Подать объявление

ЖК "Старокиевский", ул. Старокиевская, 10 - "Укрбуд"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 182.
15/8%
27/15%
34/19%
72/40%
34/19%
1. . .180182. . .197
03 март 2017 18:16
Цитата "ODaniel":


Не нашел никакого подтверждения в законах. Скорее всего вам дали неточную информацию про эти две мистические квартиры.

То что колясочные и прочие помещения могут сдать/продать - вполне возможно.

Я вам в личку могу написать адрес дома в которых есть эти две квартиры. И даже предоставить письма которые писали жильцы застройщику и ответы на них)) А продать можно не только колясочные но и подвалы, и чердаки и ещё многое другое))
Я не утверждаю что в нашем доме точно есть эти квартиры, может что то изменилось в законодательстве, но проверить надо!
03 март 2017 18:33
Цитата "ODaniel":


Не нашел никакого подтверждения в законах. Скорее всего вам дали неточную информацию про эти две мистические квартиры.

То что колясочные и прочие помещения могут сдать/продать - вполне возможно.

//www.mlp.com.ua/news/tpl_index_news.php ?subaction=showfull&id=1376282119&archiv e=&start_from=&ucat=6,7&go=allst
Почитайте пример 3, это первое что я нашла.
04 март 2017 13:51
Цитата "KSENA10":
//www.mlp.com.ua/news/tpl_index_news.php?subaction=showfull&id=1376282119&archive=&start_from=&ucat=6,7&go=allst
Почитайте пример 3, это первое что я нашла.


Раньше застройщики отдавали квартиры городу в качестве оплаты паевого участия. Сейчас город берет деньгами, а не квартирами. Думаю, возможны какие-то договорняки с чиновниками, на тему "мы вам квартиру, а вы нам скостите паевое участие", но это будет явно не для дворников. Вероятно, у "Укрбуда" или у "Турботы" остались непроданные квартиры, но права собственности на них у нас точно не будет. Продавать их, или сдавать в аренду - их дело.
07 март 2017 08:45
Всем добрый день.

в марте записан на просмотр квартиры.

Возможно кто-то подскажет.

Можно ли с собой прораба взять, или только сам инвестор должен быть на просмотре?
07 март 2017 09:22
Цитата "AM-MM":
Всем добрый день.

в марте записан на просмотр квартиры.

Возможно кто-то подскажет.

Можно ли с собой прораба взять, или только сам инвестор должен быть на просмотре?


Можно брать кого-угодно - это ваше право проверить качество выполненных работ с участием специалиста. Каких-либо запретов по этому поводу нет. А все что прямо не запрещено законом - значит разрешено.
Думаю всем будет интересно узнать объективное мнение специалиста о качестве стройки...
07 март 2017 09:23
Привіт!
Можна брати із собою будь-кого.
07 март 2017 21:37

Классификация украинских новостроек 2017

Пользуясь классификатором, покупатели понимают, на что рассчитывать, а ЗАСТРОЙЩИК ОБЯЗУЕТСЯ ВЫПОЛНИТЬ ОБЯЗАТЕЛЬНЫЕ ТРЕБОВАНИЯ К ЗАЯВЛЕННОМУ КЛАССУ!!!

//domik.ua/novosti/klassifikaciya-ukrain skix-novostroek-2017-n250525.html

08 март 2017 10:17
Как на встрече инвесторов нам ответили...А кто сказал, что Старокиевский является домом Бизнес класса? И были правы. Сайт ведь не является договором. Зато асфальтом закатали от души...
08 март 2017 18:08




09 март 2017 12:12
Назрел такой вопрос - а что известно по поводу провайдеров интернета? Один или несколько? Кто и какие? Поделитесь информацией кто что знает.
09 март 2017 13:47
Цитата "nic_name":
[attachment=0]P3080116!!!.jpg[/attachment] [attachment=1]P3080061!!!!.jpg[/attachment]

[attachment=2]P3040013.JPG[/attachment] [attachment=3]P3040012.JPG[/attachment] [attachment=4]P3040011.JPG[/attachment]

[attachment=5]P3040010.JPG[/attachment] [attachment=6]P3040009.JPG[/attachment] [attachment=7]P3040008.JPG[/attachment]

Спасибо за фото)
11 март 2017 15:13
Нам будуть ставити теплолічильники, як це зазначено на офіційному сайті Укрбуда? :???:

Коли нам ключі нарешті будуть давати?
14 март 2017 09:30
Цитата "YIYG":
На форумі наводилась така цитата з ПРАВИЛ
Фонду фінансування будівництва виду A «СТАРОКИЇВСЬКИЙ»
...

6.7. Одночасно з підписанням Акту прийому-передачі об’єкту інвестування Довіритель зобов’язаний укласти договір про надання комунальних послуг з експлуатуючою організацію об’єкту інвестування.
...
Тобто Довірителі добровільно підписалися під тим, що укладуть Договір з експлуатуючою компанією

Вопрос к юристам-подписать Договор,а не принудительную бомагу. Имеем право корректировать договор!
15 март 2017 11:25
Всем привет. Только что говорил с укрбудом. Как вседа отговорки. Дом вроде как введут в эксплуатацию только в конце мая месяца. Воды в нем нет, и соответственно ремонт начать проблемно. Счетчики обещают поставить на тепло, так как по закону все дома введенные в эксплуатацию в 17 м году обязаны быть со счетчиками. Короче матом хочется на них говорить.
15 март 2017 15:15
Запитання до інвесторів, які мають таки1 пункт в угодах:
6.7. Одночасно з підписанням Акту прийому-передачі об’єкту інвестування Довіритель зобов’язаний укласти договір про надання комунальних послуг з експлуатуючою організацію об’єкту інвестування.
- чи хтось запитував та отримав цей проект договору з експлуатуючою компанією для ознайомлення?
15 март 2017 15:59
Здравствуйте уважаемые соседи,
В прошлую субботу посетил наш ЖК, посмотрел квартиру и поговорил с Александром Ильичом.
Он попросил разместить на форуме договора на обслуживание с управляющей компанией для нашего изучения и обсуждения. Пока к сожалению сам их не вычитывал, так что выкладываю как есть.
15 март 2017 16:48
Еще раз напоминаю! Мы должны сами сделать свое осбб! Никаких подсадных форвард киев сервисов нам не надо!! Нас поимеют как щенков!
15 март 2017 18:45
Цитата "JimD":
Здравствуйте уважаемые соседи,
В прошлую субботу посетил наш ЖК, посмотрел квартиру и поговорил с Александром Ильичом.
Он попросил разместить на форуме договора на обслуживание с управляющей компанией для нашего изучения и обсуждения. Пока к сожалению сам их не вычитывал, так что выкладываю как есть.

Прохання до інвесторів, які матимуть розмови з шановним «директором» Олександром Іллічем у наступні вихідні, - надати для загального огляду також копії тих договорів, які можливо укладені "очолюваним" ним щойно створеним товариством із Управителем (ТОВ "ФК Житло-Капітал") та/чи Забудовником (ТОВ «Будівельні Мережі») для юридичного обґрунтування того, яке ж відношення ТОВ «Форвард Київ-Сервіс» має до ЖК «Старокиївський».
Також просити надати обґрунтування того, чи є ТОВ «Форвард Київ-Сервіс» експлуатуючою організацію об’єкту інвестування в розумінні п. 6.7 укладеного інвесторами договору.
(п. 6.7. Одночасно з підписанням Акту прийому-передачі об’єкту інвестування Довіритель зобов’язаний укласти договір про надання комунальних послуг з експлуатуючою організацію об’єкту інвестування).
Якщо ТОВ «Форвард Київ-Сервіс» таких документів не надасть та не обґрунтує, що воно є експлуатуючою організацією об’єкту інвестування, то його можна буде посилати на відповідну кількість іксів, оскільки п. 6.7. договору зобов’язує інвесторів підписувати угоди про надання комунальних послуг виключно з експлуатуючою організацією, а не з «шарашкіною конторою».

Стосовно договору про надання послуг з управління будинком, об’єктами благоустрою та прибудинковою територією житлового будинку відразу можна відмітити, що він суперечить чинному законодавству.
Також обов’язок укладення такого договору не передбачений ні інвестиційним договором, ні правилами Фонду фінансування будівництва.
Тому вимога його підписувати є явно незаконною.
Даний договір призведе до розбазарювання об’єктів, що належатимуть інвесторам на праві спільної сумісної власності.
Так, п. 4.1 проекту договору передбачено, що Управитель має право:
Від свого імені вчиняти щодо Об’єкта правочини, необхідні для дотримання Правил управління будинком, з урахуванням обмежень, установлених цим Договором.
Тобто управитель може на підставі цього пункту, наприклад, будь-який обʼєкт ЖК «Старокиївський», що перебуватиме на праві спільної сумісної власності, передати в оренду на 50 чи 100 років з фіксованою палтою у 3 гривні, або від імені власників продати колясочну, нежитлові приміщення у підвалі, прибудувати приміщення на даху і продати його та інше (у них фантазія багата)….
Будь-яких зазначених у п. 4.1 обмежень (як це властиво для УКРбудівців) цей договір не містить, він виписаний лише під ТОВ «Форвард Київ-Сервіс». Це типова шахрайська схема.
По-друге, для отримання інвесторами комунальних послуг і утримання прибудинкової території (по факту для утримання асфальту, бо зеленої зони (окрім однієї груші) навколо будинку немає) достатньо двох інших договорів: договору комісії щодо забезпечення комунальними послугами та договору про надання послуг з утримання будинку та прибудинкової території.
По- третє, цим так званим договором ТОВ «Форвард Київ-Сервіс» хоче зобов’язати інвесторів сплачувати навіть за ті послуги, вартість яких вже включена в ціну двох інших договорів: 1) договору комісії щодо забезпечення комунальними послугами та договору про надання послуг з утримання будинку та прибудинкової території.
Тому договір про надання послуг з управління будинком, об’єктами благоустрою та прибудинковою територією житлового будинку за будь-яких обставин та умов не можна підписувати.
І чим раніше Ілліч та Ко зрозуміють, що їм нічого ловити на ЖК «Старокиївський», тим швидше Управитель виготовить документи на право власності, а Забудовник передасть всю технічну документацію на будинок згідно п. 12.10 Правил для створення ОСББ.
(12.10. Забудовник зобов'язаний не пізніше ніж стодвадцятиденний строк з дня введення об'єкта будівництва в експлуатацію передати цей об'єкт об'єднанню співвласників, або власнику, або експлуатуючій організації разом з необхідною технічною документацією.).
Для додаткового юридичного обґрунтування слід заначити, що вдіповдіно до ч. 2 статті 316 Цивільного кодексу України «Поняття права власності» особливим видом права власності є право довірчої власності, яке виникає внаслідок договору управління майном.
Стаття 1033 ЦКУ Управитель
Ч. 4. Управитель діє без довіреності.
Ч. 5. Управитель, якщо це визначено договором про управління майном, є довірчим власником цього майна, яким він володіє, користується і розпоряджається відповідно до закону та договору управління майном.
Стаття 1037. Права та обов'язки управителя
1. Управитель управляє майном відповідно до умов договору. Управитель може відчужувати майно, передане в управління, укладати щодо нього договір застави лише за згодою установника управління.
Тобто відповідно до вказаних договорів ТОВ «Форвард Київ-Сервіс» хоче набути особливий вид права власності на те майно, яке по праву належить інвесторам… та продавати його, а згоду на відчуження цього майна він отримуватиме автоматично згідно приведених нижче п. 11.2 та 11.3 проекту договору.
11.2. Сторони визнають дійсність прийняття, повідомлень, вимог, запитів, що були здійснені шляхом розміщення оголошень на інформаційних стендах у під’їздах та/або біля будинків, на сайті Управителя, в засобах масової інформації, а також засобами електронного, телефонного, факсимільного чи поштового зв’язку на офіційно повідомлені (чи зареєстровані за однією з Сторін) електронні та поштові адреси, телефони, якщо інше не встановлено цим Договором, вимогами законодавства України чи письмовою домовленістю Сторін.
11.3. Управитель вважає, що всі підписи, повідомлення, вимоги та запити здійснені Замовником чи Уповноваженим представником Замовника, якщо заперечення проти цього не надійшли упродовж п’яти робочих днів з моменту вчинення відповідних дій.

Тобто якщо ТОВ «Форвард Київ-Сервіс» розмістило оголошення про намір чи фактичний продаж всіх нежитлових приміщень у будинку в газеті «Вісник Зачепилівки» чи на стенді у своїй підсобці, куди заходить лише Ілліч, то вважається, що всі інвестори належним чином ознайомлені і надали згоду на продаж… (а це вже чисте юридичне шулерство).

Стаття 1034. Особа, яка набуває вигоди від майна, що передане в управління
Вигоди від майна, що передане в управління, належать установникові управління.
А із запропонованого договору слідує, що всі фінансові вигоди від управління майном отримуватимуть не власники (інвестори), а ТОВ «Форвард Київ-Сервіс», а інвестори за це йому зобов’язані ще й доплатити.

Варто памʼятати, що шахраїв немає лише там, де нічого вкрасти і там, де неможливо вкрасти.
Не дайте себе в черговий раз надути як із строками, бізнес-класом, шикарною прибудинковою територією і т.п…

Інші договори будуть додатково опрацьовані. Далі буде...
15 март 2017 20:07

Почитайте форум ЖК садовый они уже не один год судятся с ними. //fk-service.kiev.ua
Удачи вам

15 март 2017 22:07
Цитата:
Тому договір про надання послуг з управління будинком, об’єктами благоустрою та прибудинковою територією житлового будинку за будь-яких обставин та умов не можна підписувати.


Доброжелатель, чего вы добиваетесь? Типа, никто не будет подписывать договор с управляющей компанией, те скажут "ну, ок" и на этом все кончится? Подписание договора с управляющей компанией оговорено в договоре, который инвестор заключает с застройщиком, невыполнение условий договора может повлечь за собой последствия вплоть до его расторжения. Деньги вернут (по цене котлована на момент начала строительства), годы ожидания псу под хвост.
Вы точно Доброжелатель?
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .180182. . .197
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее