Подать объявление

ЖК "Старокиевский", ул. Старокиевская, 10 - "Укрбуд"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 182.
15/8%
27/15%
34/19%
72/40%
34/19%
1. . .99101. . .197
24 дек 2015 08:08

так "Smart Plaza" же //stroyobzor.ua/news/94036

26 дек 2015 17:33
Сегодня как то тихо было :)
27 дек 2015 11:45
Ребят, может попробуем ускорить как-то процесс? Я не понимаю, почему мы должны ждать на полгода дольше.
27 дек 2015 12:04
Цитата "Serg_1100":
Ребят, может попробуем ускорить как-то процесс? Я не понимаю, почему мы должны ждать на полгода дольше.

Які правові інструменти Ви пропонуєте?
27 дек 2015 16:27

Коли затримка буде більше ніж пів року, і Житло-Капітал не поміняє забудовника, то тоді про щось можна буде починати говорити. Зараз все в рамках договору. Якщо ви проти цього - можете розірвати договір і йти на іншу новобудову) Поки що іниших варіантів я не бачу. Наше будівництво ж не заморозили як Сонячну Рівєру //sunrivera.com.ua/ua/novosti/vo-izbezha nie-politicheskih-spekulyatsiy-ukrbud-pr iostanovil-stroitelstvo-na-nikolskoy-slo bodke . Будівництво нашого комплексу ведеться з малими на мій погляд затримками щоб виражати недовольство в правовому полі чи поза ним.

28 дек 2015 05:49
Видео за прошедшую неделю.

28 дек 2015 09:00
я так понию стоить закончили пока?!!!!
интресно когда возобновят?
28 дек 2015 09:11
Цитата "tau2002":

У них зараз основний акцент на паркінг. Причому, наскільки я бачив, -2 поверх паркінгу вже залили з перекриттям включно.
Я регулярно проїжджаю там, контролюю :) Зараз ще й закладають комунікації. Судячи з діаметру - тепло або водовідведення. По Кирило-Мефодіївській траншея від будинку до найближчої камери, станом на суботу половину труб вже уклали.
28 дек 2015 09:45
Цитата "tau2002":

Да, судя по всему, начался период каникул)) Вчера-сегодня на стройке тишина.

Цитата "Kleine Tor":
У них зараз основний акцент на паркінг. Причому, наскільки я бачив, -2 поверх паркінгу вже залили з перекриттям включно.

На фото, которые я выкладывала чуть выше (сообщение от 26.12.2015) хорошо видно на каком этапе обстоят дела с паркингом под 2, 3 и 4 секциями ;)
28 дек 2015 10:00
Цитата "GSmile":
На фото, которые я выкладывала чуть выше (сообщение от 26.12.2015) хорошо видно на каком этапе обстоят дела с паркингом под 2, 3 и 4 секциями ;)

Значить, недодивився крізь паркан, проїжджаючи на машині :)
28 дек 2015 19:03
Цитата "eagleeye":
Коли затримка буде більше ніж пів року, і Житло-Капітал не поміняє забудовника, то тоді про щось можна буде починати говорити. Зараз все в рамках договору. Якщо ви проти цього - можете розірвати договір і йти на іншу новобудову) Поки що іниших варіантів я не бачу. Наше будівництво ж не заморозили як Сонячну Рівєру //sunrivera.com.ua/ua/novosti/vo-izbezha nie-politicheskih-spekulyatsiy-ukrbud-pr iostanovil-stroitelstvo-na-nikolskoy-slo bodke . Будівництво нашого комплексу ведеться з малими на мій погляд затримками щоб виражати недовольство в правовому полі чи поза ним.

Когда задержка превысит полгода - мы получим в итоге уже целый год. Очевидно же. Как надавить на компанию необходимо подумать.
28 дек 2015 19:13
:)
29 дек 2015 07:41
Цитата "Kleine Tor":

Я регулярно проїжджаю там, контролюю :) Зараз ще й закладають комунікації. Судячи з діаметру - тепло або водовідведення. По Кирило-Мефодіївській траншея від будинку до найближчої камери, станом на суботу половину труб вже уклали.

я просто не пойму почему они не залили 4ю секцию до конца и пусть бы она сохла все праздники!!!????
я считаю коробка дома важнее паркинг, у него не отдалки не будет ни комуникаций (ну кроме света).
29 дек 2015 07:55
Я теж так вважаю, але це немає значення для Забудовника :notsure:
В будь-якому випадку будинок не буде здано в експлутацію, допоки не будуть проведені всі будівельні роботи і роботи по благоустрою прибудинкової території.
Вище голове все рівно не стрибнеш :ded:
Я особисто спілкувався і будівельниками на будмайданчику і задавав подібні питання.
Відповідь: "Цей будинок готовиться до здачі в експлуатацію, а це Вже нормально. Є проблеми щодо нехватки кранів, у зв'язку із цим реально затримки. Кількість людей як працювала, так і працює."
4-а секція, як жодна із секцій, вистоялася - кожен поверх доволі довго простоював перед зведенням наступного (у порівнянні із іншими секціями). Я б не сказав, що є якісь проблеми із сирістю в 4-й секції.
Попередньо, докінця березня повинні бути завершенні всі роботи по литтю бетона (4 секції+паркінг).
Не думаю, що варто хвилюватися. Затримка буде докінця літа.
Головне, щоб в державі була стабільна політична, економічна і грошово-фінансова система! :@-:
30 дек 2015 22:27

Это всё хорошо, что вы предпочитаете тихонько склонить голову и ждать, но вот из последних новостей УкрБуд хвалится тем, что сдаёт дома досрочно. Молодцы какие. А мы подождем, конечно.

"Незважаючи на складну економічну ситуацію, всі секції ЖК будівельники здавали достроково. А з введенням в експлуатацію останньої, десятої секції, «Садовий» набув свого остаточного вигляду з обладнаними спортивними та дитячими ігровими майданчиками."
//www.ub.com.ua/category/novini/korporat s-ya-ukrbud-v-dkrila-zhitloviy-kompleks- na-mik-lsk-y-slob-dts/

31 дек 2015 11:07
Serg_1100 , критикувати я також зможу не гірше Вас :smoke:
Ви краще запропонуйте конкретні правові інструменти прискорення будівництва і я буду радий їх прочитати :thanks:

Я також хотів би вже з Нового року робити ремонт, але реалії дещо інші.
01 янв 2016 10:49
Цитата "Hakli":
Serg_1100 , критикувати я також зможу не гірше Вас :smoke:
Ви краще запропонуйте конкретні правові інструменти прискорення будівництва і я буду радий їх прочитати :thanks:

Я також хотів би вже з Нового року робити ремонт, але реалії дещо інші.

:super:
01 янв 2016 14:35
С Новым годом! :newy:
04 янв 2016 07:50
строить так и не начали :notsure:
04 янв 2016 09:41
Цитата "tau2002":
строить так и не начали :notsure:

И не начнут. У них и в прошлом году были каникулы то ли до 10-го, или до 12-го точно не помню.
УБовские стройки все стоят.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .99101. . .197
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее