Подать объявление

ЖК "Вишиване містечко", с. Зміїнець, Луцький район - "РАНГ"

22 июль 2015 13:25


Житловий комплекс "Вишиване містечко"
с. Зміїнець, Луцький район
Забудовник: "РАНГ"


Житловий квартал буде розташований на рівнинній височині в селі Зміїнець, Луцького району, Волинської області одразу за межами метушливого міста і являтиме собою забудову з 9 цегляних будинків різної секційності на 4 поверхи кожен.
22 фев 2016 20:55
Усі будинки та благоустрій території заплановані таким чином, аби забезпечити майбутнім жителям абсолютний та збалансований комфорт та відчуття затишку, а як бонус кожен матиме чисте повітря та надзвичайно приємні оку краєвиди!

На території працюватимуть всі структури для забезпечення зручного проживання: власна експлуатуюча організація, магазини, аптека, перукарня, тощо з огляду на потреби майбутніх жителів кварталу.

Також на території забудови для веселих розваг та яскравого відпочинку малечі будуть реалізовані дитячий та спортивний майданчики. А для спокійної бесіди дорослих чи просто відпочинку на повітрі будуть облаштовані лави та бесідки.

Паркувальні місця для автомобілів максимально розташуються по периметру містечка, аби всередині житлової зони вільно забавлялися діти, а їхні батьки не переймалися з приводу безпеки їхнього відпочинку.

Одразу, виходячи за межі житлового кварталу, розташовані зупинки громадського транспорту, де, користуючись послугами маршрутних таксі, можна за 12 хвилин доїхати до центру міста на Театральний майдан.

В межах 2,5 км працюють 3 садочки та 3 школи для підростаючого молодого покоління, причому додатково забезпечений рух шкільних автобусів до місця навчання та навпаки.

Хороше та практичне планування 1, 2, 3-хкімнатних квартир на будь-який смак, без особливих архітектурних надмірностей, автономне по квартирне опалення (двохконтурний котел), лічильники на електрику, воду та газ, розведена мідна проводка по квартирі, гіпсова штукатурка під поклейку шпалер, вікна з енергозберігаючими двохкамерними склопакетами, протипожежні сертифіковані двері.

Мешканці квартир на перших поверхах зможуть відпочивати на власних терасах, а власники квартир на четвертому поверсі зможуть мати більшу за інших можливість милуватися прекрасними краєвидами з вікна власної оселі.

Пікнік на галявині за 5 хвилин від квартири – тепер не дивина, для цього не потрібно буде купувати дачу. Романтична вечеря або ж сімейний відпочинок біля річки Стир – дуже гарний спосіб жити і насолоджуватись кожним днем. Важливо, що і чоловіки тепер легко зможуть порибалити, не їхавши далеко за межі домівки.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее