ЖК "Старокиевский", ул. Старокиевская, 10 - "Укрбуд"
15/8% | ||
27/15% | ||
34/19% | ||
72/40% | ||
34/19% |

Цитата "Serg_1100":Ребят, может попробуем ускорить как-то процесс? Я не понимаю, почему мы должны ждать на полгода дольше.
Які правові інструменти Ви пропонуєте?
Коли затримка буде більше ніж пів року, і Житло-Капітал не поміняє забудовника, то тоді про щось можна буде починати говорити. Зараз все в рамках договору. Якщо ви проти цього - можете розірвати договір і йти на іншу новобудову) Поки що іниших варіантів я не бачу. Наше будівництво ж не заморозили як Сонячну Рівєру //sunrivera.com.ua/ua/novosti/vo-izbezha nie-politicheskih-spekulyatsiy-ukrbud-pr iostanovil-stroitelstvo-na-nikolskoy-slo bodke . Будівництво нашого комплексу ведеться з малими на мій погляд затримками щоб виражати недовольство в правовому полі чи поза ним.

интресно когда возобновят?

Цитата "tau2002":я так понию стоить закончили пока?!!!!
У них зараз основний акцент на паркінг. Причому, наскільки я бачив, -2 поверх паркінгу вже залили з перекриттям включно.
Я регулярно проїжджаю там, контролюю

Цитата "tau2002":я так понию стоить закончили пока?!!!!
Да, судя по всему, начался период каникул)) Вчера-сегодня на стройке тишина.
Цитата "Kleine Tor":У них зараз основний акцент на паркінг. Причому, наскільки я бачив, -2 поверх паркінгу вже залили з перекриттям включно.
На фото, которые я выкладывала чуть выше (сообщение от 26.12.2015) хорошо видно на каком этапе обстоят дела с паркингом под 2, 3 и 4 секциями

Цитата "GSmile":На фото, которые я выкладывала чуть выше (сообщение от 26.12.2015) хорошо видно на каком этапе обстоят дела с паркингом под 2, 3 и 4 секциями
Значить, недодивився крізь паркан, проїжджаючи на машині

Цитата "eagleeye":Коли затримка буде більше ніж пів року, і Житло-Капітал не поміняє забудовника, то тоді про щось можна буде починати говорити. Зараз все в рамках договору. Якщо ви проти цього - можете розірвати договір і йти на іншу новобудову) Поки що іниших варіантів я не бачу. Наше будівництво ж не заморозили як Сонячну Рівєру //sunrivera.com.ua/ua/novosti/vo-izbezha nie-politicheskih-spekulyatsiy-ukrbud-pr iostanovil-stroitelstvo-na-nikolskoy-slo bodke . Будівництво нашого комплексу ведеться з малими на мій погляд затримками щоб виражати недовольство в правовому полі чи поза ним.
Когда задержка превысит полгода - мы получим в итоге уже целый год. Очевидно же. Как надавить на компанию необходимо подумать.

Цитата "Kleine Tor":
У них зараз основний акцент на паркінг. Причому, наскільки я бачив, -2 поверх паркінгу вже залили з перекриттям включно.
Я регулярно проїжджаю там, контролююЗараз ще й закладають комунікації. Судячи з діаметру - тепло або водовідведення. По Кирило-Мефодіївській траншея від будинку до найближчої камери, станом на суботу половину труб вже уклали.
я просто не пойму почему они не залили 4ю секцию до конца и пусть бы она сохла все праздники!!!????
я считаю коробка дома важнее паркинг, у него не отдалки не будет ни комуникаций (ну кроме света).

В будь-якому випадку будинок не буде здано в експлутацію, допоки не будуть проведені всі будівельні роботи і роботи по благоустрою прибудинкової території.
Вище голове все рівно не стрибнеш

Я особисто спілкувався і будівельниками на будмайданчику і задавав подібні питання.
Відповідь: "Цей будинок готовиться до здачі в експлуатацію, а це Вже нормально. Є проблеми щодо нехватки кранів, у зв'язку із цим реально затримки. Кількість людей як працювала, так і працює."
4-а секція, як жодна із секцій, вистоялася - кожен поверх доволі довго простоював перед зведенням наступного (у порівнянні із іншими секціями). Я б не сказав, що є якісь проблеми із сирістю в 4-й секції.
Попередньо, докінця березня повинні бути завершенні всі роботи по литтю бетона (4 секції+паркінг).
Не думаю, що варто хвилюватися. Затримка буде докінця літа.
Головне, щоб в державі була стабільна політична, економічна і грошово-фінансова система!

Это всё хорошо, что вы предпочитаете тихонько склонить голову и ждать, но вот из последних новостей УкрБуд хвалится тем, что сдаёт дома досрочно. Молодцы какие. А мы подождем, конечно.
"Незважаючи на складну економічну ситуацію, всі секції ЖК будівельники здавали достроково. А з введенням в експлуатацію останньої, десятої секції, «Садовий» набув свого остаточного вигляду з обладнаними спортивними та дитячими ігровими майданчиками."
//www.ub.com.ua/category/novini/korporat s-ya-ukrbud-v-dkrila-zhitloviy-kompleks- na-mik-lsk-y-slob-dts/

Ви краще запропонуйте конкретні правові інструменти прискорення будівництва і я буду радий їх прочитати

Я також хотів би вже з Нового року робити ремонт, але реалії дещо інші.
Цитата "Hakli":Serg_1100 , критикувати я також зможу не гірше Вас![]()
Ви краще запропонуйте конкретні правові інструменти прискорення будівництва і я буду радий їх прочитати![]()
Я також хотів би вже з Нового року робити ремонт, але реалії дещо інші.

Цитата "tau2002":строить так и не начали
И не начнут. У них и в прошлом году были каникулы то ли до 10-го, или до 12-го точно не помню.
УБовские стройки все стоят.

- ЖК Вудлайн | Атлант | Новоселки, ул. Лесная, 1а17.051 207
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская17.05127
- ЖК Scandia | Скандия | Бровары, ул. Богунская17.053 017
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а14.053 073
- ЖК Теремки | ИнтерГал-Буд | ул. Академика Заболотного, 1514.052 295
- Если вы инвестор проблемного строительства. Что делать?13.0546
- Дом №16, ЖК "Эврика"13.051 504
- ЖК Парковые Озера 2 | ИнтерГал-Буд | ул. Воскресенская, 2а12.0588
- ЖК Diadans | Диаданс | ENSO | ул. Евгения Коновальца12.05267
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная12.051 155
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?17.054 370
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Четыре сезона | Будова | м. Одесса, просп. Гагарина, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Капітальний ремонт +-40кв.м12.053
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Балони та Обладнання06.04