роботу. Може в чомусь він допоможе своїй сестрі, меру міста Ворзеля Ларисі Петрівні Федорук, налагодити і перевіряти роботу ЖЕКІВ у Ворзелі, щоб не псували життя людям такі начальники жеків, як наш Володимир Іванович, ще не знаю прізвища, завтра напишу.
А відбулося те, що коли я прийшла в свою квартиру і з електриком стали підключати світло, виявилося, що мій лічильник на коридорі украли. Коли я позвонила Володимиру Івановичу, він ніяк не здивувався і сказав телефонувати в міліцію і що це мої проблеми. Я зателефонувала на гарячу лінію Київобленерго і мені сказали, що це відповідальність ЖЕКУ, бо лічильник стоїть не в квартирі, а в коридорі. І де надія в тому, що його знову не вкрадуть.
Цікаво, що вкрадено уже понад 20 лічильників, а ЖЕКУ хоч би що, він не вживає ніяких заходів. Підозру викликає те, що крадуть лічильники у власників квартир, а в непроданих квартира і в тих,що ще не заключили договір з РЕСом не крадуть чомусь. Дивно, як це злодій знає, де які квартири? Підозру викликає те, що перед кражею я розмовляла з електриком Сергієм і не погодилася з його умовами, а знайшла свого електрика, а через кілька днів лічильника "украли". Кражі ці виглядають, як налагоджений бізнес електрика Сергія і начальника ЖЕКУ Володимира Івановича??????!!!! Хіба чужий хтось прийде в незнайомий будинок з охороною, щоб красти опломбовані лічильники? Дуже прошу, в кого теж "вкрали" лічильник, напишіть мені на почту kozarli@ukr.net.
Я була кращої думки про Ворзельпарк. Дуже жалко, що ЖЕК підриває авторитет у забудовників Ворзельпарку.

вибачте, а це не ви всіх агітували на загальних зборах що тариф 5.60 це забагато? і що в Бучі всі платять по 2 гривні? бо дуже риторика схожа :shuffle:
12 фев 2016 08:36
Цитата "Tymoha":

вибачте, а це не ви всіх агітували на загальних зборах що тариф 5.60 це забагато? і що в Бучі всі платять по 2 гривні? бо дуже риторика схожа :shuffle:

Не очень понял, к чему здесь агитували и воровство счетчиков?
12 фев 2016 08:57
Цитата:
В Бучі всі проблеми жильців вирішує ЖЕК моментально через аварійну лінію, там є і сантехніки, і електрики, які безкоштовно все ремонтують. Також ніхто не перевіряє, який мусор ти викидаєш у баки, ставимо і двері, і дивани, і будівельний мусор, і все що потрібно жильцю.

Житлово-експлуатаційна контора (ЖЕК) — комунальна госпрозрахункова організація, що має свій розрахунковий рахунок у відділенні банку і статутний фонд у розмірах, визначених виконкомом місцевої міської чи районної Ради, користується правами юридичної особи.
А у нас, у Ворзель парку
Об'є́днання співвла́сників багатокварти́рного буди́нку, або ОСББ — це неприбуткова юридична особа, створена власниками житлових та нежитлових приміщень для спільного користування, утримання та управління своїм будинком та прибудинковою територією, а також для юридичного оформлення їхніх майнових прав на будинок та прибудинкову територію.
Створена власниками житлових та нежитлових приміщень для спільного користування, утримання та управління своїм будинком та прибудинковою територією.

Коли усі власники квартир зрозуміють, що таке ОСББ (це ж ми і є) і почнуть здавати гроші і буде нормальний грошовий фонд, тоді поставимо домофони , наймемо охорону і проблем не буде. Зараз нажаль навіть охорона на вході не має до нас відношення, вони будівництво охороняють, а не наші квартири.
12 фев 2016 09:03
Цитата "S.Re":

Не очень понял, к чему здесь агитували и воровство счетчиков?

тому що безкоштовно у нас лише сир в мишеловці. за все потрібно платити. за охорону також. і коли пенсіонери спочатку глотки рвуть щоб в них було право нічого не платити, а потім починають бідкатись "ой, який поганий ОСББ, яка погана охорона", то ви ці події ніяк не пов'язуєте?
П.С. Насправді, до Володимира Івановича є купа запитань. В першу чергу стовоно звітності за отримані і витрачені кошти. Але ж давайте трохи дивитись наперед: хочете щоб в нас було щось якісне - готуйтесь платити за це гроші. А не так як ці пенсіонери шалені "в Бучі всі по 2 гривні платять" ....
12 фев 2016 09:09
Цитата "Tymoha":

тому що безкоштовно у нас лише сир в мишеловці. за все потрібно платити. за охорону також. і коли пенсіонери спочатку глотки рвуть щоб в них було право нічого не платити, а потім починають бідкатись "ой, який поганий ОСББ, яка погана охорона", то ви ці події ніяк не пов'язуєте?
П.С. Насправді, до Володимира Івановича є купа запитань. В першу чергу стовоно звітності за отримані і витрачені кошти. Але ж давайте трохи дивитись наперед: хочете щоб в нас було щось якісне - готуйтесь платити за це гроші. А не так як ці пенсіонери шалені "в Бучі всі по 2 гривні платять" ....

ОК, я далеко не пенсионер, у меня море презетензий к охране, которая больше левачничает на ремонтах, чем смотрите за порядком, море претензий к В И, но почему тогда никто из вас/нас дорогие соседи до сих пор не озадачился вопросом охраны, почему мы еще ни разу не собрались и ничего не обсудили хотя говорили об этом хз сколько времени.
Сейчас по итогам в подсобке 4 подъезда как мне тут подсказали живут хрен знает чьи/какие строители, счетки метелятся и все равно всем все ОК)

Инициативы и вопросы были, но как до дела всем на работу :)
12 фев 2016 09:15
Цитата "S.Re":

ОК, я далеко не пенсионер, у меня море презетензий к охране, которая больше левачничает на ремонтах, чем смотрите за порядком, море претензий к В И, но почему тогда никто из вас/нас дорогие соседи до сих пор не озадачился вопросом охраны, почему мы еще ни разу не собрались и ничего не обсудили хотя говорили об этом хз сколько времени.
Сейчас по итогам в подсобке 4 подъезда как мне тут подсказали живут хрен знает чьи/какие строители, счетки метелятся и все равно всем все ОК)

Инициативы и вопросы были, но как до дела всем на работу :)

стосовно охорони вам же вже казали - це не наша охорона. Це охорона будівництва. Стосовно зібрались: який сенс? Поки всі питання можна вирішувати і дістанційно. Стосовно 4 секції - перший раз про це чую. Якщо вам потрібна буде допомога у вирішенні цієї проблеми, звертайтесь будеом щось думати. Стосовно лічильників - так само перший раз про цю проблему чую. Я думаю, що шановна пенсіонерка дещо перебільшую масштаби проблеми. Бо якщо 20 вкрадених лічильників = 20 карних справ = куп гемору для поліціянтів. Так що хотілось би якесь підтвердження від незалежного джерела.
А тепер, будь ласка, що саме зробили ОСОБИСТО ВИ задля вирішення перелічених вами проблем? ну крім дописів на форумі? ;)
12 фев 2016 09:18
Цитата "Tymoha":

стосовно охорони вам же вже казали - це не наша охорона. Це охорона будівництва. Стосовно зібрались: який сенс? Поки всі питання можна вирішувати і дістанційно. Стосовно 4 секції - перший раз про це чую. Якщо вам потрібна буде допомога у вирішенні цієї проблеми, звертайтесь будеом щось думати. Стосовно лічильників - так само перший раз про цю проблему чую. Я думаю, що шановна пенсіонерка дещо перебільшую масштаби проблеми. Бо якщо 20 вкрадених лічильників = 20 карних справ = куп гемору для поліціянтів. Так що хотілось би якесь підтвердження від незалежного джерела.
А тепер, будь ласка, що саме зробили ОСОБИСТО ВИ задля вирішення перелічених вами проблем? ну крім дописів на форумі? ;)

А какой сенс ей врать?:)
Впрочем, надо иваныча набрать и узнать.

p.s. Тот же вопрос можно задать любому жильцу, в том числе и вам;)
12 фев 2016 09:28
Лічильники дійсно вкрадено, щось біля 20 +.
12 фев 2016 09:34
Цитата "VP Sweethome":
Лічильники дійсно вкрадено, щось біля 20 +.

Отак((((

Слышал вначале Ленина тоже обнесли(
15 фев 2016 09:28
:hi: А чтось знав що вул. Леніна переіменували в вул. Кленова?
В квитанції на електроенергію помітив
15 фев 2016 18:02

Начато строительство 3-й очереди комплекса.
15 фев 2016 20:41
Цитата "Domik - Новострой":

А почему стройку второй очереди приостановили? :)
16 фев 2016 07:41
Цитата "S.Re":

А почему стройку второй очереди приостановили? :)

аналогичный вопрос. Почему не строят?
16 фев 2016 09:54
Цитата "Domik - Новострой":

Почему приостановлены работы по строительству очереди?
17 фев 2016 21:02
Итак, запасаемся попкорном на 27 февраля :)
Хорошо было бы, чтобы пришли ВСЕ:)

ЗАодно бы и по счетчикам прошлись)))
Видел сегодня, кстати, как одна тетенька вела пару муЗчин,у одного в руках был счетчик. Видимо, ставили взамен украденного.
А еще прошелся по этижам, увидел несколько разбитых стекол на щитках со счетчиками - интересно, за чей счет восстанавливаться будет.
А еще такой вопрос - кто вкурсе эти считки должны вообще быть закрыты или нет? А то у нас одно время были закрыты, а теперь вижу снова открыли.

А внизу какой то хрен стекло разбил в подсобке, так теперь картонкой заткнули. Тлен какой-то. :) #житиемое:)
17 фев 2016 21:04
Цитата "kvitka28":

Уважаемый застройщик, почему приостановлены работы по строительству 2 очереди?
17 фев 2016 21:08
Цитата "kvitka28":

Слышал, что патамушо мало продано там квартир. Но, скорее всего, это просто слухи. Позвоните в отдел продаж - это лучше всего:)
18 фев 2016 06:09
звонил в одел продаж, по поводу строительства 2-ой очереди. Говорят что ждут теплой погоды что б продолжить стройку. Посмотрим.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .3941. . .127
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx